Dodaj do ulubionych

MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 21:13
Obserwuj wątek
    • Gość: Alek Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.128.128.* 16.06.02, 21:16
      Chodzi o trenera Oliviere czy Lemmera
      • djgregory Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! 16.06.02, 21:22
        O Bielse

Chyba????
        • Gość: freeman Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 11:32
          djgregory napisał(a):

> O Bielse
          >
          >
          > Chyba????

Zdaje się że chodzi o pseudotrenera LEGNE :)

• djgregory Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! 17.06.02, 12:32
            o kim mówisz?????????? Ja miałem na myśli trenera Argentyny (dla
            niewtajemniczonych) :)
            • Gość: freeman Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 17:38
              djgregory napisał(a):

> o kim mówisz?????????? Ja miałem na myśli trenera Argentyny (dla
              > niewtajemniczonych) :)

A ja miałem na myśli trenera Polski o nazwisku Engel (od tyłu Legne, czyli padnę,
              polegnę dla niewtajemniczonych ;-))

• djgregory Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! 17.06.02, 18:20
                Dobra ale jaki ten "Legne" miał Złoty róg???????
                • Gość: freeman Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 20:57
                  djgregory napisał(a):

> Dobra ale jaki ten "Legne" miał Złoty róg???????

Widzę, że rozumiesz Wyspiańskiego zbyt dosłownie. Przecież w Weselu gość zgubił
                  złoty róg, który miał obudzić polski Naród do powstania. Wyrażenie "zgubić Złoty
                  Róg" oznacza więc w przenośni stracenie w głupi sposób szansy na coś wielkiego,
                  zaprzepaszczenie szansy. Mieliśmy dobrą drużynę (np. nie gorszą niż USA), ale
                  trener Legne wystawiał zawodników bez formy. W ten sposób "zgubił Złoty Róg".
                  Paniał?
                  • djgregory Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! 17.06.02, 22:08
                    Czyli wg ciebie mogliśmy coś na tych mistrzostwach osiągnąć??? Moim zdaniem
                    maksymalnie przy dużym szczęsciu ćwierćfinał. Ale czy to faktycznie była aż
                    taka duża szansa dla Polskiego futbolu, być może. Fakt, że nie została
                    wykorzystana szansa. Ale to określenie bardziej pasuje do Bielsy, Lemmera, czy
                    choćby Oliveiry.
                    • Gość: freeman Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 22:24
                      djgregory napisał(a):

> Czyli wg ciebie mogliśmy coś na tych mistrzostwach osiągnąć??? Moim zdaniem
                      > maksymalnie przy dużym szczęsciu ćwierćfinał. Ale czy to faktycznie była aż
                      > taka duża szansa dla Polskiego futbolu, być może. Fakt, że nie została
                      > wykorzystana szansa. Ale to określenie bardziej pasuje do Bielsy, Lemmera, czy
                      > choćby Oliveiry.

Zobacz, wygraliśmy jeden mecz z USA i jaka euforia w Narodzie. Także myślę, że
                      jakby był ćwierćfinał to byłaby to wielka sprawa dla kibiców ( zwłaszcza po 16
                      latach posuchy). Ale do wymienionych przez Ciebie trenerów oczywiście też to
                      określenie pasuje, może najbardziej do Oliveiry, bo Portugalczycy nigdy nie mieli
                      sukcesów w MŚ, a teraz z taką "paką" skończyli na grupie; kto wie kiedy "dorobią
                      się" następców obecnych gwiazd; o Francje czy Argentynę raczej można być
                      spokojnym. Argentyńczycy zawsze mieli masę młodych zdolnych, Francja zawsze może
                      znaturalizować 11 Senegalczyków ;-)

• djgregory Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! 17.06.02, 22:28
                        Gość portalu: freeman napisał(a):

> Francja może.......znaturalizować 11 Senegalczyków ;-)

Ten pomysł mi się podoba!!!!!!!!!!!!!!

Choć obawiam się niestety, że co poniektórzy ćwierćfinał uznaliby za całkowitą
                        porażke.

Pozdrawiam. :)

• Gość: Kibic 8 Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:29
                          ostał ci się jeno sznur.
                          • sb1 Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! 19.06.02, 20:18
                            Myślę że Engel dobrze wiedział,że prowadzenie reprezentacji, z która mógłby coś
                            osiągnąć na mistrzostwach świata, przerasta jego możliwości.Skoncentrował się
                            na tym aby wyrwać jak najwięcej "kasy" wykorzystując szczeście które pozwoliło
                            mu dostać do finałow mistrzostw świata.Dalsza selekcja to jedynie pozoracja
                            gdyż trzymał się uporczywie swoich pupilów,a głowne jego działania to
                            wykorzystywanie profitów z reklam ,podpisanie kontraktu na prowadzenie drużyny
                            do mistrzostw Europy itp działań dobrych dla kieszeni pana Engela i
                            spółki.Dlatego, podobnie jak rząd Buzka,będzie kurczowo trzymał się stołka nie
                            bacząc na to że nie podajac się do dymisji szkodził będzie polskiej piłce.A
                            pomogą mu w tym prezesi
                            PZPN którzy kierują się takim samymi motywami jak pan Engel
                      • mario071 Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! 19.06.02, 20:37
                        My z to mozemy znaturalizowac jesze 10ciu Nigeryjczykow.
    • Gość: tango Re: MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 13:14
      Patrząc na powitanie reprezentacji i wyniki aktualnego sondażu gazety - należy
      poważnie pomyśleć jaki wpływ miał na część kibiców program Big Brother.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka