IP: *.cafe.ksi.krakow.pl 11.06.02, 11:42
Hej Wy! którzy myślicie że umiecie grać w piłkę - co teraz sobie myślicie?
Warto było wogóle do tych finałów awansować? Po co ?

Narobiliście tylko wstydu i pokazaliście że Polska dalej nie umie grać w piłkę !
Gdzie z taką grą możecie się równać do najlepszych drużyn świata...

Wyniki kolelnych meczy wzrastają z zależnością 2^n
Moje typowanie meczu Polska USA 0-8
Obserwuj wątek
    • Gość: Many Re: WYNIK ??? IP: *.interecho.com / *.interecho.com 11.06.02, 11:46
      Idz sie leczyc pieprzony fatalisto. Takich jak ty powinni izolowac. Myslisz ze
      jestes taki zabawny? Zaloz kabaret koles, zrobisz kariere
      • Gość: smld Re: WYNIK ??? IP: 62.89.110.* 11.06.02, 11:51
        A ty co głupku?
        Może wierzysz, że jeszcze awansujemy?
        Trochę pokory i realizmu!
        Niby wygramy z USA?
        Powiem ci tylko, że bez gruntownych zmian w składzie nie ma szans!
        • Gość: Many Re: WYNIK ??? IP: *.interecho.com / *.interecho.com 11.06.02, 11:55
          Gość portalu: smld napisał(a):

bez gruntownych zmian w składzie nie ma szans!

Z tym sie zgodze, ale Engel na pewno wpusci wreszcie Kucharskiego, Rzase od
          pierwszej minuty, moze Sibika, Glowackiego. Wygramy z USA, zreszta zobaczysz
          niedowiarku
          • Gość: nick Re: WYNIK ??? IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 11.06.02, 11:58
            MANY JAKIE TYPOWALES WYNIKI W MECZU
            POL - KOREA
            POL - PORTUGALIA
            • Gość: Many Re: WYNIK ??? IP: *.interecho.com / *.interecho.com 11.06.02, 12:04
              Polska - Korea 1:0
              ale potem wiedzialem ze z Portugalia bedzie ciezko. Ale to Sport, wszystko moze
              sie zdazyc. Obrona zagerala tak ze od razu bylo widac ze sa z Schalke 0:4
              Z USA wygramy, z taka gra jak wczoraj, nie mam watpliwosci,
              • Gość: nick Re: WYNIK ??? IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 11.06.02, 12:06
                ja niestety mam watpliwosci
                przyznaj sie z portugalia tez mowiles ze wygramy
                ale jak mowi przyslowie do trzech razy sztuka moze z USA sie uda wygrac
                w co watpie

Pozdrawiam

• Gość: janusz Re: WYNIK ??? IP: 213.76.241.* / 192.168.10.* 11.06.02, 12:09
                Żeby nie było tylko jak-Niemcy- Arabia 8:0!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Many Re: WYNIK ??? IP: *.interecho.com / *.interecho.com 11.06.02, 12:10
                  Gość portalu: janusz napisał(a):

> Żeby nie było tylko jak-Niemcy- Arabia 8:0!!!!!!!!!!!!

Nie bedzie bo my nie jestesmy Arabia ,a USA to nie Niemcy - bez przesady
                  • Gość: Zamało Re: WYNIK ??? IP: *.imio.pw.edu.pl 11.06.02, 12:21
                    Właściwie to mogli byśmy już wracać do domu i odpuścic sobie tych Jankesów.
                    Było by tylko 3:0.
                    :(
                  • Gość: janusz Re: WYNIK ??? IP: 213.76.241.* / 192.168.10.* 11.06.02, 12:21
                    Ale USA w 100% lepiej gra od Portugali!!
                    • Gość: Many Re: WYNIK ??? IP: *.interecho.com / *.interecho.com 11.06.02, 12:23
                      Gość portalu: janusz napisał(a):

> Ale USA w 100% lepiej gra od Portugali!!

A ogladales mecz z Korea? USA byla cieniem tej druzyny ktora wygrala z Portugalia
                      • Gość: AAAA Re: WYNIK ??? IP: 217.96.7.* 11.06.02, 12:28
                        ja tylko żałuję, że o wynik się z nikim nie założyłam
                        stawiałam 2:0 dla Korei i 3:0 dla Portugalii, a ludzie się śmiali... Polacy nie
                        znają się na piłce i już

polska USA? 3:0 dla Stanów
                        • Gość: Many Re: WYNIK ??? IP: *.interecho.com / *.interecho.com 11.06.02, 12:29
                          Gość portalu: AAAA napisał(a):

> polska USA? 3:0 dla Stanów

raczej 3:1 dla Polski
                          • Gość: krio Re: WYNIK ??? IP: *.zetosa.com.pl 11.06.02, 13:13
                            Gość portalu: Many napisał(a):

> Gość portalu: AAAA napisał(a):
                            >
                            > > polska USA? 3:0 dla Stanów
                            >
                            > raczej 3:1 dla Polski

człowieku co ty mówisz????? slepy jesteś??? stawiałem 1-0 dla Polski z koreą a
                            potem już 3-0 dla portugalii. teraz postawię 3-0 dla USA bo j.o. misio Engel
                            nikogo nie wymieni w tej grupie debili bo sie przestraszy że jak wygra to go
                            zlinczują że wcześniej takich zmian nie dokonał - to tchórz i tyle

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka