Dodaj do ulubionych

Mila: zobaczycie jak przypakowałem!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:15
"...już tak często nie jest przewracany przez rywali..." - żałosne
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaga gol! Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:16
      Jaga Jaga Jaga, Jagiellonia!!
    • Gość: fan bhahaha IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.05, 23:17
      nie wierzę,grunt to dobre samopoczucie.Z takiego drewna nic się szybko nie da
      zrobić.Lata treningu .
    • Gość: Milusinski Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.05, 23:32
      S.Mila jednak osiaga sukcesy: "Na razie podszkoliłem niemiecki,
      zaaklimatyzowałem się w Wiedniu". Kawal dobrej roboty wykonany. Ten Wieden to
      chyba jakis Mount Everest...
      • Gość: Jurek Na razie podszlifował niemiecki IP: *.aster.pl 21.07.05, 10:53
        Mila na razie podszlifował niemiecki w Wiedniu. Musi szlifować dalej. Dlatego o
        transferze do Schalke nie może być mowy. Cała robota w szlifowaniu niemieckiego
        poszła by na marne :-)))))

W moim prywatnym rankingu na największego idiotę polskiej reprezentacji Mila
        zajmuje wysokie, drugie miejsce za Kamilem "pozwę-cię-do-sądu" Kosowskim.
        • Gość: ur On specjalizuje sie w niederdeutsch.... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 21.07.05, 12:21
          hochdeutsch , plattendeutsch i berlnensprache mu nie odpowiadaja.
        • reniferek1 Re: Na razie podszlifował niemiecki 21.07.05, 13:12
          Zapomniałeś o Karwanie, który zapomniał włozyć na mecz koszulki klubowej?
          • Gość: Jurek Re: Na razie podszlifował niemiecki IP: *.aster.pl 21.07.05, 13:53
            Co do Karwana to myślę, że jednorazowa pomyłka to nie to samo co stałe i
            wytrwałe dawanie dowodów skretynienia.

Jeszcze pamiętam Mili: "Rwiemy na dyskotekach dziewuchy aż miło". Szczególnie
            te "dziewuchy" były niezłe.
    • Gość: Adamsi Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:45
      przypakował? tak czy tak nadal będzie chłopczyk płakał jak to go źle traktują w
      Austrii...
      • Gość: xcMat Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: 212.17.39.* 21.07.05, 14:11
        ale przynajmniej bedzie mial ABSik ;-)
    • peter.steele Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! 20.07.05, 23:48
      i to jest podobno polski zawodnik. Ech a jak dstanie troszke w tyłek to
      puchnie. I to pokazuje jaki mamy oziom zawodników. na swoim odwórku sa
      bohaterami. A w europie tacy sa bochaterami.
      Ale wyjatki sie zdarzają.
    • Gość: tee Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.ny325.east.verizon.net 21.07.05, 00:31
      zapewne zaaplikowali mu sterydy najnowszej generacji firmy balco.tabletka pod
      jezyczek a nasteonego dnia ani sladu w organizmie.dzialanie tych tabletek jest
      takie samo jak anabolikow domiesniowych a stosuja je wszyscy "zawodowcy" w lidze
      bejsbola w usa.
    • Gość: koniował Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:36
      mila, wal se konia.
      • Gość: yyy Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.3.14.vie.surfer.at 21.07.05, 00:58
        wal se mame h....j
    • Gość: as Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.zep.com.pl 21.07.05, 07:51
      Myślałem, że Mila jest ciut mądrzejszy, ale te jego wypowiedzi każą mi zmienić
      o nim zdanie. Coraz częściej myślę, że to jest debil.
      • Gość: Flex Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: 213.25.93.* 21.07.05, 08:18
        Mam niestety to same mniemanie o tym "gwiazdorze". Jego wypowiedzi i wygląd
        sprawiaja wrażenie głupiutkiego chłopaczka. Do tego jego gra- nie wiem na
        podstawie czego media zrobiły z niego gwiazdę. Dla mnie obecnie jedyny polski
        piłkarz, który zasługuje na miano gwiazdy, to M.Żurawski. Oprócz skutecznej i
        przemyślanej gry, sprawia wrażenie inteligentnego i rozsądnego człowieka. W
        każdym razie to jeden z nielicznych piłkarzy którego wywiadów lubie słuchać
      • nogownik Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! 21.07.05, 08:50
        Ktoś, kto zawodowo zajmuje się kopaniem piłki nie może błyszczeć intelektem. Pan
        Mila znakomicie to potwierdza.
    • Gość: T. Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:40
      Mila ?? Przecież to drewno :D
    • Gość: SKLEP-ZE-STERYDAMI ac MILAn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:15
      A JAKIE CHLOPCYKU ZES STERYDKI BRAL ZES TAK URUS.W MOJIM SKLEPIE MAMY PIERWSZEJ
      KLASY BAKLAZAN POWER XXX. PO NICH TO BYS MIAL BICA JAK SKARB KIBICA. HEHE
      POZDRAWIAM CIE MILA CHLOPCYKU I TAK DALEJ. KOKS TO NIE GRZESCH
    • paco_lopez Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! 21.07.05, 10:05
      Jest mi wstyd i przykro, ale nie z powodu Mili, ale z powodu waszych
      komentarzy. Prosze o listę osiagnięć wszystkich, którzy wypowiedzieli sie w
      sposób epitetowo chamsko protekcjonalny na temat Mili. Osiagnięć do ukończenia
      24 roku zycia w dziedzinie, której macie jakiekolwiek ambicje.
      • Gość: xcMat Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: 212.17.39.* 21.07.05, 14:17
        Ze co, my biedna banda nienapakowanych luzerow chcemy sobie podreperowac ego??
        ...na drzewo paco_lopez
        A mila niech kontynuuje swoja kariere
    • Gość: karol 113 Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:17
      Nie chce przechodzic do Schalke bo w Austrii szkoli niemiecki ,hehe -coraz
      bardziej go lubie
    • Gość: R Taaa przewracać się tylko potrafi, mamlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:26
      Nic dodać nic ująć
    • kilim77 Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! 21.07.05, 13:41
      mila,mila,o moj boze,za co???niech on sie nie wypowiada publicznie,albo
      rzecznika jakiegoś zatrudni,pakerek nasz malutki,hehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka