Gość: kostogłotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:39 mam nadzieję, że po przegranej Wisły z Amicą zwolnią wreszcie tego "geniusza taktyki", imć Wernera Liczkę. To się bęcwał Basałaj dał żelkowi Koźmińskiemu przerobić. ROTFL. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TYLKO WISŁA! JAZDA, JAZDA, JAZDA! IP: *.salbis.pnet.com.pl 21.04.05, 21:40 BIAŁA GWIAZDA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don pedro JAZDA, JAZDA, JAZDA BEZ POJAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:09 ja bym nie liczkył na wiele!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio. Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.acn.waw.pl 21.04.05, 21:42 to sie zdziwisz, bo wisla w niedziele wygra. nie jestem ich fanem, jedynie obserwatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilar Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.net / *.net 21.04.05, 23:53 A mecz z łęczną i pogonią widziałeś, zresztą Wisła nie umie grać z amiką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuraw Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 21.04.05, 21:53 KNEDLE DO DOMU!!! PRZEPROSCIE HENIA NIM BEDZIE ZA POZNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.aster.pl 21.04.05, 22:17 Za co przeprosić Henia? Za to że doceniono fenomenalnej gry Wisły z Valerengą i Dynamem Tbilisi? Czy za to że nie dostrzezono jego genialnej polityki kadrowej w postaci sprowadzenia Kukiełki, Edno i Brasilii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostogłotow Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:53 Henio sprowadzał tych, za których prezesi mogli zapłacić. Najchętniej zapłacić niedużo lub w ogóle. I dać kontrakt na niewielkie pieniądze. Nie wiem co w tym takiego trudnego do zrozumienia. Już widzę jak Henio sprowadza Brasilię gdy byłoby go stać na lepszych zawodników. A w niedzielę Wisła nie wygra. Valerenga jest teraz wiceliderem tabeli w Norwegii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:27 nie pie..dol chlopcze dobrze? jak przychodzil kukla to kasa byla na wszystko. poza tym transfery mial do bani i nawet nie zaprzeczaj, a valerenga bronila sie przed spadkiem jak z wisla grala. co za ignorant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostogłotow Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:41 Ignorant to Ty jesteś. Jakby kasa była na wszystko to by kupili Ronaldo ;P ;P ;P Valerenga grająca z Wisłą była drużyną murującą bramkę. Skutecznie. W przeciwieństwie do Wisły teraz. Jakoś teraz z Górnikiem Łęczna nie są w stanie wygrać. A to drużyna słabsza od Valerengi dzisiaj czy kiedykolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 21.04.05, 22:30 Mijajlovic chyba ma 7 kartek i nie zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twinn Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:28 a nie zapomnieliscie przypadkiem o WASZYCH TYPACH wielcy nieomylni? wyrocznia wyborcza:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maku ostatnia kolejka Liczki jako trenera Wisły IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 22.04.05, 07:33 Odpowiedz Link Zgłoś
modlitwa Re: Program 19. kolejka Idei Ekstraklasy 22.04.05, 09:07 No to Wisła trochę odjedzie reszcie czołówki Modlitwa.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szopspacz ...co ci winien Liczka??? IP: *.sebastiana.ceti.pl 22.04.05, 12:06 "geniusz taktyki" jest nieustannie porównywany z Kasperczakiem. Tylko, że od jego wyrzucenia zmieniło się troszkę: a. odeszli Gorawski i Szymkowiak (tzw. key-players :P ) b. Żurawski ma prawo być już skrajnie zniechęcony po tym ile razy go zimą sprzedawali c. Liczka rozchrzanił pewien układ stworzony przez Kasperczaka: jakkolwiek lubiałem tamtą drużynę, smutna sprawa wygląda tak, że był to postrach podwórkowy i nic więcej. Cholernie pewni i zadowoleni z siebie gracze i trener który podoba się to komuś czy nie miewał "fajne" pomysły w stylu Kukiełka, sprzedaż Frankowskiego, wywalenie Cantoro. d. Przykro to mówić, tym bardziej, że trzeba przyznać rację złośliwcom Dynamo Tibilisi było ostatecznym testem podwierającym teorię, że w tym układzie trener-zespół nic już więcej się nie zmieni. e. chciałem równiez przypomnieć, że Kasperczak zaliczył parę wtop zanim Wisła zaczęła zbierać wszystko (ale tylko w lidze) ... dlatego proszę nie zrzucać absolutnej winy za grę Wiślaków na jednego Liczkę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś