Dodaj do ulubionych

Incydenty z udziałem kibiców

• Gość: APEL Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 11.04.05, 18:21
      Prosze przedstawicieli wszystkich gazet w POlsce o nie pisanie Kibice.prosze
      tytulowac tych debili po imieniu.Czyli.Bandyci,huligani oszolomy
      bezmozgi,kretyni Chuliganeria
    • Gość: janek Czy ktoś naprawdę wierzył choć chwilę w pojednanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:02
      Ludzie, bądźmy poważni. Piszę to z przykrością, ale znam poprostu realia.
      • Gość: Raf Re: Czy ktoś naprawdę wierzył choć chwilę w pojed IP: *.it4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 20:17
        Proponuję ogólnokrajową akcję wygwizdywania kiboli na stadionach. Skoro w przypadku drobnych prowokacji to zadziałało, to jeżeli się wszyscy zaangażuja, to kibole nie bedą miały siły przebicia.
    • blackeagle Re: Incydenty z udziałem kibiców 11.04.05, 22:02
      tych "kibiców" policja powinna porządnie sprać i im wpier.... tak żeby nie byli
      w stanie nie robić przez miesiąc albo dwa. Jeżeli znowu by się to powtórzyło to
      znaczy że trzeba znowu ich sprć po mordach tym raszem porządniej. I tak do
      skutku. To bolesne ale te zwierzęta nie rozumieją jak normalnie się do nich
      mówi. Ponadto ich słowo jest g... warte. Wszyscy się ich boją na osiedlach, w
      parkach, w autobusach a gdyby ich wsadzić do więzienia to tylko przyniesie to
      gorsze rezultaty gdyż a) więzienia i tak są przepełnione b) jeszcze bardziej
      tam się zdemoralizują. Jedyny język jaki rozumieją to jeżyk przemocy więc jako
      obywatel który płaci podatki mam prawo wymagać by Policja zapewniła mi i innym
      obywatelom bezpieczeństwo nawet jeżeli paru łysych skurw.... miało wylądować w
      piachu.
    • Gość: PawełDębek-Polska Re: Incydenty z udziałem kibiców - czyżby kibiców? IP: 194.205.82.* 11.04.05, 23:37
      Nie mieszajcie do tego kibiców piłki nożnej i ostatni mój apel do dziennikarzy
      Uważajcie na słownictwo jeszcze raz w opisie burd ktoś z dziennikarzy użyje
      słowa kibice w stosunku do tej grupy
      debili,chołoty,kretynów,bezmózgowców,chuliganów,sterydziarzy i pospolitych
      bandytów a będę uważał takiego pismaka za głupszego od tych których starał się
      opisać
    • Gość: inny kibic Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:55
      Jest dokładnie tak jak mówisz...prawdziwy kibic nie musi się jednać. Poza tym
      Ci którzy "niby" się pojednali to są właśnie tacy jak my. Pozostali dalej się
      bądą pałowali, bo to już inny gatunek i tak chyba musi zostać. Jakoś nie
      wierzę, że któryś z nich w ogóle zastanawia się co robi. pozdrawiam. nie ważne
      komu kibicujesz :)
    • Gość: Aksantor Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:51
      Gnoje nie kibice!!! Wielcy sportowcy z nich. Najlepsze rozwiążanie takie:
      stworzyć odpowiedniej wielkości stadion i wpuścic tam gnoi-kiboli zwaśnionych
      klubów. Dać im piłkę i niech grają buraki. Igrzyska się chowaja ...
      podejrzewam, że oglądalnośc takiego widowiska pobiłaby wszelkie rekordy. A na
      drugi dzień widłami oczyścic arenę i czekać na następnych tępaków, którzy rosną
      jak grzyby po deszczu. I tak co jakiś czas....
    • Gość: Gutek Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 12.04.05, 08:35
      Takich od razu usypiać razem z ich kretyńskimi mamusiami, które potem domagają
      się odszkodowania za to, że synuś po łysym łbie od policji dostał. Ale, że
      namierzyli go z nożem, to nic "ON JEST NIEWINNY, A NOŻEM POMAGA MI SAŁATKI
      KROIĆ".
    • Gość: Kasia78 Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 195.47.201.* 12.04.05, 08:44
      Ja bym rozwiązała wszystkie kluby piłkarskie.Wtedy nie byłoby problemu z
      kibicami.Pseudokibicami.
      • Gość: gizmo Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:37
        ależ mylisz się droga Kasiu. Problem z debilami zawsze będzie. Zlikwidujemy
        kluby piłkarskie to się przerzucą na siatkówkę, zlikwidujemy siatkówkę to się
        przeniosą na szachy. A jak im nic nie zostanie to sobie ustawią choćby parafia
        na parafie...Niestety część ludzi ma IQ około 50 i nic tego nigdy nie zmieni.
        Można co najwyżej próbować ograniczać im dostęp do niektórych obszarów naszego
        życia...A eksterminować niestety nie można bo bo się reszta świata oburzy...
        • Gość: Kasia78 Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 195.47.201.* 12.04.05, 09:46
          Widziałam kiedyś taki program o kibicach.Mieli zakaz wchodzenia na stadion.Byli
          bramkarze, policja i inni ochroniarze.Czy myślisz, że dali sobie radę z nimi?
          Nie!!!Zawsze znajdą jakiś sposób aby wejść na stadion i narobić świństw.Jakby
          każdego pseudokibica wsadzali za kratki to może by ich to coś nauczyło.Ale jest
          za mało miejsc w więzieniach.Oni już zawsze pozostaną tylko nędznymi robakami.
    • Gość: Söber Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 83.168.77.* 12.04.05, 10:23
      Miałem nadzieję, niestety prawdą jest, iż nadzieja matką głupich... :( Nie
      chciałbym tego pisać, ale wiedziałem, że tak bedzie, widać nie ma lekarstwa na
      głupotę :/ Widziałem kiedyś w programie kibola, któregp tak pobito, że nie może
      chodzić prawie nic nie słyszy, ani nie widzi. Gdy pytano go, czy czegoś żałuje,
      to powiedział, że żałuje, że nie może napie..ć tych sku..wynów... No comment :(
    • Gość: maniek Skandal, wstyd, oszustwo! IP: 195.47.201.* 12.04.05, 10:32
      Tylko w taki sposób mogę zatytułować moją opinię.
      Nie tak to sobie wszyscy wyobrażaliśmy.
      Śmierć Papieża na pewno w jakiś sposób zjednałą sobie ludzi,
      ale dlaczego na tak krótko? tych najbardziej zwaśnionych,
      bo ci, ktorzy dalej są w zjednoczeniu tak naprawde w ogóle
      tego nie potrzebowali, oni byli zjednoczeni przez cały czas
      tylko poprostu ktoś musiał ich w tym uświadomić.
      A może pseudokibice wcale się nie jednali? może ich gadanie
      było tylko pięknym obrazkiem czegoś co nigdy nie miało mieć
      miejsca? czegoś co nie ma prawa istnieć w naszym kraju?
      Można powiedzieć tylko "szkoda",szkoda że wyszła na jaw
      nasza prawdziwa mentalność, mentalność prawdziwego polaka
      aż dziwne, że Jan Paweł II był jednym z nas, kimś największym
      dlaczego więc nie możemy się od niego uczyć? dlaczego nie
      przywiązujemy większej wagi do jego słów? dlaczego potrafimy udawać,
      a nie robić coś z czego byłby z nas dumny?
      Dlaczego z zachodu potrafimy czerpać tylko pomysły na dobrą imprezę?
      na dobry alkochol i dragi? Dlaczego nie weźmiemy z nich przykładu
      w innych kategoriach takich jak chociażby futbol? Dlaczego polscy kibice
      muszą siedzieć na meczu za wysokimi kratami i płotami, podczas gdy
      angielski kibic może wręcz dotknąć przebiegającego koło lini autowej
      piłkarza? Dlaczego na zachodzie, piłka nożna odgrywa o wiele więcej
      ról niż u nas? np. jest hobby wielu ludzi, zamiłowaniem, czy też
      dobrym wieczorem na randke z ukochaną osobą oglądając mecz ukochanej
      drużyny? Dlaczego jest tak wiele pytań i żadnych odpowiedzi?
      To co u nas się dzieje jest na prawdę przykre i żałosne, a gdy policja
      próbuje zrobić z tym porządek, oskarża się ich o przemoc fizyczną,
      czy psychiczną? Pomimo, że Papież mógłby mi to zarzucić, ale przyznaję
      się, że nie mam żadnej litości oraz współczucia nad kibolami, jeżeli chcą
      tak bardzo wybijać się nawzajem, to niech to robią, jeżeli to jest ich
      sens życia i najszczytniejsze cele, to proszę bardzo, ale dlaczego mają
      cierpieć na tym niewinni ludzie? dlaczego przez to piłka nożna w naszym
      kraju stoi na tak niskim poziomie?
      Jedno jest pewne, jeżeli nikt z tym nic nie zrobi to nie będzie dobrze,
      w dalszym ciągu będziemy małym miotającym się zastraszonym narodem
      które nie daje sobie rady z włąsnym obywatelami.
      Pozdrawiam wszystkich kibiców. Tych najprawdziwszych !!!
      • Gość: skridz0 Re: Skandal, wstyd, oszustwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:59
        popieram Twoja wypowiedź w 100%%%%%%
    • Gość: RzaDKI UPOŚLEDZENI... IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 12.04.05, 10:59
      TĘPAKÓW I DEBILI JUŻ NIE ZMIENIMY. ZAMYKAĆ ICH W SPECJALNYCH CELACH Z INNYMI
      DEBILAMI Z RÓŻNYCH DRUŻYN. NICH SIE PIORĄ PO KRETYŃSKICH RYJACH, ALE W
      ZAMKNIĘCIU. OCZYWIŚCIE -ZERO- POMOCY LEKARSKIEJ. MAŁPY TO LUBIĄ...
    • Gość: lucjuszg Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.ds.ae.wroc.pl 12.04.05, 14:17
      ale wypowiedz wlasciciela klubu ze rozgrzesza tych pojebuf mansakra moze niedlugo zasponsoruje im noze i siekiery zeby lepioej kibicowali. na szczescie nie interesuje mnie zbytnio polska pilka i nie ciagnie mnie na mecze gdzie na trybunach roi sie od idiotów (na trybunie dla tzw. Vipów też) pozdro dla kiboli prawdziwych
    • Gość: Skridz Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:53
      Chamskie zachowania zawsze będą na polskich stadionach,skoro furore robią hasła
      typu "poco nam mózgi,my mamy dresy"itp.Pozatym polskie prawo jest do
      luftu...Dużo,a nawet bardzo dużo się mówi jak powinno być,daje się przykłady
      np.z Anglii,czy Niemiec itp. no właśnie mówi się a nie robi!!!!!Każdy jest
      mądry w słowach ale wprowadzić słowa w czyn, tu sie zaczynaja
      trudności ...KIedyś chodziłem na mecze,chodziłem.... to co się wyprawia obecnie
      na obiektach sportowych przypomina dzicz wypuszczoną z buszu a nie widowisko
      sportowe.Niestety...Chetni do podjęcia tematu?mój adres:skridz0<zero>@wp.pl
    • Gość: stl Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 13.04.05, 20:24
      kilka granatów rozluzniloby atmosfere...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka