Dodaj do ulubionych

Smudzie puszczają nerwy

IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 01:05
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: batman Smudzie puszczają nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 01:10
      Farnc zagotowal ... i slusznie te pismaki pisza co chca.
      • Gość: kolo [...] IP: *.nyc.res.rr.com 18.06.05, 02:34
        • Gość: TadeuszLuzny Co jest grane? IP: *.sympatico.ca 18.06.05, 04:53
          Przeczytalem ten artykul pana Blazynskiego o Widzewie i Odrze. Bardzo ciekawy,
          rzeczowy, i raczej potwierdza to co sam wiedzialem o tych zespolach z innych
          artykulow. Jak chyba wiekszosc na tym forum (przynajmniej ta myslaca) jestem
          bardzo zdziwiony reakcja trenera i prezesa Odry. Dziennikarz opisal jego
          zdaniem slabe i mocne strony Odry. I co z tego? Czy ktos naprawde wierzy ze
          Majewski uklada plan gry i treningow na podstawie artykulow w lokalnej gazecie?
          Z uwagi na stanowiska, ktore ci ludzi piastuja takie prymitywne zachowania i
          jezyk to juz sa naprawde ponizej jakiejkolwiek krytyki, a moze nawet ponizej
          poziomu leppera (brrr).
          Pozdro.
          • Gość: dert jak wy nas nienawidzicie IP: 83.175.158.* 18.06.05, 06:28
          • Gość: kenor Komentarz sponsorowany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 09:02
            Dla mnie Gazeta + Łódź + dziennikarz to śmierdząca mieszanka. A pismak (jaki
            tam z niego pan) zasługuje na obelgi. Zachował się jak Michnik !!!
            • Gość: striker27 Re: Komentarz sponsorowany? IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 12:09
              sam jestem z Łodzi ipsialem artykuly dal GW i wcale nie uwazam sie za
              smierdzaca mieszanke. A co do p. Blazynskiego - nie znam sytuacji w Odrze, ale
              tez nie uwazam zeby artykul byl az tak negatywnie anpisany, by w ten sposob
              reagowac (nie iwem czy w ogole po jakimkolwiek artykule mozna tak publicznie
              zareagowac?). Aczkolwiek to fani zespolu z Wodzislawia powinni wiedziec
              najlepiej jak odbieraja Franka. Zarówno my Z łodzi jak i Wy - wiemy, ze Smuda ma
              impulsywny charakter Najwiekszy klopot stanowia tak naprawde ... czytelnicy,
              ktorzy kochaja tania sensacje, i potem mamy takie kwiatki. Szkoda, bo tak
              naprawde przez pryzmat pojedynczych artykulow ludzie wieszaja psy an tej
              gazecie, a jak mowilem an wstepie ja wcale za "smierdzaca sprawe" sie nie uwazam
              pozdr.
              Striker
            • Gość: spox Do kenora: lubię słyszeć jak sie dyma kibiców piły IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 18.06.05, 13:14
              noznej, ze względu na poziom tego bydła. Tak ma być: bydłu daje się porządzic na trybunach, za co zreszta bydło płaci a potem dyma się ich bez mydła.
              • Gość: adam81w Re: Do kenora: lubię słyszeć jak sie dyma kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:14
                czy ty spox jestes normalny wogole ?
    • Gość: aert Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 01:12
      Panie redaktorze, prosze tak tego nie zostawic! takie cos trzeba tępic!
    • Gość: llll(L)llll [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 01:18
    • funcik Panie Smuda - jeszcze rewanż 18.06.05, 01:21
      W piłce nożnej wszystko jest możliwe. Liverpool też odrobił
      3 bramki do Milanu ... Więc gramy rewanż w Wodzisławiu i ... kropke.
      Pozdrawiam kibiców Odry i Widzewa ...

Paweł Jan
    • Gość: wół [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 01:27
    • Gość: widzewiak DAJCIE SPOKÓJ SMUDZIE IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 01:35
      DZIENNIKARZE CZĘSTO PISZĄ BZDURY I PROWOKUJĄ. SMUDA ZAREAGOWAŁ MOŻE ZA OSTRO,
      ALE TAKI MA CHARAKTER ! W ŁODZI GO KOCHAMY !! POZDROWIENIA Z ŁODZI
    • Gość: RADO RTS Franek wracaj do Widzewa !!! IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 01:38
      Tu masz zawsze przyjaciół i nikt by takich głupot nie napisał .
      Franek wróć czeka Łódź !
      Widzew Fans
    • Gość: bakunin Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.chello.pl 18.06.05, 01:41
      Ludzie kochani, juz 3 razy przeczytalem ten artykul i juz nie wiem.. czy ja
      jestem pie..iety? za co te teksty do gazeciarza? po co te ch.. i inne?
      Kompletna paranoja a i na forum juz widze ze draka, boze badzcie ludzmi a nie
      glabami kapuscianymi!!
      • Gość: kat Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 06:11
        Naucz się czytać ze zrozumieniem. Za to:
        "Trener. Franciszek Smuda na pewno może liczyć na lepsze przyjęcie w Łodzi niż w
        Wodzisławiu. Razem z Widzewem zdobył dwukrotnie mistrzostwo Polski oraz grał w
        Lidze Mistrzów. Łódzcy kibice wybaczają mu nawet to, że w zeszłym roku spuścił
        ich drużynę do drugiej ligi. W Wodzisławiu Smuda kompromituje się. Jego
        buńczuczne zapowiedzi nie mają żadnego pokrycia z rzeczywistością. Smuda mówił o
        efektownej i efektywnej grze, a zamiast tego Odra gra słabo i nie zdobywa
        punktów. Doświadczeni piłkarze nie wiedzieli czasami podczas meczu nawet na
        jakich pozycjach mają grać."
        • kamilar Re: Smudzie puszczają nerwy 18.06.05, 17:28
          I to powinno byc podane w artukule, bo niektórzy nie wiedzą o jaki artykuł
          chodziło, nie znając jego treśi, nie wiedzą czy Smuda zareagował ostro bo miał
          podstawy, czytaj czul sie szkalowany czy nie.
    • Gość: WolnośćSZYBKOŚĆSło Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 18.06.05, 01:42
      "WolnośćSZYBKOŚĆSło<brak miejsca na końcówkę wa> w a" Na malusie
      tematki to u was K... ... .... .. nie trza się logować -?? Putinki i inne
      Belki Logujties Smuda nie musities . -
    • bardzo.wredna.zdzira Re: Smudzie puszczają nerwy 18.06.05, 01:43
      Odpieprz sie gosciu od trenera i nie szukaj sensacji.
    • Gość: Dzidek Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.detrtc01.mi.comcast.net 18.06.05, 01:54
      Prawda w oczy kole co? Nie potraficie uzywac argumentow, tylko obrzucacie redaktora wyzwiskami, podobnie jak niedouczony trener. Chamstwo i tyle.
    • mateusz.slawinski Re: Smudzie puszczają nerwy 18.06.05, 01:57
      Przeczytałem cały "artykuł", przeczytałem wszystkie komentarze i nadal nie
      wiem. Dlaczego taka reakcja trenera i prezesa wodzisławskiego klubu. Co takiego
      napisał ów redaktór, że tak ostro reagują.

Może jakoś to rozjaśnić ...
      • Gość: bambaryla Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.com.pl 18.06.05, 02:02
        jaki artykul przeczytales ?
        bo ten do ktorego sa nasze komentarze nie wyjasnia nic

skoro gosc z "gazety" oberwal takimi wiachami od kilku osob widocznie narazil
        sie tym z wodzislawia. Gdyby mial czyste sumienie to by napisal o co biega
        konkretnie, a nie wypisywal tylko to ze go obrazali.

niestety nie wiem o jaki artykul pierwotnie poszlo - powinien byc do tego
        odnosnik albo opis jednozdaniowy.

pozdro ludzie
        • Gość: axel Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 02:06
          Przeciez jest link do artykułu o ktory poszło.
          • mateusz.slawinski Re: Smudzie puszczają nerwy 18.06.05, 10:09
            Teraz już jest. Dziękujemy za pozytywne rozpatrzenie naszego apelu :))
          • Gość: bambaryla Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.com.pl 18.06.05, 10:16
            rzeczywiscie :)
            albo bylem slepy albo go wczesniej nie bylo :)
    • Gość: 9 Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.aster.pl 18.06.05, 02:02
      moze dlatego ze napisal ze ze smudy dupa nie trener! kurs trenerski w kolonii
      -ha,ha! smuda-patalach i tyle. prawda w oczy kole -trenera, prezesa i
      "prawdziwych" kibicow.
    • Gość: axel Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 02:09
      Tylko o co Smudzie chodzi? Ba zachowuje sie idiotycznie. Ten 2 z Odry też. Pan
      Leszek Błażyński napisał normany i nwet ciekawy artykuł o obu zespołach
      pokazujac wady i zalety Widzewa i Odry (ktore swoja droga oba zespoly znaja
      napewno). Panie Smuda - szanuje pana za osiagniecia z Widzewem ale teraz jest
      pan żenujący z takim zachowaniem...
      • Gość: mag Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 02:12
        Michnik ratuj Gazetę, prymityw dziennikarzy sportowych z Gazety powoduje ,ze
        cała Gazeta traci na wiarygodności
    • Gość: Rex Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.telia.com 18.06.05, 02:12
      Rzeczywiscie, nerwy puszczaja. Dziwne bo Odra ma w zapasie 3:1.
      Zauwazylem, ze wiekszosc kibicow/dzialaczy jest przewrazliwiona. Jak tylko
      ktos napisze cos krytycznego, to od razu sie rzucaja, pluja, biora do bicia.
      Nic nie wolno powiedziec krytycznego na temat ich klubu, tacy delikutasni.
      Smuda to PROSTAK.
      Niech lepszy zwyciezy, Odra albo Widzew.
    • Gość: adam81w hm to jest jakies chore . przeczytalem tametn arty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 02:22
      kul tam nie ma nic co by moglo dac smudzie powod by tak zjechal zgnioil
      dziennikarza wstyd wstyd i wstyd . nie rozumeim tego no ale ostatnio w liscie
      zjechal mnie wielce szanowany przeze mnie kiedys pan gowarzewski wiec rozumiem
      ze ludzie zwiazani z futbolem maja przywyczajenia do traktowania ludzi jak
      smieci
      • Gość: adam81w Re: hm to jest jakies chore . przeczytalem tametn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 02:26
        i jeszcze dziwi mnie ze jak ktos wytyka komus bledy komus ze swojego podworka
        to jest traktowany wlasnie atk a nie jako ktos kto ma do tego prawo bo chce
        dobrze dla danego miasta rzeczy np
    • Gość: mnm Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.chello.pl 18.06.05, 02:49
      W sumie nie dziwię się Smudzie. Dziennikarz porównuje grę i bilans Odry w
      pierwszej lidze z dokonaniami Widzewa w drugiej. Pomysł wybitnie głupi, bo
      wiadomo, że Widzew wypadnie lepiej od Odry w takim porównaniu, bo miał dużo
      słabszych przeciwników. Np. bramkarz i obrońcy Odry wpuścili więcej bramek, ale
      bramki im strzelali Zurawski, Frankowski i Saganowski, a nie Kowalski z Pcimia
      Dolnego. I jak na lokalnego dziennikarza to raczej nie podbudował Odry tym
      artykułem. No, ale artykuł długi, efektowny, wierszówka wpadła. Jest git.
      • Gość: royal Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 18.06.05, 06:17
        Smuda to cham i prostak. Dlatego musial wyjechac z Krakowa.Tak toja nie
        rozmawiam z najlepszymi kolegami.Sloma z butow wystaje Smudzie i temu komuchowi
        prezesowi.
    • Gość: czesio Nagrac IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.05, 02:50
      Do dziennikarzy wyborczej: nagrywajcie wszystkie rozmowy a nie tylko te z
      rywinem, fajnie byloby tego posluchac.
      • Gość: m [...] IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:53
    • Gość: pilkarz Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.vic01.dataco.com.au 18.06.05, 03:23
      Smuda co za prymityw! I wy go jeszcze bronicie. Doswiadczony "trener", ktory tylko spojrzy na pilkarza i wie, ze jest dobry. W Legii za nim nie tesknia...

Od tego dziennikarz jest by miec wlasna opinie, a nie podlizywac sie prezesowi-oszustowi.
      • Gość: krychu Re: Wioska w Wodzisławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 03:53
        I prezes, i Smuda pokazali jakie są wieśniaki w najgorszym znaczeniu. Bo co? Bo
        Odra to Real czy jak? Po Realu też jechali, jak nic nie grał, bo taka jest
        PRACA dziennikarzy. A wazelinę to sobie panie prezes wsadź... tam gdzie lubisz,
        choćby w budyń. Trzoda.
    • Gość: DonPedro Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.novos.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 04:57
      Zgasili dziennikarzyne jacys kolesie z prowincji i wlaczyla mu sie samoobrona i
      powiedzial: Nu pagadi!!! ja wam teraz wiesniaki doloze na lamach mojej gazety bo
      cala Polska jest za mna i was zniszcze przez zmanipulowanie opinii publicznej
      hehe po postach widac ze nie wszyscy tacy durni no ale coz - kilkaset
      egzemplarzy poszlo do kioskow i manipulacja moze sie uda
    • Gość: antySmuda Re: Smudzie puszczają nerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 05:13
      Przecież ten szwab nie potrafi po polsku sklecic jednego zdania.
      Poza piłką to ostatni prostak.
    • hepik1 Re: Smudzie puszczają nerwy 18.06.05, 06:13
      Dosłowne cytaty świadczą tylko o tym,że dziennikarze GW nagrywają juz wszystkie
      swoje rozmowy...
      Choroba jakas czy co?
    • Gość: ja nie wierze a skad waidomo,ze pismak nie klamie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 06:22
      znacie uczicwego pismaka?! na dodatek z wyborczej!
      • Gość: Andy Re: a skad waidomo,ze pismak nie klamie?! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.06.05, 08:54
        Dokładnie!! Skąd wiadomo? Przecież nie zacytował nawet tych niby wypowiedzi
        Smudy w rozmowie z presesem. Nie wiem o co gościowi chodzi. Zjechał drużynę ze
        swojego miasta jakby to była zgraja tramkarzy grających rekreacyjnie co
        niedziela pod przywództwem nieudolnego trenera, potem dzwoni niby z
        gratulacjami, wszystko obliczone na wywołanie iskrzenia i konfliktu dającego
        rozgłos, a kiedy ktos mówi wprost co o tym mysli to biedny dziennikarz czuje
        się zagrozony i obrazony. Panowie, słoma z butów. Honoru trochę. Żenada.
        • Gość: ur Przeciez ten Smuda to zwykly CHAM !!!!!!!! IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 18.06.05, 12:04
          I takie 'cos'spod budki z piwem 'trenuje' pierwszoligowa druzyne?...WYRZUCIC
          DZIADA NA ZBITY PYSK I ODEBRAC CHAMOWI UPRAWNIENIA TRENERSKIE.On sie nadaje
          tylko do kopania rowow.
    • Gość: RUM puszczają nerwy .... IP: *.eimg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 06:24
      "Mierne" to Pana dziennikarstwo. Nie wystarczy być beszczelnym i krytycznym
      trzeba troszkę się postarać. Pan Smuda... hm.."troszke" przesadził .. ale ja
      też bym z Panem nie chciał rozmawiać. Mama ndzieje że będzie lepiej..;]....
      pozdrawiam
      • Gość: ur TEGO SMUDY NIE MOZNA NAZWAC PANEM.... IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 18.06.05, 12:11
        CHAMIDLO Z NIEGO DO KWADRATU.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka