Dodaj do ulubionych

WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 11:12
Wystarczy spojrzeć na skład sędziowski na ten mecz... Szykuje się kolejny
skandal...
Obserwuj wątek
    • Gość: Duncan Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 15:02
      A kto tam ma sędziować Freeman, bo nie wiem ...?
      • Gość: kibic Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 15:11
        Gość portalu: Duncan napisał(a):

> A kto tam ma sędziować Freeman, bo nie wiem ...?

Pierluigi Collina będzie sędzią głównym niedzielnego finałowego meczu, ale nie
        wiem kto na lini
        • Gość: Duncan Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 15:30
          To wiem, ale chodzi o mecz Turcji z Koreą ...
          • Gość: alt Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.chello.pl 28.06.02, 15:38
            główny: Saad Mane z Kuwejtu
            liniowi: Ali Al Traifi z Arabii Saudyjskiej i Kanadyjczyk Hector Vergara
            • Gość: piko Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 22:48
              ciekawe czy ten z Kuweitu też jada psy?
          • Gość: kibic Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 15:40
            w telegazecie TG 2 na str. 867 jest napisane, że S. Maane (Kuwejt) tylko kto
            to, qrna jest?
    • Gość: Emil Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: 212.191.160.* 28.06.02, 15:44
      skład sędziowski tego meczu bardzo mnie zadowala
      będzie na kogo blużnić
      a o wynik bym nie płakał kuwejtowi bliżej do turcji niż korei
      • Gość: kazet Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 22:39
        ciekawe czy FIFA przez taki dobór sędziów zbłaźni się do końca.
        Wydaje mi się że Blatter jest jak ta pani, na którą plujesz a ona
        mówi że deszcz pada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka