Gość: kibic IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 12:58 czy sie zgadzacie czy nie? napiszcie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: PLWAWSRV* / 195.94.201.* 25.06.02, 15:32 sam jestes idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: 213.17.164.* 25.06.02, 15:52 to jasne, ze ta fiucinka, to skonczony pajac i bezmozgowiec. jak go ogladam, zapominam, ze jestem czlowiekiem kulturalnym Odpowiedz Link Zgłoś
def-lora-tor Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! 25.06.02, 16:08 Gość portalu: elvis napisał(a): > to jasne, ze ta fiucinka, to skonczony pajac i bezmozgowiec. jak go ogladam, > zapominam, ze jestem czlowiekiem kulturalnym I co, w ten sposób leczysz kompleksy? Myślisz, że jesteś sprytny i zabawny? Co sobą prezentujesz mówiąc "fiucinka, skończony pajac i bezmózgowiec" o gościu, który - owszem poci się i nie ma najpiękniejszej wymowy - ale nie jest w końcu byle brudachem z ulicy, a fachowcem, który wie, gdzie jego miejsce (nie pcha się na trenera kadry jak wie, że go tam nie chcą) i próbuje przekazać swoją wiedzę jak największej grupie ludzi. To źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: 213.17.164.* 25.06.02, 17:07 on sie nie pcha na trenera? synciu, a gdzie on się nie pcha? wszedzie go pełno. TVP, PR I. stąd tak się poci, jak słusznie zauważasz. dobrze, że go nie ma na gorących kubkach. poza tym, jest mocny w gębie. i na tym się kończy jego moc. gdy boniek zaprosił go na ring, wymknął się jak TCHÓRZ, spasiony, spocony tchórz. próbowałem sobie wyobrazic, kto chciałby zagrać z kadrze pajaca z wemblay. może równy mu poziomem kultury p.hajto. wbrew pozorom tylu chamciuchów w polskiej piłce nie ma. NA SZCZESCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.acn.waw.pl 25.06.02, 17:45 Lubię oglądać Tomaszewskiego w studiu. Jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
def-lora-tor Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! 25.06.02, 18:53 A teraz p o w o l i i dokładnie, drogi, hiperinteligentny elvisie przeczytaj post na który odpowiadałeś. Następnie pierdolnij sobie baranka o ścianę na otrzeźwienie i zastanów się czy przypadkiem nie błaźnisz się bardziej niż adwersarze Tomaszewskiego. I następnym razem do starszych zwracaj się per Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.net.szczecin.pl 26.06.02, 14:31 Problemem Tomaszewskiego jest własnie brak fachowej wiedzy, o czym swiadcza jego kleski podczas kariery trenerskiej, i wczesniejsze problemy z prawem i alkoholem, ktore owocowaly w latach 70 licznymi zawieszeniami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
men1 Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! 10.07.02, 12:26 Z Tomaszewskiego jest taki znawca piłki nożnej, jak z Bogusława Lindy Sexbomba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.02, 15:54 Nie zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: 62.233.185.* 25.06.02, 15:59 Nie naleze do fanow Tomaszewskiego,ale musze przyznac ze czasami uda mu sie powiedziec cos madrego.Jest jeszcze sprawa konfliktu Tomaszewski-Boniek,ja trzymam tu strone Tomaszewskiego.Boniek to dopiero kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xavier Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.warlock.pl 25.06.02, 16:05 sam jestes kretyn!! co ci zawinil Boniek??? facet sie stara i dzieki niemu i listkiewiczowi polska pilka wyglada duzo lepiej niz za dziurowicza, a tomaszewski to super kretyn, mniejszy jedynie moze od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creep co za glupia dyskusja - wiwat Tomaszewski !!!!! IP: *.MaxTNT4.pdq.net 25.06.02, 16:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.cm-upc.chello.se 25.06.02, 22:38 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Nie naleze do fanow Tomaszewskiego,ale musze przyznac ze czasami uda mu sie > powiedziec cos madrego.Jest jeszcze sprawa konfliktu Tomaszewski-Boniek,ja > trzymam tu strone Tomaszewskiego.Boniek to dopiero kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.Proxy.sunedu.pl / 10.2.0.* 25.06.02, 16:24 sam jestes idiota! do telewizji nie biora byle kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizklin Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.mh 25.06.02, 16:29 > sam jestes idiota! > do telewizji nie biora byle kogo. No to ci argument !!!! To jakby powiedziec ze jezeli kogos pokaza w telewizji, to od razu staje sie madrzejszy, a jak zlodzieja wybiora do Sejmu to staje sie uczciwy. Jak kretyn zostanie Marszalkiem Sejmu to przestanie byc kretynem. Piekne A Tomaszewski to nie idiota, tylko chlopak o wielkich niezaspokojonych ambicjach, ktory wszedzie dopomina sie o swoja krzywde ze nie pojechal do Korei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.02, 17:00 Gość portalu: kibic napisał(a): > czy sie zgadzacie czy nie? napiszcie > pozdr Idiotą może być przede wszystkim autor tak idiotycznego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 08:02 TAK! tylko ja o tym wiem :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radkol Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.teleton.pl 25.06.02, 19:06 Z tym idiotą to trochę przesada, ale dzisiaj błysnął stwierdzeniem, że w finale będzie kibicował Niemcom, bo nie sztuka grać dobrze i pięknie i wygrywać, ale być słabym i zdobyć mistrzostwo świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazet Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:33 1. Nazwanie idiotą obraziłeś go. 2. Stara się być wszędzie w myśl zasady "co by o mnie nie mówili aby tylko dużo mówili". 3. Trochę racji ma że rozrusza to piłkarskie środowisko wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 25.06.02, 22:43 Gość portalu: kazet napisał(a): > 1. Nazwanie idiotą obraziłeś go. > 2. Stara się być wszędzie w myśl zasady "co by o mnie nie > mówili aby tylko dużo mówili". > 3. Trochę racji ma że rozrusza to piłkarskie środowisko wzajemnej adoracji. argumenty lepera ten pan moze dobrze kiedys gral ja nie pamietam i juz dluzej nie chce wysluchiwac wspomnien to nudzi..... pragne aby polska grala teraz ito jak najlepiej a tomaszzewski do muzeum i knebel mu na buzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazet Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 23:49 . a za 28 la to co będziecie wspominac? udane parady w Korei Dudka. A może Anioły Engela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanKo Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.sympatico.ca 25.06.02, 22:44 Dwa lata temu J.Tomaszewski byl honorowym gosciem polonijnego,majowego turnieju pilkarskiego w Toronto.Podczas dyskusji na tematy pilkarskie dal sie poznac jako goracy fanatyk pilki,trudno tolerujacy odmienne zdanie.Ale wszystko w pewnych granicach i z szacunkiem o przeciwniku.Prowadzil tu wspaniale treningi dla tutejszych bramkarzy zadziwiajac sprawnoscia i forma w bramceNapewno to nie idiota,ani dyplomata.Przykladem jego felietony przekraczajace niestety przyzwoitosc wobec Bonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iras Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 22:46 Jestem za!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joker Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.wschodniastrona.pl 25.06.02, 22:59 Każdy ma prawo do wypowiedzi. Jeśli bronicie tego prawa Tomaszewskiemu to, także bronicie Świerczewskiemu , który chce pieniędzy za wywiady. No i sobie was też ktoś może nazwać idiotą.Ha HA HAa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johndoe Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tlsa.pl 26.06.02, 11:28 Gość portalu: kibic napisał(a): > czy sie zgadzacie czy nie? napiszcie > pozdr nie, nie zgadzmy sie. mylisz pojecia "jak" i "co". jezeli mona mu zarzucic cos, to jezyk, ktorym sie posluguje i wytarte dowcipy. jezeli chodzi o to co mowi, to jest na rowni z ekspertami /tymi prawwdziwymi/. zasem sie pomyli, czesciej nie i to go raczej nie deprecjonuje. z tomaszewskim jak z lepperem. powiedzial, ze politycy to zlodzieje i wszyscy sa oburzeni. a on powiedzzial tlyko prawde, a ze w stylu jakiego uzywa 35 mln polakow, a nie te klika procentco to bulkę prze bibułkę, to juz inna sprawa. jezyk tomaszewskiego to jezyk wiekszosci polakow/ogromnej wiekszosci/, czy w tv jest tylko miejsce dla debilnie usmiechnietego babiarza i zlotoustyh ekspertow z bozej laski. wiekszosc kibicow, takze tyvh na forum ma wieksze pojecie o pilce niz dziennikarze sporowi. jdyna ich zaleta jest najczesciej lekkie pioro i jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 15:39 Gość portalu: johndoe napisał(a): > Gość portalu: kibic napisał(a): > > > czy sie zgadzacie czy nie? napiszcie > > pozdr > nie, nie zgadzmy sie. mylisz pojecia "jak" i "co". > jezeli mona mu zarzucic cos, to jezyk, ktorym sie posluguje i wytarte dowcipy. > jezeli chodzi o to co mowi, to jest na rowni z ekspertami /tymi prawwdziwymi/. > zasem sie pomyli, czesciej nie i to go raczej nie deprecjonuje. > z tomaszewskim jak z lepperem. powiedzial, ze politycy to zlodzieje i wszyscy s > a oburzeni. a on powiedzzial tlyko prawde, a ze w stylu jakiego uzywa 35 mln po > lakow, a nie te klika procentco to bulkę prze bibułkę, to juz inna sprawa. > jezyk tomaszewskiego to jezyk wiekszosci polakow/ogromnej wiekszosci/, czy w tv > jest tylko miejsce dla debilnie usmiechnietego babiarza i zlotoustyh ekspertow > z bozej laski. wiekszosc kibicow, takze tyvh na forum ma wieksze pojecie o pil > ce niz dziennikarze sporowi. jdyna ich zaleta jest najczesciej lekkie pioro i j > ezyk. dzięki, pięknie napsane pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Jak to powiedział Janek Nowicki (aktor) IP: 213.77.14.* 26.06.02, 11:38 "bełkot ubrany w garnitury Vistuli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gęsior Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.acn.waw.pl 26.06.02, 15:47 Jak slucham tomaszewskiego to rzygac mi sie chce. wielki kurwa znawca. nadety bubek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 15:50 Gość portalu: gęsior napisał(a): > Jak slucham tomaszewskiego to rzygac mi sie chce. wielki kurwa znawca. nadety > bubek!!! mam to samo! Dzęki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gęsior Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.acn.waw.pl 26.06.02, 15:58 spoko. nie ma za co. tak sie zastanawiam, czy ludzie z woronicza nie czytaja forum??? przeciez tomaszewski obniza ogladalnosc mundialu!!!! Nie mowiac juz o szpakowskim!!! Gdy jestem w robocie mecze ogladam na dwojce, ale fonie wlaczam sobie z pierwszego programu radia. Szpaku!!!! Apeluje z tego miejsca do ciebie - ty wez mnie kurwa wiecej nie mecz. do meteusza borka z polsatu daleko ci jak stad do koreii!!! Pozdrawiam "kikica" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.net.szczecin.pl 26.06.02, 16:00 popieram - Borek rządzi, Canalowcy i Iwanow jeszcze ok, ale TVP na odstawkę na czele z Tomaszewskim, Szpakowskim i Szaranowiczem-Omnibusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 16:18 Gość portalu: gęsior napisał(a): przeciez tomaszewski obniza ogladalnosc mundialu!!!! obniża??? ja tylko dla niego oglądam te MŚ :)) pozdr gęsior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 15:22 Gość portalu: gęsior napisał(a): > spoko. nie ma za co. tak sie zastanawiam, czy ludzie z woronicza nie czytaja > forum??? przeciez tomaszewski obniza ogladalnosc mundialu!!!! Nie mowiac juz o > szpakowskim!!! Gdy jestem w robocie mecze ogladam na dwojce, ale fonie wlaczam > sobie z pierwszego programu radia. Szpaku!!!! Apeluje z tego miejsca do ciebie > - > ty wez mnie kurwa wiecej nie mecz. do meteusza borka z polsatu daleko ci jak > stad do koreii!!! > Pozdrawiam "kikica" A gdzie pracujesz, w burdelu ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 15:29 Gość portalu: gęsior napisał(a): > spoko. nie ma za co. tak sie zastanawiam, czy ludzie z woronicza nie czytaja > forum??? przeciez tomaszewski obniza ogladalnosc mundialu!!!! Nie mowiac juz o > szpakowskim!!! Gdy jestem w robocie mecze ogladam na dwojce, ale fonie wlaczam > sobie z pierwszego programu radia. Szpaku!!!! Apeluje z tego miejsca do ciebie > - > ty wez mnie kurwa wiecej nie mecz. do meteusza borka z polsatu daleko ci jak > stad do koreii!!! > Pozdrawiam "kikica" A gdzie pracujesz gęsior ...? W burdelu, czy w nocnym klubie dla gejów ? A może jestes babcią klozetową i na jednym kiblu postawiłes sobie telewizor, na drugim radio ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 23:29 Gość portalu: T napisał(a): > A gdzie pracujesz gęsior ...? > W burdelu, czy w nocnym klubie dla gejów ? > A może jestes babcią klozetową i na jednym kiblu postawiłes sobie telewizor, na > drugim radio ...? Hej T. spokojnie, to tylko wymiana zdań, nie musisz sie tak podniecać a Gęsior jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 16:09 Gość portalu: kibic napisał(a): > Gość portalu: T napisał(a): > > > A gdzie pracujesz gęsior ...? > > W burdelu, czy w nocnym klubie dla gejów ? > > A może jestes babcią klozetową i na jednym kiblu postawiłes sobie telewizo > r, na > > drugim radio ...? > > Hej T. spokojnie, to tylko wymiana zdań, nie musisz sie tak podniecać > a Gęsior jest OK > No dobrze, już dobrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.net.szczecin.pl 26.06.02, 15:50 Od 30 lat nic mu nie wychodzi w piłce, dlatego mści się na telewidzach, którzy nie mają kasy na polsat sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 18:49 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 23:05 czy ktoś coś jeszcze napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 23:18 Gość portalu: kibic napisał(a): > czy sie zgadzacie czy nie? napiszcie > pozdr Mam nadzieje, że piszesz o Janie, a nie o Bohdanie Tomaszewskim. Ten drugi to wielki specjalista, a ten pierwszy to nie tyle idiota co cham i prostak, a nadodatek stary komuch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 06:31 oczywiście, że o Janku, myslałem, że to jest jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.acn.waw.pl 28.06.02, 23:57 mundial.wp.pl/wiadomosc.html?wid=33089&kat=134&katn=Wiadomo% B6ci&widn=Dekalog+nowego+selekcjonera Tam jest o Tomaszewskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 00:04 wielkie dzięki alan, polecam wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 20:43 no i jak mozecie mówić, że jest normalny????? włączcie TVP 2 teraz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 21:37 Ale wiecie co... teraz chyba wole jednak Tomaszewskiego od Bońka - po tym całym szoł z zupami w tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazet Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 21:43 Gość portalu: iwo napisał(a): > Ale wiecie co... teraz chyba wole jednak Tomaszewskiego od Bońka - po tym całym > > szoł z zupami w tv chyba masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.net.szczecin.pl 29.06.02, 22:28 Jaki szoł z zupami? Chodzi o to, że piłkarze coś reklamowali? Ludzie - PRL i sport amatorski się skończył, Obudzcie się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 12:31 spójrzcie na ten durny dziub!!! jak on patrzy na Listkiewicza, po prostu bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 18:29 ten wątek też odświerzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebowski Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 15:07 100% idiota i frustrat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.proxy.aol.com 10.07.02, 21:44 Zona moja nie zna sie na sporcie,zna za to tomaszka idiote,gdy tylko pojawi sie na ekranie wola :-szybko twoj idol na laczach.Poplecznicy tomaszka typu: ja to, ja to bym to, a kto mi odpowie na to,wcale mnie nie dziwia,bo przeciez ktos wczesniej wybral Lecha,Leppera,mielismy ubaw z Dyzmy ,takie mamy zroznicowane intelektualnie spoleczenstwo,szkoda mi was jak i waszego tomaszka,czasem sie smiac,czasem plakac ale generalnie to WSTYD panowie WSTYD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juziu Tomaszewski zapisal sie do Samoobrony IP: *.bredband.skanova.com 10.07.02, 23:28 Tomaszewski wykorzystal seksualnie pewnego mlodzika, na zgrupowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.pct.torun.tpnet.pl 11.07.02, 10:48 Tomaszewski nie jest idiotą, ale przegina czasami. Czepia sie wszystkiego i wszystkich i uważa się za niewiadomo kogo. Momentami mógłby się zastanowic nad tym co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GENIUSZ Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 16:41 IDIOTAMI JESTEŚCIE WSZYSCY WY, KIBICE. BO TO - OD WAS - CIĄGNĄ KASĘ WSZYSCY CI KTÓRZY W TYM SKORUMPOWANYM KRAJU NIEUDACZNIKÓW I KOLESI KOPIĄ PIŁKĘ I KTÓRZY W INNYM KRAJU NIE DOSTALIBY PRACY NAWET PRZY SNOPOWIĄZAŁCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: 168.143.113.* 11.07.02, 18:41 Tomaszewski jest git!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioch_pan TOMASZEWSKI - BÓG! 11.07.02, 22:52 Tomaszewski rzadzi dlatego, ze mowi szczerze o Polskiej pilce. Zawsze ma cos ciekawego do powiedzenia. Kontrowersyjna postac. I za to go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioch_pan Borek - idiota! 12.07.02, 22:16 a co do borka, bo zauwazylem ti kilka pochwal na jego temat, to jest dopiero idiota. kiedy ogladam mecze na polsacie to zawsze wylaczam glos. czemu? bo nie znosze textow w stylu: 'mocno bita pilka, ostro bita pilka, silnie bita pilka.' a poza tym to ma glos jakby robil kupe! Odpowiedz Link Zgłoś