Dodaj do ulubionych

ENGEL, HAJTO, ŚWIERSZCZ I IN. -LUDZIE HONORU?

15.06.02, 13:51
czy ta paczka ma honor? czy reklamy McDonalda, gorące kubki nie powinny być
wycofane ze sprzedaży? Czy te firmy nie powinny zażądać zwrotu honorariów za
kapitalną atyreklamę? to pytania retoryczne.odpowiedź każdy zna.
Jedno jest pewne, oni muszą odejść. O ile Wałdoch i Matysek sami odchodzą ( ten
drugi nawet nie zagrał więc o co go winić) o tyle Hajto i Świerczewski a przede
wszystkim nasz selekcjoner-hamburger powinni to zrobić jAko pierwsi.
Trenerzy Rosji, Francjii, Arabii i Nigerii odchodzą.
Nie zdali egzaminu, skompromitowali swoje kraje, i wiedzą że to kosztuje.
Władysławie Jerzy Engelu miej honor
Obserwuj wątek
    • daras27 Re: ENGEL, HAJTO, ŚWIERSZCZ I IN. -LUDZIE HONORU? 15.06.02, 14:08
      Mam nadzieję, że moje zdanie ktoś podzieli
    • senior1 jestem za!!! 15.06.02, 14:14
      Po takich bledach nie widze przyszlosci w Polsce dla McEngela
      Jeszcze przed MS mowil ze ma propozycje objecia stanowiska selekcjonera z kilku
      krajow (choc o przedluzenie kontraktu z Polska walczyl jak lew) i nie obraze
      sie gdyby z nich skorzystal!!!
      • daras27 Re: jestem za!!! 15.06.02, 14:18
        Popieram to co mówisz, bo jako senior wiesz sporo i mądrze to przekazujesz
    • Gość: nnn Re: ENGEL, HAJTO, ŚWIERSZCZ I IN. -LUDZIE HONORU? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.06.02, 14:39
      wiecie co?ludzmi honoru mozna nazwac polska druzyne,ale tylko te rezerwowa,te
      ktora wczoraj dokopala stanom.
      • daras27 Re: ENGEL, HAJTO, ŚWIERSZCZ I IN. -LUDZIE HONORU? 15.06.02, 14:45
        brawo
        • Gość: creep Honor ? Te barany rozumiejo tylko sile pieniadza. IP: *.MaxTNT1.pdq.net 15.06.02, 14:48
          Dobre pytanie ale najpierw wytlumacz im co to honor.

Trener Rosjan wiedzial co to znaczy.
          • daras27 Re: Honor ? Te barany rozumiejo tylko sile pieniadza. 15.06.02, 14:57
            WIEDZIAŁ GDYZ WŁASNIE MIAŁ HONOR I WIE RÓWNIEŻ Ż EDO TEJ SAMEJ RZEKI DWA RAZY
            SIĘ NIE WCHODZI
            • Gość: sraras Re: Honor ? Te barany rozumiejo tylko sile pieniadza. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 15:59
              daras: jak chcesz gadać o chonorze, to przedstaw się najpierw tchórzu, a jak
              nie to siat ap.
              • daras27 Re: Honor ? Te barany rozumiejo tylko sile pieniadza. 15.06.02, 16:02
                Jesteś Pajacem za dychę, honor przez ch, brawo.
                Siat up, nawet nie potrafisz tego napisać w języku Szekspira, baranie zakuty, a
                po drugie to ja się przedstawiać nie muszę, bo jestem Daras27 któregom tu
                wszyscy znają.
                • Gość: sraras Re: Honor ? Te barany rozumiejo tylko sile pieniadza. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 18:55
                  so.. shut up you sugar daddy, sucker, don't skirt the issue!!!!!!
                  I don't know you, so c'est que vous avez dit ce n'est pas vrai. Vous etes
                  lache!!!!!!!!
                  Y no me digas que no conozco idiomas extranjeras, chico cornudo!
                  Was du hast geschrieben ist ein kwatsch.

Wienc se daruj te kwasy o gramatyce, lecz przyznaj żeś tchórzem jest
                  sierdzącym, co tylko krytykować i poniżać umie (innych)
                  • Gość: Petros Re: Honor ? Te barany rozumiejo tylko sile pieniadza. IP: *.wlan.pl 15.06.02, 19:18
                    Trener Francji nie zamierza podać się do dymisji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka