Gość: Stefan Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: 213.134.143.* / *.securities.com.pl 12.08.05, 14:15 Nie rzucajcie kamieniami, póki nie wiecie, co nim kierowało. Całe to środowisko działa jak mafia - może go czymś postraszyli, a gościu chce jeszcze trochę pociągnąć na tym łez padole? Albo może przetłumaczyli mu, że jak wejdzie zarząd komisaryczny, to uefa i fifa udupią polską piłkę na amen i to wszystko wejdzie w jeszcze większy dołek, niż jest obecnie. Jeśli coś z powyższego jest prawdą mam apel: Tomaszewski - nie lękajcie się, odwagi! Nawet jak to wszystko runie to i tak to będzie lepsze, niż powolne zmiany systemu. Było nie było takie powolne zmiany systemu w gospodarce ćwiczymy od 15 lat i widać przez jaką bardachę trzeba przechodzić... Nie ma sensu tego nie powtarzać w piłce kopanej, bo będzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koni23 Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:34 To jest niestety dramat, nie ma ludzi wsród obecnych działączy, którzy mogliby coś zmienić. Powiem szczerze że wolę żeby wykluczyli nasze kluby (i tak się kompromitują jak Legia czy Płock)a nawet rezrezentację ale niech wreszcie patrząc za sezon czy dwa na mecz polskiej ligi bedę miał pewność że wszystko to jest czyste i ma sens. Co do Listkiewicza to niestety facet faktycznie "ordynarnie kłamie", jest zwykłym złodziejem (okrada nas uwiarygadniając rozgrywki ligowe)i oszustem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: *.promax.media.pl 12.08.05, 14:38 "Atak na Dziurowicza, który zresztą z piłki chce się wycofać, to wyraźny sygnał dla innych skruszonych przestępców, którzy chcieliby przerwać zmowę milczenia - zdradzisz oszustów, to w futbolu miejsca dla ciebie nie ma." TO ZDANIE PODSUMOWUJE WSZYSTKO. NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andytwo Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:40 www.widzew.pl/news/show.php?site=1&id=7669 , warto kliknąć zapewniam (Real foto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RodneyzB Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: *.serwer.net / 80.51.227.* 12.08.05, 14:46 Niech ktoś wreszcie potrząśnie PZPN-em. Wywalic wszystkich, na czele z superrewizorem Tomaszewskim, specjalistą od prywatki. Przecież jeszcze trochę tej farsy, a będą się z nas śmiac w dolnym Bangladeszu (nic nie ujmując Bangladeszowi). Tomaszewski zaczyna mi przypominac sympatycznego Mobutu Seseseko, tez ładnie opowiada i też dba o swoje własne interesy oraz zwalcza swoich wrogów. Powtarzam, niech ktoś wreszcie zrobi z tym porządek, zanim zwykłym kibicom puszczą nerwy i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:54 przecież tak miało być pa janek już tak samo mówi myślii robi jak cały PZPN nikt nie podcina gałęzi na której siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:14 Tomaszewski zeszmacił sie... Nigdy nie miałem o nim dobrego zdania, nie jest dla mnie najlepszym bramkarzem, za takiego uwazam Józefa Młynarczyka. Odkąd Tomaszewski przeszedł na utrzymanie PZPN jego stanowisko uległo odwróceniu. Morde drzeć jest łatwo, ale jak przychodzi do konkretów to...szmaciarz i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytane w Texasie Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.08.05, 15:39 Tomaszewski, szef komisji etyki. SMIESZNE!!! Czy on chociaz wie co oznacza slowo etyka? Taki jest obraz Polski widziuany z daleka, jak i szef komisji etyki. Ten czlowiek w PZPN to kompromitacja,falsz i prywata.Jak szef komisji etyki, moze zadac dozywotniej dyskwalifikacji dla kogos kto sie chce oczyscic z bagna PZPN i oczyscic tez ta cenrale. Chwala takiemu gosciowi,ktory przystapil do spowiedzi (nie znam p. Dziurowicza ,ani jego ojca).Dzieki p. STEC, ze moglem sie czegos dowiedziec wiecej o polskiej pilce, a raczej o ludziach ,ktorzy grali w tym "cyrku". Czy mozna miec nadzieje ,ze wreszcie cos zacznie pracowac prawidlowo, dobrze??? Ps. Panie Tomaszewski, jakie jest panskie IQ ? Z powazaniem i pozdrowieniami z goracego Texasu dla p.Steca.............Kris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:58 Pogardzam Janem Tomaszewskim. Zeszmacil sie az przykro sluchac tego co mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clown CHCA POZBAWIC NAS SZANS NA EURO 2012. IP: *.crowley.pl 12.08.05, 16:27 Przeciez to jasne ze chodzi tu o calkowite pograzenie PZPN w przeddzien rostrzygniecia euro2012 na ktore Polska i Ukraina maja spore szanse. Wiadomo ze PZPN potrzebuje naprawy, ale takie jaja wlasnie teraz. Dlaczego teraz??? Wielkie pieniadze i wielka polityka nie zna przypadkow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: *.ghnet.pl 12.08.05, 18:46 szanowny panie redaktorze.wydaje mi sie ze ten artykul pisal pan na zamowienie pana dziurowicza ktory skoro tak korumpowal to powinien isc do wiezienia.prawda.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.08.05, 19:26 Czy Tomaszewski nie zamierza kandydować do sejmu???? Bardzo dobrze by się tam wkomponował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Boniek na prezesa PZPN IP: *.lodz.mm.pl 12.08.05, 19:38 TYLKO ON!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piko58 Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję 12.08.05, 20:05 Jasiu, ku.., myślałem że chociaż ty... ale się pomyliłem... jak byłem młody (i głupi) to nie wierzyłem w stwierdzenie: "nie ma ludzi nieprzekupnych, jest to tylko kwestia ceny...", Jasiu już wiem, że się myliłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penny Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:28 dostał posadkę od Listka to od razu sie zamknął! to cwaniak jeszce większy niż "Liść" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccccx Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:07 Temu Panu juz dziękujemy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję IP: *.server.ntli.net 12.08.05, 21:35 Prawda ten caly tamaszewski tyle sie nagadal a teraz jeszcze sam brnie w bagno oon juz nawet chba sam nie wie co mowi a aten caly PZPN i polska pilka teraz to jedno wielki go.... szkoda tylko kibicow bo to jest chanba i nic wiecej zaorac i od nowa postawic to jest chyba najlepsze wyjscie oni doprowadza do tego ze ta cala afera zostana zatajona i zapomniana nie pozwolcie na to. Pozdrowienia kibic z anglii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulus legendarny skunks IP: 80.48.199.* 12.08.05, 21:41 przy którym nie chcą siadać prawdziwe legendy polskiej piłki, jak np. Szarmach, Lato, Gadocha, Kasperczak, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Co ma do powiedzienia Janek T. 12.08.05, 21:47 Jestem sobie Janek T. Bardzo lubię chwalić się. Kiedyś, gdy nie chciano mnie przy żłobie, mogłem po nich jechać sobie. I obrażać i zeszmacać, robić to co się opłaca. Chcieli tego słuchać ludzie, gdy mówiłem Ty łobuzie - odejdź bo Cię ludzie już nie lubią. Ale gdy mnie zawołali, żebym zmieniał świat ten cały - wtedy grzecznie zawołałem "hej gdy was wszystkich obrażałem to poprostu żartowałem. Bardzo was tu wszystkich lubię, a kibice ? Mam ich w dup.. ." Teraz razem powalczymy, wszystkich przeciw zaś zgnoimy. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek34 Re: Człowiek, który zatrzymał rewolucję 17.08.05, 17:16 Jasiek, już nie pierwszy raz się zeszmacił za parę groszy. Komuchom du.pę lizał zasiadając w stanie wojennym w jakiejś dziwnej komuszej radzie i udowadniając że wszystko jest cacy. Strzelanie do górników też. I ten facet ma stanowić o zasadach etycznych??!!! Paranoja. Jaki PZPN, tacy i jego etycy. Wart pac pałaca, a pałac paca (w tym przypadku pajaca). Wystarczy popatrzyć w te ślipka, aby zrozumieć całą mizerię jego intelektu (zakładając optymistycznie, że go posiada). Wstyd mi, że taki człowiek mieszka w tym samym mieście co ja. Może by tak go wyeksportować? Tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś