Dodaj do ulubionych

Manchester United - Chelsea 1:2

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 23:37
ch*je nie chelsea!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pasta kupa IP: *.f / *.pl 27.01.05, 00:20
      Abramowicz do rusuf sie bier!! Chelsea=Real ta sama nienawiść....
      • Gość: twinn Re: kupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 01:04
        chelsea=real? chyba jaja sobie robisz. poza tym szkoda ze mu nie wygral bo moze
        dudek by odkupil tą bramkę co puścil ostatnio w lidze;p
        • Gość: mp Re: kupa IP: *.dyn.optonline.net 27.01.05, 01:55
          Gdyby grali z MU,to Dudi by kupe zwalil ze strachu.A tak ma szanse sie
          pokazac.Ostatni mecz z Chelsea bronil wysmienicie.
    • Gość: LoRd QulaG ech ta Chelsea... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 27.01.05, 02:32
      nie wiem jak oni ten mecz wygrali, grali tak sobie powolutku, ładnie się bronili
      a tu nagle bramka "z niczego" potem znowu ManU coś tam próbowało ciśnąć, trochę
      nieporadnie (kilku piłkarzy to nie wiem po co Ser Alex jeszcze trzyma w
      pierwszym składzie...) ale nawet wyrównali (no i karny powinien być wczesniej!)
      i znowu w końcówce bramka "z d_py" :D ładna końcówka była i myślę że powinien
      być remis - czyli tak czy siak powinna wejśc Chelsea, choć ich futbol mnie nie
      zachwyca - typoa eco-piłka nastawiona na maksymalną efektywność - widać Mourinho
      zna się na fachu - respect dla niego... ale wkurza mnie abramowicz - udowadnia
      że wszystko można kupić, nawet sukces w piłce - wystarczy wybrać dobry "towar" -
      tak zawodników jak i trenera...

a moje ulubione MU niestety nie zachwyca - cieszy forma Giggsa czy Ronaldo,
      widać było miejsami "Czerwony Kieł Diabła" w grze ale brakuje RvNa i pewności w
      obronie i bramce :( nie wiem co będzie niedługo w meczu z Arsenalem... i Milan
      się zbliża...
      • Gość: Subyello Re: ech ta Chelsea... IP: *.lmt.com.au / 218.185.0.* 27.01.05, 03:56
        Chelsea, Chelsea .. !! MU to sobie spada na psy razem z Arselanlem .. a to ze
        Abramowicz ma kase to kazdemy innemu klubowi z PL stoi w gardle kula bo
        chcialby miec takiego wlasciciela.
        A sukcesu sie nie kupuje, bo trzeba wygrywac mecze !!! Co bylo w tamtym roku,
        CR nakupil pilarzy i tak nie wygrali PL ani CL .. takze ludziku co napisal ze
        sukces mozna kupic !! Wcale nie, bo to widac wlasnie z Chelsea, Realu itd !!!

Chelsea, carefree .. !!!!!
        • Gość: le comte Re: ech ta Chelsea... IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 27.01.05, 07:34
          Ale przedmowca LoRd Qula napisal takze o towarze, a towar Chelsea miala rok
          temu taki sobie!!! Dopiero teraz Mr A. zainwestowal w konkretny: Drogba,
          Robben, Carvalho, Ferreira, Kezman a przede wszystkim Mourinho !!! Jak inaczej
          osiagnac sukces? Pieniadze,zawodnicy i trener to podstawa we wspolczesnej
          pilce! A kto jest w czolowce PL, Serie A itd. ? Przypadki Evertonu czy Udinese
          to tylko wyjatki potwierdzajace regule! Zreszta dla tych zespolow gra w LM moze
          sie skonczyc spadkiem z do 2 ligi !!! Dobitnie pokazuje to przyklad np. Celty i
          Sociedad (cudem sie utrzymal) ! Ps. I prosze nie argumentuj swej tezy Ajaxem,
          bo oni wychowuja, osiagaja sukces, wyprzedaja druzyne i biora sie do roboty od
          nowa.
    • Gość: woj7 moznaby wiecej o meczu napisac mimo wszystko warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 06:52
    • Gość: ???? może ktoś wie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 08:37
      po co puchar ligii? rozmumiem puchar kraju i mistrzostwo ligii ale tam jest
      jeszcze trzecia konkurencja - puchar ligii (najmniej ceniony z tych 3 trofeów)
      • ron_obvious Re: może ktoś wie 27.01.05, 09:46
        Bo to brytyjska tradycja...a na Wyspach tradycja to świętość, przeczytaj
        sobie "Fever Pitch" to będziesz wiedział co dla kibica w Anglii oznacza mecz w
        Pucharze Ligi, czy FA Cup.
        • Gość: ??? Re: może ktoś wie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 09:56
          to samo?

(a propos ostatniego zdania Twojego)
          • Gość: ???? Re: może ktoś wie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 15:45
            bo chyba jednak puchar ligii stoi najniżej w hierarchii tych 3 trofeów....
            • Gość: yea Re: może ktoś wie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 15:47
              jest zresztą jakaś sprzecznośc w walczeniu o puchar ligii obok mistrzostwa
              ligii (i pucharu kraju)
              • Gość: Mercyside Re: może ktoś wie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 15:50
                przez ten cholerny puchar ligii zginęło 100 kibiców Liverpoolu (też mecz
                półfinałowy, w Sheffield w 1989)
                • Gość: koneser we'll never die cause we're united IP: *.his.uni.torun.pl 27.01.05, 17:52
                  po prostu brak szczescia, po raz kolejny mourinho wygrywa z manu majac po
                  swojej stronie sedziego, rzut karny nie wiem jak ale 10000%, to samo z porto,
                  bramka scholesa na 2-0 i nagle spalony, ale chelsae dostanie w lidze od nas,
                  glory glory man united and the reds go marching on on on
                • ron_obvious Re: może ktoś wie 27.01.05, 19:39
                  To nie był Puchar Ligi, tylko Puchar Anglii i zginęło 95 kibiców, a nie 100.
    • Gość: ulrich Re: Manchester United - Chelsea 1:2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 18:14
      Walec jedzie dalej.Dudkowi życzę żeby w finale wspaniałymi paradami uchronił
      swój zespół przed bardzo wysoką przegraną.Gerard do Chelsea!!!
    • Gość: bunitka Re: Manchester United - Chelsea 1:2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:37
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka