Gość: SAD IP: *.aster.pl 08.05.05, 20:39 szacun dla Boba!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nalepa Re: Bogusław Kaczmarek: Wiosna nasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:55 "jeśli jest słaby zarząd klubu, to zwykle zwalnia trenera, a jak jest silny, nie boi się pozbyć piłkarzy" - brawo za takie słowa Odpowiedz Link Zgłoś
linski4 Re: Bogusław Kaczmarek: Wiosna nasza 09.05.05, 19:01 A PZPN jest bardzo silny w łajdactwie, a trenera zmienia z uwagi na wizję usprawnienia pasożydownictwa. Taka zasada jest żelazną ostoją geszeftu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakers Re: Bogusław Kaczmarek: Wiosna nasza IP: *.antik.sk 08.05.05, 21:03 Bobo szacunek kibic legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Bogusław Kaczmarek: Wiosna nasza IP: *.range81-129.btcentralplus.com 08.05.05, 21:04 Bogus to gosc szacunek dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: % Re: Bogusław Kaczmarek: Wiosna nasza IP: *.n.net.pl 08.05.05, 22:47 BOBO NIGDZIE NIE ODEJDZIESZ,jesienią w Ciebie nie wierzylem,ale Ty jesteś Gosc Lublin pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG a ja wierzyłem! :) IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 09.05.05, 17:08 cały czas kiedy po jesieni wszyscy najeżdżali na Łęczną i Kaczmarka typując ich na outsiderów ligi, ja na wszystkich forach przekonywałem, że wiosna będzie nasza i Górnik skończy w górnej połówce tabeli... co prawda wyczyny Łęcznej przerosły nawet moje oczekiwania ale jak teraz przyjemnie jest "triumfować" nad wszystkimi niewiernymi ;P ja wierzyłem w Boba bo to wielki fachura... teraz to tylko potwierdził! wielkie brawa dla niego, dla piłkarzy i zarządu klubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol z Polski Re: Bogusław Kaczmarek: Wiosna nasza IP: *.wola1.demo.net.pl / *.demo.net.pl 09.05.05, 13:54 Dzięki.Jest Pan fachowcem najwyższej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** Re: Bogusław Kaczmarek: Wiosna nasza IP: 85.124.42.* 09.05.05, 14:47 trener z prawdziwego zdarzenia! gdybysmy wiecej takich mieli, polska liga bylaby o wiele silniejsza i atrakcyjniejsza. BOBO KING!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grymasek Quasi klub za panstwowe pieniadze - tylko w Polsce IP: *.nycmny83.covad.net 09.05.05, 17:09 Jakim prawem podatnicy w Poznaniu, Gdansku czy Szczecinie placa na klub finansowany z panstwowych pieniedzy w Lecznej czy Plocku ??????? Czy ktos mi to wytlumaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem Re: Quasi klub za panstwowe pieniadze - tylko w P IP: 212.182.42.* 09.05.05, 18:17 Ale ty masz rozeznanie... Człowieku... zajrzyj do książek... Piłkarz jak zarabia to płaCI 40 % PODATKU A PAŃSTWOWE PIENIĄDZE.... JAKIE PAŃSTWOWE ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grymasek Re: Quasi klub za panstwowe pieniadze - tylko w P IP: *.nycmny83.covad.net 09.05.05, 18:38 Kopalnia Bogdanka i Orlen to spolki skarbu panstwa a ich udzialowcami sa wszyscy podatnicy. Najpierw pomysl a potem pisz nieuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: well Re: Quasi klub za panstwowe pieniadze - tylko w P IP: *.devs.futuro.pl 09.05.05, 18:49 Bogdanka jest jedyną dochodową kopalnią. Potrafi z zyskiem wydobywać i sprzedawać węgiel a na dodatek sponsorować drużynę piłkarską. Bezpośrednio zatem nikt z podatników do tego przedsięwzięcia nie dopłaca. Ponadto lada dzień kopalnia ma zostać sprywatyzowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grymasek Re: Quasi klub za panstwowe pieniadze - tylko w P IP: *.nycmny83.covad.net 09.05.05, 19:26 To ze Bogdanka jest dochodową kopalnią nie ma znaczenia. Zyski wypracowane sa dzieki kapilalowi pochadzacego ze skarbu panstwa a wiec od tych wszystkich ktorzy placa podatki. Jakim prawem wiec rada nadzorcza i zarzad kopalni decyduje o wielkosci zysku przeznaczonego na partykularne potrzeby lokalnego klubu sportowego ? Oto jest Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Quasi klub za panstwowe pieniadze - tylko w P IP: *.reynet.pl 09.05.05, 19:32 łosiu, to jest reklama! czy jak umieszcza baner na jakiejs stronie tez bedziesz krytykowal? to ty pomysl najpierw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grymasek Re: Quasi klub za panstwowe pieniadze - tylko w P IP: *.nycmny83.covad.net 09.05.05, 21:09 elibre to nie w tym kosciele dzwonia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Bobo to jest gosc ! najpierw zbudowal Groclin a te 09.05.05, 17:16 raz Leczna . bylem sceptyczny do tego klubu ale teraz widze ze jego istnienie ma sens . No i szalachowski jest dobry . oby tak dalej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker stomil tez kiedys zbudowal IP: 70.19.13.* 09.05.05, 18:23 i ja chyle czola przed kaczmarkiem. uszanowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boysinister BOBO - GARNITUR !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 09.05.05, 19:14 Wszystko ładnie ale gajerek ma Bobo o dwa-trzy numery za duży. Wygląda jakby nosił ciuchy starzego brata - i jeszcze sobie fotki robi do gazety :-) A tak poważnie Bobo rules, pamietamy o Stomilu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stacho Re: BOBO - GARNITUR !!! IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 10.05.05, 10:45 czy to ma coś do rzeczy ??? Chyba nie miałęs czym się wykazać to zaczynasz zaglądać w kalesony . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo fajne zdjecie:) bobo hiphopowiec:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:43 hehe Odpowiedz Link Zgłoś