Dodaj do ulubionych

Tomaszewski - IDIOTA!!!

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 12:58
czy sie zgadzacie czy nie? napiszcie
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: JA Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: PLWAWSRV* / 195.94.201.* 25.06.02, 15:32
      sam jestes idiota
      • Gość: elvis Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: 213.17.164.* 25.06.02, 15:52
        to jasne, ze ta fiucinka, to skonczony pajac i bezmozgowiec. jak go ogladam,
        zapominam, ze jestem czlowiekiem kulturalnym
        • def-lora-tor Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! 25.06.02, 16:08
          Gość portalu: elvis napisał(a):

> to jasne, ze ta fiucinka, to skonczony pajac i bezmozgowiec. jak go ogladam,
          > zapominam, ze jestem czlowiekiem kulturalnym

I co, w ten sposób leczysz kompleksy?
          Myślisz, że jesteś sprytny i zabawny?
          Co sobą prezentujesz mówiąc "fiucinka, skończony pajac i bezmózgowiec" o gościu,
          który - owszem poci się i nie ma najpiękniejszej wymowy - ale nie jest w końcu
          byle brudachem z ulicy, a fachowcem, który wie, gdzie jego miejsce (nie pcha się
          na trenera kadry jak wie, że go tam nie chcą) i próbuje przekazać swoją wiedzę
          jak największej grupie ludzi. To źle?
          • Gość: elvis Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: 213.17.164.* 25.06.02, 17:07
            on sie nie pcha na trenera? synciu, a gdzie on się nie pcha? wszedzie go pełno.
            TVP, PR I. stąd tak się poci, jak słusznie zauważasz. dobrze, że go nie ma na
            gorących kubkach.
            poza tym, jest mocny w gębie. i na tym się kończy jego moc. gdy boniek zaprosił
            go na ring, wymknął się jak TCHÓRZ, spasiony, spocony tchórz.
            próbowałem sobie wyobrazic, kto chciałby zagrać z kadrze pajaca z wemblay. może
            równy mu poziomem kultury p.hajto. wbrew pozorom tylu chamciuchów w polskiej
            piłce nie ma. NA SZCZESCIE!
            • Gość: gościu Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.acn.waw.pl 25.06.02, 17:45
              Lubię oglądać Tomaszewskiego w studiu. Jest w porządku.
            • def-lora-tor Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! 25.06.02, 18:53
              A teraz p o w o l i i dokładnie, drogi, hiperinteligentny elvisie przeczytaj
              post na który odpowiadałeś. Następnie pierdolnij sobie baranka o ścianę na
              otrzeźwienie i zastanów się czy przypadkiem nie błaźnisz się bardziej niż
              adwersarze Tomaszewskiego. I następnym razem do starszych zwracaj się per Pan.
          • Gość: czapski Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.net.szczecin.pl 26.06.02, 14:31
            Problemem Tomaszewskiego jest własnie brak fachowej wiedzy, o czym swiadcza
            jego kleski podczas kariery trenerskiej, i wczesniejsze problemy z prawem i
            alkoholem, ktore owocowaly w latach 70 licznymi zawieszeniami itp.
      • men1 Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! 10.07.02, 12:26
        Z Tomaszewskiego jest taki znawca piłki nożnej, jak z Bogusława Lindy Sexbomba.
    • Gość: Yogi Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.02, 15:54
      Nie zgadzam się
    • Gość: wojtek Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: 62.233.185.* 25.06.02, 15:59
      Nie naleze do fanow Tomaszewskiego,ale musze przyznac ze czasami uda mu sie
      powiedziec cos madrego.Jest jeszcze sprawa konfliktu Tomaszewski-Boniek,ja
      trzymam tu strone Tomaszewskiego.Boniek to dopiero kretyn.
      • Gość: xavier Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.warlock.pl 25.06.02, 16:05
        sam jestes kretyn!! co ci zawinil Boniek??? facet sie stara i dzieki niemu i
        listkiewiczowi polska pilka wyglada duzo lepiej niz za dziurowicza, a
        tomaszewski to super kretyn, mniejszy jedynie moze od ciebie
        • Gość: creep co za glupia dyskusja - wiwat Tomaszewski !!!!! IP: *.MaxTNT4.pdq.net 25.06.02, 16:22
      • Gość: mark Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.cm-upc.chello.se 25.06.02, 22:38
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Nie naleze do fanow Tomaszewskiego,ale musze przyznac ze czasami uda mu sie
        > powiedziec cos madrego.Jest jeszcze sprawa konfliktu Tomaszewski-Boniek,ja
        > trzymam tu strone Tomaszewskiego.Boniek to dopiero kretyn.

• Gość: szpak Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.Proxy.sunedu.pl / 10.2.0.* 25.06.02, 16:24
      sam jestes idiota!
      do telewizji nie biora byle kogo.
      • Gość: fizklin Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.mh 25.06.02, 16:29
        > sam jestes idiota!
        > do telewizji nie biora byle kogo.
        No to ci argument !!!!
        To jakby powiedziec ze jezeli kogos pokaza w telewizji, to od razu staje sie
        madrzejszy, a jak zlodzieja wybiora do Sejmu to staje sie uczciwy. Jak kretyn
        zostanie Marszalkiem Sejmu to przestanie byc kretynem.
        Piekne
        A Tomaszewski to nie idiota, tylko chlopak o wielkich niezaspokojonych
        ambicjach, ktory wszedzie dopomina sie o swoja krzywde ze nie pojechal
        do Korei
    • Gość: freeman Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.02, 17:00
      Gość portalu: kibic napisał(a):

> czy sie zgadzacie czy nie? napiszcie
      > pozdr

Idiotą może być przede wszystkim autor tak idiotycznego wątku

• Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 08:02
        TAK! tylko ja o tym wiem :)
        pozdr
    • Gość: radkol Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.teleton.pl 25.06.02, 19:06
      Z tym idiotą to trochę przesada, ale dzisiaj błysnął stwierdzeniem, że w finale
      będzie kibicował Niemcom, bo nie sztuka grać dobrze i pięknie i wygrywać, ale
      być słabym i zdobyć mistrzostwo świata.
      • Gość: kazet Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:33
        1. Nazwanie idiotą obraziłeś go.
        2. Stara się być wszędzie w myśl zasady "co by o mnie nie
        mówili aby tylko dużo mówili".
        3. Trochę racji ma że rozrusza to piłkarskie środowisko wzajemnej adoracji.
        • Gość: mih Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 25.06.02, 22:43
          Gość portalu: kazet napisał(a):

> 1. Nazwanie idiotą obraziłeś go.
          > 2. Stara się być wszędzie w myśl zasady "co by o mnie nie
          > mówili aby tylko dużo mówili".
          > 3. Trochę racji ma że rozrusza to piłkarskie środowisko wzajemnej adoracji.

argumenty lepera ten pan moze dobrze kiedys gral ja nie pamietam i juz
          dluzej nie chce wysluchiwac wspomnien to nudzi..... pragne aby polska grala teraz
          ito jak najlepiej a tomaszzewski do muzeum i knebel mu na buzie
          • Gość: kazet Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 23:49
            . a za 28 la to co będziecie wspominac? udane parady w Korei
            Dudka. A może Anioły Engela?
    • Gość: JanKo Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.sympatico.ca 25.06.02, 22:44
      Dwa lata temu J.Tomaszewski byl honorowym gosciem polonijnego,majowego turnieju
      pilkarskiego w Toronto.Podczas dyskusji na tematy pilkarskie dal sie poznac
      jako goracy fanatyk pilki,trudno tolerujacy odmienne zdanie.Ale wszystko w
      pewnych granicach i z szacunkiem o przeciwniku.Prowadzil tu wspaniale treningi
      dla tutejszych bramkarzy zadziwiajac sprawnoscia i forma w bramceNapewno to nie
      idiota,ani dyplomata.Przykladem jego felietony przekraczajace niestety
      przyzwoitosc wobec Bonka.
    • Gość: Iras Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 22:46
      Jestem za!!!
    • Gość: Joker Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.wschodniastrona.pl 25.06.02, 22:59
      Każdy ma prawo do wypowiedzi. Jeśli bronicie tego prawa Tomaszewskiemu to,
      także bronicie Świerczewskiemu , który chce pieniędzy za wywiady. No i sobie
      was też ktoś może nazwać idiotą.Ha HA HAa!!!
    • Gość: johndoe Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tlsa.pl 26.06.02, 11:28

> pozdr
      nie, nie zgadzmy sie. mylisz pojecia "jak" i "co".
      jezeli mona mu zarzucic cos, to jezyk, ktorym sie posluguje i wytarte dowcipy. jezeli chodzi o to co mowi, to jest na rowni z ekspertami /tymi prawwdziwymi/. zasem sie pomyli, czesciej nie i to go raczej nie deprecjonuje.
      z tomaszewskim jak z lepperem. powiedzial, ze politycy to zlodzieje i wszyscy sa oburzeni. a on powiedzzial tlyko prawde, a ze w stylu jakiego uzywa 35 mln polakow, a nie te klika procentco to bulkę prze bibułkę, to juz inna sprawa.
      jezyk tomaszewskiego to jezyk wiekszosci polakow/ogromnej wiekszosci/, czy w tv jest tylko miejsce dla debilnie usmiechnietego babiarza i zlotoustyh ekspertow z bozej laski. wiekszosc kibicow, takze tyvh na forum ma wieksze pojecie o pilce niz dziennikarze sporowi. jdyna ich zaleta jest najczesciej lekkie pioro i jezyk.
      • Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 15:39
        Gość portalu: johndoe napisał(a):

> Gość portalu: kibic napisał(a):
        >
        > > czy sie zgadzacie czy nie? napiszcie
        > > pozdr
        > nie, nie zgadzmy sie. mylisz pojecia "jak" i "co".
        > jezeli mona mu zarzucic cos, to jezyk, ktorym sie posluguje i wytarte dowcipy.
        > jezeli chodzi o to co mowi, to jest na rowni z ekspertami /tymi prawwdziwymi/.
        > zasem sie pomyli, czesciej nie i to go raczej nie deprecjonuje.
        > z tomaszewskim jak z lepperem. powiedzial, ze politycy to zlodzieje i wszyscy s
        > a oburzeni. a on powiedzzial tlyko prawde, a ze w stylu jakiego uzywa 35 mln po
        > lakow, a nie te klika procentco to bulkę prze bibułkę, to juz inna sprawa.
        > jezyk tomaszewskiego to jezyk wiekszosci polakow/ogromnej wiekszosci/, czy w tv
        > jest tylko miejsce dla debilnie usmiechnietego babiarza i zlotoustyh ekspertow
        > z bozej laski. wiekszosc kibicow, takze tyvh na forum ma wieksze pojecie o pil
        > ce niz dziennikarze sporowi. jdyna ich zaleta jest najczesciej lekkie pioro i j
        > ezyk.

dzięki, pięknie napsane
        pozdr
    • Gość: Tom Re: Jak to powiedział Janek Nowicki (aktor) IP: 213.77.14.* 26.06.02, 11:38
      "bełkot ubrany w garnitury Vistuli"
    • Gość: gęsior Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.acn.waw.pl 26.06.02, 15:47
      Jak slucham tomaszewskiego to rzygac mi sie chce. wielki kurwa znawca. nadety
      bubek!!!
      • Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 15:50
        Gość portalu: gęsior napisał(a):

> Jak slucham tomaszewskiego to rzygac mi sie chce. wielki kurwa znawca. nadety
        > bubek!!!

mam to samo! Dzęki i pozdrawiam
        • Gość: gęsior Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.acn.waw.pl 26.06.02, 15:58
          spoko. nie ma za co. tak sie zastanawiam, czy ludzie z woronicza nie czytaja
          forum??? przeciez tomaszewski obniza ogladalnosc mundialu!!!! Nie mowiac juz o
          szpakowskim!!! Gdy jestem w robocie mecze ogladam na dwojce, ale fonie wlaczam
          sobie z pierwszego programu radia. Szpaku!!!! Apeluje z tego miejsca do ciebie -
          ty wez mnie kurwa wiecej nie mecz. do meteusza borka z polsatu daleko ci jak
          stad do koreii!!!
          Pozdrawiam "kikica"
          • Gość: czapski Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.net.szczecin.pl 26.06.02, 16:00
            popieram - Borek rządzi, Canalowcy i Iwanow jeszcze ok, ale TVP na odstawkę na
            czele z Tomaszewskim, Szpakowskim i Szaranowiczem-Omnibusem
          • Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 16:18
            przeciez tomaszewski obniza ogladalnosc mundialu!!!!

obniża???
            ja tylko dla niego oglądam te MŚ :))
            pozdr gęsior

• Gość: T Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 15:22

> spoko. nie ma za co. tak sie zastanawiam, czy ludzie z woronicza nie czytaja
            > forum??? przeciez tomaszewski obniza ogladalnosc mundialu!!!! Nie mowiac juz o
            > szpakowskim!!! Gdy jestem w robocie mecze ogladam na dwojce, ale fonie wlaczam
            > sobie z pierwszego programu radia. Szpaku!!!! Apeluje z tego miejsca do ciebie
            > -
            > ty wez mnie kurwa wiecej nie mecz. do meteusza borka z polsatu daleko ci jak
            > stad do koreii!!!
            > Pozdrawiam "kikica"

A gdzie pracujesz, w burdelu ...?
          • Gość: T Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 15:29

> spoko. nie ma za co. tak sie zastanawiam, czy ludzie z woronicza nie czytaja
            > forum??? przeciez tomaszewski obniza ogladalnosc mundialu!!!! Nie mowiac juz o
            > szpakowskim!!! Gdy jestem w robocie mecze ogladam na dwojce, ale fonie wlaczam
            > sobie z pierwszego programu radia. Szpaku!!!! Apeluje z tego miejsca do ciebie
            > -
            > ty wez mnie kurwa wiecej nie mecz. do meteusza borka z polsatu daleko ci jak
            > stad do koreii!!!
            > Pozdrawiam "kikica"

A gdzie pracujesz gęsior ...?
            W burdelu, czy w nocnym klubie dla gejów ?
            A może jestes babcią klozetową i na jednym kiblu postawiłes sobie telewizor, na drugim radio ...?
            • Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 23:29
              Gość portalu: T napisał(a):

> A gdzie pracujesz gęsior ...?
              > W burdelu, czy w nocnym klubie dla gejów ?
              > A może jestes babcią klozetową i na jednym kiblu postawiłes sobie telewizor, na
              > drugim radio ...?

Hej T. spokojnie, to tylko wymiana zdań, nie musisz sie tak podniecać
              a Gęsior jest OK

• Gość: T Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 16:09

> Gość portalu: T napisał(a):
                >
                > > A gdzie pracujesz gęsior ...?
                > > W burdelu, czy w nocnym klubie dla gejów ?
                > > A może jestes babcią klozetową i na jednym kiblu postawiłes sobie telewizo
                > r, na
                > > drugim radio ...?
                >
                > Hej T. spokojnie, to tylko wymiana zdań, nie musisz sie tak podniecać
                > a Gęsior jest OK
                >
                No dobrze, już dobrze ...
    • Gość: czapski Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.net.szczecin.pl 26.06.02, 15:50
      Od 30 lat nic mu nie wychodzi w piłce, dlatego mści się na telewidzach, którzy
      nie mają kasy na polsat sport
      • Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 18:49
        ???
        • Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 23:05
          czy ktoś coś jeszcze napisze?
    • Gość: iwo Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 23:18

> pozdr

Mam nadzieje, że piszesz o Janie, a nie o Bohdanie Tomaszewskim. Ten drugi to
      wielki specjalista, a ten pierwszy to nie tyle idiota co cham i prostak, a
      nadodatek stary komuch!
      • Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 06:31
        oczywiście, że o Janku, myslałem, że to jest jasne?
    • Gość: alan Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.acn.waw.pl 28.06.02, 23:57
      mundial.wp.pl/wiadomosc.html?wid=33089&kat=134&katn=Wiadomo%
      B6ci&widn=Dekalog+nowego+selekcjonera

Tam jest o Tomaszewskim
      • Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 00:04
        wielkie dzięki alan, polecam wszystkim!!
    • Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 20:43
      no i jak mozecie mówić, że jest normalny?????
      włączcie TVP 2 teraz!!!!
      • Gość: iwo Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 21:37
        Ale wiecie co... teraz chyba wole jednak Tomaszewskiego od Bońka - po tym całym
        szoł z zupami w tv
        • Gość: kazet Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 21:43
          Gość portalu: iwo napisał(a):

> Ale wiecie co... teraz chyba wole jednak Tomaszewskiego od Bońka - po tym całym
          >
          > szoł z zupami w tv

chyba masz rację
          • Gość: czapski Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.net.szczecin.pl 29.06.02, 22:28
            Jaki szoł z zupami? Chodzi o to, że piłkarze coś reklamowali? Ludzie - PRL i
            sport amatorski się skończył, Obudzcie się !
      • Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 12:31
        spójrzcie na ten durny dziub!!! jak on patrzy na Listkiewicza, po prostu bajka
    • Gość: kibic Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 18:29
      ten wątek też odświerzam :)
    • Gość: lebowski Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 15:07
      100% idiota i frustrat
      • Gość: snajper Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.proxy.aol.com 10.07.02, 21:44
        Zona moja nie zna sie na sporcie,zna za to tomaszka idiote,gdy tylko pojawi sie
        na ekranie wola :-szybko twoj idol na laczach.Poplecznicy tomaszka typu: ja to,
        ja to bym to, a kto mi odpowie na to,wcale mnie nie dziwia,bo przeciez ktos
        wczesniej wybral Lecha,Leppera,mielismy ubaw z Dyzmy ,takie mamy zroznicowane
        intelektualnie spoleczenstwo,szkoda mi was jak i waszego tomaszka,czasem sie
        smiac,czasem plakac ale generalnie to WSTYD panowie WSTYD.
        • Gość: juziu Tomaszewski zapisal sie do Samoobrony IP: *.bredband.skanova.com 10.07.02, 23:28
          Tomaszewski wykorzystal seksualnie pewnego mlodzika, na zgrupowaniu.
    • Gość: Adaś Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.pct.torun.tpnet.pl 11.07.02, 10:48
      Tomaszewski nie jest idiotą, ale przegina czasami. Czepia sie wszystkiego i
      wszystkich i uważa się za niewiadomo kogo. Momentami mógłby się zastanowic nad
      tym co mówi.
      • Gość: GENIUSZ Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 16:41
        IDIOTAMI JESTEŚCIE WSZYSCY WY, KIBICE. BO TO - OD WAS - CIĄGNĄ KASĘ WSZYSCY CI
        KTÓRZY W TYM SKORUMPOWANYM KRAJU NIEUDACZNIKÓW I KOLESI KOPIĄ PIŁKĘ I KTÓRZY W
        INNYM KRAJU NIE DOSTALIBY PRACY NAWET PRZY SNOPOWIĄZAŁCE.
    • Gość: zenek Re: Tomaszewski - IDIOTA!!! IP: 168.143.113.* 11.07.02, 18:41
      Tomaszewski jest git!! ;)
    • pazdzioch_pan TOMASZEWSKI - BÓG! 11.07.02, 22:52
      Tomaszewski rzadzi dlatego, ze mowi szczerze o Polskiej pilce. Zawsze ma cos
      ciekawego do powiedzenia. Kontrowersyjna postac. I za to go lubie.
    • pazdzioch_pan Borek - idiota! 12.07.02, 22:16
      a co do borka, bo zauwazylem ti kilka pochwal na jego temat, to jest dopiero
      idiota. kiedy ogladam mecze na polsacie to zawsze wylaczam glos. czemu? bo nie
      znosze textow w stylu: 'mocno bita pilka, ostro bita pilka, silnie bita pilka.' a
      poza tym to ma glos jakby robil kupe!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka