Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów blisko jak nigdy

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 01:14
"eksgwiazdy conceicao i biscan"? rotfl :D. moze jeszcze eksgwiazda bayeru
radoslaw kaluzny?
Obserwuj wątek
    • Gość: Stiopa Chirurg exgwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 01:21
      Ja bym jeszcze dodał eksgwiazdę Bayernu Monachium - Sławomira Wojciechowskiego.
      • Gość: WKS-Fan /Monachium Pytanie do kibiców Wisły z Kr-wa (poważne) IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 02:24
        Mam pytanie w sprawie nowej trybuny. Bardzo przyzwoitej swoją drogą, choć gdzie
        jej tam do monachijskiej AlianzArena. Czy kiedy trybuna powstała zburzono te
        odrapane kolumienki, które zawsze tam stały, czy jakiś świrnięty konserwator -
        jak to w Plsce - kazał te rudery zostawić?

Dzięki za odpowiedź!
        Gratuluję 50% awansu i czekam na kolejne 50%!!!

Kibic WKS-u Śląska Wrocław z Monachium
        • Gość: swerd prosze, jaki swiatowiec. gdzie jej tam do monachiu IP: *.ny325.east.verizon.net 10.08.05, 03:14
          m arena
          ho ho ho, niemaszek juz z Ciebie całą gębą
          • Gość: J Odezwal sie amerykanin ... IP: *.cable.mindspring.com 10.08.05, 03:44
            jw.
            • Gość: WKS-Fan /Monachium Ile Wisła straciła na DROGICH biletach - sprawdź IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 04:22
              Zakładając, że przeciętny bilet kosztował 150 zł i wiedząc, że kibiców na La
              Estadio Reymonta przyszło 12 000, wiemy, że Wisła z biletów uzyskała kwotę 1,8
              mln zł.
              Niestety największy w ostatnich latach sukces klubowej piłki przyszło święcić
              piłkarzom przy nie do końca wypełnionym stadionie.

Jeśli kwotę 1,8 mln zł podzielimy przez pojemność La Estadio (16 000 widzów), to
              wyjdzie nam średnia cena biletu, która byłaby konkurencyjna dla 150PLN-ów, a
              niewątpliwie polepszyłaby atmosferę na stadionie i dała szansę kolejnym 4
              tysiącom kibiców zobaczyć mecz na poziomie, jakich w lidze mało. Ta kwota to
              112,50 zł, czyli i tak mniej niż najtańszy bilet jaki sprzedano na ten mecz.

Wniosek z tego taki, że gdyby bilety były 10% tańsze, Wisła zarobiłaby więcej
              niż teraz.
              Warto o tym pomyśleć przed awansem do fazy grupowej LM.
              • Gość: X A WIESZ GDZIE LEZY PRZYCZYNA??? IP: *.crowley.pl 10.08.05, 05:18
                W skrocie moznaby powiedziec ze napisales iz Niemcy sa bogatsze od Polski.
                Tez mi odkrycie!
                ...a wiesz czemu?? Oczywicie powiesz ze znowu bawimy sie w historie.

TAK!!! PONIEWAZ:
                ...Podczas II wojny światowej zginęło
                6 milionów polskich obywateli (co czwarty), w tym:
                200 tys. żołnierzy
                39 proc. lekarzy
                33 proc. nauczycieli szkół niższych szczebli
                30 proc. naukowców i wykładowców wyższych uczelni (700 profesorów)
                28 proc. księży
                26 proc. prawników

na roboty przymusowe wywieziono 2,8 mln osób.
                Po wojnie zostało 600 tys. inwalidów, 1,2 mln chorych na gruźlicę, 3,6 mln wdów
                i sierot.

--Wyrok na Warszawę--
                Warszawa została zniszczona w ponad 80 procentach, w tym zabudowa przemysłowa w
                90 proc., mieszkalna - w 72 proc. Zniszczono 90 proc. zabytków i 100 proc.
                infrastruktury komunikacyjnej. Zginęło około 800 tys. mieszkańców stolicy (w
                1939 r. Warszawa
                liczyła 1,3 mln mieszkańców). W 1945 r. na 100 kobiet przypadało 70 mężczyzn.

--Zabita gospodarka --
                Kolej - zniszczono 84 proc. majątku: 2,5 tys. lokomotyw, 6,3 tys. wagonów
                osobowych, 84 tys. wagonów towarowych, 80 proc. mostów kolejowych, 7 tys. km
                torów (odległość między Warszawą a Nowym Jorkiem).
                Przemysł - zniszczono 70 proc. majątku: 20 tys. fabryk, 160 tysięcy warsztatów
                i małych manufaktur, 64 statki morskie.
                Leśnictwo - wytrzebiono 30 proc. drzewostanu: 200 tys. ha lasów całkowicie
                zniszczono, 500 tys. ha poważnie zdewastowano, 22 mln metrów sześciennych
                drewna wywieziono do Rzeszy.
                Rolnictwo - zniszczono 22 proc. majątku: 500 tys. gospodarstw rolnych, 57 proc.
                koni, 67 proc. bydła rogatego, 83 proc. trzody chlewnej; plony spadły do
                poziomu sprzed I wojny światowej.
                • Gość: WKS-Fan /Monachium No tak, a Niemcy nie ponieśli żadnych strat IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 06:19
                  Nie padł, żeaden koń. Nie zburzono ani jednego domu. Nie zginął ani jeden
                  mężczyzna....

My Polacy przestańmy wreszcie robić z siebie ofiary pękniętego kondoma, jak
                  mawiał mój profesor od historii w liceum, i weźmy się za robotę, zamiast kraść,
                  koruptować, lub nie sprzeciwiając się temu głośno tolerować, czy nawet wspierać
                  i tuszować takie postępki.
                  Nikt nam stadionów nie wybuduje.
                  • Gość: chlopak Re: No tak, a Niemcy nie ponieśli żadnych strat IP: *.chello.pl 10.08.05, 09:10
                    Głupia dyskusja na forum o pilce, ale jesli juz to nie zapominajmy, ze Niemcy
                    zachodnie zostaly po wojnie odbudowane dzieki ogromnym dotacjom finansowym i
                    pozyczkom, przede wszystkim Stanow zjednoczonych. W skutek przyjazni aliantow
                    ze Stalinem, Niemcy wschodnie (sic!) i Polske spotkal inny los... Na szczescie
                    w piłce noznej bogactwo kraju ma niewielki wplyw na klase pilkarzy. Inaczej
                    trudno bylo by wytlumaczyc sukcesy Nigeryjczykow i brak wiekszych osiagniec
                    starajacych sie niezwykle Stanów zjednoczonych.
                    • Gość: ron_obvious Re: No tak, a Niemcy nie ponieśli żadnych strat IP: *.com / *.com 10.08.05, 09:28
                      Inaczej
                      > trudno bylo by wytlumaczyc sukcesy Nigeryjczykow

a jakie to sukcesy osiagali Nigeryjczycy poza mistrzostwem olimpijskim w
                      Atlancie?
                  • a.adas VW D. 10.08.05, 11:56
                    to teraz mi wytłumacz, dlaczego cholera nrdowskie ofiary komunizmu są Niemcami?
                    Bo NIC na to nie wskazuje, kompletnie NIC - są gorsi nawet od Polaków, nawet w
                    bezrobociu:)

PS Niemcy nie mieli koni, mieli czołgi... ha ha ha
                  • Gość: poeq Re: No tak, a Niemcy nie ponieśli żadnych strat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 18:15
                    > mawiał mój profesor od historii w liceum, i weźmy się za robotę, zamiast kraść,
                    > koruptować, lub nie sprzeciwiając się temu głośno tolerować, czy nawet wspierać

koruptować? a co to znaczy?
                • Gość: pako ZGADZAM SIĘ ALE DODAŁ BYM TYLKO JEDNO: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:31
                  a mianowicie fakt iż:
                  1. Polska nie dostała NIC z planu Marshalla (a były dla nas przewidziane
                  miliardy dol. na odbudowe)---Niemcy dostali (ściślej-RFN)
                  2. Polska nie miała warunków rozwoju prawdziwego wolnego rynku z powodu
                  sowieckiej dominacji.---RFN miałą kapitalne warunki

3.Trwało to blisko 50 lat.NIemcy (RFN) przez ten czas nie próżnowali

EPILOG: Po połączeniu RFN i NRD ta ostatnia szybko nadgoniła zaległości
                  (chociaż nadal jest zacofana---sam tam byłem ostatnio i porównywałem)
                • Gość: daysleeper Re: A WIESZ GDZIE LEZY PRZYCZYNA??? IP: *.media4.pl 10.08.05, 16:07
                  stary... ty chyba fora pomyliłeś...
                • Gość: kij Re: A WIESZ GDZIE LEZY PRZYCZYNA??? IP: *.csk.pl 10.08.05, 22:01
                  a slyszales kiedys takie cos jak " etyka protestancka a duch kapitalizmu" maxa
                  webera. rozwoj gospodarki zalezy rowniez do kultury, mentalonosci, uwarunkowan
                  spolecznych danego narodu i takie tam. patrz Japonia itc, itp
          • Gość: WKS-Fan /Monachium Re: prosze, jaki swiatowiec. gdzie jej tam do mon IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 04:33
            Nie bądź cyniczny...
            Chodziłem w Polsce na tę ruderę przy Oporowskiej we Wrocławiu, jeździłem na inne
            stadiony w Polsce, to i mieszkając w Monachium chodzę na mecze. Nie tylko na
            Bayern, ale nawet na mecze Bayern- czy też Kreis-Ligi (odpowiedniki naszej IV i
            okręgowej).

Na każdy mecz chodzę albo w trykocie reprezentacji Polski, albo Śląska Wrocław,
            szaliki dobieram na odwrót. Nawiązałem dzięki temu wiele fajnych znajomości z
            kibicami z całej Europy.

I jako żaden tam Niemiec tylko polski kibic na emigracji powiem tak:

Czego jak czego, ale stadionów, kibiców i sukcesów możemy niestety Niemcom
            pozazdrościć.

Stadion mojego lokalnego Falke (okręgówka) wygląda przy stadionie Zagłębia Lubin
            jak Wahadłowiec Discovery przy rowerze marki Ukraina. Ale możecie mi uwierzyć,
            że chciałbym żeby było odwrotnie i dlatego cieszę się, że Wisła modernizuje
            stadion i chciałem się dowiedzieć, czy te śmieszne kolumienki sterczą tam gdzieś
            jeszcze, czy wywieziono je w czorty żeby straszyły gdzie indziej.

Pozdrawiam kibiców Wisełki, Śląska, Lechii i Motoru... innych zresztą też.

Cześć
            • Gość: X PAMIETAJ O PRZYCZYNACH!!! IP: *.crowley.pl 10.08.05, 05:21
              W skrocie moznaby powiedziec ze napisales iz Niemcy sa bogatsze od Polski.
              Tez mi odkrycie!
              ...a wiesz czemu?? Oczywicie powiesz ze znowu bawimy sie w historie.

TAK!!! PONIEWAZ:
              ...Podczas II wojny światowej zginęło
              6 milionów polskich obywateli (co czwarty), w tym:
              200 tys. żołnierzy
              39 proc. lekarzy
              33 proc. nauczycieli szkół niższych szczebli
              30 proc. naukowców i wykładowców wyższych uczelni (700 profesorów)
              28 proc. księży
              26 proc. prawników

na roboty przymusowe wywieziono 2,8 mln osób.
              Po wojnie zostało 600 tys. inwalidów, 1,2 mln chorych na gruźlicę, 3,6 mln wdów
              i sierot.

--Wyrok na Warszawę--
              Warszawa została zniszczona w ponad 80 procentach, w tym zabudowa przemysłowa w
              90 proc., mieszkalna - w 72 proc. Zniszczono 90 proc. zabytków i 100 proc.
              infrastruktury komunikacyjnej. Zginęło około 800 tys. mieszkańców stolicy (w
              1939 r. Warszawa
              liczyła 1,3 mln mieszkańców). W 1945 r. na 100 kobiet przypadało 70 mężczyzn.

--Zabita gospodarka --
              Kolej - zniszczono 84 proc. majątku: 2,5 tys. lokomotyw, 6,3 tys. wagonów
              osobowych, 84 tys. wagonów towarowych, 80 proc. mostów kolejowych, 7 tys. km
              torów (odległość między Warszawą a Nowym Jorkiem).
              Przemysł - zniszczono 70 proc. majątku: 20 tys. fabryk, 160 tysięcy warsztatów
              i małych manufaktur, 64 statki morskie.
              Leśnictwo - wytrzebiono 30 proc. drzewostanu: 200 tys. ha lasów całkowicie
              zniszczono, 500 tys. ha poważnie zdewastowano, 22 mln metrów sześciennych
              drewna wywieziono do Rzeszy.
              Rolnictwo - zniszczono 22 proc. majątku: 500 tys. gospodarstw rolnych, 57 proc.
              koni, 67 proc. bydła rogatego, 83 proc. trzody chlewnej; plony spadły do
              poziomu sprzed I wojny światowej.
              • gadery Re: PAMIETAJ O PRZYCZYNACH!!! 10.08.05, 08:53
                Ja bym tego na II wojne nie zwalal. Porownaj sobie ilosc dworkow jaka pozostala
                po wojnie a jaka jest dzisiaj. Z reszta gospodarki komunisci zrobili to samo.
                Zreszta najlepszy przyklad to niemcy zachodnie i wschodnie. Z ruiny mozna sie
                podniesc bardzo szybko trzeba tylko chciec. Szkoda, ze wiekszosc Polakow nie
                chce.
                • Gość: X Re: PAMIETAJ O PRZYCZYNACH!!! IP: *.crowley.pl 10.08.05, 18:16
                  Polska zdecydowanie lepiej prosperuje niz byly DDR pomimo miliardow marek (euro)
                  wpompowywanych tam z niemieckiego budzetu.
                  Co wiecej w projekcie tzw "konstytucji" europejskiej naszczescie chyba juz
                  martwej Niemcy przeforsowaly zapis ze ze "wzgledow historycznych" nadal beda
                  mogly wpompowywac pomoc panstwowa dla upadajacych tam nierentownych fabryk itp.
                  Np. Polska, Czechy itp tak robic nie moga!!!
                  Wiem ze Niemcy wam sie podobaja, ale badzcie bardziej rzetelni.
                  • Gość: wyjaśniacz Do X a propos KONSTYTUCJI europejskiej IP: *.stud.uni-goettingen.de 10.08.05, 20:22
                    "Co wiecej w projekcie tzw "konstytucji" europejskiej naszczescie chyba juz
                    martwej Niemcy przeforsowaly zapis ze ze "wzgledow historycznych" nadal beda
                    mogly wpompowywac pomoc panstwowa dla upadajacych tam nierentownych fabryk itp.
                    Np. Polska, Czechy itp tak robic nie moga!!"

Drogi X!
                    Po pierwsze, Niemcy nie mogą (ani na podstawie trakatu konstytucyjnego nie
                    moglyby)przyznawać pomocy publicznej żadnym nierentownym fabrykom. Przepis ten,
                    majacy obecnie bardzo rzadko zastosowanie,pozwala "przyznac pomoc niektorym
                    regionom RFN dotknietych podzialem Niemiec, w zakresie, w jakim niezbedna jest
                    do skompensowania niekorzystnych skutkow gospodarczych spowodowanych tym
                    podzialem". Nie odnosi sie on do zadnych nierentownych fabryk (stosowne sa tu
                    bowiem wspolnotowe przepisy o restrukturyzacji przedsiebiorstw, a nie Traktat
                    konstytucyjny).
                    Po drugie, przepis, o ktory Ci chodzi, jest IDENTYCZNY z przepisem JUZ
                    ISTNIEJACYM (art.87 ust.2 lit. c) Traktatu o utworzeniu Wspolnoty
                    Europejskiej,dlatego Niemcy niczego nie musialy przeforsowywac.
                    Latwo powtarzac "oklepane" hasla,ale moze warto najpierw zajrzec do ksiazek?

pozdrawiam

i przepraszam za "zasmiecanie" forum sportowego info o prawie;-)

pozdro dla kibców KOLEJORZA! No i oczywscie WISLY!
                    • Gość: X Re: Do X a propos KONSTYTUCJI europejskiej IP: *.crowley.pl 10.08.05, 21:35
                      Byc moze znasz te sprawy lepiej niz ja, ale z Twojego postu jasno wynika ze
                      wschodnie Niemcy sa w kwestii otrzymywania publicznej pomocy bardziej
                      uprzywilejowani od Polski, Czech, Slowacji itp.
                      Przeciez gdyby tak nie bylo nie potrzba by zadnych przepisow prawda?
                      ...a juz szczegolnie wpisywania tego do projektu tzw. "konstytucji"
                      • Gość: wyjaśniacz Re: Do X a propos KONSTYTUCJI europejskiej IP: *.stud.uni-goettingen.de 10.08.05, 22:29
                        Teoretycznie Niemcy sa, jak piszesz, "uprzywilejowane" na podstawie obecnie
                        obowiazujacego Traktatu o utworzeniu WE czy "konstytucji". Ale tylko
                        teoretycznie. Bo mniej wiecej od 1996 r. znaczenie praktyczne tego przepisu jest
                        znikome. W praktyce polskie przedsiebiorstwa sa w stanie porownywalnie otrzymac
                        duzo wiecej funduszy (i faktycznie otrzymuja) w ramach pomocy regionalnej niz
                        firmy niemieckie (w tym wypadku liczy jest sredni poziom zycia ludnosci danego
                        terenu wyrazony w PKB na glowe mieszkanca).
                        pozdrawiam
              • Gość: gosciu X - jestes glupi, czy tylko udajesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:27
                Jakie przyczyny - porabalo cie gosciu? Czlowiek ucieszyl sie ze w wisle
                modernizuja stadion, grzecznie zapytal czy stoi jeszcze "brama brandenburska" a
                ty z jakimis idiotyzmami wyskakujesz. W jego poscie w ogole nie bylo nic o tym
                co mu insynujesz. Czytac nie umiesz, czy to jakis glebszy problem?
              • Gość: ja Re: PAMIETAJ O PRZYCZYNACH!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 10.08.05, 09:45
                Wyluzuj facet. W Niemczech na skutek nalotów aliantów zrównane z ziemią zostało 90% miast... O stratach ludzkich nie wspomne. A ten wielki plan Marshalla to w dużej mierze wielki mit.Niemcy to trochę światlejsi i pracowitsi ludzie od nas.To jedyna przyczyna.No i jeszcze sprawa ustroju po wojnie w Polsce. Ech stracone pół wieku.
            • grzechj Re: prosze, jaki swiatowiec. gdzie jej tam do mon 10.08.05, 07:22
              Wyburzono je na szczęście! Chociaż najpierw miały zostać i tak jest zresztą w
              projekcie. Na szczęście okazało się, że są w fatalnym stanie i grożą zawaleniem
              więc z powodu braku przewidzianych środków na renowację tego "zabytku"
              konserwator zgodził się na wyburzenie :-)
              • Gość: WKS-Fan /Monachium Dziękuję za odpowiedź na temat! IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 07:28
                I dziękuję konserwatorowi za podjęcie jedynej słusznej decyzji.

Jak kibice będą chcieli oglądać stadiony w ruinie to sobie do Grecji pojadą!!!

Stadionowym skrytokonserwatorom mówimy NIE!!!
            • mateusz.slawinski Re: prosze, jaki swiatowiec. gdzie jej tam do mon 10.08.05, 09:12
              "Śmieszne kolumienki" od strony ul. 3-go maja jak mówisz wywieziono w czorty.

"Bramę brandenburską" od strony Reymonta pozostawiono. Przeciwna strona
              stadionu powinna być gotowa do 2006 roku, więc i ona prawdopodobnie zniknie.
        • Gość: tee Re: Pytanie do kibiców Wisły z Kr-wa (poważne) IP: *.ny325.east.verizon.net 10.08.05, 07:24
          www.wisla.krakow.pl tam znajdziesz wszelkie info!
          • Gość: WKS-Fan /Monachium Przejrzałem całą galerię i nie znalazłem IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 07:29
            widoku całego stadionu, tak żeby było widać te ruderki....
            Ale mimo to dzięki...

Pozdro
        • Gość: adasiek Re: Pytanie do kibiców Wisły z Kr-wa (poważne) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 08:02
          na szczescie zburzyli :-)) ciekaw jestem, czy mlodzi kibice wiedza,
          dlaczego "Brama Brandenburska" od polnocy stoi/stala w calosci (mam nadzieje,
          ze tez ja wyburza) a od poludnia staly tylko dwa kikuty??
      • Gość: tee Re: exgwiazdy IP: *.ny325.east.verizon.net 10.08.05, 07:23
        plus esgwiazda tego samego bayernu - dawid banaczek grajacy dzis w zaglebiu lubin :)
      • Gość: z Re: exgwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:45
        A ja bym zaczął od tego, że Biscan nigdy nie był gwiazdą.

---
        www.worldfootball.prv.pl
    • Gość: pesymistana men Panathinaikos - Wisła 2:0. Tak będzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 01:35
      i po raz kolejny koniec pieśni. Obrona jest tak dziurawa, ze wstyd z tym w LM, gdzie taki Manchester czy Bayern bedzie wygrywał 5:0.
      • Gość: arti awans Wisła-po 90 min.,dogrywce lub karnych, ale.. IP: 80.51.254.* 10.08.05, 08:30
        awansuje Wisła!!!
      • Gość: Neolit Re: Panathinaikos - Wisła 2:0. Tak będzie... IP: 5.6.1D* / *.alcatel.fr 10.08.05, 08:51
        Dwie to ty masz dziury w bani wielkosci pilek do golfa.
    • Gość: es Panie Stec, proszę się wybrać na lekcje pisania! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 01:47
      albo dwie.
      • Gość: arti Stec-ta wygrana to nic dziwnego-dobre losowanie- IP: 80.51.254.* 10.08.05, 08:34
        przeciwnik w zasięgu, na ławce trener a nie Liczka-Piczka i zmotywowani,
        gryzący trawę piłkarze. Tak samo proste jak to, ze gdyby wylosowali Inter, Man
        Utd. itp. - to g... by zrobili.
    • Gość: juz dobra jest..niezly artykul.. IP: 198.161.203.* 10.08.05, 02:15
      .troche krytyki,,nie zaszkodzi..
    • Gość: Zuraw Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.telpol.net.pl 10.08.05, 03:02
      JAZDA,JAZDA,JAZDA - BIALA GWIAZDA!!! liczymy wszyscy na pomyslny wynik pod
      Akropolem...
    • Gość: dociekliwy co ci panowie sobie robią??? trójkącik typowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.05, 07:42
      dla wisełki???
    • Gość: mirco Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: 217.96.36.* 10.08.05, 08:42
      Rzeczywiście ceny biletów na mecz były skandaliczne. Tylko czy działacze
      Wisły (bufon Kapka i inni) pójdą po rozum do głowy ? Śmiem wątpić.
    • Gość: JaKuB Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:22
      Za drogie bilety, jak zreszta wszystko w tym chorym kraju.
      Ja w tamtym roku kupilem bilet na trzy mecze LM(w fazie grupowej) za okolo
      100PLN. Fakt ze bylo to w Pradze ale za taka cene wolalem jechac i ogladnac
      klasowych rywali a nie jakis grekow.Bilety byly na mecze z OL, Fenerbacze, oraz
      ManUtd.
      Ale u nas kazdy wali cene prosto z nieba i nie martwi sie tym ze stadion bedzie
      w polowie pusty. A wystarczylo by obnizyc cene a wiecej bylo by i kibicow i
      kasy z biletow. Dzialacze wisly musze sie jeszcze nauczyc porzadnego marketingu
      od kolegow z zachodu, a chociaz by z poludnia, gdzie maja blisko.

• Gość: wp51 Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 10.08.05, 09:22
      DOKŁADNIE DO DZIAŁACZY !!!!!!!!
      DLACZEGO NIE UMOŻLIWILIŚCIE LUDZIOM OGLĄDAĆ TAK WSPANIAŁY MECZ?!?!?!
      DLACZEGO BYŁO TYLE PUSTYCH MIEJSC!?!?!!?
      TO BYŁ KOLEJNY WIELKI MECZ-PARMA,SARAGOSSA,SCHALKE A TERAZ PAO !!JESTEM PEWIEN
      ZE GDYBY CAŁY STADION BYŁ ZAPEŁNIONY WISŁA STRZELIŁA BY PRZYNAJMNIEJ 1 BRAMKĘ
      WIĘCEJ !!!!!!

DZIAŁACZE ZMNIEJSZYĆ CENY BILETÓW !!!!!!!!!TO ZRÓBCIE NAWET COS W STYLU "LAST
      MINUTE" NIECH CAŁY STADION BĘDZIE ZAPEŁNIONY A NA DRZEWACH DOMACH DOOKOŁA NIECH
      BEDĄ LUDZIE !!!!!!
      • Gość: butterfly Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.polarisnet.pl 10.08.05, 15:01
        LAST MINUTE - niezła myśl :). Czemu oni na to nie wpadli ??
    • Gość: Jasiek do fanów Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:29
      powiedzcie mi jaki pożytek mają kibice futbolu w Polsce z Legii? Tylko w Wiśle szlifują odpowiednio młode talenty, tylko Wisła potrafi grać z najlepszymi jak z każdym innym przeciwnikiem, tylko w Wiśle grają gwiazdy zasługujące na to miano. Jedyni kibiców Legia ma wspaniałych (nie ujmując przy tym niczego tym z Krakowa)
      • Gość: Marioninho Re: do Jaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:35
        Jeżeli chodzi o młodych, to Legia należy do tych drużyn, które akurat w młodość
        inwestują. Zerknij do skarbu kibica i sprawdź. I nie porównuj Panathinaikosu z
        Bayernem, bo to nie ta waga. Choć trzeba przyznać że chłopaki w poniedziałkowym
        meczu klasy nie pokazali, zwłaszcza Włodarczyk.
        • Gość: łukasz stybel liga mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:24
          wisła przejdzi bo nie ma innego wyjścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: TomMik Re: do fanów Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:22
        ktoś musi wygrywać z Wisłą :P
    • Gość: HAK Działacze,opamiętajcie się!!! IP: *.crowley.pl 10.08.05, 09:30
      Najtańszy bilet na mecz Realu Madryt (który jest klubem nieco lepszym od Wisły
      chyba i bardziej znanym;) kosztuje w przeliczeniu 75 zł. Czy polscy działacze
      mają więc wydmuszki zamiast rozumów? Przecież podobnie niebotycznie wysokie
      ceny biletów są na meczach reprezentacji...
    • Gość: Kibic RAFAL STEC TO ZAKOMPLEKSIONY MALKONTENT IP: 82.139.8.* 10.08.05, 09:41
      Pan Stec chyba ma malego ptaszka i dowartosciowuje sie piszac brzydko o innych,
      ktorym sie cos w zyciu udalo.
      Nie liczylem zagran, ale naprawde ciezko mi uwierzyc, ze obroncy Wisly mieli 90%
      podan NIECELNYCH. A skoro to jest ewidentna nieprawda, to czemu ma sluzyc? Czemu
      Gazeta nie pozbedzie sie takiego dziennikarzyny od siedmiu bolesci?
      • Gość: rzepa TO WLASNIE JEST LINIA WYBORCZEJ!!! IP: *.crowley.pl 10.08.05, 21:41
        Wychowywac ludzi na hasle:
        "...mam nadzieje ze sie nie uda..." takimi ludzmi latwiej potem rzadzic.
        Robi to wybiorcza od 15lat.
    • Gość: przemo Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:50
      Może by tak "Gazeta" skomentowała pracę sędziego Larsena. Moim zdaniem ten gość
      to skandal. Conceicao powinien dostać czerwoną kartkę. W ogóle widział faule
      wiślaków a kompletnie nie zauważał ostrej gry Greków.
      • Gość: GO Wisła!!! Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:12
        Stec pisze najlepsze artykuły dla gazety! Jak człowiek nie boi się wyrazić
        własnego zdania, zna się na rzeczy i pisze to, co myśli, od razu znajdą się
        oponenci, zachłyśnięci wygraną 3:1 !!! Ale Engel wie co robi - przetrenują stałe
        fragmenty - wróci Baszczyński ( chociaż Błaszczykowski grał niesamowicie ( ile
        ten chłopak ma lat? 19, 20 ? ), a Błaszczykowski wejdzie z ławki za zmęczonego
        Uche w Atenach i po samotnym rajdzie dogra do Brożka, któremu nie pozostanie nic
        innego jak strzelić bramkę i PAO - Wisła 0:1. Najwięcej pochwał należy się więc
        Błaszczykowskiemu, Brożkowi, Kłosowi, Cantoro, no i wielki szacun dla Franka!!!
        Życzę Żurawiowi wszystkiego najlepszego ( oby się przebudził w Celticu ), ale
        lepiej by zrobił zostając w Wiśle :p A widzimy to na przykładzie Frankowskiego
        :-) ( chociaż dzięki odjeściu Żurawia wreszcie Brożek może grać!!! )
        • Gość: nigga Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: 212.160.172.* 10.08.05, 13:34
          "Rafal Stec zna sie na rzsczy" - kolego czy nie pomyliles tego forum z dowcipy
          roku.pl ?
    • Gość: jedrula Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:10
      A na choler nam kibice z Warszawy co????Po kiego nam stado pikników z trąbkami!?!?!?
    • Gość: pilkarzyk Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.kosa.net.pl 10.08.05, 11:16
      ,,NAJLEPSZY,, JEST KLOS!!ZAWALIL BRAMKE I ZAWSZE SZUKA WINNEGO!STAL JAK PALIK
      JAK GLOWKOWAL PZRECIWNIK!SAMOKRYTYKA TO FAJNA CECHA!PANIE KLOS!
      • Gość: rodak Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: 212.244.140.* 10.08.05, 12:07
        a wasnie dobrze, że Zuraw odszedł .nieh mu idzie w Celtiku, ale dzięki temu nie
        blokuje Brożka. Chłopak ma talent i głupio byłoby sadzać go na ławc kolejny
        sezon
      • Gość: jotka Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 15:28
        Bramę zawalił akurat Radzio "Lala" Majdan (Michalski?).Jakby wyszedł do
        dośrodkowania to by spokojnie wyjął tą piłkę.I ta zabawa na polu karnym-rzut
        wolny z pola karnego!TRAMPKARZ!! Tak zawalił też bramy w Groclinie.DUDEK DO
        GWIAZDY! Poważnie...
    • Gość: catani NIDA PIŃCZÓW gratuluje WIŚLE - duży szacunek!!! IP: 193.111.166.* 10.08.05, 12:02
    • Gość: d_ost Formuła 1 blisko jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:12
      Dzięki Robertowi Kubicy jesteśmy - jak nigdy - blisko Polaka w Formule 1,
      absolutnym szczycie sportów samochodowych. I co? Pstro - z Gazety Wyborczej się
      o tym nie dowiemy. Ci, którzy chcieliby to zmienić, niech zajrzą na
      autoklub.pl - jest tam list otwarty Marcina Biernackiego do redakcji GW.

Oprócz piłki nożnej są jeszcze inne sporty, oprócz kibiców futbolu, są też inni
      kibice. I umieją czytać, naprawdę.
    • maciek20001 SPOKO , WYGRAŁ SŁABSZY 10.08.05, 14:21
      Nie ma się co podniecać.Lepsi byli Grecy.To było widać na każdym kroku. Nasi
      mieli szczęście, co raczej im się żadko zdarza.W Atenach sprawa jest nadal
      otwarta.Wcale się nie zdziwię gdy będzie 4:0
      • Gość: GRZESIEK Re: SPOKO , WYGRAŁ SŁABSZY IP: *.ztpnet.pl 10.08.05, 14:43
        Skoro Grecy byli lepsi to czemu stworzyli mniej sytuacji podbramkowych niż
        Wisła - pomimo błędów popełnianych przez krakowskich obrońców !!!
      • Gość: OLO Re: SPOKO , WYGRAŁ SŁABSZY IP: *.inforia.net / *.inforia.net 10.08.05, 14:48
        wcale się nie zdziwię jeśli masz nie więcej niż 13 lat, jesteś z Zielonki i
        kibicujesz Legii.
    • facecik22 kibice z warszawy? o co chodzi??? 10.08.05, 14:45
      o co im chodzi ztym tekstem ze nie probowali sciagnac 1000 kibicow z warszawy????

LEGIA MISTRZ!!! SRAMY NA WISLE!!! PAO DO BOJU!!!
      • quasimodos1 Re: kibice z warszawy? o co chodzi??? 10.08.05, 14:51
        Ja tam jak Wisła się zakwalifikuje i przyjedzie taki MU Milan czy Barcelona to
        jadę. Podejrzewam, że sporo normalnych kibiców z Wawy też.
        • Gość: Pogoń Szczecin Re: kibice z warszawy? o co chodzi??? IP: *.polarisnet.pl 10.08.05, 15:11
          Polakom gratulujem Wisły.
          Wiśle gratulujemy Frankowskiego !!
          • Gość: greg BILETOWA Drożyzna !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:02
            AC Milan (€16-120), Inter Milan, tickets (€11.85-120) w bogatym Mediolanie na
            każdy mecz czy ligowy czy w LM najtańszy bilet to 50-60 pln więc działacze
            obudźcie się k.u.r.w.a. żyjemy w Polsce gdzie przeciętna płaca to 800 pln a nie
            4 tyś.
    • johnny_p A tu jest grecki komentarz ;--) 10.08.05, 16:02
      www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_179365_10/08/2005__152984
      Wisla Krakow to Bίσλα Kρακοβίας
      A tu sklad:
      BIΣΛA KPAKOBIAΣ: Mάινταν, Kλος, Mπλαζικόφσκι (75΄ Στόλαρτσικ), Γκλοβάτσκι,
      Nτούντκα, Oύτσε, Σομπολέφσκι (68΄ Παουλίστα), Kαντόρο, Ζιέντσουκ, Mπρόζεκ (64΄
      Πένκσα), Φρανκόφσκι.
    • Gość: gruby Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: 62.233.163.* 10.08.05, 16:50
      Autor komentarza to niezły głupek i cham, takie teksty po takim meczu!!!!!!!!
      Kretyn !
    • ginos Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy 11.08.05, 10:48
      Zgadza sie ze jest blisko jak nigdy ale ten wynik jeszcze niczego nie
      przesadza. Mimo wszystko zycze awansu z calego serca!!
      • Gość: kazik Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 15.08.05, 21:40
        i trzezwosci.bo ja nie widze jeszcze tej ligi.i mysle,ze jednak grecy zrobia
        swoje.przejdzie tylko i to do nastepnej rundy dyskobolia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka