Gość: APEL Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 11.04.05, 18:21 Prosze przedstawicieli wszystkich gazet w POlsce o nie pisanie Kibice.prosze tytulowac tych debili po imieniu.Czyli.Bandyci,huligani oszolomy bezmozgi,kretyni Chuliganeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Czy ktoś naprawdę wierzył choć chwilę w pojednanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:02 Ludzie, bądźmy poważni. Piszę to z przykrością, ale znam poprostu realia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Czy ktoś naprawdę wierzył choć chwilę w pojed IP: *.it4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 20:17 Proponuję ogólnokrajową akcję wygwizdywania kiboli na stadionach. Skoro w przypadku drobnych prowokacji to zadziałało, to jeżeli się wszyscy zaangażuja, to kibole nie bedą miały siły przebicia. Odpowiedz Link Zgłoś
blackeagle Re: Incydenty z udziałem kibiców 11.04.05, 22:02 tych "kibiców" policja powinna porządnie sprać i im wpier.... tak żeby nie byli w stanie nie robić przez miesiąc albo dwa. Jeżeli znowu by się to powtórzyło to znaczy że trzeba znowu ich sprć po mordach tym raszem porządniej. I tak do skutku. To bolesne ale te zwierzęta nie rozumieją jak normalnie się do nich mówi. Ponadto ich słowo jest g... warte. Wszyscy się ich boją na osiedlach, w parkach, w autobusach a gdyby ich wsadzić do więzienia to tylko przyniesie to gorsze rezultaty gdyż a) więzienia i tak są przepełnione b) jeszcze bardziej tam się zdemoralizują. Jedyny język jaki rozumieją to jeżyk przemocy więc jako obywatel który płaci podatki mam prawo wymagać by Policja zapewniła mi i innym obywatelom bezpieczeństwo nawet jeżeli paru łysych skurw.... miało wylądować w piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełDębek-Polska Re: Incydenty z udziałem kibiców - czyżby kibiców? IP: 194.205.82.* 11.04.05, 23:37 Nie mieszajcie do tego kibiców piłki nożnej i ostatni mój apel do dziennikarzy Uważajcie na słownictwo jeszcze raz w opisie burd ktoś z dziennikarzy użyje słowa kibice w stosunku do tej grupy debili,chołoty,kretynów,bezmózgowców,chuliganów,sterydziarzy i pospolitych bandytów a będę uważał takiego pismaka za głupszego od tych których starał się opisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny kibic Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:55 Jest dokładnie tak jak mówisz...prawdziwy kibic nie musi się jednać. Poza tym Ci którzy "niby" się pojednali to są właśnie tacy jak my. Pozostali dalej się bądą pałowali, bo to już inny gatunek i tak chyba musi zostać. Jakoś nie wierzę, że któryś z nich w ogóle zastanawia się co robi. pozdrawiam. nie ważne komu kibicujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aksantor Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:51 Gnoje nie kibice!!! Wielcy sportowcy z nich. Najlepsze rozwiążanie takie: stworzyć odpowiedniej wielkości stadion i wpuścic tam gnoi-kiboli zwaśnionych klubów. Dać im piłkę i niech grają buraki. Igrzyska się chowaja ... podejrzewam, że oglądalnośc takiego widowiska pobiłaby wszelkie rekordy. A na drugi dzień widłami oczyścic arenę i czekać na następnych tępaków, którzy rosną jak grzyby po deszczu. I tak co jakiś czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 12.04.05, 08:35 Takich od razu usypiać razem z ich kretyńskimi mamusiami, które potem domagają się odszkodowania za to, że synuś po łysym łbie od policji dostał. Ale, że namierzyli go z nożem, to nic "ON JEST NIEWINNY, A NOŻEM POMAGA MI SAŁATKI KROIĆ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia78 Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 195.47.201.* 12.04.05, 08:44 Ja bym rozwiązała wszystkie kluby piłkarskie.Wtedy nie byłoby problemu z kibicami.Pseudokibicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:37 ależ mylisz się droga Kasiu. Problem z debilami zawsze będzie. Zlikwidujemy kluby piłkarskie to się przerzucą na siatkówkę, zlikwidujemy siatkówkę to się przeniosą na szachy. A jak im nic nie zostanie to sobie ustawią choćby parafia na parafie...Niestety część ludzi ma IQ około 50 i nic tego nigdy nie zmieni. Można co najwyżej próbować ograniczać im dostęp do niektórych obszarów naszego życia...A eksterminować niestety nie można bo bo się reszta świata oburzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia78 Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 195.47.201.* 12.04.05, 09:46 Widziałam kiedyś taki program o kibicach.Mieli zakaz wchodzenia na stadion.Byli bramkarze, policja i inni ochroniarze.Czy myślisz, że dali sobie radę z nimi? Nie!!!Zawsze znajdą jakiś sposób aby wejść na stadion i narobić świństw.Jakby każdego pseudokibica wsadzali za kratki to może by ich to coś nauczyło.Ale jest za mało miejsc w więzieniach.Oni już zawsze pozostaną tylko nędznymi robakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Söber Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 83.168.77.* 12.04.05, 10:23 Miałem nadzieję, niestety prawdą jest, iż nadzieja matką głupich... :( Nie chciałbym tego pisać, ale wiedziałem, że tak bedzie, widać nie ma lekarstwa na głupotę :/ Widziałem kiedyś w programie kibola, któregp tak pobito, że nie może chodzić prawie nic nie słyszy, ani nie widzi. Gdy pytano go, czy czegoś żałuje, to powiedział, że żałuje, że nie może napie..ć tych sku..wynów... No comment :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Skandal, wstyd, oszustwo! IP: 195.47.201.* 12.04.05, 10:32 Tylko w taki sposób mogę zatytułować moją opinię. Nie tak to sobie wszyscy wyobrażaliśmy. Śmierć Papieża na pewno w jakiś sposób zjednałą sobie ludzi, ale dlaczego na tak krótko? tych najbardziej zwaśnionych, bo ci, ktorzy dalej są w zjednoczeniu tak naprawde w ogóle tego nie potrzebowali, oni byli zjednoczeni przez cały czas tylko poprostu ktoś musiał ich w tym uświadomić. A może pseudokibice wcale się nie jednali? może ich gadanie było tylko pięknym obrazkiem czegoś co nigdy nie miało mieć miejsca? czegoś co nie ma prawa istnieć w naszym kraju? Można powiedzieć tylko "szkoda",szkoda że wyszła na jaw nasza prawdziwa mentalność, mentalność prawdziwego polaka aż dziwne, że Jan Paweł II był jednym z nas, kimś największym dlaczego więc nie możemy się od niego uczyć? dlaczego nie przywiązujemy większej wagi do jego słów? dlaczego potrafimy udawać, a nie robić coś z czego byłby z nas dumny? Dlaczego z zachodu potrafimy czerpać tylko pomysły na dobrą imprezę? na dobry alkochol i dragi? Dlaczego nie weźmiemy z nich przykładu w innych kategoriach takich jak chociażby futbol? Dlaczego polscy kibice muszą siedzieć na meczu za wysokimi kratami i płotami, podczas gdy angielski kibic może wręcz dotknąć przebiegającego koło lini autowej piłkarza? Dlaczego na zachodzie, piłka nożna odgrywa o wiele więcej ról niż u nas? np. jest hobby wielu ludzi, zamiłowaniem, czy też dobrym wieczorem na randke z ukochaną osobą oglądając mecz ukochanej drużyny? Dlaczego jest tak wiele pytań i żadnych odpowiedzi? To co u nas się dzieje jest na prawdę przykre i żałosne, a gdy policja próbuje zrobić z tym porządek, oskarża się ich o przemoc fizyczną, czy psychiczną? Pomimo, że Papież mógłby mi to zarzucić, ale przyznaję się, że nie mam żadnej litości oraz współczucia nad kibolami, jeżeli chcą tak bardzo wybijać się nawzajem, to niech to robią, jeżeli to jest ich sens życia i najszczytniejsze cele, to proszę bardzo, ale dlaczego mają cierpieć na tym niewinni ludzie? dlaczego przez to piłka nożna w naszym kraju stoi na tak niskim poziomie? Jedno jest pewne, jeżeli nikt z tym nic nie zrobi to nie będzie dobrze, w dalszym ciągu będziemy małym miotającym się zastraszonym narodem które nie daje sobie rady z włąsnym obywatelami. Pozdrawiam wszystkich kibiców. Tych najprawdziwszych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skridz0 Re: Skandal, wstyd, oszustwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:59 popieram Twoja wypowiedź w 100%%%%%% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RzaDKI UPOŚLEDZENI... IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 12.04.05, 10:59 TĘPAKÓW I DEBILI JUŻ NIE ZMIENIMY. ZAMYKAĆ ICH W SPECJALNYCH CELACH Z INNYMI DEBILAMI Z RÓŻNYCH DRUŻYN. NICH SIE PIORĄ PO KRETYŃSKICH RYJACH, ALE W ZAMKNIĘCIU. OCZYWIŚCIE -ZERO- POMOCY LEKARSKIEJ. MAŁPY TO LUBIĄ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjuszg Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.ds.ae.wroc.pl 12.04.05, 14:17 ale wypowiedz wlasciciela klubu ze rozgrzesza tych pojebuf mansakra moze niedlugo zasponsoruje im noze i siekiery zeby lepioej kibicowali. na szczescie nie interesuje mnie zbytnio polska pilka i nie ciagnie mnie na mecze gdzie na trybunach roi sie od idiotów (na trybunie dla tzw. Vipów też) pozdro dla kiboli prawdziwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skridz Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:53 Chamskie zachowania zawsze będą na polskich stadionach,skoro furore robią hasła typu "poco nam mózgi,my mamy dresy"itp.Pozatym polskie prawo jest do luftu...Dużo,a nawet bardzo dużo się mówi jak powinno być,daje się przykłady np.z Anglii,czy Niemiec itp. no właśnie mówi się a nie robi!!!!!Każdy jest mądry w słowach ale wprowadzić słowa w czyn, tu sie zaczynaja trudności ...KIedyś chodziłem na mecze,chodziłem.... to co się wyprawia obecnie na obiektach sportowych przypomina dzicz wypuszczoną z buszu a nie widowisko sportowe.Niestety...Chetni do podjęcia tematu?mój adres:skridz0<zero>@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stl Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 13.04.05, 20:24 kilka granatów rozluzniloby atmosfere... Odpowiedz Link Zgłoś