Dodaj do ulubionych

Czy Polska wyjdzie z grupy?

• Gość: Peppers Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.pl 31.05.02, 08:14
      Chcialbym aby wyszla ale to raczej niemozliwe. Polakom (niestety) brakuje
      wszystkiego. Poczawszy na kondycji a na zgraniu druzyny skonczywszy.
    • Gość: szympan' Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 08:34
      myśle, że polska ma duże szanse na wyjście z grupy.
    • Gość: czlenio jak nie wyjdzie to ci wp.....dole IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 31.05.02, 17:14
      i innym tez k.....a, a co , kibic potrafi, k....a
      a jak nie to chociarz tym cwelom z ulicy obok k.....a, a co
      jak im szalikiem j...bne to sie k....a nie pozbieraja, k....a jego mac
      w more p.....ne, a co
    • Gość: tylda Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 01:02
      Finał moich marzeń Polska - Anglia 3:2
      A co, można pomarzyć...
      Tylda Pan
      • Gość: korek. Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.lot.pl 01.06.02, 02:08
        Gość portalu: tylda napisał(a):

> Finał moich marzeń Polska - Anglia 3:2
        > A co, można pomarzyć...
        > Tylda Pan

Tyle ludków małej wiary to tylko u nas można spotkać. To ci, co mówili, że
        umoczymy z Norwegia, że Małysz się skończył, itp. Asekuranctwo, tchórzliwość,
        chowanie głowy w d... i "wyważone" opinie znawców piłki, że najlepsi polscy
        sportowcy nic nie są warci. Borąc pod uwagę, że te opinie wypowiadają w
        większości ludzie młodzi, to jest tragedia narodowa. Zatraciliście typowe polskie
        cechy, jak przebojowość, ryzyko, fantazja. Wasi rówieśnicy w Unii zjedzą was z
        kaszką jak się tam znajdziecie. A spójrzcie na amerykanów, którym od dziecka
        wmawiają, że są najlepsi na świecie...Co ryzykujecie stawiając na naszych? Że do
        tej pory nie wiele wygrali? A co z taką bazą w biednym kraju i z taką przebojową
        młodzieżą jak wy można zwalczyć. Myślę, że gdy nasi zajdą daleko, to połowa z was
        będzie gadać: wiedziałem, mówiłem - bo wtedy bedzie wygodniej być optymistą. A na
        razie nie jesteście w stanie użyczyć waszej łaskawej Wiary chłopakom, co na końcu
        świata pod naszą flagą chcą coś zdziałać. No bo najlepiej w nic nie wierzyć.
        Przyjemniejsze rozczarowania. Życzę wam, żebyście kiedyś się dowiedzieli, że ktoś
        wam bliski wcale w was nie wierzył, a tylko tak mówił. Żeby ładnie wyglądało.

• Gość: Tomek H. Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.eyrkonaeac07.dialup.ca.telus.com 01.06.02, 08:37
      Siedzimy sobie tutaj z chlopakami w tej Koreanskiej swietlicy i dla zabicia
      czasu czytamy w internecie co tam slychac w kraju u naszych kochanych
      kibicow.Po tej lektorze to jeden nawet "sraczki"dostal(a nie tak jak pisza w
      gazetach "zatrul sie")czytamy ,czytamy i serca nam rosna jak kraj wierzy w
      Nas,z tego wiec miejsca chcialem podziekowac w imieniu wlasnym kolegow i calego
      zarzadu za wsparcie psychiczne w tak waznej dla Nas chwili.coz nie pierwszy raz
      odwracaja sie od nas Ci ktorzy pozniej beda bic nam brawo,ale jak mawia Jurek
      lepiej byc wystrychnietym na dudka niz wydudkanym na strychu ,czego iWam drodzy
      czytelnicy zycze.I tym optymistycznym akcentem koncze i pozdrawiam Was Kapusie
      i Pedaly .Ps .Z Korea mecz juz sie odbyl ( wygralismy 3 do 0) wiec mozecie
      sobie odpuscic te rubryke,przesuniecie czasu jest4 dni( znowu telewizja klamie)
      czesc Tomek.
      • intertomcio Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? 01.06.02, 14:52
        Wedłóg mnie Polska nie powinna wyjść z grupy, ponieważ z każdą reprezentacją z
        grupy mogą być problemy. Oczywiście wierzę w w ich sukces, ale wiem, że będzie
        to bardzo trudne. Jestem ciekawy. Ale w piłce wszystko może się zmienić np. we
        wczorajszym meczu Senegalu z Francją? To był szok.
        Dlatego też nie wiem co będzie z Polską
        • magazyn1 Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? 01.06.02, 18:17
          Co do tego to nie ma zadnych watpliwosci, "Tomasze niewierni".
          Nie takich "kozakow" my w przeszlosci zalatwiali(1974,1982)teraz tez bedzie
          dobrze a nawet very dobrze.Koreanczykow,tych mordercow Braci Mniejszych,
          obedrzemy ze skory jak oni to czynia tym nieszczesnym stworzeniom.
          Yankesow podepczemy psychicznie i fizycznie za wszystko,za Murzynow, za polity-
          czny terror i za narkotyki i za oplaty wizowe i trudnosci "wycieczkowe".
          Porugalie za to,ze maja Figo ktory teraz gra fige!!(tak trzymaj, kochany),
          za Yooskowiaka ktorego oduczyli grac w pileczke!!!!
          a tak w ogole to gramy w finale z Argentyna i przegramy,niestety.
          Pan J.Wladyslaw ENGEL o tym wie bo sam mu to osobiscie w Szikagowie
          powiedzialem!Nie mial kontrargumentow na powyzsze! Pozdrawiam energicznie
          wszystkich, nawet tych watpiacych.
          PS.Temu qtasowi to zydel od lopaty a nie kolezke chooyka w odbyt!!
          • Gość: Sz P. Ja Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.new-york-06rh15rt-ny.dial-access.att.net 01.06.02, 18:23
            aha wyjdzie
          • hajto77 Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? 04.06.02, 16:06
            Prosze jesli mozesz skomentuj mecz tych lamagow, leniwych qtasow co
            nachapali sie reklamowyvh pieniedzy i nic juz ich wiecej nie interesuje.
            Przeciez oni sie qrwa ledwie ruszali. Na tle koreanczykow wypadli jak
            trampkarze ze Startu Malkinia Dolna. Jebane swinie oburzali sie jak
            dziennikarze donosili ze na treningach w bramke nie potrafia trafic.
          • Gość: jacek84 Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.3.* 06.06.02, 09:18
            magazyn1 napisał(a):

> Co do tego to nie ma zadnych watpliwosci, "Tomasze
            niewierni".
            > Nie takich "kozakow" my w przeszlosci
            zalatwiali(1974,1982)teraz tez bedzie
            > dobrze a nawet very dobrze.Koreanczykow,tych mordercow
            Braci Mniejszych,
            > obedrzemy ze skory jak oni to czynia tym nieszczesnym
            stworzeniom.
            > Yankesow podepczemy psychicznie i fizycznie za
            wszystko,za Murzynow, za polity-
            > czny terror i za narkotyki i za oplaty wizowe i
            trudnosci "wycieczkowe".
            > Porugalie za to,ze maja Figo ktory teraz gra fige!!(tak
            trzymaj, kochany),
            > za Yooskowiaka ktorego oduczyli grac w pileczke!!!!
            > a tak w ogole to gramy w finale z Argentyna i
            przegramy,niestety.
            > Pan J.Wladyslaw ENGEL o tym wie bo sam mu to osobiscie
            w Szikagowie
            > powiedzialem!Nie mial kontrargumentow na powyzsze!
            Pozdrawiam energicznie
            > wszystkich, nawet tych watpiacych.
            > PS.Temu qtasowi to zydel od lopaty a nie kolezke
            chooyka w odbyt!!

================================
            Następny "fachowiec" od piłki nożnej, taki sam zresztą
            kretyn jak Engel !
    • Gość: kasiutek Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 01.06.02, 18:39
      Odwróć tabele, POlska na czele... (bez komentarza)
    • Gość: CT 2 !!!!! BOJKOT POLSATU !!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.06.02, 21:17
      PROPONUJĘ CAŁKOWITĄ IGNORANCJĘ DLA WSZYSTKICH KANAŁÓW PLATFORMY POLSATU.
      HE HE HE POLSAT SPORT I TAK ZBANKRUTUJE I SKOŃCZY NADAWANIE ZARAZ PO MUNDIALU.
      U MNIE ŻADNYCH KANAŁÓW POLSATU NIE BĘDIE!!!-DO KOŃCA ŚWIATA I O JEDEN DZIEŃ
      DŁUŻEJ!!!(ZRESZTĄ I TAK OFERTA BARDZO UBOGA,WIĘC NIC NIE TRACIMY).
      WIWAT CZESKA TELEWIZJA!!!!!WIWAT!!!!!WIWAT!!!!!WIWAT!!!!!

• Gość: Patman Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.po.opole.pl / *.weia.po.opole.pl 02.06.02, 17:19
      Polska będzie miała swoje 5 minut na mundialu - przez pierwszych 5 minut w
      meczu z Koreą nie będą przegrywać.
    • Gość: Tomek Moim zdaniem Polska sprawi wielką niespodzianke IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 13:19
    • Gość: Bartek Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.rubikon.zgierz.pl / *.rubikon.zgierz.pl 03.06.02, 14:14
      Mamy duże szanse, ale tylko jeśli jutro nie przegramy! Wyjdźiemy z grupy na 2
      miejscu! A może i na pierwszym, wszystko zależy od meczu z Koreą!
    • Gość: alf Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.dialup.medianet.pl 03.06.02, 19:05
      Mam osobiste przeczucie, że będzie tak:
      - Polska:Korea 2:2
      - Polska:Portugalia nie wiem ile, ale na pewno przegrana.
      - Polska:USA typuję wygraną, ale trudną.

Przy 4 punktach, według mego przeczucia raczej będzie trudno.
    • Gość: Jaszyn Pewnie że nie wyjdzie. IP: *.pl 03.06.02, 21:22
      Macie jakieś złudzenia?
      Bez przesady.
      • Gość: Pelikan Re: Pewnie że nie wyjdzie. IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 21:31
        Na jakiej podstawie sądzisz, że Polska nie wyjdzie z grupy?
        • Gość: Rajmund Re: Pewnie że nie wyjdzie. IP: *.ic.net.pl 04.06.02, 16:25
          Choćby na podstawie dziesiejszego żałosnego przedstawienia z Koreą.

> Na jakiej podstawie sądzisz, że Polska nie wyjdzie z grupy?

• Gość: Pelikan Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 21:29
      Według mnie Polska wyjdzie z grupy razem z Koreą. Portugalia jest dla
      wszystkich faworytem, ale nie dla mnie. Figo, Rui Costa czy inni nie są w
      stanie zagrać na 100 % swoich możliwości. Po za tym nie widzę w Portugali (nie
      biorąc pod uwagę Luisa Figo) żadnej gwiazdy, która mogłaby wygrać sama mecz.
      • confused1 Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? 04.06.02, 15:46
        no coz - przegrana z korea 2:0 , w dalszej perspektywie
        portugalia.....wyjdziemy jak nic.
        • Gość: szklarz Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 15:48
          taaa....

moze strzelimy jakas bramke. Oby tylko nie byla to bramka samobojcza :-)
        • tiresias Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? 04.06.02, 15:48
          kaszanka z wódką
          eee...
          • Gość: mike Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: 62.138.163.* 04.06.02, 15:52
            moim zdaniem nie strzelimy nawet bramy, to jest po prostu chujowa druzyna!!!
    • robert203 Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? 04.06.02, 15:55
      TAK WYJDZIE PIERWSZA DO DOMU
      • Gość: qui-bol Juz wyszla. (n/txt) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 16:00
      • Gość: makary Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 16:07
        robert203 napisał(a):

> TAK WYJDZIE PIERWSZA DO DOMU

tak a razem z nim dziennikarze. no cóż widać nasi piłkarze całość sił poświęcili
        na obrażanie i wykrzykiwanie "Pedały" więc zabrakło im sił
        pozdrawiam mam nadzieję, że teraz raczej wezmą się do pracy a nie do wrzasku.
        kiedyc H.Wagner trenen siatkówki po przegranej zespołu robiłtaki trening,że
        wszystkim szło w pięt i tak się bali, że wygrywali. i chyba to trzeba zrobić.
        makary
        • tiresias Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? 04.06.02, 16:15
          teraz rozwalimy Portugalię
          już im Hajto pokaże
          kaszanka, wódka + 2 browarki
          eee....
    • Gość: janusz 0:3 z Portugalia, 0:2 z USA - BEZ GOLA. IP: *.try.wideopenwest.com 04.06.02, 16:15
      Po takim braku fantazji i slabych umiejetnosciach technicznych zawodnikow
      oraz "gwiazdorskim" braku zapalu do gry przewiduje, ze polski zespol nie
      zdobedzie ani jednej bramki na tych mistrzostwach.

Argumenty:
      Polscy napastnicy nie stworzyli ani jednej szansy wobec solidnie ale ciagle
      srednio grajacemu zespolowi.
      Nie wygrali ani jednego poejdynku glowkowego.
      Oddanie strzalu na polska bramke nie stanowi zadnego problemu, obroncy stoja i
      patrza jeden na drugiego (pewno ci co zarabjaja wiecej nie moga przecierz tyle
      biegac).
      Fanatazja - wiecie cecha szybkiego myslenia, niekonwencjonalnego rozwiazania? -
      nie istnieje.
      Polska grala dwoma liniami zawodnikow, ktorzy nie maja umiejetnosci aby przyjac
      pilke na dwoch metrach.

Widze jedynie jedmo logiczne wytlumaczenie i nadzieje, ze ta postawa byla
      znakiem protestu na obecnosc naszej czerwonej maciorki na meczu - miejmy
      nadzieje. Jeden zawodnik tak nawet zglupial, ze jak wchodzil na boisko
      zainicjowal tradycyjny gest przezegnania sie, ale pewno przypomnial sobie o
      wieprzku i wykonal tylko jakis belkotliwy ruch reka w okolicy twarzy - to sie
      nazywa polski duch!
      • Gość: adfa Re: 0:3 z Portugalia, 0:2 z USA - BEZ GOLA. IP: *.ipt.aol.com 04.06.02, 16:19
        kibicu...zmien obywatelstwo, najlepiej na koreanskie...
        • Gość: Kin So M Re: 0:3 z Portugalia, 0:2 z USA - BEZ GOLA. IP: *.ic.net.pl 04.06.02, 16:29
          A co Ty mieć na przeciw do koreańskiego obywatlstwa?

> kibicu...zmien obywatelstwo, najlepiej na koreanskie...

• Gość: janusz obywatelstwo IP: *.try.wideopenwest.com 07.06.02, 05:56
            dobre pytanie, bo i czego nie?
      • Gość: alec Re: 0:3 z Portugalia, 0:2 z USA - BEZ GOLA. IP: 217.11.142.* 05.06.02, 09:30
        niestety to prawda, w tych MŚ Polacy nie strzelą żadnej bramki.
        Na następne finały poczekamy 32 lata.
    • Gość: asdf prawdziwi kibice sa za Polska!!! IP: *.ipt.aol.com 04.06.02, 16:21
      Trzeba wierzyc do konca. 2 mecze jeszcze przed nami...
      • Gość: Rajmund Re: prawdziwi kibice sa za Polska!!! IP: *.ic.net.pl 04.06.02, 16:31
        > Trzeba wierzyc do konca. 2 mecze jeszcze przed nami...

To ty sobie wierz, a ja pędze obstawiać przegrane Polaków! Niech coś mam z tych
        mistrzostw.
      • Gość: janusz Kto to jest "prawdziwy kibic" IP: *.try.wideopenwest.com 07.06.02, 04:50
        Mam nadzieje, ze nie masz na mysli tej zapitej, szowinistycznej choloty, ktora
        szuka okazji to poawanturowania, zeby dac upust swojej macho pustej osobowosci
        i zdemolowac jakies pociagi, pokrzyczec "dobic go" itd.

Takim kibicem obym nigdy nie byl.

Wiara z przewidywaniem wyniku nie ma nic wspolnego.
        Jak tak wierzysz to idz obstaw 1000Zl na Polske przeciwko Portugali i wtedy
        powiem Ci jakim kibicem jestes. ...nie nie chcialbys wiedziec.

Jak wielu ja zycze naszym najlepszego, ale oni naprawde nie reprezentuja wiele.
        Obrona, ktora pozwala na wolne strzaly i daje taka swobode napastnikom poprostu
        nie prztrwa dryblingow portugalczykow. Coda sie nie zdarzaja az tak czesto.
        W 1973 Wembley to nie byl cod, mielismy juz zloty medal olimpiski i druzyna
        byla najlepsza na swiecie.

Ta druzyna jest duzo ponizej sredniej a na dodatke nie ma ducha bojowego, nie
        idzi za pilka, nie broni sie wracajac, nie podaje ani nie przetrzymuje pilki i
        ma ograniczona fantazje gry. Czy to sie zmieni w nastepnych meczch? Pewno tak
        ale nie licz na cod, porazka przeciw Korei byla oznaka slabego przygotowania i
        to sie nie zmieni w ciagu tygodnia.

j.
    • sebbia Czy Polska wyjdzie z grupy? 04.06.02, 16:38
      Polska wyjdzie z grupy, ale zamiast wyjsc i grac
      kolejne mecze to pojedzie do domu:)) taka jest
      prawda, chociez nie chcialabym zeby tak sie stalo!
      • Gość: PSB Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.dial.indiana.edu 05.06.02, 05:05
        sebbia napisał(a):

> Polska wyjdzie z grupy, ale zamiast wyjsc i grac
        > kolejne mecze to pojedzie do domu:)) taka jest
        > prawda, chociez nie chcialabym zeby tak sie stalo!

Sebbia ma racje! To byl pierwszorzedny pokaz braku polotu i fantazji jesli chodzi
        o gre w pilke nozna. Wystarczy tylko spojzec na inne druzyny! Podstawowe bledy
        jak stanie i patrzenie sie na przeciwnika jak rozgrywa pilke, lub brak inicjatywy
        do "wybiegania do pilki" przyniosly raczej oczywiste rezultaty. Mozna miec dobra
        wole i wiare, ale jak sie tylko to ma i nie podpiera sie tego czynami to sa to
        tylko iluzje. Zeby wygrac trzeba walczyc a tej walki za wszelka cene polska
        druzyna nie pokazala. Wygladalo to tak jakby wszyscy ci pilkarze przejechali sie
        na nie oficjalny mecz towarzyski z trzecioligowa reprezentacja Korei, gdzie w
        rzeczywistosci natkneli sie na powaznego rywala. U siebie w domu mozna myslec o
        sobie jak o mistrzu swoich umiejetnosci, jednakze prawdziwy test przychodzi,
        kiedy nastepuje konfrontacja na zewnatrz. Uwazam, ze polska druzyna byla zbyt
        pewna siebie i zbagatelizowala Koreanczykow. Szkoda, bo mogloby byc zupelnie
        inaczej. Jestem tylk ciekaw dlaczego po 20 minutach meczu polskiej druzynie nagle
        zabraklo tej wiary w zwyciestwo....Przeciez ponoc jestesmy "walecznym" narodem!!!
        Kto wie, moze Polska jeszcze nie zginela....
    • Gość: Acemech Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: 213.25.204.* 05.06.02, 09:39
      Kiedys napewno uda jej sie wyjsc ale nie w tych mistrzostwach.
      Wyjada prosto na lotnisko po 3 meczach.
      Wydaje mi sie ze moga wygrac z portugalia ale ze stanami przegramy
      czyli odwrotnie jak wskazuje logika ale przeciez to Polska tu wszystko jest
      inaczej !!!

Gość portalu: wad napisał(a):

> Czekam na opimie kibiców, co sądzą na ten temat,jakieś opcje co do
      > ustawienia.itd.Baza treningowa bardzo dobra tylko co dalej?

• Gość: liv Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.sawag.com / 10.0.0.* 05.06.02, 12:00
      To co Polacy pokazali wczoraj z Korea, to wstyd. Przed tym meczem byly jeszcze
      jakies zludzenia, ale po wczorajszym... wstyd. Nie pokazali nic godnego uwagi,
      byli przestraszeni i cofnieci. Za cholere nie wyjda z grupy.
    • Gość: horrie Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.06.02, 12:03
      To oczywiście zabawa, takie zgadywanie. W sporcie nigdy nic do końca nie
      wiadomo - czy ktoś stawiał na Senegal w starciu z Francją? Z tego, że Brazylia
      była świetna podczas różnych "mundiali", nie musi wcale wynikać, że będzie
      świetna (albo nieświetna) w meczu za kilka dni. Czy stawialiśmy na Polskę przed
      eliminacjami do MŚ? Ja sądziłem, że na pewno nie uda sie nam awansować.
      Awansowała. Uważałem, że Polska wygra z Koreą. Przegrała. Te nasze i moje
      przewidywania są "g" warte. Można tylko mówić o meczu, który jest za nami. To
      był fatalny mecz naszej drużyny. Korea była do ogrania! To nie jest niezwykły
      zespół, to nie jest żadne objawienie. Nasi piłkarze przegrali ten pojedynek nie
      dlatego, że byli wolniejsi. Przegrali, bo byli głupsi i ślepi. Szczególnie w
      obronie. Jak można było pozwolić na dwie czyste pozycje "strzeleckie"
      zawodnikom przeciwnika? Mam też wątpliwości co do trenera Engela. Cóż to za
      taktykę obrał ten człowiek? Sądził, że głupotą pokonamy Koreańczyków? Wydaje mi
      się, że nie wyjdziemy z grupy. Braki kondycyjne i techniczne można likwidować.
      Głupoty nie da się zastąpić mądrością w ciągu pięciu dni.

• Gość: spiral Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: 62.121.131.* 05.06.02, 13:04
        Gość portalu: horrie napisał(a):

> To oczywiście zabawa, takie zgadywanie. W sporcie nigdy nic do końca nie
        > wiadomo - czy ktoś stawiał na Senegal w starciu z Francją?

Ja 20 zl na STS, i to wczale nie powod do dumy tylko normalne realne spojrzenie
        na sprawe. Jesli wiesz o co chodzi to trafiasz, jesli jestes kibicem ktory patrzy
        na nazwy i nazwiska to lepiej w ogole sie nie bawic w takie rzeczy.

Z tego, że Brazylia
        > była świetna podczas różnych "mundiali", nie musi wcale wynikać, że będzie
        > świetna (albo nieświetna) w meczu za kilka dni. Czy stawialiśmy na Polskę przed
        >
        > eliminacjami do MŚ? Ja sądziłem, że na pewno nie uda sie nam awansować.
        > Awansowała. Uważałem, że Polska wygra z Koreą. Przegrała. Te nasze i moje
        > przewidywania są "g" warte. Można tylko mówić o meczu, który jest za nami. To
        > był fatalny mecz naszej drużyny. Korea była do ogrania! To nie jest niezwykły
        > zespół, to nie jest żadne objawienie. Nasi piłkarze przegrali ten pojedynek nie
        >
        > dlatego, że byli wolniejsi. Przegrali, bo byli głupsi i ślepi. Szczególnie w
        > obronie. Jak można było pozwolić na dwie czyste pozycje "strzeleckie"
        > zawodnikom przeciwnika? Mam też wątpliwości co do trenera Engela. Cóż to za
        > taktykę obrał ten człowiek? Sądził, że głupotą pokonamy Koreańczyków? Wydaje mi
        >
        > się, że nie wyjdziemy z grupy. Braki kondycyjne i techniczne można likwidować.
        > Głupoty nie da się zastąpić mądrością w ciągu pięciu dni.

Nie da sie zastapic i w ciagu 20 lat. Wygrac to my na tych mistrzostwach moglismy
        z Arabia albo Tunezja. Portugalia po dzisiejszej przegranej z USA (obrona
        Portugalii byla dzis tak samo tragiczna jak nasza) rozwali nas w drobny mak, choc
        bedziemy grali lepiej niz w pierwszym spotkaniu. Z Amerykanami co najwyzej
        zremisujemy. W pilke gra sie przede wszystkim dzieki mysleniu, u nas to sie nie
        zmieni. Ja w meczu z Korea 2 tygodnie wczesniej stawialem 3:1 dla zoltych.
        Patriotyzm to jedno, to co sie widzi mysli i wie to cos zupelnie innego.
        >

• Gość: spiral Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: 62.121.131.* 05.06.02, 13:07
          > Ja 20 zl na STS

Nie na czysto ale z podporka X2; i tak sie oplacilo :)
    • indris Czy Polska wyjdzie z grupy? 05.06.02, 14:58
      Tak, nogami do przodu.
    • Gość: Mariusz Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: 212.160.106.* 05.06.02, 15:03
      Na pewno. Każy zawodnik dostanie po Deawoo Matiz w prezencie.
    • Gość: Bart_22 Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 17:10
      Będzie bardzo ciężko. Zwłaszcza po przegranej Portugalii. I dla nas i dla nich
      następny mecz jest o byc albo nie byc. Engel powinien dokonac zmian
      personalnych, nie tylko ze wzgledu na zmeczenie niektprych zawodnikow czy gre
      (Kałużny nie potrafi grac glową!!!!!!!!!!), ale rowniez ze względu na morale.
      Mniej znani i uznani zawodnicy byc moze bedą grać lepiej, majac szanse na
      promocje. W ataku: Kucharski-żurawski, w pomocy: koniecznie Rząsa, w obronie
      spróbować: Hajto-Wałdoch-Głowacki + Zieliński jako libero. Musimy strzelic chc
      jedna bramkę, by w razie niepowodzenia nie skompromitowasć się. Engel mnie
      zawiodł, ale chłopakom kibicuje dalej. Polska GOLA!!!!!!!!!Pozdrawiam,
    • Gość: jacek84 Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.3.* 06.06.02, 09:26
      Przeczytałem dokładnie wszystkie wypowiedzi w tym
      poscie. Wrażenie - tragiczne. Mamy taką piłkę nożną,
      jak trenera Engela, nieudaczników-piłkarzy i większość
      wypowiadających się kibiców-debili.
      Ci co tutaj pisali obraźliwe bzdury, powinni
      czymprędzej pójść do lekarza-psychiatry, zmienić sobie
      dyscyplinę sportową, co i tak mało pomoże. Znacie się
      na piłce jak pies na gwiazdach !!!!!!!!
      Dobrze, że chociaż kilkoro którzy tu pisali mają
      pojęcie i właściwie (adekwatnie) do poziomu naszych
      zawodników OCENILI na co ich stać w Korei.
      • Gość: Chrystus To Wszystko Zalezy Od Pana Boga IP: *.dsl.snlo01.pacbell.net 06.06.02, 12:04
        Tak jak zalerzalo od Politykow Swiata by masywnie wymordowac spoleczenstwa
        swiata ktore pszeszkadzaly w ich planach i jak religia calkiem zmyla umysly
        ludnosci by nienawidziec swoich braci dla takich samych motywow. TO WSZYSTKO
        ZALERZY OD SAMYCH ICH I JAK DOBRZE BEDA GRALI.
    • Gość: msk Re: Czy Polska wyjdzie z grupy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 12:22
      maja jeszcze teoretyczne szanse jakies 25% , ale potym co pokazali daje im 0%
      szans na wyjscie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka