Gość: catriona IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 28.08.05, 15:44 brawo!! gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marla Singer Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:54 A co to za jeden ten Bartosz Tarachulski w składzie Dunmferline??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catriona Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 28.08.05, 16:03 a no podobno tez polak, tez gra z siodemka. Bartosz Tarachulski Squad Number: 7 Position: Forward Place of Birth: Gliwice, Poland Date Of Birth: 14/ 05/ 1975 Height: 6'4 Weight: 13st 0lbs myslalam ze to jakis mlody chlopak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.aster.pl 28.08.05, 16:11 Kiedyś Bartosz Tarachulski był zawodnikiem Górnika Zabrze i Polonii Warszawa. Później grał w Anglii, ale w klubie z niższej klasy rozgrywek ( bodajże Yeoill, ale nie jestem pewny nazwy od razu zastrzegam ) i strzelał bramki podobnie jak Paweł Abbott. Kibic Legii pozdrawia kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marla Singer Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:02 Boruc obronił karniaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catriona Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 28.08.05, 16:05 no tak, Boruc to bedzie hit, wszyscy sie nim zachwycaja slucham radia i komentatorzy krytykuja Zurawia! az nie do wiary. ze wiele nie pokazuje. ze moze powinien byc obronca, ze sie cofa bez potzreby. Grunt ze kibice i Strachan w niego wierza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marla Singer Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:09 Ja niestety mogę dziś śledzić tylko transmisję live na bbc i czytać sobie opinie fanów na forum Celticu (o Borucu od dawna pozytywnie, ale Żurawski miał niegdyś ksywkę Mr not so Magic). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.aster.pl 28.08.05, 16:11 Jest transmisja na Polsacie Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! 28.08.05, 18:38 widziałem ten mecz, faktycznie żurawski był najlepszy na boisku odblokowal sie po prostu i mimo ze przeciwnik był na poziomie naszego średniaka ligowego to zawsze od czegoś trzeba zacząć, gratulacje!. Odpowiedz Link Zgłoś