Gość: tylko odra! IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 01:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: batman Smudzie puszczają nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 01:10 Farnc zagotowal ... i slusznie te pismaki pisza co chca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo [...] IP: *.nyc.res.rr.com 18.06.05, 02:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TadeuszLuzny Co jest grane? IP: *.sympatico.ca 18.06.05, 04:53 Przeczytalem ten artykul pana Blazynskiego o Widzewie i Odrze. Bardzo ciekawy, rzeczowy, i raczej potwierdza to co sam wiedzialem o tych zespolach z innych artykulow. Jak chyba wiekszosc na tym forum (przynajmniej ta myslaca) jestem bardzo zdziwiony reakcja trenera i prezesa Odry. Dziennikarz opisal jego zdaniem slabe i mocne strony Odry. I co z tego? Czy ktos naprawde wierzy ze Majewski uklada plan gry i treningow na podstawie artykulow w lokalnej gazecie? Z uwagi na stanowiska, ktore ci ludzi piastuja takie prymitywne zachowania i jezyk to juz sa naprawde ponizej jakiejkolwiek krytyki, a moze nawet ponizej poziomu leppera (brrr). Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenor Komentarz sponsorowany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 09:02 Dla mnie Gazeta + Łódź + dziennikarz to śmierdząca mieszanka. A pismak (jaki tam z niego pan) zasługuje na obelgi. Zachował się jak Michnik !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: striker27 Re: Komentarz sponsorowany? IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 12:09 sam jestem z Łodzi ipsialem artykuly dal GW i wcale nie uwazam sie za smierdzaca mieszanke. A co do p. Blazynskiego - nie znam sytuacji w Odrze, ale tez nie uwazam zeby artykul byl az tak negatywnie anpisany, by w ten sposob reagowac (nie iwem czy w ogole po jakimkolwiek artykule mozna tak publicznie zareagowac?). Aczkolwiek to fani zespolu z Wodzislawia powinni wiedziec najlepiej jak odbieraja Franka. Zarówno my Z łodzi jak i Wy - wiemy, ze Smuda ma impulsywny charakter Najwiekszy klopot stanowia tak naprawde ... czytelnicy, ktorzy kochaja tania sensacje, i potem mamy takie kwiatki. Szkoda, bo tak naprawde przez pryzmat pojedynczych artykulow ludzie wieszaja psy an tej gazecie, a jak mowilem an wstepie ja wcale za "smierdzaca sprawe" sie nie uwazam pozdr. Striker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spox Do kenora: lubię słyszeć jak sie dyma kibiców piły IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 18.06.05, 13:14 noznej, ze względu na poziom tego bydła. Tak ma być: bydłu daje się porządzic na trybunach, za co zreszta bydło płaci a potem dyma się ich bez mydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Do kenora: lubię słyszeć jak sie dyma kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:14 czy ty spox jestes normalny wogole ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aert Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 01:12 Panie redaktorze, prosze tak tego nie zostawic! takie cos trzeba tępic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llll(L)llll [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 01:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
funcik Panie Smuda - jeszcze rewanż 18.06.05, 01:21 W piłce nożnej wszystko jest możliwe. Liverpool też odrobił 3 bramki do Milanu ... Więc gramy rewanż w Wodzisławiu i ... kropke. Pozdrawiam kibiców Odry i Widzewa ... Paweł Jan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wół [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 01:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak DAJCIE SPOKÓJ SMUDZIE IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 01:35 DZIENNIKARZE CZĘSTO PISZĄ BZDURY I PROWOKUJĄ. SMUDA ZAREAGOWAŁ MOŻE ZA OSTRO, ALE TAKI MA CHARAKTER ! W ŁODZI GO KOCHAMY !! POZDROWIENIA Z ŁODZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADO RTS Franek wracaj do Widzewa !!! IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 01:38 Tu masz zawsze przyjaciół i nikt by takich głupot nie napisał . Franek wróć czeka Łódź ! Widzew Fans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakunin Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.chello.pl 18.06.05, 01:41 Ludzie kochani, juz 3 razy przeczytalem ten artykul i juz nie wiem.. czy ja jestem pie..iety? za co te teksty do gazeciarza? po co te ch.. i inne? Kompletna paranoja a i na forum juz widze ze draka, boze badzcie ludzmi a nie glabami kapuscianymi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 06:11 Naucz się czytać ze zrozumieniem. Za to: "Trener. Franciszek Smuda na pewno może liczyć na lepsze przyjęcie w Łodzi niż w Wodzisławiu. Razem z Widzewem zdobył dwukrotnie mistrzostwo Polski oraz grał w Lidze Mistrzów. Łódzcy kibice wybaczają mu nawet to, że w zeszłym roku spuścił ich drużynę do drugiej ligi. W Wodzisławiu Smuda kompromituje się. Jego buńczuczne zapowiedzi nie mają żadnego pokrycia z rzeczywistością. Smuda mówił o efektownej i efektywnej grze, a zamiast tego Odra gra słabo i nie zdobywa punktów. Doświadczeni piłkarze nie wiedzieli czasami podczas meczu nawet na jakich pozycjach mają grać." Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Smudzie puszczają nerwy 18.06.05, 17:28 I to powinno byc podane w artukule, bo niektórzy nie wiedzą o jaki artykuł chodziło, nie znając jego treśi, nie wiedzą czy Smuda zareagował ostro bo miał podstawy, czytaj czul sie szkalowany czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WolnośćSZYBKOŚĆSło Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 18.06.05, 01:42 "WolnośćSZYBKOŚĆSło<brak miejsca na końcówkę wa> w a" Na malusie tematki to u was K... ... .... .. nie trza się logować -?? Putinki i inne Belki Logujties Smuda nie musities . - Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.wredna.zdzira Re: Smudzie puszczają nerwy 18.06.05, 01:43 Odpieprz sie gosciu od trenera i nie szukaj sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.detrtc01.mi.comcast.net 18.06.05, 01:54 Prawda w oczy kole co? Nie potraficie uzywac argumentow, tylko obrzucacie redaktora wyzwiskami, podobnie jak niedouczony trener. Chamstwo i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.slawinski Re: Smudzie puszczają nerwy 18.06.05, 01:57 Przeczytałem cały "artykuł", przeczytałem wszystkie komentarze i nadal nie wiem. Dlaczego taka reakcja trenera i prezesa wodzisławskiego klubu. Co takiego napisał ów redaktór, że tak ostro reagują. Może jakoś to rozjaśnić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambaryla Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.com.pl 18.06.05, 02:02 jaki artykul przeczytales ? bo ten do ktorego sa nasze komentarze nie wyjasnia nic skoro gosc z "gazety" oberwal takimi wiachami od kilku osob widocznie narazil sie tym z wodzislawia. Gdyby mial czyste sumienie to by napisal o co biega konkretnie, a nie wypisywal tylko to ze go obrazali. niestety nie wiem o jaki artykul pierwotnie poszlo - powinien byc do tego odnosnik albo opis jednozdaniowy. pozdro ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 02:06 Przeciez jest link do artykułu o ktory poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.slawinski Re: Smudzie puszczają nerwy 18.06.05, 10:09 Teraz już jest. Dziękujemy za pozytywne rozpatrzenie naszego apelu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambaryla Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.com.pl 18.06.05, 10:16 rzeczywiscie :) albo bylem slepy albo go wczesniej nie bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.aster.pl 18.06.05, 02:02 moze dlatego ze napisal ze ze smudy dupa nie trener! kurs trenerski w kolonii -ha,ha! smuda-patalach i tyle. prawda w oczy kole -trenera, prezesa i "prawdziwych" kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 02:09 Tylko o co Smudzie chodzi? Ba zachowuje sie idiotycznie. Ten 2 z Odry też. Pan Leszek Błażyński napisał normany i nwet ciekawy artykuł o obu zespołach pokazujac wady i zalety Widzewa i Odry (ktore swoja droga oba zespoly znaja napewno). Panie Smuda - szanuje pana za osiagniecia z Widzewem ale teraz jest pan żenujący z takim zachowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 02:12 Michnik ratuj Gazetę, prymityw dziennikarzy sportowych z Gazety powoduje ,ze cała Gazeta traci na wiarygodności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.telia.com 18.06.05, 02:12 Rzeczywiscie, nerwy puszczaja. Dziwne bo Odra ma w zapasie 3:1. Zauwazylem, ze wiekszosc kibicow/dzialaczy jest przewrazliwiona. Jak tylko ktos napisze cos krytycznego, to od razu sie rzucaja, pluja, biora do bicia. Nic nie wolno powiedziec krytycznego na temat ich klubu, tacy delikutasni. Smuda to PROSTAK. Niech lepszy zwyciezy, Odra albo Widzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w hm to jest jakies chore . przeczytalem tametn arty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 02:22 kul tam nie ma nic co by moglo dac smudzie powod by tak zjechal zgnioil dziennikarza wstyd wstyd i wstyd . nie rozumeim tego no ale ostatnio w liscie zjechal mnie wielce szanowany przeze mnie kiedys pan gowarzewski wiec rozumiem ze ludzie zwiazani z futbolem maja przywyczajenia do traktowania ludzi jak smieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: hm to jest jakies chore . przeczytalem tametn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 02:26 i jeszcze dziwi mnie ze jak ktos wytyka komus bledy komus ze swojego podworka to jest traktowany wlasnie atk a nie jako ktos kto ma do tego prawo bo chce dobrze dla danego miasta rzeczy np Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.chello.pl 18.06.05, 02:49 W sumie nie dziwię się Smudzie. Dziennikarz porównuje grę i bilans Odry w pierwszej lidze z dokonaniami Widzewa w drugiej. Pomysł wybitnie głupi, bo wiadomo, że Widzew wypadnie lepiej od Odry w takim porównaniu, bo miał dużo słabszych przeciwników. Np. bramkarz i obrońcy Odry wpuścili więcej bramek, ale bramki im strzelali Zurawski, Frankowski i Saganowski, a nie Kowalski z Pcimia Dolnego. I jak na lokalnego dziennikarza to raczej nie podbudował Odry tym artykułem. No, ale artykuł długi, efektowny, wierszówka wpadła. Jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: royal Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 18.06.05, 06:17 Smuda to cham i prostak. Dlatego musial wyjechac z Krakowa.Tak toja nie rozmawiam z najlepszymi kolegami.Sloma z butow wystaje Smudzie i temu komuchowi prezesowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Nagrac IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.05, 02:50 Do dziennikarzy wyborczej: nagrywajcie wszystkie rozmowy a nie tylko te z rywinem, fajnie byloby tego posluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m [...] IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarz Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.vic01.dataco.com.au 18.06.05, 03:23 Smuda co za prymityw! I wy go jeszcze bronicie. Doswiadczony "trener", ktory tylko spojrzy na pilkarza i wie, ze jest dobry. W Legii za nim nie tesknia... Od tego dziennikarz jest by miec wlasna opinie, a nie podlizywac sie prezesowi-oszustowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krychu Re: Wioska w Wodzisławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 03:53 I prezes, i Smuda pokazali jakie są wieśniaki w najgorszym znaczeniu. Bo co? Bo Odra to Real czy jak? Po Realu też jechali, jak nic nie grał, bo taka jest PRACA dziennikarzy. A wazelinę to sobie panie prezes wsadź... tam gdzie lubisz, choćby w budyń. Trzoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonPedro Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.novos.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 04:57 Zgasili dziennikarzyne jacys kolesie z prowincji i wlaczyla mu sie samoobrona i powiedzial: Nu pagadi!!! ja wam teraz wiesniaki doloze na lamach mojej gazety bo cala Polska jest za mna i was zniszcze przez zmanipulowanie opinii publicznej hehe po postach widac ze nie wszyscy tacy durni no ale coz - kilkaset egzemplarzy poszlo do kioskow i manipulacja moze sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antySmuda Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 05:13 Przecież ten szwab nie potrafi po polsku sklecic jednego zdania. Poza piłką to ostatni prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Smudzie puszczają nerwy 18.06.05, 06:13 Dosłowne cytaty świadczą tylko o tym,że dziennikarze GW nagrywają juz wszystkie swoje rozmowy... Choroba jakas czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie wierze a skad waidomo,ze pismak nie klamie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 06:22 znacie uczicwego pismaka?! na dodatek z wyborczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: a skad waidomo,ze pismak nie klamie?! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.06.05, 08:54 Dokładnie!! Skąd wiadomo? Przecież nie zacytował nawet tych niby wypowiedzi Smudy w rozmowie z presesem. Nie wiem o co gościowi chodzi. Zjechał drużynę ze swojego miasta jakby to była zgraja tramkarzy grających rekreacyjnie co niedziela pod przywództwem nieudolnego trenera, potem dzwoni niby z gratulacjami, wszystko obliczone na wywołanie iskrzenia i konfliktu dającego rozgłos, a kiedy ktos mówi wprost co o tym mysli to biedny dziennikarz czuje się zagrozony i obrazony. Panowie, słoma z butów. Honoru trochę. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Przeciez ten Smuda to zwykly CHAM !!!!!!!! IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 18.06.05, 12:04 I takie 'cos'spod budki z piwem 'trenuje' pierwszoligowa druzyne?...WYRZUCIC DZIADA NA ZBITY PYSK I ODEBRAC CHAMOWI UPRAWNIENIA TRENERSKIE.On sie nadaje tylko do kopania rowow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUM puszczają nerwy .... IP: *.eimg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 06:24 "Mierne" to Pana dziennikarstwo. Nie wystarczy być beszczelnym i krytycznym trzeba troszkę się postarać. Pan Smuda... hm.."troszke" przesadził .. ale ja też bym z Panem nie chciał rozmawiać. Mama ndzieje że będzie lepiej..;].... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur TEGO SMUDY NIE MOZNA NAZWAC PANEM.... IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 18.06.05, 12:11 CHAMIDLO Z NIEGO DO KWADRATU. Odpowiedz Link Zgłoś