Dodaj do ulubionych

Arsene Wenger: Szewczenko?! To Henry jest najle...

IP: *.net / *.crowley.pl 14.12.04, 12:46
Cooooooo?? Sheva nie strzela bramek? chyba go pogięło...A Henry jest dobry tylko w klubie! Co zrobił ostatnio dla reprezentacji? bo jakoś mnie pamięć chyba zawodzi! A reprezentacja Ukrainy ma więcej punktów niż Francuzi, tak jak i Sheva ma więcej bramek od Henry'ego! Mam nadzieję, że ludzie się nieźle uśmieją słuchając tego typu wypowiedzi Wengera! Niech ktoś obiektywny się wypowie na ten temat, a nie gość, któremu to właśnie Henry ratuje posadę, więc nic dziwnego, że tak się nim zachwyca!
Obserwuj wątek
    • Gość: wz Najlepszy Ronaldinho IP: 150.254.166.* 14.12.04, 12:58
      Jeśli ktoś oglądał mecz Francja-Polska nie podzieli chyba zachwytu nad Henrym.
      Oczywiście, piłkarz to świetny ale w kadrze gra słabo, marnuje sytuacje
      bramkowe, gra trochę jak Żurawski w kadrze przed przebudzeniem się. Jeśli Henry
      się przebudzi OK ale na razie pretensje Francuzów moim zdaniem są niezasadne
    • lil_makaveli A UKRAINA GRAŁA NA EURO? NIE PRZYPOMINAM SOBIE! 14.12.04, 13:19
      Doceniam zarówno Henry'ego, jak i Szewczenkę... ale podstawową sprawą jest to,
      że Ukrainy nie było na Euro, a Francja zagrała beznadziejnie. Co zatem osiągnął
      w tym roku w kadrze Szewczenko? Nic! Co osiągnął z kadrą Henry? Nic! Patrząc
      wyłącznie na osiągnięcia na Kontynencie, to należała się chyba jednak Deco
      (wygrana LM, srebro na Euro). Ronaldinho zabrakło chyba gry w poprzenim sezonie
      w LM (w lidze miał zarówno udaną wiosnę, jak i teraz jesień), no i... gry w
      Euro (wiadomo dlaczego). Chyba jednak takowe nagrody powinny być przyznawane po
      zakończeniu sezonu, a nie "na gwiazdkę"
      • Gość: qbic Re: A UKRAINA GRAŁA NA EURO? NIE PRZYPOMINAM SOBI IP: 62.233.171.* 14.12.04, 15:02
        No cóż, o Ukraińcach możemy powiedzieć "Sheva i spółka", a Francja to cały
        dobry zespół a Thierry odstaje od reszty. Cała czwórka jest świetna i życzyłem
        wygranej Andrijowi (mimo że jestem tifosi Juventusu).
        A co do prezentów na gwiazdkę: to według sezonu którego kraju będziemy
        rozdawać?? Przecież po sezonie jeszcze jest Euro i MŚ. Po drugie to taki
        specyficzny konkurs że przecież musi się różnić od innych.
        • lil_makaveli Re: A UKRAINA GRAŁA NA EURO? NIE PRZYPOMINAM SOBI 14.12.04, 15:24
          Koniec sezonu, to dla mnie przełom licpa-sierpnia. Wiadomo, że w tym czasie
          rozgrywane mogą być jeszcze takie turnieje jak Mistrzostwa Świata, Europy czy
          Copa America albo Puchar Narodów Afryki ("Złota Piłka" to nagroda dla
          najlepszego piłkarza grającego w europejskim klubie). Wtedy decyzje o
          przyznaniu wszelkich nagród powinno się po ich zakończeniu. Logiczne! Nie
          chodzi mi przecież o sezon ligi norweskiskiej, mołdawii czy azerbejdżanu! Chyba
          taki sposób wyboru rodziłby mniej wątpliwości
      • Gość: greg Re: A UKRAINA GRAŁA NA EURO? NIE PRZYPOMINAM SOBI IP: 213.17.204.* 15.12.04, 14:10
        deco w tym sezonie cieniuje...poprzedni sezon b. dobry, ale liczy sie caly
        rok,a szewa przez caly rok gral najrowniej i najlepiej...
    • Gość: camillo Re: Arsene Wenger: Szewczenko?! To Henry jest naj IP: 80.51.231.* 14.12.04, 15:46
      To i tak za dużo powiedziane, że Henry jest dobry w klubie. Jest dobry w lidze,
      bo w europejskich pucharach w fazie pucharowej zawodzi regularnie. I w ogóle
      można śmiało o Henrym powiedzieć, że jest piłkarzem, który zawodzi w naprawdę
      decydujących momentach. Tacy piłkarze nie zasługują na takie wyróżnienia jak
      Złota Piłka.
    • Gość: Pablo Wenger - palant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:17
      Wypowiedzi Wengera to po prostu skanadal. Koleś nie potrafi doecnić klasy
      rywali. A Henry no cóż w Arsenalu świetne występy przeplata słabszymi,
      natomiast w reprezenatcji idzie mu ostatnio słabo.
      • Gość: brawo andriy Re: Wenger - palant IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.12.04, 21:22
        Andrzej zasługiwał na Złotą Piłkę od dawna i dlatego ją dostał. A Henryk na
        razie w ogóle nie zasługuje na Złota Piłkę, więc jej nie dostał i dopóki nie
        będzie miał genialnego sezonu - nie dostanie.
    • Gość: Kafar Re: Arsene Wenger: Szewczenko?! To Henry jest naj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.04, 21:56
      zabrakło sukcesow w reprezentacji - skoro jest aż taki dobry to powinien
      strzelić coś Grekom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka