Gość: eq IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 01:14 "eksgwiazdy conceicao i biscan"? rotfl :D. moze jeszcze eksgwiazda bayeru radoslaw kaluzny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stiopa Chirurg exgwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 01:21 Ja bym jeszcze dodał eksgwiazdę Bayernu Monachium - Sławomira Wojciechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS-Fan /Monachium Pytanie do kibiców Wisły z Kr-wa (poważne) IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 02:24 Mam pytanie w sprawie nowej trybuny. Bardzo przyzwoitej swoją drogą, choć gdzie jej tam do monachijskiej AlianzArena. Czy kiedy trybuna powstała zburzono te odrapane kolumienki, które zawsze tam stały, czy jakiś świrnięty konserwator - jak to w Plsce - kazał te rudery zostawić? Dzięki za odpowiedź! Gratuluję 50% awansu i czekam na kolejne 50%!!! Kibic WKS-u Śląska Wrocław z Monachium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd prosze, jaki swiatowiec. gdzie jej tam do monachiu IP: *.ny325.east.verizon.net 10.08.05, 03:14 m arena ho ho ho, niemaszek juz z Ciebie całą gębą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Odezwal sie amerykanin ... IP: *.cable.mindspring.com 10.08.05, 03:44 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS-Fan /Monachium Ile Wisła straciła na DROGICH biletach - sprawdź IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 04:22 Zakładając, że przeciętny bilet kosztował 150 zł i wiedząc, że kibiców na La Estadio Reymonta przyszło 12 000, wiemy, że Wisła z biletów uzyskała kwotę 1,8 mln zł. Niestety największy w ostatnich latach sukces klubowej piłki przyszło święcić piłkarzom przy nie do końca wypełnionym stadionie. Jeśli kwotę 1,8 mln zł podzielimy przez pojemność La Estadio (16 000 widzów), to wyjdzie nam średnia cena biletu, która byłaby konkurencyjna dla 150PLN-ów, a niewątpliwie polepszyłaby atmosferę na stadionie i dała szansę kolejnym 4 tysiącom kibiców zobaczyć mecz na poziomie, jakich w lidze mało. Ta kwota to 112,50 zł, czyli i tak mniej niż najtańszy bilet jaki sprzedano na ten mecz. Wniosek z tego taki, że gdyby bilety były 10% tańsze, Wisła zarobiłaby więcej niż teraz. Warto o tym pomyśleć przed awansem do fazy grupowej LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X A WIESZ GDZIE LEZY PRZYCZYNA??? IP: *.crowley.pl 10.08.05, 05:18 W skrocie moznaby powiedziec ze napisales iz Niemcy sa bogatsze od Polski. Tez mi odkrycie! ...a wiesz czemu?? Oczywicie powiesz ze znowu bawimy sie w historie. TAK!!! PONIEWAZ: ...Podczas II wojny światowej zginęło 6 milionów polskich obywateli (co czwarty), w tym: 200 tys. żołnierzy 39 proc. lekarzy 33 proc. nauczycieli szkół niższych szczebli 30 proc. naukowców i wykładowców wyższych uczelni (700 profesorów) 28 proc. księży 26 proc. prawników na roboty przymusowe wywieziono 2,8 mln osób. Po wojnie zostało 600 tys. inwalidów, 1,2 mln chorych na gruźlicę, 3,6 mln wdów i sierot. --Wyrok na Warszawę-- Warszawa została zniszczona w ponad 80 procentach, w tym zabudowa przemysłowa w 90 proc., mieszkalna - w 72 proc. Zniszczono 90 proc. zabytków i 100 proc. infrastruktury komunikacyjnej. Zginęło około 800 tys. mieszkańców stolicy (w 1939 r. Warszawa liczyła 1,3 mln mieszkańców). W 1945 r. na 100 kobiet przypadało 70 mężczyzn. --Zabita gospodarka -- Kolej - zniszczono 84 proc. majątku: 2,5 tys. lokomotyw, 6,3 tys. wagonów osobowych, 84 tys. wagonów towarowych, 80 proc. mostów kolejowych, 7 tys. km torów (odległość między Warszawą a Nowym Jorkiem). Przemysł - zniszczono 70 proc. majątku: 20 tys. fabryk, 160 tysięcy warsztatów i małych manufaktur, 64 statki morskie. Leśnictwo - wytrzebiono 30 proc. drzewostanu: 200 tys. ha lasów całkowicie zniszczono, 500 tys. ha poważnie zdewastowano, 22 mln metrów sześciennych drewna wywieziono do Rzeszy. Rolnictwo - zniszczono 22 proc. majątku: 500 tys. gospodarstw rolnych, 57 proc. koni, 67 proc. bydła rogatego, 83 proc. trzody chlewnej; plony spadły do poziomu sprzed I wojny światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS-Fan /Monachium No tak, a Niemcy nie ponieśli żadnych strat IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 06:19 Nie padł, żeaden koń. Nie zburzono ani jednego domu. Nie zginął ani jeden mężczyzna.... My Polacy przestańmy wreszcie robić z siebie ofiary pękniętego kondoma, jak mawiał mój profesor od historii w liceum, i weźmy się za robotę, zamiast kraść, koruptować, lub nie sprzeciwiając się temu głośno tolerować, czy nawet wspierać i tuszować takie postępki. Nikt nam stadionów nie wybuduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak Re: No tak, a Niemcy nie ponieśli żadnych strat IP: *.chello.pl 10.08.05, 09:10 Głupia dyskusja na forum o pilce, ale jesli juz to nie zapominajmy, ze Niemcy zachodnie zostaly po wojnie odbudowane dzieki ogromnym dotacjom finansowym i pozyczkom, przede wszystkim Stanow zjednoczonych. W skutek przyjazni aliantow ze Stalinem, Niemcy wschodnie (sic!) i Polske spotkal inny los... Na szczescie w piłce noznej bogactwo kraju ma niewielki wplyw na klase pilkarzy. Inaczej trudno bylo by wytlumaczyc sukcesy Nigeryjczykow i brak wiekszych osiagniec starajacych sie niezwykle Stanów zjednoczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron_obvious Re: No tak, a Niemcy nie ponieśli żadnych strat IP: *.com / *.com 10.08.05, 09:28 Inaczej > trudno bylo by wytlumaczyc sukcesy Nigeryjczykow a jakie to sukcesy osiagali Nigeryjczycy poza mistrzostwem olimpijskim w Atlancie? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas VW D. 10.08.05, 11:56 to teraz mi wytłumacz, dlaczego cholera nrdowskie ofiary komunizmu są Niemcami? Bo NIC na to nie wskazuje, kompletnie NIC - są gorsi nawet od Polaków, nawet w bezrobociu:) PS Niemcy nie mieli koni, mieli czołgi... ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeq Re: No tak, a Niemcy nie ponieśli żadnych strat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 18:15 > mawiał mój profesor od historii w liceum, i weźmy się za robotę, zamiast kraść, > koruptować, lub nie sprzeciwiając się temu głośno tolerować, czy nawet wspierać koruptować? a co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako ZGADZAM SIĘ ALE DODAŁ BYM TYLKO JEDNO: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:31 a mianowicie fakt iż: 1. Polska nie dostała NIC z planu Marshalla (a były dla nas przewidziane miliardy dol. na odbudowe)---Niemcy dostali (ściślej-RFN) 2. Polska nie miała warunków rozwoju prawdziwego wolnego rynku z powodu sowieckiej dominacji.---RFN miałą kapitalne warunki 3.Trwało to blisko 50 lat.NIemcy (RFN) przez ten czas nie próżnowali EPILOG: Po połączeniu RFN i NRD ta ostatnia szybko nadgoniła zaległości (chociaż nadal jest zacofana---sam tam byłem ostatnio i porównywałem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daysleeper Re: A WIESZ GDZIE LEZY PRZYCZYNA??? IP: *.media4.pl 10.08.05, 16:07 stary... ty chyba fora pomyliłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: A WIESZ GDZIE LEZY PRZYCZYNA??? IP: *.csk.pl 10.08.05, 22:01 a slyszales kiedys takie cos jak " etyka protestancka a duch kapitalizmu" maxa webera. rozwoj gospodarki zalezy rowniez do kultury, mentalonosci, uwarunkowan spolecznych danego narodu i takie tam. patrz Japonia itc, itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS-Fan /Monachium Re: prosze, jaki swiatowiec. gdzie jej tam do mon IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 04:33 Nie bądź cyniczny... Chodziłem w Polsce na tę ruderę przy Oporowskiej we Wrocławiu, jeździłem na inne stadiony w Polsce, to i mieszkając w Monachium chodzę na mecze. Nie tylko na Bayern, ale nawet na mecze Bayern- czy też Kreis-Ligi (odpowiedniki naszej IV i okręgowej). Na każdy mecz chodzę albo w trykocie reprezentacji Polski, albo Śląska Wrocław, szaliki dobieram na odwrót. Nawiązałem dzięki temu wiele fajnych znajomości z kibicami z całej Europy. I jako żaden tam Niemiec tylko polski kibic na emigracji powiem tak: Czego jak czego, ale stadionów, kibiców i sukcesów możemy niestety Niemcom pozazdrościć. Stadion mojego lokalnego Falke (okręgówka) wygląda przy stadionie Zagłębia Lubin jak Wahadłowiec Discovery przy rowerze marki Ukraina. Ale możecie mi uwierzyć, że chciałbym żeby było odwrotnie i dlatego cieszę się, że Wisła modernizuje stadion i chciałem się dowiedzieć, czy te śmieszne kolumienki sterczą tam gdzieś jeszcze, czy wywieziono je w czorty żeby straszyły gdzie indziej. Pozdrawiam kibiców Wisełki, Śląska, Lechii i Motoru... innych zresztą też. Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X PAMIETAJ O PRZYCZYNACH!!! IP: *.crowley.pl 10.08.05, 05:21 W skrocie moznaby powiedziec ze napisales iz Niemcy sa bogatsze od Polski. Tez mi odkrycie! ...a wiesz czemu?? Oczywicie powiesz ze znowu bawimy sie w historie. TAK!!! PONIEWAZ: ...Podczas II wojny światowej zginęło 6 milionów polskich obywateli (co czwarty), w tym: 200 tys. żołnierzy 39 proc. lekarzy 33 proc. nauczycieli szkół niższych szczebli 30 proc. naukowców i wykładowców wyższych uczelni (700 profesorów) 28 proc. księży 26 proc. prawników na roboty przymusowe wywieziono 2,8 mln osób. Po wojnie zostało 600 tys. inwalidów, 1,2 mln chorych na gruźlicę, 3,6 mln wdów i sierot. --Wyrok na Warszawę-- Warszawa została zniszczona w ponad 80 procentach, w tym zabudowa przemysłowa w 90 proc., mieszkalna - w 72 proc. Zniszczono 90 proc. zabytków i 100 proc. infrastruktury komunikacyjnej. Zginęło około 800 tys. mieszkańców stolicy (w 1939 r. Warszawa liczyła 1,3 mln mieszkańców). W 1945 r. na 100 kobiet przypadało 70 mężczyzn. --Zabita gospodarka -- Kolej - zniszczono 84 proc. majątku: 2,5 tys. lokomotyw, 6,3 tys. wagonów osobowych, 84 tys. wagonów towarowych, 80 proc. mostów kolejowych, 7 tys. km torów (odległość między Warszawą a Nowym Jorkiem). Przemysł - zniszczono 70 proc. majątku: 20 tys. fabryk, 160 tysięcy warsztatów i małych manufaktur, 64 statki morskie. Leśnictwo - wytrzebiono 30 proc. drzewostanu: 200 tys. ha lasów całkowicie zniszczono, 500 tys. ha poważnie zdewastowano, 22 mln metrów sześciennych drewna wywieziono do Rzeszy. Rolnictwo - zniszczono 22 proc. majątku: 500 tys. gospodarstw rolnych, 57 proc. koni, 67 proc. bydła rogatego, 83 proc. trzody chlewnej; plony spadły do poziomu sprzed I wojny światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: PAMIETAJ O PRZYCZYNACH!!! 10.08.05, 08:53 Ja bym tego na II wojne nie zwalal. Porownaj sobie ilosc dworkow jaka pozostala po wojnie a jaka jest dzisiaj. Z reszta gospodarki komunisci zrobili to samo. Zreszta najlepszy przyklad to niemcy zachodnie i wschodnie. Z ruiny mozna sie podniesc bardzo szybko trzeba tylko chciec. Szkoda, ze wiekszosc Polakow nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: PAMIETAJ O PRZYCZYNACH!!! IP: *.crowley.pl 10.08.05, 18:16 Polska zdecydowanie lepiej prosperuje niz byly DDR pomimo miliardow marek (euro) wpompowywanych tam z niemieckiego budzetu. Co wiecej w projekcie tzw "konstytucji" europejskiej naszczescie chyba juz martwej Niemcy przeforsowaly zapis ze ze "wzgledow historycznych" nadal beda mogly wpompowywac pomoc panstwowa dla upadajacych tam nierentownych fabryk itp. Np. Polska, Czechy itp tak robic nie moga!!! Wiem ze Niemcy wam sie podobaja, ale badzcie bardziej rzetelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjaśniacz Do X a propos KONSTYTUCJI europejskiej IP: *.stud.uni-goettingen.de 10.08.05, 20:22 "Co wiecej w projekcie tzw "konstytucji" europejskiej naszczescie chyba juz martwej Niemcy przeforsowaly zapis ze ze "wzgledow historycznych" nadal beda mogly wpompowywac pomoc panstwowa dla upadajacych tam nierentownych fabryk itp. Np. Polska, Czechy itp tak robic nie moga!!" Drogi X! Po pierwsze, Niemcy nie mogą (ani na podstawie trakatu konstytucyjnego nie moglyby)przyznawać pomocy publicznej żadnym nierentownym fabrykom. Przepis ten, majacy obecnie bardzo rzadko zastosowanie,pozwala "przyznac pomoc niektorym regionom RFN dotknietych podzialem Niemiec, w zakresie, w jakim niezbedna jest do skompensowania niekorzystnych skutkow gospodarczych spowodowanych tym podzialem". Nie odnosi sie on do zadnych nierentownych fabryk (stosowne sa tu bowiem wspolnotowe przepisy o restrukturyzacji przedsiebiorstw, a nie Traktat konstytucyjny). Po drugie, przepis, o ktory Ci chodzi, jest IDENTYCZNY z przepisem JUZ ISTNIEJACYM (art.87 ust.2 lit. c) Traktatu o utworzeniu Wspolnoty Europejskiej,dlatego Niemcy niczego nie musialy przeforsowywac. Latwo powtarzac "oklepane" hasla,ale moze warto najpierw zajrzec do ksiazek? pozdrawiam i przepraszam za "zasmiecanie" forum sportowego info o prawie;-) pozdro dla kibców KOLEJORZA! No i oczywscie WISLY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Do X a propos KONSTYTUCJI europejskiej IP: *.crowley.pl 10.08.05, 21:35 Byc moze znasz te sprawy lepiej niz ja, ale z Twojego postu jasno wynika ze wschodnie Niemcy sa w kwestii otrzymywania publicznej pomocy bardziej uprzywilejowani od Polski, Czech, Slowacji itp. Przeciez gdyby tak nie bylo nie potrzba by zadnych przepisow prawda? ...a juz szczegolnie wpisywania tego do projektu tzw. "konstytucji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjaśniacz Re: Do X a propos KONSTYTUCJI europejskiej IP: *.stud.uni-goettingen.de 10.08.05, 22:29 Teoretycznie Niemcy sa, jak piszesz, "uprzywilejowane" na podstawie obecnie obowiazujacego Traktatu o utworzeniu WE czy "konstytucji". Ale tylko teoretycznie. Bo mniej wiecej od 1996 r. znaczenie praktyczne tego przepisu jest znikome. W praktyce polskie przedsiebiorstwa sa w stanie porownywalnie otrzymac duzo wiecej funduszy (i faktycznie otrzymuja) w ramach pomocy regionalnej niz firmy niemieckie (w tym wypadku liczy jest sredni poziom zycia ludnosci danego terenu wyrazony w PKB na glowe mieszkanca). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu X - jestes glupi, czy tylko udajesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:27 Jakie przyczyny - porabalo cie gosciu? Czlowiek ucieszyl sie ze w wisle modernizuja stadion, grzecznie zapytal czy stoi jeszcze "brama brandenburska" a ty z jakimis idiotyzmami wyskakujesz. W jego poscie w ogole nie bylo nic o tym co mu insynujesz. Czytac nie umiesz, czy to jakis glebszy problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PAMIETAJ O PRZYCZYNACH!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 10.08.05, 09:45 Wyluzuj facet. W Niemczech na skutek nalotów aliantów zrównane z ziemią zostało 90% miast... O stratach ludzkich nie wspomne. A ten wielki plan Marshalla to w dużej mierze wielki mit.Niemcy to trochę światlejsi i pracowitsi ludzie od nas.To jedyna przyczyna.No i jeszcze sprawa ustroju po wojnie w Polsce. Ech stracone pół wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
grzechj Re: prosze, jaki swiatowiec. gdzie jej tam do mon 10.08.05, 07:22 Wyburzono je na szczęście! Chociaż najpierw miały zostać i tak jest zresztą w projekcie. Na szczęście okazało się, że są w fatalnym stanie i grożą zawaleniem więc z powodu braku przewidzianych środków na renowację tego "zabytku" konserwator zgodził się na wyburzenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS-Fan /Monachium Dziękuję za odpowiedź na temat! IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 07:28 I dziękuję konserwatorowi za podjęcie jedynej słusznej decyzji. Jak kibice będą chcieli oglądać stadiony w ruinie to sobie do Grecji pojadą!!! Stadionowym skrytokonserwatorom mówimy NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.slawinski Re: prosze, jaki swiatowiec. gdzie jej tam do mon 10.08.05, 09:12 "Śmieszne kolumienki" od strony ul. 3-go maja jak mówisz wywieziono w czorty. "Bramę brandenburską" od strony Reymonta pozostawiono. Przeciwna strona stadionu powinna być gotowa do 2006 roku, więc i ona prawdopodobnie zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tee Re: Pytanie do kibiców Wisły z Kr-wa (poważne) IP: *.ny325.east.verizon.net 10.08.05, 07:24 www.wisla.krakow.pl tam znajdziesz wszelkie info! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS-Fan /Monachium Przejrzałem całą galerię i nie znalazłem IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 07:29 widoku całego stadionu, tak żeby było widać te ruderki.... Ale mimo to dzięki... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Pytanie do kibiców Wisły z Kr-wa (poważne) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 08:02 na szczescie zburzyli :-)) ciekaw jestem, czy mlodzi kibice wiedza, dlaczego "Brama Brandenburska" od polnocy stoi/stala w calosci (mam nadzieje, ze tez ja wyburza) a od poludnia staly tylko dwa kikuty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tee Re: exgwiazdy IP: *.ny325.east.verizon.net 10.08.05, 07:23 plus esgwiazda tego samego bayernu - dawid banaczek grajacy dzis w zaglebiu lubin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: exgwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:45 A ja bym zaczął od tego, że Biscan nigdy nie był gwiazdą. --- www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesymistana men Panathinaikos - Wisła 2:0. Tak będzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 01:35 i po raz kolejny koniec pieśni. Obrona jest tak dziurawa, ze wstyd z tym w LM, gdzie taki Manchester czy Bayern bedzie wygrywał 5:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti awans Wisła-po 90 min.,dogrywce lub karnych, ale.. IP: 80.51.254.* 10.08.05, 08:30 awansuje Wisła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Panathinaikos - Wisła 2:0. Tak będzie... IP: 5.6.1D* / *.alcatel.fr 10.08.05, 08:51 Dwie to ty masz dziury w bani wielkosci pilek do golfa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Panie Stec, proszę się wybrać na lekcje pisania! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 01:47 albo dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Stec-ta wygrana to nic dziwnego-dobre losowanie- IP: 80.51.254.* 10.08.05, 08:34 przeciwnik w zasięgu, na ławce trener a nie Liczka-Piczka i zmotywowani, gryzący trawę piłkarze. Tak samo proste jak to, ze gdyby wylosowali Inter, Man Utd. itp. - to g... by zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz dobra jest..niezly artykul.. IP: 198.161.203.* 10.08.05, 02:15 .troche krytyki,,nie zaszkodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuraw Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.telpol.net.pl 10.08.05, 03:02 JAZDA,JAZDA,JAZDA - BIALA GWIAZDA!!! liczymy wszyscy na pomyslny wynik pod Akropolem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy co ci panowie sobie robią??? trójkącik typowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.05, 07:42 dla wisełki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirco Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: 217.96.36.* 10.08.05, 08:42 Rzeczywiście ceny biletów na mecz były skandaliczne. Tylko czy działacze Wisły (bufon Kapka i inni) pójdą po rozum do głowy ? Śmiem wątpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaKuB Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:22 Za drogie bilety, jak zreszta wszystko w tym chorym kraju. Ja w tamtym roku kupilem bilet na trzy mecze LM(w fazie grupowej) za okolo 100PLN. Fakt ze bylo to w Pradze ale za taka cene wolalem jechac i ogladnac klasowych rywali a nie jakis grekow.Bilety byly na mecze z OL, Fenerbacze, oraz ManUtd. Ale u nas kazdy wali cene prosto z nieba i nie martwi sie tym ze stadion bedzie w polowie pusty. A wystarczylo by obnizyc cene a wiecej bylo by i kibicow i kasy z biletow. Dzialacze wisly musze sie jeszcze nauczyc porzadnego marketingu od kolegow z zachodu, a chociaz by z poludnia, gdzie maja blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp51 Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 10.08.05, 09:22 DOKŁADNIE DO DZIAŁACZY !!!!!!!! DLACZEGO NIE UMOŻLIWILIŚCIE LUDZIOM OGLĄDAĆ TAK WSPANIAŁY MECZ?!?!?! DLACZEGO BYŁO TYLE PUSTYCH MIEJSC!?!?!!? TO BYŁ KOLEJNY WIELKI MECZ-PARMA,SARAGOSSA,SCHALKE A TERAZ PAO !!JESTEM PEWIEN ZE GDYBY CAŁY STADION BYŁ ZAPEŁNIONY WISŁA STRZELIŁA BY PRZYNAJMNIEJ 1 BRAMKĘ WIĘCEJ !!!!!! DZIAŁACZE ZMNIEJSZYĆ CENY BILETÓW !!!!!!!!!TO ZRÓBCIE NAWET COS W STYLU "LAST MINUTE" NIECH CAŁY STADION BĘDZIE ZAPEŁNIONY A NA DRZEWACH DOMACH DOOKOŁA NIECH BEDĄ LUDZIE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.polarisnet.pl 10.08.05, 15:01 LAST MINUTE - niezła myśl :). Czemu oni na to nie wpadli ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek do fanów Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:29 powiedzcie mi jaki pożytek mają kibice futbolu w Polsce z Legii? Tylko w Wiśle szlifują odpowiednio młode talenty, tylko Wisła potrafi grać z najlepszymi jak z każdym innym przeciwnikiem, tylko w Wiśle grają gwiazdy zasługujące na to miano. Jedyni kibiców Legia ma wspaniałych (nie ujmując przy tym niczego tym z Krakowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marioninho Re: do Jaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:35 Jeżeli chodzi o młodych, to Legia należy do tych drużyn, które akurat w młodość inwestują. Zerknij do skarbu kibica i sprawdź. I nie porównuj Panathinaikosu z Bayernem, bo to nie ta waga. Choć trzeba przyznać że chłopaki w poniedziałkowym meczu klasy nie pokazali, zwłaszcza Włodarczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz stybel liga mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:24 wisła przejdzi bo nie ma innego wyjścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomMik Re: do fanów Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:22 ktoś musi wygrywać z Wisłą :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAK Działacze,opamiętajcie się!!! IP: *.crowley.pl 10.08.05, 09:30 Najtańszy bilet na mecz Realu Madryt (który jest klubem nieco lepszym od Wisły chyba i bardziej znanym;) kosztuje w przeliczeniu 75 zł. Czy polscy działacze mają więc wydmuszki zamiast rozumów? Przecież podobnie niebotycznie wysokie ceny biletów są na meczach reprezentacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic RAFAL STEC TO ZAKOMPLEKSIONY MALKONTENT IP: 82.139.8.* 10.08.05, 09:41 Pan Stec chyba ma malego ptaszka i dowartosciowuje sie piszac brzydko o innych, ktorym sie cos w zyciu udalo. Nie liczylem zagran, ale naprawde ciezko mi uwierzyc, ze obroncy Wisly mieli 90% podan NIECELNYCH. A skoro to jest ewidentna nieprawda, to czemu ma sluzyc? Czemu Gazeta nie pozbedzie sie takiego dziennikarzyny od siedmiu bolesci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzepa TO WLASNIE JEST LINIA WYBORCZEJ!!! IP: *.crowley.pl 10.08.05, 21:41 Wychowywac ludzi na hasle: "...mam nadzieje ze sie nie uda..." takimi ludzmi latwiej potem rzadzic. Robi to wybiorcza od 15lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:50 Może by tak "Gazeta" skomentowała pracę sędziego Larsena. Moim zdaniem ten gość to skandal. Conceicao powinien dostać czerwoną kartkę. W ogóle widział faule wiślaków a kompletnie nie zauważał ostrej gry Greków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GO Wisła!!! Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:12 Stec pisze najlepsze artykuły dla gazety! Jak człowiek nie boi się wyrazić własnego zdania, zna się na rzeczy i pisze to, co myśli, od razu znajdą się oponenci, zachłyśnięci wygraną 3:1 !!! Ale Engel wie co robi - przetrenują stałe fragmenty - wróci Baszczyński ( chociaż Błaszczykowski grał niesamowicie ( ile ten chłopak ma lat? 19, 20 ? ), a Błaszczykowski wejdzie z ławki za zmęczonego Uche w Atenach i po samotnym rajdzie dogra do Brożka, któremu nie pozostanie nic innego jak strzelić bramkę i PAO - Wisła 0:1. Najwięcej pochwał należy się więc Błaszczykowskiemu, Brożkowi, Kłosowi, Cantoro, no i wielki szacun dla Franka!!! Życzę Żurawiowi wszystkiego najlepszego ( oby się przebudził w Celticu ), ale lepiej by zrobił zostając w Wiśle :p A widzimy to na przykładzie Frankowskiego :-) ( chociaż dzięki odjeściu Żurawia wreszcie Brożek może grać!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: 212.160.172.* 10.08.05, 13:34 "Rafal Stec zna sie na rzsczy" - kolego czy nie pomyliles tego forum z dowcipy roku.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrula Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:10 A na choler nam kibice z Warszawy co????Po kiego nam stado pikników z trąbkami!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarzyk Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.kosa.net.pl 10.08.05, 11:16 ,,NAJLEPSZY,, JEST KLOS!!ZAWALIL BRAMKE I ZAWSZE SZUKA WINNEGO!STAL JAK PALIK JAK GLOWKOWAL PZRECIWNIK!SAMOKRYTYKA TO FAJNA CECHA!PANIE KLOS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: 212.244.140.* 10.08.05, 12:07 a wasnie dobrze, że Zuraw odszedł .nieh mu idzie w Celtiku, ale dzięki temu nie blokuje Brożka. Chłopak ma talent i głupio byłoby sadzać go na ławc kolejny sezon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 15:28 Bramę zawalił akurat Radzio "Lala" Majdan (Michalski?).Jakby wyszedł do dośrodkowania to by spokojnie wyjął tą piłkę.I ta zabawa na polu karnym-rzut wolny z pola karnego!TRAMPKARZ!! Tak zawalił też bramy w Groclinie.DUDEK DO GWIAZDY! Poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catani NIDA PIŃCZÓW gratuluje WIŚLE - duży szacunek!!! IP: 193.111.166.* 10.08.05, 12:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d_ost Formuła 1 blisko jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:12 Dzięki Robertowi Kubicy jesteśmy - jak nigdy - blisko Polaka w Formule 1, absolutnym szczycie sportów samochodowych. I co? Pstro - z Gazety Wyborczej się o tym nie dowiemy. Ci, którzy chcieliby to zmienić, niech zajrzą na autoklub.pl - jest tam list otwarty Marcina Biernackiego do redakcji GW. Oprócz piłki nożnej są jeszcze inne sporty, oprócz kibiców futbolu, są też inni kibice. I umieją czytać, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 SPOKO , WYGRAŁ SŁABSZY 10.08.05, 14:21 Nie ma się co podniecać.Lepsi byli Grecy.To było widać na każdym kroku. Nasi mieli szczęście, co raczej im się żadko zdarza.W Atenach sprawa jest nadal otwarta.Wcale się nie zdziwię gdy będzie 4:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZESIEK Re: SPOKO , WYGRAŁ SŁABSZY IP: *.ztpnet.pl 10.08.05, 14:43 Skoro Grecy byli lepsi to czemu stworzyli mniej sytuacji podbramkowych niż Wisła - pomimo błędów popełnianych przez krakowskich obrońców !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: SPOKO , WYGRAŁ SŁABSZY IP: *.inforia.net / *.inforia.net 10.08.05, 14:48 wcale się nie zdziwię jeśli masz nie więcej niż 13 lat, jesteś z Zielonki i kibicujesz Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
facecik22 kibice z warszawy? o co chodzi??? 10.08.05, 14:45 o co im chodzi ztym tekstem ze nie probowali sciagnac 1000 kibicow z warszawy???? LEGIA MISTRZ!!! SRAMY NA WISLE!!! PAO DO BOJU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: kibice z warszawy? o co chodzi??? 10.08.05, 14:51 Ja tam jak Wisła się zakwalifikuje i przyjedzie taki MU Milan czy Barcelona to jadę. Podejrzewam, że sporo normalnych kibiców z Wawy też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogoń Szczecin Re: kibice z warszawy? o co chodzi??? IP: *.polarisnet.pl 10.08.05, 15:11 Polakom gratulujem Wisły. Wiśle gratulujemy Frankowskiego !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg BILETOWA Drożyzna !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:02 AC Milan (€16-120), Inter Milan, tickets (€11.85-120) w bogatym Mediolanie na każdy mecz czy ligowy czy w LM najtańszy bilet to 50-60 pln więc działacze obudźcie się k.u.r.w.a. żyjemy w Polsce gdzie przeciętna płaca to 800 pln a nie 4 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_p A tu jest grecki komentarz ;--) 10.08.05, 16:02 www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_179365_10/08/2005__152984 Wisla Krakow to Bίσλα Kρακοβίας A tu sklad: BIΣΛA KPAKOBIAΣ: Mάινταν, Kλος, Mπλαζικόφσκι (75΄ Στόλαρτσικ), Γκλοβάτσκι, Nτούντκα, Oύτσε, Σομπολέφσκι (68΄ Παουλίστα), Kαντόρο, Ζιέντσουκ, Mπρόζεκ (64΄ Πένκσα), Φρανκόφσκι. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: 62.233.163.* 10.08.05, 16:50 Autor komentarza to niezły głupek i cham, takie teksty po takim meczu!!!!!!!! Kretyn ! Odpowiedz Link Zgłoś
ginos Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy 11.08.05, 10:48 Zgadza sie ze jest blisko jak nigdy ale ten wynik jeszcze niczego nie przesadza. Mimo wszystko zycze awansu z calego serca!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Liga Mistrzów blisko jak nigdy IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 15.08.05, 21:40 i trzezwosci.bo ja nie widze jeszcze tej ligi.i mysle,ze jednak grecy zrobia swoje.przejdzie tylko i to do nastepnej rundy dyskobolia. Odpowiedz Link Zgłoś