Dodaj do ulubionych

Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:39
mam nadzieję, że po przegranej Wisły z Amicą zwolnią wreszcie tego "geniusza
taktyki", imć Wernera Liczkę. To się bęcwał Basałaj dał żelkowi Koźmińskiemu
przerobić. ROTFL.
Obserwuj wątek
    • Gość: TYLKO WISŁA! JAZDA, JAZDA, JAZDA! IP: *.salbis.pnet.com.pl 21.04.05, 21:40
      BIAŁA GWIAZDA!
      • Gość: don pedro JAZDA, JAZDA, JAZDA BEZ POJAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:09
        ja bym nie liczkył na wiele!!!
    • Gość: pio. Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.acn.waw.pl 21.04.05, 21:42
      to sie zdziwisz, bo wisla w niedziele wygra. nie jestem ich fanem, jedynie
      obserwatorem.
      • Gość: kamilar Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.net / *.net 21.04.05, 23:53
        A mecz z łęczną i pogonią widziałeś, zresztą Wisła nie umie grać z amiką:)
    • Gość: zuraw Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 21.04.05, 21:53
      KNEDLE DO DOMU!!! PRZEPROSCIE HENIA NIM BEDZIE ZA POZNO!!!
      • Gość: muka! Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.aster.pl 21.04.05, 22:17
        Za co przeprosić Henia? Za to że doceniono fenomenalnej gry Wisły z Valerengą i
        Dynamem Tbilisi? Czy za to że nie dostrzezono jego genialnej polityki kadrowej w
        postaci sprowadzenia Kukiełki, Edno i Brasilii?
        • Gość: kostogłotow Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:53
          Henio sprowadzał tych, za których prezesi mogli zapłacić. Najchętniej zapłacić
          niedużo lub w ogóle. I dać kontrakt na niewielkie pieniądze. Nie wiem co w tym
          takiego trudnego do zrozumienia. Już widzę jak Henio sprowadza Brasilię gdy
          byłoby go stać na lepszych zawodników.
          A w niedzielę Wisła nie wygra.
          Valerenga jest teraz wiceliderem tabeli w Norwegii.
          • Gość: mon Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:27
            nie pie..dol chlopcze dobrze? jak przychodzil kukla to kasa byla na wszystko.
            poza tym transfery mial do bani i nawet nie zaprzeczaj, a valerenga bronila sie
            przed spadkiem jak z wisla grala. co za ignorant
            • Gość: kostogłotow Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:41
              Ignorant to Ty jesteś. Jakby kasa była na wszystko to by kupili Ronaldo ;P ;P ;P
              Valerenga grająca z Wisłą była drużyną murującą bramkę. Skutecznie. W
              przeciwieństwie do Wisły teraz. Jakoś teraz z Górnikiem Łęczna nie są w stanie
              wygrać. A to drużyna słabsza od Valerengi dzisiaj czy kiedykolwiek.
    • Gość: mmm Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 21.04.05, 22:30
      Mijajlovic chyba ma 7 kartek i nie zagra.
    • Gość: twinn Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:28
      a nie zapomnieliscie przypadkiem o WASZYCH TYPACH wielcy nieomylni? wyrocznia
      wyborcza:D
    • Gość: maku ostatnia kolejka Liczki jako trenera Wisły IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 22.04.05, 07:33
    • modlitwa Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy 22.04.05, 09:07
      No to Wisła trochę odjedzie reszcie czołówki

Modlitwa.org
    • Gość: Szopspacz ...co ci winien Liczka??? IP: *.sebastiana.ceti.pl 22.04.05, 12:06
      "geniusz taktyki" jest nieustannie porównywany z Kasperczakiem. Tylko, że od
      jego wyrzucenia zmieniło się troszkę:
      a. odeszli Gorawski i Szymkowiak (tzw. key-players :P )
      b. Żurawski ma prawo być już skrajnie zniechęcony po tym ile razy go zimą
      sprzedawali
      c. Liczka rozchrzanił pewien układ stworzony przez Kasperczaka: jakkolwiek
      lubiałem tamtą drużynę, smutna sprawa wygląda tak, że był to postrach podwórkowy
      i nic więcej. Cholernie pewni i zadowoleni z siebie gracze i trener który podoba
      się to komuś czy nie miewał "fajne" pomysły w stylu Kukiełka, sprzedaż
      Frankowskiego, wywalenie Cantoro.
      d. Przykro to mówić, tym bardziej, że trzeba przyznać rację złośliwcom Dynamo
      Tibilisi było ostatecznym testem podwierającym teorię, że w tym układzie
      trener-zespół nic już więcej się nie zmieni.
      e. chciałem równiez przypomnieć, że Kasperczak zaliczył parę wtop zanim Wisła
      zaczęła zbierać wszystko (ale tylko w lidze)
      ...
      dlatego proszę nie zrzucać absolutnej winy za grę Wiślaków na jednego Liczkę !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka