loppe 26.07.05, 18:28 to jest news o zerowej zawartości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rt Re: Rasiak zostaje w Derby County IP: *.aster.pl 26.07.05, 18:32 takie badziewie na pierwszej stronie? redakcjo? Odpowiedz Link Zgłoś
quisque a dla mnie to wazne... 26.07.05, 18:58 Akurat mnie i nie tylko interesuje Derby i jego snajper... a jesli wam sie ni podoba - nie czytac... zenada :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: a dla mnie to wazne... IP: *.aster.pl 26.07.05, 19:03 to niech wam dają wasze papu gdzies na stronie, a nie na pierwszej - gdzie powinna być mowa tylko o sportowcach z pierwszych stron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: a dla mnie to wazne... IP: *.aster.pl 26.07.05, 19:07 o! - i własnie zdjęto Grzesia Rasiaka i jego drugoligowe przygody z pierwszej strony i jest git! a wy sobie czytajcie do woli chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonzo loppe - twój wpis jest "o zerowej wartości" IP: *.acn.waw.pl 26.07.05, 18:58 Jeżeli już, to nie "o zerowej" tylko "zerowej wartości" Pozdro dla prawdziwych kibiców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho twój wpis jest "o zerowej wartości" IP: *.aster.pl 26.07.05, 19:02 zerowej co? chyba się zaplatałeś w języku ojczystym, też pozdro dla prawdziwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan Re: Rasiak zostaje w Derby County IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.07.05, 19:07 hajto, rasiak, srasiak. ciekawe jak dlugo potrwa moda na polaków na wyspach. zobaczy sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikołek Re: Rasiak zostaje w Derby County IP: *.aster.pl 26.07.05, 19:17 No ale zaraz - Rasiak nie chce grać w ekstraklasie angielskiej i to jako "Polak w ekstraklasie angielskiej?" ?_ wybiera druga ligę? extraklasa go chce a On odrzuca te marne zakusy? co tu jest grane?! gdzie śledztwo dziennikarskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikołek aż prosiłoby się więc o tytuł IP: *.aster.pl 26.07.05, 19:18 POLAK odrzuca zakusy ekstraklasy angielskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re: Rasiak zostaje w Derby County 27.07.05, 16:42 Komisje sledcza trzeba powolac!!! Odpowiedz Link Zgłoś