Dodaj do ulubionych

Koszmarny błąd Dudka

• Gość: otoidzieon Czyżby u Jurka wystąpił "syndrom Manchesteru" ? :) IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 15.01.05, 17:10
      Czyżby u Jurka wystąpił "syndrom Manchesteru" ? :)
    • Gość: cyg@nek To jednak pech być Polakiem. IP: *.osk.enformatic.pl 15.01.05, 17:17
      Wiadomości o dobrej grze Polaka pojawią się najwcześniej po starcie Bundesligi
      i meczach wyłącznie Bayeru. Mam sympatię do Dudka, ale... już wystarczy. Wiem,
      że Liverpool to cieniasy, ale i tak byłem przekonany, że dziś przegra przez
      Dudiego. Myślę, że Dudi nie jest na tyle silny psychicznie żeby bronić w
      większym meczu. Jest nijaki.
      • Gość: Schuja Re: To jednak pech być Polakiem. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.05, 18:34
        A niech juz tego Dudka wywala z tego zespolu , jak tak slabo gra.Czerkawskiego
        juz z ligi hokejowej za oceanem tez wywalili, i wreszcie nie slysze w polskiej
        telewizji tych kretynskich , z punktu widzenia i ambicji Polaka, uwlaczajacych
        meldunkow typu " a druzyna Czerkawskiego/ Dudka itd. ".
        • Gość: hm Re: To IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 22:48
          Przyznaję że doniesienia typu "drużyna Dudka" to dziadostwo totalne - świadczy
          tylko o kompleksach. Liverpool to jest jeden z największych klubów w historii
          pilki (szkoda że po Heysel nie mógł przez 5 lat dodawać do i tak wystarczajaco
          długiej listy zdobytych pucharów Europy) i LIVERPOOL nigdy nie będzie druzyna
          Dudka czy innego zawodnika. To oczywiście nie wina Dudka, że g...i dziennikarze
          tak piszą
      • Gość: ur PECHEM JEST BYC TAKIM PRZYGLUPEM JAK TY. IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 16.01.05, 16:05
    • Gość: wedrowiec3 koniec ery Dudka?!? IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.01.05, 17:40
      w meczu z Chelsa,też puścił piłkę i z 0:0,zrobiło się 0:1,a Reeds grali u
      siebie,pewnie znów przyjdzie" grzać ławę"wracaj. Jurek do Polski albo wyjedź do
      USA,tam też zarobisz niezłe pieniądze,język znasz
      • Gość: soccer1doc Re: koniec ery Dudka?!? IP: *.twcny.rr.com 15.01.05, 22:37
        w usa jest wielu dobrych bramkarzy ,pieniadze dla pilkarzy sa(z malymi
        wyjatkami)marne nikt tu by bie chcial dudka, chyba do jakiejs amatorskiej
        druzyny.
        A dudek czesto wpuszcza dziwne gole,jesli zalogujesz sie na strone Liverpool
        F.C. general forum to za wyjatkiem Polakow (i to nie wszystkich) nikt go nie
        broni dzisiaj , i wszyscy spodziewaja sie ,za nastepnym transferem bedzie
        bramkarz a Dude albo bedzie rezerwowym albo odejdzie.
        To ostatnie chyba bedzie dla niego najlepsze
      • Gość: ur : Koniec ery Dudka, lodowiec sie zbliza. IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 16.01.05, 16:11
    • Gość: Jojko Jurek, you will always walk alone!!! IP: *.jjs.pl 15.01.05, 18:29
      • Gość: ur ...and you will always drunk !!! IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 16.01.05, 16:15
    • gacuaf Dudek nie ma szczęścia do Manchesteru:/ 15.01.05, 18:39
      to już drugi raz jak dudek popelnia blad w rywalizacji MU. Wszyscy chyba
      pamiętają jak Jurek przeuścił piłkę pod nogami a forlan nie miał problemów z
      trafieniem do pustej bramki z odległości mniej wiecej 5 metrów (jakby tego nie
      trafil to byłby dupa roku:). No ale nie ma co.. Trzeba za naszego bramkarza
      kciuki trzymać i wierzyć, że sie wiecej nie zbłąźni:D i tak jest cioagle w
      formie:D
    • Gość: zgrzyt hej matoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:54
      ci co piszą o jakiejś tragedii, szmatach, itd. to ostanie matoły i konie tej
      powieści
    • Gość: muka! dlaczego koszmarny? IP: *.chello.pl 15.01.05, 20:05
      TVP1 właśnie pokazało tę bramkę w "Wiadomościach". Błąd był, bo Dudek minimalnie
      spóźnił interwencję. Ale to wszystko. Jak czytałem opis tej bramki, myślałem że
      to była jakaś katastrofa. Tymczasem nie. To była dziwna piłka. Najpierw po
      strzale leciała normalnie, ale tuż przed Dudkiem odbiła się od boiska i zamiast
      skozłować nagle poszła "szczurem" po samej ziemi, a przy okazji i pod ręką
      "Dżerzeja". W porównaniu z różnymi kiksami z jego kariery to była po prostu
      nieudana interwencja a nie jakiś bład ;)))
      • Gość: ur MARNY KOSZ ?...CO, PEWNIE STARY I DZIURAWY ? IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 16.01.05, 16:20
    • Gość: chlodnym okiem nie przesadzajmy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 15.01.05, 20:06
      Strzal byl cholernie silny, blad Dudka byl, ale nie koszmarny, widzialem
      gorsze. Takich szmat jest kilka w kazdej kolejce kazdej ligi. To tylko szmata i
      nic wiecej.
    • kotch Koszmarny błąd Dudka? 15.01.05, 20:08
      I znowu - jak zwykle po meczu Liverpoolu - narodowa dyskusja przeżartych
      nienawiścią "kibiców" na temat Jurka Dudka. Odczepcie sie od niego - czy on
      jeden grał??? Czy to był mecz MU vs. Dudek??? Popełnił wielki błąd, jednak to
      nie przez niego Liv. przegrał. Zespół zagrał żenująco słabo, bardzo chaotycznie
      i nie stworzył żadnego zagrożenia pod bramką Carrolla. MU też nie zagrało
      najlepiej, ale na Liv. w takiej formie po prostu wystarczyło. Na Morientesa w
      formie, zgranego z zespołem trzeba poczekać...
      • Gość: ur JEDEN DUDEK GRA ZA WSZYSTKICH POLAKOW !!!!!!!!! IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 16.01.05, 16:24
    • Gość: mourinho ARSE-nal dał ciała! IP: *.aster.pl 15.01.05, 20:13
      ARSE-nal potwierdził skąd pochodzi jego nazwa przegrywając z 12. w tabeli
      (teraz juz 11.) Boltonem.
      No i kto traci punkty, panie Wenger, he he?
    • Gość: ftblst Dudek znowu zawalił IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:36
      Dudek zawalił mecz; oczywiście że przegrywa cały zespół, ale bramkarz to jednak
      newralgiczna pozycja i wiecej od niego zależy. Nie wiem, co Dudi ma z tym
      Manchestrem, ale znowu puścił farfocla;)
      Trochę szkoda, bo gdydby nie Dżer-zi, to ManU miałby trudno, nie szło im wcale
      jakoś super. No ale stało się (nie po raz pierwszy zresztą). Dla mnie to "o
      jeden błąd za daleko" - myślę też, że szefowie The Reds zrobią wszystko, żeby
      się go pozbyć i kupić jakiegoś porządnego budziarza.

Ta drużyna zaczyna już jakoś wyglądać, jeszcze trzeba wychrzanić tych wszytkich
      tłuków: Hamanów, Carragherów, Dudków, może też i Riise - a zostawić Hiszpanów,
      Barrosa, Gerarda i może byc OK.
    • Gość: cah nie przeleciala mu miedzy rekami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.05, 20:41
      tylko jej nie siegnal, a to chyba roznica....
    • Gość: niedźwiedź Koszmarny błąd Dudka IP: *.chello.pl 15.01.05, 20:45
      hmmm... jakie to polskie... dudkoi sie poszczęściło, zarobia dobre pieniądze w
      dobrym klubie. Ale niestety w polskiej mentalności leży myślenie: sam nie mogę
      mieć to inni też nie mogą. I nie cjhodzi tu tylko o Dudka, ale tak samo było z
      np. z Małyszem lub Olisadebe:najpierw "kochamy Was", jesteście super, a jak
      zaczęły sie jakieś problemy, coś nie wyszło to: kim wam w oko, wracajcie tam
      skąd przyjechaliści, szmaciarze. Klapki na oczy i nikt nie apmięta co osiągnął
      Małysz, że m.in. dzięki bramkom Oliego byliśmy na mundialu. ah.. szkoda gadać..
      Widziałem mecz i przyznaję że błąd był poważny. Ale mecz przegrała cała drużyna
      a nie dudek. Jego można było by obwiniać gdyby nie wiem, było 5:4 dla M.U. a
      dudek puścił ze 3 takie szmaty. wtedy to była by jego wina, ale nie w takim
      meczu jak ten. Poza Barosem wcały liv. grał bardzo słabo. Nie może być tak że
      Baros aby stworzyć jakiekolwiek zagrożenie pod bramką przeciwnika musi się cofać
      non-stop po piłkę i sam stwarzać sytuację bo nie mam mu kto zagrać, a jak już
      ktoś w jego stronę poda to albo za mocno albo za słabo.. w końcu pierwszy celny
      strzał pod koniec meczu oddany przez Carraghera o czymś świadczy. Gerrada tak
      grającego to nie widziałem już dawno.
    • Gość: LoRd QulaG szczęście w nieszczęściu... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 15.01.05, 21:05
      cieszę się że MU wygrało, choć szkoda że odbyło się to kosztem Dudka... Jurkowi
      zdarzają się błędy i to jakoś dziwnie zawsze w meczach z MU :D mam nadzieję że
      to się zbyt szybko nie powtórzy (najlepiej następnego spotkania z ManU :P) vo
      Benitez może stracić cierpliwość...
      • Gość: A::: Balcerowicz musi odejść IP: 83.233.227.* 15.01.05, 21:14
    • Gość: seb mało,że koszmarny - antysemicki, o taki duży był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:28
      ten błąd, albo jeszcze takie okreslenie tego błedu: konceptualistyczny
    • Gość: kalkos busia IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.05, 23:02
      ze wkleje bez komentarza:
      Czy Pana zdaniem Rooney zrobił w Manchesterze postęp po odejściu pół roku temu
      z Evertonu?

- Przeszedł z klubu przeciętnego do wielkiego i musi upłynąć jakiś czas, zanim
      nauczy się wielkiej odpowiedzialności i życia pod ogromną presją w
      Manchesterze. Jest młody, gra pod wpływem ogromnych emocji i będą mu się
      zdarzać takie występki jak niedawno, kiedy za kopnięcie rywala bez piłki został
      odsunięty na trzy mecze. Wraca właśnie na mecz z nami. Ale coraz częściej
      zdarzać mu się będą mecze, w których udowodni swoją wielkość.
      • Gość: ur CZY KOSZTOWALES DUDKA, LUDOZERCO... IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 16.01.05, 16:36
        ze wiesz ,ze inni sa lepsi.
    • Gość: Ted Jerzy dudek IP: 219.150.83.* 16.01.05, 04:39
      Panie Jurku, zejdz Pan, wstydu oszczedz. Bramkarz z pana zaden a szczesciarz
      wielki. Gdzie Panu do boruca czy Szamotulskiego ale gamon Janas, nie jest w
      stanie tego zauwazyc. Rowniez Kirkland jest od Pana znacznie lepszy.
    • Gość: muminek Jerzy Dudek IP: 217.113.224.* 16.01.05, 08:58
      Uważam że nie ma się co podniecać, Jurak już od dość dawna przestał być
      bramkarzem klasy światowej. Jest przeciętnym graczem w dobrej lidze piłkarskiej.
    • Gość: Frodo Dudek-katastrofa IP: *.gb.net.pl / 80.51.229.* 16.01.05, 09:46
      Witam
      Nie od dziś wiadomo że Dudek lubi nas zaskoczyć, a strzały z daleka to jego specjalność.Pamiętam jeszcze jak grał w Sokole Tychy-żenada wszystko z dalek puszczał, ale dla mnie i tak jest jak na razie Number1.Pozdr
      • Gość: trochę_obiektywizm Re: Dudek-katastrofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:45
        "Żenada, wszystko z daleka puszczał". skoro jest taki słaby i nie umie bronic
        strzałów z dystansu, to czemu w 26 meczach Premiership w pierwszym sezonie nie
        wpuścił gola. A o ile się orientuję to właśnie w lidze angielskiej strzela sie
        najwięcej z daleka i najmocniej. Pozdrawiam
        • Gość: jas Re: Dudek-katastrofa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.05, 13:33
          Szkoda, Dudek jest dobrym bramkarzem, ale jego kariera w Liverpoolu skończy się
          po tym sezonie. Tym bardziej szkoda, że Benitez może zrobić z tego klubu
          naprawdę niezłą drużynę (vide transfer Morientesa).
          Ale jeszcze kilka lat pogra w dobrych klubach, ale już nie na Anfield
        • Gość: ur DUDEK TO SZCZESCIARZ !!! IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 16.01.05, 16:41
    • Gość: tolek Złóżcie zawiadomienie do prokuratury. IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:40
      Używacie takich określeń, jakby ten człowiek nie wiadomo co zrobił. Sportowiec,
      to nie maszynka do odnoszenia sukcesów. Więcej wyrozumiałości Wy od siedmiu
      boleści znawcy sportu. Dziękuję Bogu, że ja wyleczyłem się od sportu i
      kibicowania. A niektóre wypowiedzi na tym forum zaraz skończą się jakimś
      zbiorowym orgazmem ! ! ! ! ! ! ! !
      • Gość: ur TO ORGAZM PO POLSKU !!! IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 16.01.05, 16:47
        Jeden gra,a reszta z 'koniem' w reku.
    • Gość: mr.malkontent gdzie można obejrzeć tę bramkę IP: *.ztpnet.pl 16.01.05, 17:18
      żeby przekonać się, czy rzeczywiście był to babol ?
      • piwko2 Re: gdzie można obejrzeć tę bramkę 16.01.05, 18:40
        Uwierz mi to byl babol!!!Ja sam jestem bramkarzem i gdybym puscil takiego gola
        to terner by mnie zabil!!!Ludzie odwalcie sie od Dudka bo on mimo ze czasami
        popelnia bledy to wciaz jest najlepszym polskim bramkarzem!!!Biada
        reprezentacji Polski kiedy Jurek juz skonczy kariere bo nie widze godnego
        nastepcy!!!Powiecie ze Boruc jest dobry???Boruc jest tak samo przecietny jak
        cala polska liga!!!On na wlasnym podworku moze i jest jednym z lepszych
        bramkarzy ale za granica sobie nie poradzi ,a Jurek jednak sie wybil i gra na
        wysokim poziomie ,chociaz czasem robi bledy (ale kto ich nie robi??).Jurek
        trzymaj sie!!!
    • wladi83 mecz nudny jak flaki z olejem 16.01.05, 18:43
      nie dziwię sie że dudek usnął w tej sytuacji. ja sam ledwo do końca wtrzymałem
    • Gość: Polo Winny nie tylko Dudek IP: *.qc.sympatico.ca 16.01.05, 18:50
      Nie zgadzam sie z redaktorem, ktory napisal, ze fatalny blad Dudka byl
      przyczyna porazki Liverpoolu. To fakt, ze Dudek zawalil gola, ale to sie stalo
      w na poczatku spotkania. Liverpool mial jeszcze 70 minut do odrobienia strat.
      Jezeli druzyna gospodarzy traci u siebie tylko jedna bramke i nie potrafi
      zdobyc choc jednego punktu, to cos jest nie tak, szczegolnie z napastnikami.
      Najlepiej wszystko zwalac na polskiego bramkarza. Gazeta postepuje identycznie,
      jak angielski The Sun, nie widzac,ze Luis Garcia, juz po 30 minutach nadawal
      sie do zmiany i bardziej pomagal Manchesterowi anizeli swojej druzynie. Gerrad
      kompletnie przegral batalie w drugiej linii z Keane, Riise podobnie jak Garcia
      byl kompletnie beznadziejny,Morientes probowal ambitnie, ale nic wielkiego nie
      pokazal. Poza tym dlaczego obroncy dali tyle miejsca i czasu Rooney'owi na
      oddanie strzalu? Dudek zrobil fatalny blad, ale gdzie byl Liverpool przez
      nastepne 70 minut? Druzyna sklada sie z 11 zawodnikow i za porazka odpowiadac
      powinien caly zespol, a nie tylko Dudek szanowna redakcjo.
    • Gość: dddd jerzy dudek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 20:13
      odpie..ie się od cholopa.co wy potraficie?zaje.. samochód ,dać łapówę.na
      olimpiadzie ,było widać co potrafi naród wybrany.mamy markę;wszyscy japończycy
      są chińczykami ,wszyscy polacy są zlodziejami(i pijakami,bo każdy pijak to
      złodziej)kumple mogli strzelić dwie i by było po sprawie
    • Gość: cenzor do redaktorka IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 16.01.05, 20:21
      "..Były to jedyne dwa celne strzały MU na bramkę Liverpoolu..." a od kiedy to
      strzał w poprzeczkę zalicza się do celnych??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka