Gość: czarnY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:15 "...już tak często nie jest przewracany przez rywali..." - żałosne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaga gol! Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:16 Jaga Jaga Jaga, Jagiellonia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan bhahaha IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.05, 23:17 nie wierzę,grunt to dobre samopoczucie.Z takiego drewna nic się szybko nie da zrobić.Lata treningu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milusinski Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.05, 23:32 S.Mila jednak osiaga sukcesy: "Na razie podszkoliłem niemiecki, zaaklimatyzowałem się w Wiedniu". Kawal dobrej roboty wykonany. Ten Wieden to chyba jakis Mount Everest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Na razie podszlifował niemiecki IP: *.aster.pl 21.07.05, 10:53 Mila na razie podszlifował niemiecki w Wiedniu. Musi szlifować dalej. Dlatego o transferze do Schalke nie może być mowy. Cała robota w szlifowaniu niemieckiego poszła by na marne :-))))) W moim prywatnym rankingu na największego idiotę polskiej reprezentacji Mila zajmuje wysokie, drugie miejsce za Kamilem "pozwę-cię-do-sądu" Kosowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur On specjalizuje sie w niederdeutsch.... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 21.07.05, 12:21 hochdeutsch , plattendeutsch i berlnensprache mu nie odpowiadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Na razie podszlifował niemiecki 21.07.05, 13:12 Zapomniałeś o Karwanie, który zapomniał włozyć na mecz koszulki klubowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Na razie podszlifował niemiecki IP: *.aster.pl 21.07.05, 13:53 Co do Karwana to myślę, że jednorazowa pomyłka to nie to samo co stałe i wytrwałe dawanie dowodów skretynienia. Jeszcze pamiętam Mili: "Rwiemy na dyskotekach dziewuchy aż miło". Szczególnie te "dziewuchy" były niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamsi Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:45 przypakował? tak czy tak nadal będzie chłopczyk płakał jak to go źle traktują w Austrii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcMat Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: 212.17.39.* 21.07.05, 14:11 ale przynajmniej bedzie mial ABSik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! 20.07.05, 23:48 i to jest podobno polski zawodnik. Ech a jak dstanie troszke w tyłek to puchnie. I to pokazuje jaki mamy oziom zawodników. na swoim odwórku sa bohaterami. A w europie tacy sa bochaterami. Ale wyjatki sie zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tee Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.ny325.east.verizon.net 21.07.05, 00:31 zapewne zaaplikowali mu sterydy najnowszej generacji firmy balco.tabletka pod jezyczek a nasteonego dnia ani sladu w organizmie.dzialanie tych tabletek jest takie samo jak anabolikow domiesniowych a stosuja je wszyscy "zawodowcy" w lidze bejsbola w usa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniował Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:36 mila, wal se konia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.3.14.vie.surfer.at 21.07.05, 00:58 wal se mame h....j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.zep.com.pl 21.07.05, 07:51 Myślałem, że Mila jest ciut mądrzejszy, ale te jego wypowiedzi każą mi zmienić o nim zdanie. Coraz częściej myślę, że to jest debil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flex Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: 213.25.93.* 21.07.05, 08:18 Mam niestety to same mniemanie o tym "gwiazdorze". Jego wypowiedzi i wygląd sprawiaja wrażenie głupiutkiego chłopaczka. Do tego jego gra- nie wiem na podstawie czego media zrobiły z niego gwiazdę. Dla mnie obecnie jedyny polski piłkarz, który zasługuje na miano gwiazdy, to M.Żurawski. Oprócz skutecznej i przemyślanej gry, sprawia wrażenie inteligentnego i rozsądnego człowieka. W każdym razie to jeden z nielicznych piłkarzy którego wywiadów lubie słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
nogownik Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! 21.07.05, 08:50 Ktoś, kto zawodowo zajmuje się kopaniem piłki nie może błyszczeć intelektem. Pan Mila znakomicie to potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:40 Mila ?? Przecież to drewno :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKLEP-ZE-STERYDAMI ac MILAn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:15 A JAKIE CHLOPCYKU ZES STERYDKI BRAL ZES TAK URUS.W MOJIM SKLEPIE MAMY PIERWSZEJ KLASY BAKLAZAN POWER XXX. PO NICH TO BYS MIAL BICA JAK SKARB KIBICA. HEHE POZDRAWIAM CIE MILA CHLOPCYKU I TAK DALEJ. KOKS TO NIE GRZESCH Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! 21.07.05, 10:05 Jest mi wstyd i przykro, ale nie z powodu Mili, ale z powodu waszych komentarzy. Prosze o listę osiagnięć wszystkich, którzy wypowiedzieli sie w sposób epitetowo chamsko protekcjonalny na temat Mili. Osiagnięć do ukończenia 24 roku zycia w dziedzinie, której macie jakiekolwiek ambicje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcMat Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: 212.17.39.* 21.07.05, 14:17 Ze co, my biedna banda nienapakowanych luzerow chcemy sobie podreperowac ego?? ...na drzewo paco_lopez A mila niech kontynuuje swoja kariere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol 113 Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:17 Nie chce przechodzic do Schalke bo w Austrii szkoli niemiecki ,hehe -coraz bardziej go lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Taaa przewracać się tylko potrafi, mamlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:26 Nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
kilim77 Re: Mila: zobaczycie jak przypakowałem! 21.07.05, 13:41 mila,mila,o moj boze,za co???niech on sie nie wypowiada publicznie,albo rzecznika jakiegoś zatrudni,pakerek nasz malutki,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś