Dodaj do ulubionych

Widzew zagra w barażach o Idea Ekstraklasę

IP: *.compower.pl 11.06.05, 19:59
kogo to interesuje Federer - Safin w finale!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mk kogo interesuje jakis szwajcar i ruski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:07
      POLAKOW INTERESUJE POLSKI SPORT PRZEDE WSZYSTKIM,
    • Gość: aloj Re: Widzew zagra w barażach o Idea Ekstraklasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:12
      przepraszam kto to jest fereder i sofin?? ta jacys kajakarze górscy?
    • Gość: ja ech... mam nadzieje ze widzew odpadnie IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 11.06.05, 20:16
      w barazach.. bo nic nie pokazal szczegolnego w dziejszym meczu.. ale za to
      kujawiak jak zawsze lipna skutecznosc, na sila pchaja sie tam gdzie nie dadza
      sobie rady i nie maja orientacji gdzie sa koledzy.. a wracajac do kupowania
      meczu itd itd.. jak mi sie zdaje widzew nie powinien grac w 2 lidze tylko
      nizej, wiec jesli mowi sie o kupowaniu ukladach to tez trzeba byc
      obiektywnym... szkoda ze nie zremisowali chociaz i widzew pozegnal by sie z
      barazami..
      • Gość: jaceloth OLE,OLE RTS!!! IP: *.icpnet.pl 11.06.05, 20:23
      • Gość: kibic Re: ech... mam nadzieje ze widzew odpadnie IP: *.ny325.east.verizon.net 11.06.05, 22:48
        OBIEKTYWNIE rzecz biorac widzew wygral bo zawodnik kujawiaka strzelil
        swojaka.wygrywa ten ktory strzela wiecej goli.alex ferguson mawia ze w pilce
        noznej liczy sie koncowy wynik a jak oczekujecie spektaklu to idzie do
        teatru.kujawiak zgubila zbyt wielka pewnosc siebie zeby nie powiedziec
        arogancja.kibic pilki noznej.
      • Gość: kolo Re: ech... mam nadzieje ze widzew odpadnie IP: *.pul.tke.pl 12.06.05, 12:12
        oby widzew awansowal, bo wywalczyl to na boisku, a wielu przekretasow z
        kujawiaka czy podbeskidzia walczylo przy zielonym stoliku i na szczescie nic im
        to nie dalo. a co do barazu to odra jest slabiutka i spokojnie do ogrania.
    • Gość: kujawiak Re: Widzew zagra w barażach o Idea Ekstraklasę IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 11.06.05, 20:32
      Kurna, tyle kasy zaplacilismy Listkowi i Kolatorowi za awans przed sezonem i
      nie zalatwili. Oddawac kase spowrotem Warszawka!!!
    • r.p.mcmurphy od Lodzi gorszy tylko Wloclawek... 11.06.05, 20:51
      wiec w sumie dobrze sie stalo
    • Gość: Lobster Re: Widzew zagra w barażach o Idea Ekstraklasę IP: *.gl.digi.pl 11.06.05, 20:52
      Widzew nie da rady bo tak naprawde drużyna dopiero się kształtuje i buduje, dlatego też Odra powinna sobie zapewnić byt w ekstraklasie. Trudno sie mówi, niech poczekają jeszcze jeden sezon, bo na pomoc bożą nie ma co liczyć w tym sporcie. No chyba, że...
      • Gość: kibic Re: Widzew zagra w barażach o Idea Ekstraklasę IP: *.ny325.east.verizon.net 11.06.05, 22:51
        wygra lepsza druzyna.bez znaczenia czy to bedzie widzew czy odra choc az sie
        prosi o mecz legia-widzew.ja w odroznieniu od wiekszosci kocham pilke nozna a
        nie palam nienawiscia do kogo tylko mozna.niech wygra sportowa rywalizacja.
      • Gość: qweqweqwe Re: Widzew zagra w barażach o Idea Ekstraklasę IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 11.06.05, 22:54
        przeciez baraze sa juz zalatwione... ludzie gdzie wy zyjecie ??
        przeciez to juz od dawna wiadomo ze widzew wraca do ligi, a jakim sposobem ? :)) na pewno nie dobra gra :)
    • Gość: ertes OLEE WIDZEW KOCHAM CIE IP: *.p.lodz.pl 11.06.05, 21:04
      ss
    • Gość: sen. R.Jarzębowski Re: Widzew zagra w barażach o Idea Ekstraklasę IP: *.toya.net.pl 11.06.05, 21:08
      Kochani piłkarze Kujawiaka! Nie składajcie jeszcze broni! Załatwię z Michasiem,
      żeby przyznali wam walkowery za mecze z Jagiellonią i Widzewem, tylko
      obiecajcie, że w barażach się postaracie.
      • Gość: Listkiewicz Re: Widzew zagra w barażach o Idea Ekstraklasę IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 11.06.05, 21:34
        Szkoda ze odszedl Handerek, bo teraz bedzie trudniej zalatwic te walkowery.
        Pogadam jeszcze z Kolatorem. Zobaczymy co sie da zrobic.
        • Gość: sen. R.Jarzębowski Re: Widzew zagra w barażach o Idea Ekstraklasę IP: *.toya.net.pl 11.06.05, 23:32
          Dzięki, Misiu. Wiedziałem, że możemy na ciebie liczyć.
    • szatek100 To znaczy , ze Lech nie dostanie licencji 11.06.05, 22:42
      Bo trzeba Kujawiaka wcisnąć do ekstraklasy...

pzdr
      • Gość: Widzewiak powrót Widzewa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 11:29
        Widzew wraca tam gdzie jego miejsce czy do 1 ligi!!!
        • piotr33k2 Re: powrót Widzewa 12.06.05, 14:16
          oczywiście widzew wraca i mam nadzieję że wróci na dobre szczególnie teraz gdy
          pozbyto sie wreszcie tego cwaniaczka i szkodnika knura.
    • artur74 Ile wziął Gaca za samobója? 12.06.05, 12:01
      • Gość: kolo Re: Ile wziął Gaca za samobója? IP: *.pul.tke.pl 12.06.05, 12:08
        Gaca wzial 2 zl hahaha, za to ze kujawiak ustawial polowe ligi i cale
        szczescie, ze nie udalo im sie wygrac
        • Gość: miszczu Re: Ile wziął Gaca za samobója? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 15:29
          koles nie widziałes chyba tego gola.... raczej nie ustawiłby tak umiejetnie
          głowy zeby musneła piłke i woadla do bramki a samoboj byl calkowicie przypadkowy :]
      • Gość: Anjew A ile dal Wloclawek za mecz z ŁKS?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:57
        ...nie orientujesz sie moze? A ile za inne 'zwyciestwa'? I komu dawal w PZPN?
        Daj znac. Moze to zainteresuje Tomaszewskiego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka