utrat Re: CSKA Moskwa w finale Pucharu UEFA 05.05.05, 21:20 wywalic ruskich za race! sprawiedliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dimi Re: CSKA Moskwa w finale Pucharu UEFA IP: *.kjj.estpak.ee 05.05.05, 21:32 nikt nie trafil mu w glowe. gosc zostal ogluszony przez race. dla mnie to jest dosc dziwne, ale bramkarzprzez 5 min pokazywal swoim lekarzom w ucho a tamci nie wiedzieli o co mu chodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi CSKA Moskwa w finale Pucharu UEFA IP: *.239.162.34.ptr.us.xo.net 05.05.05, 21:21 Hola, hola panie redaktorze: "kibice trafili w glowe bramkarza gosci" i ich druzyna jest w finale ? Nie bylbym taki pewny, poczekajmy co na to powie UEFA - pacheni mi dyskwalifikacja CSKA ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stf CSKA Moskwa w finale Pucharu UEFA IP: *.nyc.biz.rr.com 05.05.05, 21:23 No i teraz powinni wykluczyc CSKA z pucharow na rok (przyklad Wisly Krakow). Ale pewnie tak sie nie stanie...and justice for all... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Re: CSKA Moskwa w finale Pucharu UEFA IP: *.ceron.pl 05.05.05, 21:53 Widać, ze jedno zrozumieliście. Racą w głowę dostał włoski bramkarz. A nie dostał, więc przestańcie pielęgnować swoje kompleksy. Polacy odpadają przed fazą grupową, a Rosjanie dochodzą do finału - taka jest prawda. To Abramowicza może pocieszy, że po odpadnięciu Chelsea przynajmniej CSKA z jego stajni zagra w finale europejskiego pucharu. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 [...] 05.05.05, 21:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dimi Re: CSKA kase ma i bedzie mistrzem IP: *.kjj.estpak.ee 05.05.05, 21:39 idz do szpotala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMUCH Pamiętacie BURACZKI? IP: *.akk.net.pl 05.05.05, 22:10 Pamiętacie, jak biadoliliście na wieści o tym, że Żurawski, Gorawski, Szymkowiak myślą o kierunku na wschód w swojej karierze? Drwiliście wtedy z rosyjskich klubów, zaznaczając, że żaden z nich niczego nie osiągnie. Wtedy prorokowałem, że za dwa, trzy lata, będziecie się chlastać oglądając porażki waszych ukochanych pseudo-gwiazdek z lig włoskiej i hiszpańskiej. Nie musiałem tak długo czekać, polaczki :D. A to dopiero początek, biedacy... :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utrat Re: Pamiętacie BURACZKI? IP: *.osu.cz 05.05.05, 22:16 Polaczki? Masz niewyparzona gebe... Zastanow sie nad soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Pamiętacie BURACZKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 01:52 To ruski cham poprostu , ktoremu sie wydaje ze pranie miliardow dolarow poprzez futbol to oznaka sily sportowej danego kraju . Zabrali kase chodorkowskiemu to i na taki cska bylo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzacik Re: Pamiętacie BURACZKI? IP: 144.92.124.* 05.05.05, 22:30 owszem, Ruscy pra do przodu, zespoly koszykarskie tez maja na wysokim poziomie...hale, stadiony. Ukraina, Czechy tez pna sie do gory... czemu my nie mozemy? mam wrazenie ze jakos...tkwimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibiribi jakaś paranoja - dostał racą??!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:43 jak to dostał racą i musiał zejść. jak dla mnie Parma powinna wygrać ten mecz walkowerem i przejść do następnej rundy!!! to jakaś paranoja, a co robił sędzia?? nie rozumiem tego. cska to ruscy bandyci!!! takie jest moje zdanie na ten temat. dziękuję. pozdrawiam wszystkich "normalnych" kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Skandal!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:02 www.uefa.com/competitions/UEFACup/FixturesResults/Round=1980/Match=80789/Report=MB.html 19' Frey (in) - Bucci (out) (Parma) The veteran goalkeeper makes an early exit with a head wound after flares were thrown on to the pitch. Parma's first-choice No1 is an ample replacement, however. Bramkarz został zraniony, nie przerwano meczu i ruscy awansowali do finału!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigr Re: Skandal!! IP: *.acn.waw.pl 06.05.05, 00:59 Nie dostal on racą, tylko w pobliżu wybuchła petarda i go ogłuszyła, gdy poszedł za bramkę sprzątać świece dymne. CSKA pewnie dostanie karę finansową, ale nawet blisko ta sytuacja nie przypomina tę z meczu Inter - Milan, a tam też nikt Interu nie dyskwalifikował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l CSKA I SPORTING (ach znowu ta ostatnia minuta dog IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.05, 23:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robben jak wymusić od UEFA zmianę przepisów?? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.05.05, 00:20 ma ktoś pomysł jak wymusić od UEFA zmianę przepisów?? chodzi o te bramki na wyjeździe, to zabija widowisko i faworyzuje takie milany itp które nie pozwalają u siebie na straty bramek. a to co dziś się wydarzyło to juz w ogole paranoja, tak jakby alkmaar zostal ukarany przez to że gra dogrywkę u siebie!! w dogrywce bylo 1:1 a wiec karne powinne być. ale najlepiej byloby zrobic cos żeby uefa zniosla przepis z golami na wyjazdach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: jak wymusić od UEFA zmianę przepisów?? IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.05, 03:43 Kiedys tak bylo i bardzo dobrze,ze odeszli od tego zwyczaju. O wiele ciezej zdobywa sie bramki na wyjezdzie wiec ten przepis zwieksza widowisko. Nie faworyzuje milany tylko tych co umieja zdobywac bramki na wyjazdach, gdzie sie ma wszystkich przeciw sobie. Alkmaar mialo ta psychiczna przewage ze dogrywke u siebie przy wlasnej publicznosci,ktora ja wspierala wiec jak juz ktos byl pokrzywdzony to sporting!!! Wiec nie doszukiwalbym sie zadnych teorii spiskowych. To tyle na temat wymyslania dziury w calym. Ze tez kibice odpadajacych druzyn nie umieja sie pogodzic z porazkami. Rozumiem,ze PSV cz Alkmaar rzadko kiedy cos zdzialaja w pucharach,ae i tak daleko zaszli i chwala im za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hik dezauwacja pucharu uefa siega szczytu ! Ruscy w fi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 01:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek bramka w Alkmaar IP: *.chello.pl 06.05.05, 03:20 ostatnia bramka w Alkmaar padła nie w przedostatniej minucie dogrywki tylko w drugiej minucie doliczonego czasu dogrywki! oglądałem to w TV i emocje były nieprawdopodobne. swoją drogą był to wyjątkowo ciekawy i dramatyczny mecz, jakiego dawno już nie widziałem. i zgadzam się, że trzeba coś zrobić z tym przepisem o bramkach na wyjeździe, zwłaszcza tych strzelonych w dogrywce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mteulin Re: bramka w Alkmaar IP: *.man.poznan.pl 06.05.05, 07:55 Bramki dla Sportingu nie powinno być. Co to znaczy doliczony czas w dogrywce?? Mija 30 minuta dogrywki i sędzia kończy mecz a nie przedłuża sobie aż ktoś strzeli gola. Piłka wyszła po akcji Sportingu na róg - gwizdek i koniec. Na jakiej podstawie on dodał 2 min? Nie było żadnych przerw!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: bramka w Alkmaar IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.05, 10:51 Masz rację. To był straszny dramat. Byłam przekonana, że Duńczyk tej ostatniej akcji nie puści. Dogrywka szła w szybkim tempie, żadnych przerw i wyglądało,że człowiek z gwizdkiem sprzyja Portugalczykom (te cholerne 2 min). Ponadto przed dogrywką Borek mówił, że zasada 2 pkt dla gola na wyjeździe nie obowiązuje w dogrywce (potem się poprawił). Holenderskie drużyny mogą mówić o wielkim pechu. Najpierw PSV, potem Alkmaar. Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Piterski Re: CSKA Moskwa w finale Pucharu UEFA IP: *.127.adsl.wplus.ru 06.05.05, 08:47 Parma w Moskwie - absolutnie ZERO! Rosyjska pilka na wzroscie. Pozdrowienia od Kowalewskiego, Jopa, Tkocza, Krizanaca. Without money no football. Polacy trzeba grac - nie plesc androny o zlej sytuacji w Rosji i rosyjskiej pilce, w szczegolnosci. CSKA - kubek UEFA! Zenit - czampion!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: CSKA Moskwa w finale Pucharu UEFA IP: 204.52.187.* 06.05.05, 12:23 Niestety u nas mafia nie chce prać forsy w klubach piłkarskich... Odpowiedz Link Zgłoś