Gość: armanda IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 09.06.02, 22:45 Owen jest najsłodszy, najlepszy i wogóle naj, naj, naj .... Zaraz po mnie wszyscy panowie pojadą, ale co tam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: KOCHANE SŁONKO - OWEN :))) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.06.02, 23:04 Gość portalu: armanda napisał(a): > Owen jest najsłodszy, najlepszy i wogóle naj, naj, naj .... Zaraz po mnie > wszyscy panowie pojadą, ale co tam :) Nie wiem czy jest najsłodszy bo go nie probowałem. Nie wiem czy jest najlepzy bo nie wiadomo jaką skale porownawcza zastosować. Nie wiem czy jest naj, naj, naj ale wiem, że jest skuteczny. Nie pojade po Tobie bo nie jestem "wszystkimi panami" a jedynie starym uzywanym koniem. Pozdrawiam. Na zakonczenie witam o zdrowie pytam, przesyłam ukłony i rozne wyraz od Zygmunta III Wazy. Odpowiedz Link Zgłoś
vitekk Re: KOCHANE SŁONKO - OWEN :))) 09.06.02, 23:29 ogolnie mowiac smiac mi sie chce z takich wypowiedzi :)))) rozumiem, ze on Ci sie podoba fizycznie, bo chyba osobiscie go nie znasz i nie wiesz jaki jest tak naprawde... no ale kazdy ma swoj gust, wiec nie obchodzi mnie czy Ci sie podoba Owen czy Quasimodo i podobno o gustach sie nie dyskutuje, wiec to by bylo na tyle :)) Odpowiedz Link Zgłoś