Dodaj do ulubionych

Zurawski - nareszcie strzelil!!

IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 28.08.05, 15:44
brawo!! gratulacje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marla Singer Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:54
      A co to za jeden ten Bartosz Tarachulski w składzie Dunmferline???
      • Gość: catriona Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 28.08.05, 16:03
        a no podobno tez polak, tez gra z siodemka.

Bartosz Tarachulski
        Squad Number: 7
        Position: Forward
        Place of Birth: Gliwice, Poland
        Date Of Birth: 14/ 05/ 1975
        Height: 6'4
        Weight: 13st 0lbs

myslalam ze to jakis mlody chlopak...
      • Gość: Miki Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.aster.pl 28.08.05, 16:11
        Kiedyś Bartosz Tarachulski był zawodnikiem Górnika Zabrze i Polonii Warszawa.
        Później grał w Anglii, ale w klubie z niższej klasy rozgrywek ( bodajże Yeoill,
        ale nie jestem pewny nazwy od razu zastrzegam ) i strzelał bramki podobnie jak
        Paweł Abbott.

Kibic Legii pozdrawia kibiców
    • Gość: Marla Singer Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:02
      Boruc obronił karniaka
      • Gość: catriona Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 28.08.05, 16:05
        no tak, Boruc to bedzie hit, wszyscy sie nim zachwycaja
        slucham radia i komentatorzy krytykuja Zurawia! az nie do wiary. ze wiele nie
        pokazuje. ze moze powinien byc obronca, ze sie cofa bez potzreby.
        Grunt ze kibice i Strachan w niego wierza
        • Gość: Marla Singer Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:09
          Ja niestety mogę dziś śledzić tylko transmisję live na bbc i czytać sobie
          opinie fanów na forum Celticu (o Borucu od dawna pozytywnie, ale Żurawski miał
          niegdyś ksywkę Mr not so Magic). Pozdrawiam
          • Gość: Miki Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! IP: *.aster.pl 28.08.05, 16:11
            Jest transmisja na Polsacie Sport.
    • piotr33k2 Re: Zurawski - nareszcie strzelil!! 28.08.05, 18:38
      widziałem ten mecz, faktycznie żurawski był najlepszy na boisku odblokowal sie
      po prostu i mimo ze przeciwnik był na poziomie naszego średniaka ligowego to
      zawsze od czegoś trzeba zacząć, gratulacje!.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka