Dodaj do ulubionych

Kuszczak bohaterem West Bromwich

IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.05.05, 23:23
Zuch chlop!

----

Kanapa Kastrata
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Kuszczak bohaterem West Bromwich IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.05, 23:23
      Żeby nie było, że to tylko Polacy się ekscytują:

www.premierleague.com/fapl.rac?command=forwardOnly&nextPage=enCompMatchReport&id=2392517
      But the fact that Albion are still in with a chance is largely due to
      Kuszczak, who made a series of brilliant saves to help secure a crucial point.

Kuszczak was chiefly responsible with a hat-trick of outstanding stops, the
      best of which came seven minutes before the break after Ronaldo had stepped
      inside Neil Clement and unleashed a thunderous drive that might have taken the
      Baggies keeper into the net as well.

Apart from his one-man blockade of Ronaldo, the Pole also produced an
      excellent save to deny Fortune from a diving header.

Given the form he produced after his arrival, it is a safe bet Kuszczak would
      have kept out the Giggs effort that forced Russell Hoult to concede defeat in
      his battle with a long-standing groin problem.
    • Gość: super Kuszczak bohaterem West Bromwich IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 23:24
      Fajnie.
      Ale jutro gra Derby Rasiaka!............
      • Gość: super Re: Kuszczak bohaterem West Bromwich IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 23:26
        Jeszcze zgubiłeś pierwsze zdanie...:

Substitute goalkeeper Tomasz Kuszczak was the West Bromwich Albion hero against
        Manchester United
      • Gość: kasza Re: Kuszczak bohaterem West Bromwich IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 08.05.05, 13:03
        ale Rasiak ma kontuzje chyba? tak mi sie cos uslyszalo
        hernia??
    • olus_stad Kuszczak bohaterem West Bromwich 07.05.05, 23:24
      Brawo Kuszczak!! Rosnie nam pokolenie swietnych bramkarzy, Cabaj, Boruc, Kuszczak czy Malkowski!
      • Gość: super Lepszy tytuł brzmiałby... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 23:30
        Kuszczak bohaterem na OLD TRAFFORD!
        • Gość: doolku Re: Lepszy tytuł brzmiałby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 23:58
          • Gość: doolku GRATULACJE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 00:02
            Mimo, iż jestem fanatycznym kibicem Man United, to serdecznie gratuluję. Może
            wreszcie agenci i managerowie z Wysp zaczną dostrzegać polski rynek piłkarski??

Wg Skysports Kuszczak dostał notę 9 (w skali 4-10), został wybrany na piłkarza
            meczu i do jedenastki kolejki.

Z drugiej jednak strony, znając przyjażn Robbo i Fergiego, wynik tego meczu
            dziwi raczej średnio... ;-))
    • wlk.brytania Re: Kuszczak bohaterem West Bromwich 08.05.05, 00:52
      Trzymajmy za niego kciuki.Napewno bedzie bronil w nastenym meczu,oby znow
      szczesliwie.
    • Gość: Gregi Re: Kuszczak bohaterem West Bromwich IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.05.05, 04:23
      Widziałem, rzeczyświcie bronił świetnie.
    • Gość: Alphonsinho Re: Kuszczak bohaterem West Bromwich IP: *.aster.pl 08.05.05, 23:23
      Widziałem to w angielskiej tv.
      Dobrze jest.
      Ale podniecanie się narodowością w piłce klubowej jest dosć żałosne.
      • Gość: zgrzyt Re: Kuszczak bohaterem West Bromwich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:42
        powiedz to kibicom na MŚ lub ME, powiedz to Grekom, kibicom Brazylii, aleś
        wymyślił
    • Gość: cdude Re: Kuszczak - swietnym atleta? IP: *.biosci.ohio-state.edu 08.05.05, 23:25
      Oj panowie dziennikarze... Tak to jest jak sie tlumaczy ze slownika
      "athlete" anglosasi uzywaja prawie wylacznie w znaczeniu "sportowiec" a nie
      zaden "atleta"
      • Gość: Skreem! Re: Kuszczak - swietnym atleta? IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.05.05, 23:54
        Gość portalu: cdude napisał(a):

> Oj panowie dziennikarze... Tak to jest jak sie tlumaczy ze slownika
        > "athlete" anglosasi uzywaja prawie wylacznie w znaczeniu "sportowiec" a nie
        > zaden "atleta"

Dokładnie, właśnie to samo chciałem napisać, ale przezornie najpierw
        przejrzałem inne komentarze czy ktoś już na to zwrócił uwagę. ;)
    • Gość: ja no! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:06
    • Gość: ja no! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:13
      kuszczak! posłuchaj pana Szmajchela " od zera do bohatera" i po tym jakze udanym
      wystepie:) wypierdaszaj z angli! bo skonczysz ...wiesz jak;), niom posłodzą ci
      trochu, posłodzą a potem ci psychike tak zjada, ze hej! smutno mi sie robi na
      mysl o tym:'(
      ps: Dudek, a ty chlopie trzymaj sie mocno! dobry jestes! wszyscy o tym wiemy,
      bedzie wporzo tylko wyjedz z angli, gdziekolwiek byle bys tylko nie gral w angli
      ( allbo hmm jedynie arsenal dla ciebie pasuje, Wagner)czy jak sie to pisze)
      wyglada na sympatycznego i madrego trenera u niego bys mial dobrze:)
    • Gość: grzmotomiot Re: Kuszczak bohaterem West Bromwich IP: *.chello.pl 09.05.05, 01:13
      a ja mam autograf Kuszczaka :D a nawet 2 :D
      • Gość: needweed Re: Kuszczak bohaterem West Bromwich IP: *.devs.futuro.pl 09.05.05, 17:56
        a ja mam paszport polsatu :D
    • Gość: mnm Re: Kuszczak bohaterem West Bromwich IP: *.chello.pl 09.05.05, 01:26
      Rewelacyja była zwłaszcza obrona atomowego strzału Rooney'a w okienko z wolnego
    • Gość: Oleju, panowie! Brawo, polscy tlumacze IP: 131.175.54.* 09.05.05, 13:06
      Jesli nie potrafisz, nie pchaj sie na afisz mowi powiedzenie....To samo tyczy
      sie jezyka angielskiego.
      Trener WBA powiedzial o Kuszczaku ze jest dobrym... zawodnikiem, a nie atleta.
      Ciemnota, panowie, ciemnota.

Robson was full of praise for his keeper’s display. He said: “He’s
      inexperienced but he’s a real good athlete and he did really well for us today.”

Niestety, poziom polskiego dziennikarstwa, w niektorych przypadkach jest
      tragiczny.
      Pozdrawiam :)).
    • Gość: Sztefen Re: Kuszczak bohaterem West Bromwich IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:42
      Do liverpoolu go.
      Tam Benitez niedługo będzie miał 11 bramkarzy...
      • Gość: Kuban Re: Kuszczak bohaterem West Bromwich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:08
        Wielkie brawa. Mam nadzieje, ze teraz bedzie gral i nie odda juz miejsca w
        bramce, chyba ze zmieni klub na lepszy. Ktos tu wspomnial Malkowskiego w gronie
        zdolnych bramkarzy. Chyba nie mowimy o tym z Feyenordu? Jezeli zas chodzi o
        polski rynek to Kuszczaka sprowadzili sobie z Niemiec, ale jezeli 3 bramkarz
        trafi na wyspy i sie sprawdzi to moze sie zacznie boom na naszych golkiperow.
        • Gość: koneser kuszczak tak, dudek nieeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.his.uni.torun.pl 09.05.05, 14:20
          oby wreszczie ktos wygryzl beznadziejnego dudka z repre, majdan jest lepszy,
          kuszczak tez, a dudek nie sie nauczy od niego jak grac z manu
          • Gość: Cristos Re: kuszczak tak, dudek nieeeeeeeeeeeeeeeee IP: 193.170.62.* 09.05.05, 19:59
            Gratuluje swietnego wystepu!!!
            Jednak nie ma sie co podniecac. On pierwszy raz stanal na bramce. Rozegra caly
            sezon to wtedy okaze sie, co tak naprawde jest wart.
            Poki co 3mam kciuki :))
    • Gość: pat eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh IP: *.aster.pl 09.05.05, 21:57
      eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh kiedy to Grzechu Rasiak powstrzyma albo przegoni
      MUnited.................
    • Gość: x OD CZASOW BONKA IP: *.ramtel.com.pl 09.05.05, 23:30
      Jak to jest ze w ostanich latach mielismy kilku rozpoznawanych na swiecie bramkarzy: Mlynarczy-Porto, Wozniak-Porto, Dudek-Liverpool.....moze, kiedys bedzie Kuszczak i zadnego zawodnika tej klasy zawodnika z pola
    • Gość: Arteck Re: Kibice West Bromwich o Kuszczaku... IP: *.chello.pl 10.05.05, 01:28
      www.baggies.com/games/?id=132
      No, no...
      • Gość: pole on goal Re: Kibice West Bromwich o Kuszczaku... IP: *.aster.pl 10.05.05, 02:12
        Aż 'serce roście' czytając te wodospady pochwał spadające na głowę "OUR Pole",
        momentalnie powstające zaśpiewki ku czci "Tommy'ego" itp. :)
        Z zagrożonej czwórki (Norwich, Soton, Palace i West Brom) najbardziej byłem za
        utrzymaniem się Norwich (choć osobiście jakimś fanem Kanarków nie jestem, ale
        ich mecze są w miarę atrakcyjne wizualnie - przynajmniej pod względem ilości
        goli ;)), ale teraz zdecydowanie trzymam kciuki za WBA, bo po takim występie
        jeśli nawet nie trafi od razu na stałe do pierwszego składu, to może będzie
        chociaż na zmianę z Houltem wystawiany i może dzięki regularnej grze w Premier
        League (zakładając, że nie spadną) bedzie tez brany pod uwagę do reprezentacji
        (na poczatek np. jako trzeci bramkarz, zamiast Dody-Majdana)...

• Gość: fan brawooooooo Kuszczak, trzymaj tak dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:44
      brawooooooo Kuszczak, trzymaj tak dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka