Gość: freeman IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 11:12 Wystarczy spojrzeć na skład sędziowski na ten mecz... Szykuje się kolejny skandal... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Duncan Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 15:02 A kto tam ma sędziować Freeman, bo nie wiem ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 15:11 Gość portalu: Duncan napisał(a): > A kto tam ma sędziować Freeman, bo nie wiem ...? Pierluigi Collina będzie sędzią głównym niedzielnego finałowego meczu, ale nie wiem kto na lini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 15:30 To wiem, ale chodzi o mecz Turcji z Koreą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.chello.pl 28.06.02, 15:38 główny: Saad Mane z Kuwejtu liniowi: Ali Al Traifi z Arabii Saudyjskiej i Kanadyjczyk Hector Vergara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 22:48 ciekawe czy ten z Kuweitu też jada psy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 15:40 w telegazecie TG 2 na str. 867 jest napisane, że S. Maane (Kuwejt) tylko kto to, qrna jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: 212.191.160.* 28.06.02, 15:44 skład sędziowski tego meczu bardzo mnie zadowala będzie na kogo blużnić a o wynik bym nie płakał kuwejtowi bliżej do turcji niż korei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazet Re: WYNIK KOREA-TURCJA PRZESĄDZONY IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 22:39 ciekawe czy FIFA przez taki dobór sędziów zbłaźni się do końca. Wydaje mi się że Blatter jest jak ta pani, na którą plujesz a ona mówi że deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś