Dodaj do ulubionych

Oświadczenie ojca Łukasza M.

IP: *.quarknet.pl / 80.53.51.* 18.02.05, 21:46
nic dodać nic ująć.
dopóki nie przeprowadzą testu DNA i nie będzie on pozytywny - dopóty jest niewinny

cała zgraja pajaców mogłaby się wreszcie powstrzymać od skazywania goscia o którym nic nie wiedzą i który być może jest niewinny...
Obserwuj wątek
    • Gość: ww Dokladnie tak, poczekajmy na test... IP: 206.47.220.* 18.02.05, 22:06
    • Gość: bercik Re: Oświadczenie ojca Łukasza M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:10
      Żal mi tych wszystkich co udawają sędziów.Mam nadzieję że sprawa się szybko wyjaśni.Ciekawi mnie tylko jedno,czy wszyscy ci co dzisiaj wieszają psy na Twoim synu będą mieli świńską odwagę powiedzieć przynajmniej PRZEPRASZAM Bękart do ojca
      • Gość: bietka Re: Oświadczenie ojca Łukasza M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:54
        Zgwałcił czy nie zgwałcił, niesmak i tak pozostanie. Samo to , że za takie coś
        został zatrzymany moze zrujnować mu życie. Dla wielu, nawet jak tego nie zrobił
        pozostanie winny, bo przecież coś w tym musiało być. Takie polacka
        mentalność :)) Szkoda dziewczyny jak cholera i jeśli to rzeczywiście Łukasz M.
        jest w inny to powinien zostać potraktowany jak każdy gwałciciel, a nawet
        surowiej....wszak reprezentował wtedy Polskę. Mam nadzieję , że to okaże się
        jedną wielką pomyłką, bo choć wszyscy lubimy szukać sensacji, to
        jednak ....wstyd i hańba :((
        A tak na margineise...nigdzie nawet nie podano jak miała na imię ta dziewczyna.
        Jak zwykle najważniejszy tu jest facet, a taka bezimienna "finka" to tylko
        materac. I najważniejsze pytanie to czy Łukasz M. spał na nim czy nie. Troszke
        żenujące, głównie dla redaktorów G.W. Bo to oni jakby nie było przedstawili
        wszystko w ten sposób, że skierowali ludzkie myślenie(forumowiczów) na te tory
        pozdrawiam
    • Gość: ronin Szanowna Gazeto ..... IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 22:51
      Jeśli juz zdecydowaliście sie na opublikowanie oświadczenia ojca Lukasza M., to
      powinnieście zrobic to zgodnie ze sztuka dziennikarską i etyka zawodową. Po
      pierwsze opublikować je bez skrótów, po drugie, bez własnych wstawek
      (ewentualnie we wprowadzeniu). Tym bardziej, ze ojciec Łukasza, niczego nie
      ukrywa i podaje do publiczenej wiadomości jego nazwisko, czego Wam robic nie
      wolno. W obecnej formie odbieram ta publikację, jako tani chwyt dziennikarski,
      celem upublicznienia nazwiska pozwanego.
      • Gość: bietka Re: Szanowna Gazeto ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:57
        No jak ktoś chce to zawsze znajdzie dziurę w całym. Przy...lić się niewżne do
        czego... Naprawdę myślisz że G.W. nic nie robi tylko spiskuje??? I kombinuje
        jakby tu zamieszać ?? Żal mi Cię i Twoich bliskich.....
        • Gość: GROBIN Re: Szanowna Gazeto ..... IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 18.02.05, 23:24
          Mnie akurat Ciebie zal, ze czytasz bezkrytycznie. Uwazasz, ze wszystko co pisze
          prasa i ze to co mowi telewizja jest swiete. Wielka pomylka. Ale moze czasami
          lepiej nie byc tego swiadom ? W kazdym badz razie, zgadzam sie z tym, ze GW
          powinna calosc tego druku opublikowac, a nie skrocic : bardzo czesto jak
          skracaja wypowiedzi (a to, niestety, jest typowe od dziennikarzy G.W. i wedlug
          mnie perfidne), to zupelnie zmieniaja ich sens !!!
          Z goracym pozdrowieniem
          • Gość: bietka Re: Szanowna Gazeto ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:38
            Gość portalu: GROBIN napisał(a):

> Mnie akurat Ciebie zal, ze czytasz bezkrytycznie. Uwazasz, ze wszystko co
            pisze
            >
            > prasa i ze to co mowi telewizja jest swiete. Wielka pomylka. Ale moze czasami
            > lepiej nie byc tego swiadom ? W kazdym badz razie, zgadzam sie z tym, ze GW
            > powinna calosc tego druku opublikowac, a nie skrocic : bardzo czesto jak
            > skracaja wypowiedzi (a to, niestety, jest typowe od dziennikarzy G.W. i
            wedlug
            > mnie perfidne), to zupelnie zmieniaja ich sens !!!
            > Z goracym pozdrowieniem

Nie zauważyłam żeby wypowiedzi były "bardzo często skracane". I naprawdę nie
            chce mi się wierzyć w perfidię AKURAT w przypadku tego artykuliku. A poza tym
            takie uogólnianie , że pisze G.W> też jest troszkę bez sensu. Piszą
            dziennikarze, kazdy po swojemu. Mniejsza z tym...
            Ktos , kto po przeczytaniu artykułu, nie ma nic do powiedzenia związanego z
            samą treścią tegoż kawałka tekstu , tylko programowo doszukuje sie czegoś , co
            pewnie tak naprawdę nie istnieje jest dla mnie MARUDĄ!!!!!
            A co do łatwowiernosci...mój tata zawsze mawiał...telewizja kłamie...ja bym
            powiedziała , że przedstawia fakty tak jak chce, takie małe pranie mózgu. Ale o
            tym chyba , kazdy wie...
            pozdro
            • Gość: kk Re: Szanowna Gazeto ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:10
              Zgadzam sie z przedmowczynia, ze publikowanie nazwiska jest w tym momencie
              nieetyczne. Mam niestety obawy, podobnie jak kolezanka, ze to byl glowny powod
              publikacji tego listu. Takie jest moje zdanie
    • Gość: gizmo Re: Oświadczenie ojca Łukasza M. IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:24
      pięknieś go pan wychował, chłopak jest ładny to będzie miał w pudle powodzenie
      • Gość: geft Re: Oświadczenie ojca Łukasza M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 01:00
        Człowieku! Będzie siedział w Finlandii! Tam nawet więzenia nie są ogrodzone, a
        w środku... komfort! :)
        • Gość: gizmo Re: Oświadczenie ojca Łukasza M. IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:05
          geft a w finladnii to co za kradzież cukierków siedzą?, pewnie nawet tam nie
          byłeś to niemasz pojęcia o tym kraju, obcokrajowiec zgwałcił ich rodaczkę - po
          pierszej nocy już będzie miał dość, pokażą mu co to gwałt
      • Gość: Paszczak ALE TY GIZMO JESTEŚ GŁUPI IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 19.02.05, 07:03
        Abstrachując od sprawy samego gwałtu (?), ojcu Łukasza należy się współczucie
        (za sam fakt afery)i szacunek (za odwagę i mądrość). Bo wychowanie nie ma tu
        nic do rzeczy. A pan Gizmo zachowuje się jak kawał świni i chama. Życzę
        podobnych problemów z synem. I wtedy przekonasz się buraku jak to jest z
        niesfornymi dziećmi. Pozdrowienia.
        P.S.
        I znów mam rację, że brzozowski to namiastka poważnego dziennikarza. Ale jaki
        pan (GW) taki kram.
        • Gość: gizmo Re: ALE TY GIZMO JESTEŚ GŁUPI IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:01
          paszczak ty głupku on zwałcił 16 letnią dziewczynę, ciekawe cobyś pisał jakby
          zgwałcili twoją siostrę
          • Gość: madi Re: ALE TY GIZMO JESTEŚ GŁUPI IP: *.chello.pl 19.02.05, 13:17
            a Każmierczak tez zgwałcił... ale okazało się że jednak nie. Może poczekasz, jak
            słusznie zauważył ojciec Łukasza, z formowaniem opinii na prokuraturę. No chyba
            że sam już zebrałeś dowody...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka