Gość: agnes IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 08:59 w zwiazku ze zblozajacym sie koncem mundialu proponuje stworzyc ranking najprzystojniejszych pilkarzy tegorocznych ms. macie jakies typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: DO DZIEWCZYN IP: *.marcopol.com.pl / 192.168.8.* 25.06.02, 09:02 T. Iwan :) ,aaa go tam nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yv Re: DO DZIEWCZYN IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 14:37 Fabio Cannavaro:)))))))) I w ogole prawie cala reprezentacja Wloch:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: DO DZIEWCZYN IP: *.unet.pl 25.06.02, 14:45 1. A. Nesta 2. P.Maldini 3. F. Cannavaro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZZURRA Re: DO DZIEWCZYN IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 25.06.02, 15:15 Cannavaro Nesta Maldini Totti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honey Re: DO DZIEWCZYN IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 15:15 1. Abel Xavier 2. Oliver Kahn 3. Ronaldinho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: DO DZIEWCZYN IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.06.02, 15:38 Gość portalu: Honey napisał(a): > 1. Abel Xavier > 2. Oliver Kahn > 3. Ronaldinho dziewczyno - toż to potwory !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: DO DZIEWCZYN IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 21:37 Oli Kahn to super przystojniak , jest bardzo sexy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotka jestem chlopakiem i kocham Bekhama IP: *.MaxTNT6.pdq.net 25.06.02, 15:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwica Re: DO DZIEWCZYN IP: *.chello.pl 25.06.02, 15:39 Figo(Portugalia) Ballak(Niemcy) Kożminski(Polska) Wilmots(Belgia) sa baaaaaaaaardzo sexi!!!!;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: DO DZIEWCZYN IP: 212.36.38.* 25.06.02, 16:02 David Beckham i Michael Owen. Zbiorowo najpszystojniejsza jest jedenastka Danii. A najbrzydsza to cala druzyna Brazylii, Ronaldinho z zebami i szczeka konia i do tego wybaluszonymi oczami to najbrzydszy pilkarz na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leona Re: DO DZIEWCZYN IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 23:28 Właśnie, że Ronaldinho jest super!! Moim zdaniem to jeden z najsympatyczniejszych piłkarzy na świecie. 200% optymizmu. Przez te ostatnie cztery lata bardzo wyładniał od zeszłych mistrzostw. Wiem, że ma te zęby, ale oczy ma naprawdę bardzo ładne. No i bardzo mi się podobało, jak nakopał Angolom i chwała mu za to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza idiotka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 15:39 Gość portalu: Leona napisał(a): > Właśnie, że Ronaldinho jest super!! Moim zdaniem to jeden z > najsympatyczniejszych piłkarzy na świecie. 200% optymizmu. Przez te ostatnie > cztery lata bardzo wyładniał od zeszłych mistrzostw. Wiem, że ma te zęby, ale > oczy ma naprawdę bardzo ładne. No i bardzo mi się podobało, jak nakopał Angolom > > i chwała mu za to!!! Ronaldhinio nie gral 4 lata temu... Zanim zaczniesz cos gadac to sie zainteresuj... Pewnie na pytanie "jaki samochod lubisz?" odpowiadasz: "Czerwony" Do garow... lub do lachy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzenio Re: DO DZIEWCZYN IP: *.socantel.net 16.07.02, 06:09 Brawo Leona. Popdzielam Twoja trafnosc. Nawet tu w Brazylji nie kusilbym sie na trafnijsze spostrzezenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honey Re: DO DZIEWCZYN IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 15:30 Czesc Jaga, Brawo, zgadzam sięz tobą a propos tego Ronaldinho w 100 %. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżin Re: DO DZIEWCZYN IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.06.02, 15:34 Victor Baia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: DO DZIEWCZYN IP: 195.205.132.* 25.06.02, 15:54 Vitor Baia i Raul-jeden męski i piękny jak grecki bóg, drugi pełen młodzieńczego uroku!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith3 Re: DO DZIEWCZYN 25.06.02, 16:16 jeden z tureckich pilkarzy-belozoglu, taki maly, ale b. fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EJ Re: DO DZIEWCZYN IP: *.eska.com.pl / 192.168.0.* 25.06.02, 17:26 Totti,Baia,Morientez,a z polskich-Zielinski.z reszta najprzystojniejsi sa ci najlepsi.Na oferme nikt nie zwroci uwagi. Aha zapomnialam jeszcze o jednym -Owen-zupelnie innytyp urody niz cala reszta,ale ma cos w sobie,pewnie to ,ze strzela swietne gole.Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: DO DZIEWCZYN IP: *.acn.waw.pl 25.06.02, 17:36 Gość portalu: EJ napisał(a): > Totti,Baia,Morientez,a z polskich-Zielinski.z reszta najprzystojniejsi sa ci > najlepsi.Na oferme nikt nie zwroci uwagi. > Aha zapomnialam jeszcze o jednym -Owen-zupelnie innytyp urody niz cala > reszta,ale ma cos w sobie,pewnie to ,ze strzela swietne gole.Nara Taaa, najlepsi. Baia fajnie puszcza pikę między nogami :). Ale przystojny, owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazela Re: DO DZIEWCZYN IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 23:32 Coś ty! Z Turków najlepszy jest Mansiz (cholera, lubię długie włosy, co będzie, jak naprawdę się ogolą?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: DO DZIEWCZYN IP: *.nyc.rr.com 25.06.02, 17:45 1. CANNAVARO 2. NESTA 3. RAUL 4. MALDINI 5. BAIA 6. TOTTI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: DO DZIEWCZYN IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 25.06.02, 19:30 Czytam i oczom nie wierzę. Gdzie jest mój Christian (Vieri rzecz jasna)? Dziewczyny - on on jest naprawdę niezły.I bardzo seksowny. Zresztą same zobaczcie: www.biondetta.com/maxmag3.jpg. Jak sie wam uda wejść, czekam na opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoebe Re: DO DZIEWCZYN IP: *.chello.pl / *.chello.pl 25.06.02, 19:21 VITOR BAIA ALESSANDRO NESTA RAUL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt Re: DO DZIEWCZYN IP: *.chello.pl 25.06.02, 21:25 1. Alessandro Nesta :)))))) 2. Francesco Totti 3. Fabio Cannavaro 4. Raul Gonzales Blanco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragazza Re: DO DZIEWCZYN IP: *.man.polbox.pl 25.06.02, 21:35 Tutti Azzurri! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: DO DZIEWCZYN IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 21:36 Oliver Khan Jacek Krzynówek Karsten Ramelow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: DO DZIEWCZYN IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 21:59 Jerzy Dudek, David Beckham :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scorpio Re: DO DZIEWCZYN IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 23:38 Ratunku!!!!! Jak komuś może się podobać Beckham???? Chyba sobie kupię ciemne okulary i białą laskę, zdaje się, że jestem niedowidząca - ja w nim nic ciekawego nie widzę. Ewentualnie przydałby się - do wyrzucania śmieci. No chyba, że lubice snobów i szpanerów - wtedy kandydat idelany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: DO DZIEWCZYN IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 00:54 Gość portalu: Scorpio napisał(a): > Ratunku!!!!! Jak komuś może się podobać Beckham???? Chyba sobie kupię ciemne > okulary i białą laskę, zdaje się, że jestem niedowidząca - ja w nim nic > ciekawego nie widzę. Ewentualnie przydałby się - do wyrzucania śmieci. > No chyba, że lubice snobów i szpanerów - wtedy kandydat idelany. no prosze, ale mi sie ten glos podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armanda Re: DO DZIEWCZYN IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 25.06.02, 22:25 Owen, Raul, Dudek, Świerczewski, Kałużny, Bliźniaki Żewłakowy i Tomek Hajto za włosy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bufon Re: DO DZIEWCZYN IP: *.avenel01.nj.comcast.net 26.06.02, 01:55 definitywnie oliver kahn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: DO DZIEWCZYN IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 26.06.02, 14:34 Wszystko zniosę: że nikt oprocz mnie nie typuje tutaj Christian Vieri, zniosę Beckhama, Kahna, i Ronaldihno - ale jak można umieścic Hajto na liście najprzystojniejszych???? I jeszcze dorzucić do niego Świerczewskiego? Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: DO DZIEWCZYN 26.06.02, 15:33 Gość portalu: paula napisał(a): > Wszystko zniosę: że nikt oprocz mnie nie typuje tutaj Christian Vieri, zniosę > Beckhama, Kahna, i Ronaldihno - ale jak można umieścic Hajto na liście > najprzystojniejszych???? I jeszcze dorzucić do niego Świerczewskiego? Brrr... A propos Kahna: moja mama za nim przepada. Mówi: taka małpa, ale fajny! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Re: DO DZIEWCZYN IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.02, 18:53 stettiner napisał(a): > Gość portalu: paula napisał(a): > > > Wszystko zniosę: że nikt oprocz mnie nie typuje tutaj Christian Vieri, zni > osę > > Beckhama, Kahna, i Ronaldihno - ale jak można umieścic Hajto na liście > > najprzystojniejszych???? I jeszcze dorzucić do niego Świerczewskiego? Brrr > ... > > A propos Kahna: moja mama za nim przepada. Mówi: taka małpa, ale fajny! ;))) > Kibole przeciwnikow najbardziej osranego klubu swiata FC Bayern,rzucaja mu czesto banany na zagryche,i slusznie.. Pozdrawiam rodakow,-czki z krainy sukcesorow bez walki. hey, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bay_girl Re: DO DZIEWCZYN IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.06.02, 19:46 najlepszym klubem swiata jest FC Bayern Munchen wiec cos ci sie chłopie pomyliło ale nie martw sie, kazdy ma prawo do pomyłek, a co do piłkarzy to Owen Hargreaves (Anglia), Carsten Jancker , Carsten Ramelow , Thomas Linke, Jens Jeremies i Hansjoerg Butt (wszyscy Niemcy) i ewentualnie Pauleta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: DO DZIEWCZYN IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 23:17 Gość portalu: armanda napisał(a): > Owen, Raul, Dudek, Świerczewski, Kałużny, Bliźniaki Żewłakowy i Tomek Hajto za > włosy :))) TAAAAK! i jeszce Engel tylko nie wiem za co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armanda hmmm IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 27.06.02, 16:07 No chyba mi nie powiesz, że Kahn jest ładniejszy od Świerczewskiego ... Ja tu oceniam tak ich urodę, bo mam taki gust, jak się nie podoba to już mo bardzo przykro!!! A co do Hajty ... hmmmm trzeba było przeczytać dokładnie dlaczego go tam wpisałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: DO DZIEWCZYN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 09:03 Moje typy na najprzystojniejszych na mś to: - Vitor Baia (Portugalia) - Nuno Gomes (portugalia) - Raul (Hiszpania) zreszsztą już swoje głosy (takie jak te w/w) oddałam na stronie www.gazeta.pl/kobieta Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: DO DZIEWCZYN 26.06.02, 09:59 1. Vitor BAIA - bezapelacyjnie 2. Alessandro NESTA 3. Paolo Maldini 4. Niunio Gomes 5. Pablo Pauleta 6. Oliver BIERHOFF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samanta Re: DO DZIEWCZYN IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 26.06.02, 17:50 1 RADOSLAW MAJDAN 2 CLAUDIO LOPEZ 3 MARC WILMOTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: effa Re: DO DZIEWCZYN IP: *.net.szczecin.pl 26.06.02, 18:41 Ballack Beckham Cannavaro Zewlakowowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woitek Re: DO DZIEWCZYN IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.02, 18:57 KAZIK STASZEWSKI i zaden inny!!! oi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woitek Re: DO DZIEWCZYN IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.02, 19:17 ch.j prawda,bo KAZIK STASZEWSKI; I NIKT INNY!! oi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juruśa Re: DO DZIEWCZYN IP: *.phils.uj.edu.pl 26.06.02, 18:47 Gość portalu: agnes napisał(a): > w zwiazku ze zblozajacym sie koncem mundialu proponuje stworzyc ranking > najprzystojniejszych pilkarzy tegorocznych ms. > macie jakies typy? Hejka dziopy, a ja sie zakochałam w takich piłkarzach jak: Krzynówek Asamoah Gravesen Toefting i w panu Collinie. całuję serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: DO DZIEWCZYN IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.06.02, 18:48 Gość portalu: agnes napisał(a): > w zwiazku ze zblozajacym sie koncem mundialu proponuje stworzyc ranking > najprzystojniejszych pilkarzy tegorocznych ms. > macie jakies typy? :) a tak na marginesie to wszyscy piłkarze występujący na obecnych i poprzednich mistrzostwach świata to jakieś typy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRYSIA Re: DO DZIEWCZYN IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 18:55 OCZYWIŚCIE MICHAEL OWEN I MORIENTEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALINA Re: DO DZIEWCZYN IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 18:54 WEDŁUG MNIE NAJPRZYSTOJNIEJSZYM PIŁKARZEM JEST MICHAEL OWEN. DALEJ POSTAWIŁABYM MORIENTEZA , RAULA , DUDKA, TOTTI, CASILLASA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: DO DZIEWCZYN IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 18:56 mój kochany owen!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_b Re: DO DZIEWCZYN IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 26.06.02, 22:10 Moje typy: 1Reprezentacja Hiszpanii- Wyróżnienia:IKER CASILLAS I FERNANDO MORIENTES 2Reprezentacja Włoch- Wyróżnienia CHRISTIAN VIERI I ALESSANDRO DEL PIERO A przy okazji znawcy piłki nożnej lubują się w wszelkiego rodzaju porównaniach, statystykach i zestawieniach. Proponuje więc następującą statystykę: procentowy udział brzydoty w meczach półfinałowych i finałowych na poszczególnych MŚ. Z moich obliczeń wynika: - mecze półfinałowe: 1 miejsce MŚ Korea-Japonia 74% brzydoty (pozostałe % 25%- reprezentacja Turcji i1%-M. Ballack) -mecz finałowy: 1 miejsce MŚ Korea-Japonia 100% brzydoty( Ballack niestety siedzi na ławce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: DO DZIEWCZYN IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 26.06.02, 22:22 Inka - jesteś kochana! Wreszcie ktos zauważył Christiana! Prawda, że jest faaajny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_b Re: DO DZIEWCZYN IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 26.06.02, 22:51 Prawdziwy mężczyzna;)))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździsia Re: DO DZIEWCZYN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 23:29 Najprzystojniejszy jest oczywiście J. Krzynówek!!! Te Jego filtrujące spojrzenie... achhhhh szaleje za tym! Ździsława z Bytomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: DO DZIEWCZYN IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 27.06.02, 15:26 Otoż to!!! bardzo trafne określenie. Prawdziwy facet - w przeciwieństwie do swych kolegów zreprezentacji, którzy są jacyś tacy niezbyt męscy - te długie włoski, powłóczyste spojrzenia, itp. (jak nie przymierzając np. Totti) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: DO DZIEWCZYN IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 27.06.02, 01:49 Gość portalu: Paula napisał(a): > Inka - jesteś kochana! Wreszcie ktos zauważył Christiana! Prawda, że jest > faaajny? A Christian Panucci? Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: DO DZIEWCZYN 27.06.02, 07:55 a R. Carlos ? a O. Bierhoff? Jak Balak siedzi na ławce to pewnie wejdzie OLi Nie takie znów 100% brzydoty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeze Re: DO DZIEWCZYN IP: 195.205.223.* 27.06.02, 10:16 najslodszy jest Ronaldo. taka mleczna czekoladka, chcialoby sie go schrupac na deser :)) a Ronaldinho Gaucho wyglada, jakby zawsze byl z jakiegos powodu zdziwiony, te wybaluszone oczeta i otwarta buzia, ale liczy sie to, jak gra, no nie? A tak na serio, to nie ma juz ladnych Brazylijczykow. Kiedys byl taki Leonardo. Czy ktos z was go jeszcze pamieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: DO DZIEWCZYN IP: 212.36.38.* 27.06.02, 12:36 Gość portalu: zeze napisał(a): > najslodszy jest Ronaldo. taka mleczna czekoladka, chcialoby sie go schrupac na > deser :)) a Ronaldinho Gaucho wyglada, jakby zawsze byl z jakiegos powodu > zdziwiony, te wybaluszone oczeta i otwarta buzia, ale liczy sie to, jak gra, no > > nie? A tak na serio, to nie ma juz ladnych Brazylijczykow. Kiedys byl taki > Leonardo. Czy ktos z was go jeszcze pamieta? No liczy sie jak kto gra, ale tu jest plebiscyt na najprzystojniejszych. Zgadzam sie, ze nie ma ladnych Brazylijczykow. Ronaldo jest brzydki jak dwunasta w nocy. Wiec podsumujmy: najladniejszy jest M. Owen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeze Re: DO DZIEWCZYN IP: 195.205.223.* 27.06.02, 12:45 bez przesady. wcale nie jest az tak paskudny ten moj Ronaldo. Owen? Przeciez to jeszcze dzieciak! Wygralby w konkursie dla pedofilek, a nie normalnych kobiet :)) No dobra, teraz glosuje na Morientesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: DO DZIEWCZYN IP: 212.36.38.* 27.06.02, 13:43 Gość portalu: zeze napisał(a): > Owen? Przeciez to jeszcze dzieciak! Wygralby w konkursie dla pedofilek, a nie normalnych kobiet :)) Co? Ja pedofilka? W zyciu!!! Po prostu Owen jest taki slodki Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: DO DZIEWCZYN 27.06.02, 13:46 Owen słodki ale za młody ja teraz głosuję na Raula ;) też słodki potem zagłosuję znów na V. Baię ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_b Re: DO DZIEWCZYN IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.06.02, 15:09 No tak, muszę przyznać rację koleżance- jeżeli wejdzie O. Bierhoff statystyka będzie wyglądać nieco lepiej ( tylko 99% brzydoty). Ale koleżanka musi przyznać, że to i tak tragiczny wynik! A moglo być tak pięknie gdyby sędziowie byli bardziej kompetentni. Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: DO DZIEWCZYN 28.06.02, 08:48 dla mnie 98% bo Roberto Carlos też jest niczego sobie i do tego zabawny ;-) ale szkoda ze nie ma Włochów Hiszpanów i Portugalczyków:( wg. gazeta.pl w kobiecej dream team cała obrona składa sie z Italiańców ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENEK Re: DO DZIEWCZYN KANDYTAT JEST TYLKO JEDEN IP: *.rasserver.net 27.06.02, 15:37 CZY ZADNA Z WAS NIE MA GUSTU ? PRZECIEZ WIADOMO ZE NAJBARDZIEJ BOSKIM MEZCZYZNA JEST RIVALDO JESTEM NAWET DO NIEGO PODOBNY TYLKO ZNACZNIE NIZSZY I GRUBSZY TAK WIEC JEZELI KTORAS Z WAS JEST ZAINTERESOWANA.... TO ZAPRASZAM DO SIEBIE NA MECZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek a to do panow :) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 01:06 sport.onet.pl/4118,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: a to do panow :) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 01:19 sport.onet.pl/4118,0,11,galeria.html sport.onet.pl/4118,0,17,galeria.html sliczna sport.onet.pl/4118,0,23,galeria.html eh :) sport.onet.pl/4118,0,26,galeria.html angielka??? smutna, ale piekna sport.onet.pl/4118,0,28,galeria.html eh te Brazylijki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas1 Re: a to do panow :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.06.02, 17:00 dla mnie zdecydowanie: sport.onet.pl/4118,0,2,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt To wątek dla pań, co Ty tu wyprawiasz?!? ;))))))) IP: *.chello.pl 28.06.02, 02:56 Mam coś znacznie lepszego: ;)))))))))))))))) community.webshots.com/photo/14566956/14568809oxwJpNiIha community.webshots.com/photo/14566956/14568804ViYpfUsdhI community.webshots.com/photo/14566956/14568819JfxXlStZRI community.webshots.com/photo/14566956/14568798MujbRGTdwj community.webshots.com/photo/14566956/14568814xyQmsKJEfp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagina Re: To wątek dla pań, co Ty tu wyprawiasz?!? ;))))))) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 09:08 a to dla Ciebie :))) community.webshots.com/photo/40203288/41096370WVQOqL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: To wątek dla pań, co Ty tu wyprawiasz?!? ;))))))) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 19:10 a fuj!!!!!! wole moje linki!! a co robie? wiecie kobietki, gdybym byl slawnym pilkarzem to mnie byscie tu wpisywaly zamiast nesty, canavaro i innych pilkarzykow :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoebe NIEZIEMSKI VITOR IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.06.02, 22:32 www.fortunecity.com/olympia/agassi/918/fotos/porto5.jpg www.hyperlink.cz/eurofotbal/foto/portugalsko/baia.gif DZIEWCZYNY , PATRZCIE I PODZIWIAJCIE :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: To wątek dla pań, co Ty tu wyprawiasz?!? ;))))))) IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 29.06.02, 04:32 z tej twojej kolekcji mozna by utworzyc kalendarz dla pedalow (przynajmniej ogladajacych i kupujacych)Ale co w zwiazku z tym?Podobno ta strona jest dla pan DEL PIERO tu nie pasuje (jakies zdjecie z silowni a nie prezenie sie do kamery) A poza tym to watek dla pan wiec co ty tu wyprawiasz geju? Idz na strone dla pedalow i zachwycaj sie zjeciami swoich idoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt Samanta IP: *.chello.pl 30.06.02, 00:27 Nie ma to jak komentarz na poziomie, co? W przeciwieństwie do Ciebie jestem kobietą więc następnym razem zastanów się chwilę zanim napiszesz cos równie mądrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeze Re: DO DZIEWCZYN IP: 195.205.223.* 28.06.02, 10:15 słuchajcie baby!!! odkryłam naprawdę przystojnego piłkarza! no i żeby było śmieszniej, Brazylijczyka. a przecież już dawno doszłysmy do wniosku, że nie ma na Mundialu ładnych Brazylijczyków :)) gościu nazywa się Kaka i cały czas grzeje ławę. proponuję przyjrzeć mu się w czasie śpiewania hymnu. na pewno od razu rzuci się wam w oczy. czytałam z nim wywiad w brazylijskiej prasie. na pytanie o najatrakcyjniejszego piłkarza bez wahania wskazał siebie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: DO DZIEWCZYN IP: 217.11.141.* 30.06.02, 17:15 Widziałam go dzisiaj! Miałaś rację :-) Gość portalu: zeze napisał(a): > słuchajcie baby!!! odkryłam naprawdę przystojnego piłkarza! no i żeby było > śmieszniej, Brazylijczyka. a przecież już dawno doszłysmy do wniosku, że nie ma > > na Mundialu ładnych Brazylijczyków :)) gościu nazywa się Kaka i cały czas > grzeje ławę. proponuję przyjrzeć mu się w czasie śpiewania hymnu. na pewno od > razu rzuci się wam w oczy. czytałam z nim wywiad w brazylijskiej prasie. na > pytanie o najatrakcyjniejszego piłkarza bez wahania wskazał siebie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola*** Re: DO DZIEWCZYN IP: *.Astral.Lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 28.06.02, 10:28 najprzystojniejszym i najbardziej seksownym piłkarzem tego mundialu jest dla mnie Iker Casillas THE BEST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_b Re: DO DZIEWCZYN IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 29.06.02, 19:06 NARESZCIE!!! Może założmy fanclub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: DO DZIEWCZYN IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 28.06.02, 10:33 1. crespo 2. cannavaro 3. maldini 4. nesta 5. baia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: DO DZIEWCZYN IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 18:26 Beckham ma piękny nos.Całą resztę zresztą też.Ale i tak zbiorowo wygrywają południowcy.Raul albo Pauleta nadają się na Mistera Universe.Ronaldo byłby całkiem całkiem,gdyby zamiast szpary między zębami miał normalną fryzurę.Moim ulubieńcem zawsze był Davids,ale Holandia nie gra na mundialu :( Komu podoba się Kahn i Ramelow ?! Zwariowaliście ? A może trener Niemców też wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: DO DZIEWCZYN IP: *.acn.waw.pl 28.06.02, 21:00 A może trener Niemców też wam się podoba ?:)))) Doskonałe. Odpowiedz Link Zgłoś