Gość: 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vieri Re: Van der Sar bramkarzem Manchesteru United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:18 Szkoda, że dopiero teraz, przy końcu kariery, ManU zaważył tego świetnego bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Re: Van der Sar bramkarzem Manchesteru United IP: *.acn.waw.pl 05.06.05, 22:54 Kurcze, zabawne...ale nie dalej jak w sobote wieczorem oglądając skrót meczu Holandia - Rumunia pomyślałem sobie: Skoro skończył mu sie kontrakt z Fulham to może ManUtd by skorzystał z jego usług. A dzis taki news :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia ja tez IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 05.06.05, 18:32 jest chyba jedynym pilkarzem , ktoremu bym zrobila loda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: ja tez IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.05, 18:43 Podobny do Rasiaka, może Manchester by się zainteresował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Van Dzik Van der Saar to chamidło IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 05.06.05, 19:36 A ja go strasznie nie lubie. To prowokator i chamidlo. Widzialem jak kiedys kogos uderzyl glowa. Kiedy indziej udawal, ze jego uderzono. W ogole malo sympatyczny i grajacy na granicy faul. Nie lubie goscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rox Re: Van der Saar to chamidło IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 06.06.05, 12:46 Nie przesadzaj. Chodzi Ci o mecz Holandia-Argentyna na MŚ w 1998 roku. Van der Sar podbiegł do Ortegi i powiedział mu, co mysli o jego pozorowanych faulach w polu karnym. Ortega uderzył wtedy Edwina i dostał czerwoną kartkę. Van der Sar zachował się bardzo sprytnie, bo Argentyńczycy uchodzili wtedy za mistrzów prowokacji np. Simeone spowodował urojonym faulem czerwoną kartkę Numana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quii Re: Van der Sar bramkarzem Manchesteru United IP: *.pl / 217.153.39.* 05.06.05, 18:57 w sumie dziwne że kupują takiego starego bramkarza, byłem zły jak go juventus sprzedał bo był naprawde niezły no ale buffon ten to dopiero broni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: Van der Sar bramkarzem Manchesteru United IP: 213.199.218.* 05.06.05, 19:04 Pewnie Dudkiem też byliby zainteresowani, ale po tym jak dał im wygrać mecz chęć pewnie minęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble chorzy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:10 van der sar do oldbojów dajcie młodzież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: chorzy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:57 Dokladnie-przeciez on jest drewniany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quii Re: chorzy ludzie IP: *.pl / 217.153.39.* 05.06.05, 20:05 rasiak drewniany dudek drewniany jacyś maniacy nie wiem może na wycieczke do lasu powinniście pojechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: chorzy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:25 Rasiaka MU nie kupuje, Dudek ostatnio zgral mecz zycia, wiec okreslenie "drewniany" kierowalem do Van der Sara. On zawsze byl chimerycznym bramkarzem,a teraz w dodatku jest stary. Ferguson tez najwyrazniej sie zestarzal bo robi coraz gorsze transfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rox Re: chorzy ludzie IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 06.06.05, 12:50 Chimeryczny??? W ostatnim sezonie był najlepszym bramkarzem Premiership oprócz Cecha i Schwarzera. W ostatnicj ME wybierany był do drużyny turnieju. Po słabszym okresie w Juventusie odbudował formę. Wrescie Ferguson przestał szukać bramkarzy-showmanów. Van der Sar nie jest efektowny ale efektywny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian Świetnie!!jako kibic MU bardzo chcialem, by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:10 ...taki swietny i sympatyczny bramkarz przeszedl do United, tomoj ulubiony brAMkarz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davids Man United 05/06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:46 Van der Sar-Heinze,L.King,Ferdinand,Neville-Keane-Giggs,Scholes,C.Ronaldo- Rooney,F.Torres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo van der sar?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:05 lubie go, nic do niego nie mam. ale to juz stary dziad!! refleks nie ten!! jestem zagorzałym kibicem MU i uważam że stać ich - przy całym szacunku dla Van Der Sara- na lepszego bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rox Re: van der sar!! IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 06.06.05, 12:53 w przypadku bramkarzy ważniejsza od refleksu jest koncentracja i doświadczenie. Tych cech nigdy nie można mu było odmówić. Przydadzą się w takiej drużynie jak MU. Tu bramkarz, często nie ma co robić przez cały mecz, aż przyjdzie ten jeden moment, w którym musi się wykazać. Zwracał na to uwagę Schmaichel, który doradził Fergusonowi pozyskanie Holendra. Odpowiedz Link Zgłoś
gmdh czyżby MU miało dość młodych bramkarzy 05.06.05, 21:05 bo tak sie sparzyli? Odpowiedz Link Zgłoś
magius28 Szkoda że nie Dudek 05.06.05, 21:18 Van der Sar`a darzę olbrzymim szacunkiem, pamiętam jego fenomenalną grę w Juventusie czy reprezentacji Holadii, jednak przyznam, zwłaszcza po finale Ligi Mistrzów, że na Old Trafford trafi Jurek Dudek. Z drugiej strony Van der Sar był wolnym strzelcem, a za Dudka MU musiałoby zapłacić. Trochę boję się jednak czy Benitez nie posadzi w przyszłym sezonie Jurka na ławie, przecież nie ściągałby Reiny na pozycję rezerwowego, a w to że pozwoli Jurkowi odejść, nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fulhamfc szkoda ze odchodzi!!! IP: *.bulldogdsl.com 06.06.05, 16:33 tyle lat byl nasza najwieksza gwiazda teraz trudno sie z nim rozstac.zycze mu powodzenia i mam nadzieje ze jestesmy w stanie go jakos zastapic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Szkoda MU. IP: *.acn.waw.pl 06.06.05, 22:02 Ferguson to wariat. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś