Dodaj do ulubionych

Van der Sar bramkarzem Manchesteru United

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:09
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vieri Re: Van der Sar bramkarzem Manchesteru United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:18
      Szkoda, że dopiero teraz, przy końcu kariery, ManU zaważył tego świetnego
      bramkarza.
      • Gość: ness Re: Van der Sar bramkarzem Manchesteru United IP: *.acn.waw.pl 05.06.05, 22:54
        Kurcze, zabawne...ale nie dalej jak w sobote wieczorem oglądając skrót meczu Holandia - Rumunia pomyślałem sobie: Skoro skończył mu sie kontrakt z Fulham to może ManUtd by skorzystał z jego usług. A dzis taki news :)
    • Gość: me Lubię Van der Sara! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:22
      • Gość: krysia ja tez IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 05.06.05, 18:32
        jest chyba jedynym pilkarzem , ktoremu bym zrobila loda
        • Gość: yo Re: ja tez IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.05, 18:43
          Podobny do Rasiaka, może Manchester by się zainteresował.
      • Gość: Van Dzik Van der Saar to chamidło IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 05.06.05, 19:36
        A ja go strasznie nie lubie. To prowokator i chamidlo. Widzialem jak kiedys
        kogos uderzyl glowa. Kiedy indziej udawal, ze jego uderzono. W ogole malo
        sympatyczny i grajacy na granicy faul. Nie lubie goscia.
        • Gość: rox Re: Van der Saar to chamidło IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 06.06.05, 12:46
          Nie przesadzaj. Chodzi Ci o mecz Holandia-Argentyna na MŚ w 1998 roku. Van der
          Sar podbiegł do Ortegi i powiedział mu, co mysli o jego pozorowanych faulach w
          polu karnym. Ortega uderzył wtedy Edwina i dostał czerwoną kartkę. Van der Sar
          zachował się bardzo sprytnie, bo Argentyńczycy uchodzili wtedy za mistrzów
          prowokacji np. Simeone spowodował urojonym faulem czerwoną kartkę Numana.
    • Gość: quii Re: Van der Sar bramkarzem Manchesteru United IP: *.pl / 217.153.39.* 05.06.05, 18:57
      w sumie dziwne że kupują takiego starego bramkarza, byłem zły jak go juventus
      sprzedał bo był naprawde niezły no ale buffon ten to dopiero broni
    • Gość: kck Re: Van der Sar bramkarzem Manchesteru United IP: 213.199.218.* 05.06.05, 19:04
      Pewnie Dudkiem też byliby zainteresowani, ale po tym jak dał im wygrać mecz chęć
      pewnie minęła.
    • Gość: ble chorzy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:10
      van der sar do oldbojów
      dajcie młodzież
      • Gość: Kibic Re: chorzy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:57
        Dokladnie-przeciez on jest drewniany.
        • Gość: Quii Re: chorzy ludzie IP: *.pl / 217.153.39.* 05.06.05, 20:05
          rasiak drewniany dudek drewniany jacyś maniacy nie wiem może na wycieczke do
          lasu powinniście pojechać
          • Gość: Kibic Re: chorzy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:25
            Rasiaka MU nie kupuje, Dudek ostatnio zgral mecz zycia, wiec
            okreslenie "drewniany" kierowalem do Van der Sara.
            On zawsze byl chimerycznym bramkarzem,a teraz w dodatku jest stary. Ferguson
            tez najwyrazniej sie zestarzal bo robi coraz gorsze transfery.
            • Gość: rox Re: chorzy ludzie IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 06.06.05, 12:50
              Chimeryczny??? W ostatnim sezonie był najlepszym bramkarzem Premiership oprócz
              Cecha i Schwarzera. W ostatnicj ME wybierany był do drużyny turnieju. Po
              słabszym okresie w Juventusie odbudował formę. Wrescie Ferguson przestał szukać
              bramkarzy-showmanów. Van der Sar nie jest efektowny ale efektywny!
    • Gość: ian Świetnie!!jako kibic MU bardzo chcialem, by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:10
      ...taki swietny i sympatyczny bramkarz przeszedl do United, tomoj ulubiony
      brAMkarz...;)
    • Gość: Davids Man United 05/06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:46
      Van der Sar-Heinze,L.King,Ferdinand,Neville-Keane-Giggs,Scholes,C.Ronaldo-
      Rooney,F.Torres
    • Gość: tomo van der sar?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:05
      lubie go, nic do niego nie mam. ale to juz stary dziad!! refleks nie ten!!
      jestem zagorzałym kibicem MU i uważam że stać ich - przy całym szacunku dla Van
      Der Sara- na lepszego bramkarza.
      • Gość: rox Re: van der sar!! IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 06.06.05, 12:53
        w przypadku bramkarzy ważniejsza od refleksu jest koncentracja i doświadczenie.
        Tych cech nigdy nie można mu było odmówić. Przydadzą się w takiej drużynie jak
        MU. Tu bramkarz, często nie ma co robić przez cały mecz, aż przyjdzie ten jeden
        moment, w którym musi się wykazać. Zwracał na to uwagę Schmaichel, który
        doradził Fergusonowi pozyskanie Holendra.
    • gmdh czyżby MU miało dość młodych bramkarzy 05.06.05, 21:05
      bo tak sie sparzyli?
    • magius28 Szkoda że nie Dudek 05.06.05, 21:18
      Van der Sar`a darzę olbrzymim szacunkiem, pamiętam jego fenomenalną grę w
      Juventusie czy reprezentacji Holadii, jednak przyznam, zwłaszcza po finale Ligi
      Mistrzów, że na Old Trafford trafi Jurek Dudek. Z drugiej strony Van der Sar
      był wolnym strzelcem, a za Dudka MU musiałoby zapłacić. Trochę boję się jednak
      czy Benitez nie posadzi w przyszłym sezonie Jurka na ławie, przecież nie
      ściągałby Reiny na pozycję rezerwowego, a w to że pozwoli Jurkowi odejść, nie
      wierzę.
    • Gość: fulhamfc szkoda ze odchodzi!!! IP: *.bulldogdsl.com 06.06.05, 16:33
      tyle lat byl nasza najwieksza gwiazda teraz trudno sie z nim rozstac.zycze mu
      powodzenia i mam nadzieje ze jestesmy w stanie go jakos zastapic!
      • Gość: Kosa Re: Szkoda MU. IP: *.acn.waw.pl 06.06.05, 22:02
        Ferguson to wariat.
        Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka