Dodaj do ulubionych

Dziś Polska gra z Austrią

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:28
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • mike-great Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siatkówce 03.09.05, 01:01
      Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siatkówce
      • Gość: R Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 01:07
        Wypier*alać z tymi trąbkami. W TV tego się słuchać nie da, a co dopiero będąc na
        stadionie. Buraki, do szafek swoje trąbki!
        • Gość: burok A ja swojego puzona i tak wezme, o! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 01:24
          • Gość: SCYZOR KORONA KIELCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:55
            GLADIATORZY Z MIASTA NOŻY!
            • Gość: Marioninho Re: KORONA KIELCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:28
              Gościu zaczynasz być denerwujący z tym swoim przywiązaniem do twojej ulubionej
              drużyny. Ciekawy jestem, czy znasz jej historię, najlepszych zawodników.
            • Gość: 1.45 Re: KORONA KIELCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 15:12
              Kolporterzy z miasta jeży!
              Buhaha,wsioku z Kielec!!!
            • slon2002 i znowu będzie narodowa klęska, podobnie jak Wisła 03.09.05, 15:26
            • Gość: re Re: KORONA KIELCE!!! IP: *.devs.futuro.pl 03.09.05, 17:27
              pajace z wioski KC
        • Gość: grześ Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 01:26
          niestety dopóki mamy wśród kibiców buraków w stylu "mike-great" to nigdy na
          meczach "normalnie" nie będzie... nie będę się powtarzał...wiec tylko
          tyle:nawet piłkarze mówią że te trąbki są wieśniackie i po prostu przeszkadzają
          w grze...ale wy głąby bawcie się dalej...przecież w meczach eliminacyjnych
          chodzi o to żeby pokazać kto jest "wy wsi najlypszy" a nie o doping dla naszych
          piłarzy...prawda ćwoki??
          • mike-great Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. 03.09.05, 01:48
            Grześ, tyś to jest głuuupiiii ciuuuuuuul !

Gość portalu: grześ napisał(a):

> niestety dopóki mamy wśród kibiców buraków w stylu "mike-great" to nigdy na
            > meczach "normalnie" nie będzie... nie będę się powtarzał...wiec tylko
            > tyle:nawet piłkarze mówią że te trąbki są wieśniackie i po prostu
            przeszkadzają
            >
            > w grze...ale wy głąby bawcie się dalej...przecież w meczach eliminacyjnych
            > chodzi o to żeby pokazać kto jest "wy wsi najlypszy" a nie o doping dla
            naszych
            >
            > piłarzy...prawda ćwoki??
            • Gość: grześ Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 01:51
              odpowiedź dokładnie taka jakiej spodziewałem się po człowieku(?) na twoim
              poziomie...<lol2>
              • mike-great Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. 03.09.05, 01:56
                Jaki ciulol2 ???
                • Gość: grześ Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:01
                  jak to dobrze że "łikend" i nie trza do tej podstawówki jutro iść no nie?? idź
                  chłopczyku porób zadania z matmy (2x3= "mike-great" myśli)...a co do twojej
                  trąbki to jak za parę lat dowiesz sie co to seks analny to wtedy wykorzystaj ją
                  jako rekwizyt... miłych snów z misiem koralgolem chłopczyku..
                  • mike-great Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. 03.09.05, 02:05
                    "Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie..."
                    Bo się w szkołach nie uczył, i teraz w polu robi na jabola.
                    Durniu, a tu tylko o trąbki chodzi, i doping. Ci co chcą, będą i tak brać
                    trąbki, trąbić, a ci co nie chcą - to nie. I gooowno ci do tego!

Gość portalu: grześ napisał(a):

> jak to dobrze że "łikend" i nie trza do tej podstawówki jutro iść no nie??
                    idź
                    > chłopczyku porób zadania z matmy (2x3= "mike-great" myśli)...a co do twojej
                    > trąbki to jak za parę lat dowiesz sie co to seks analny to wtedy wykorzystaj

>
                    > jako rekwizyt... miłych snów z misiem koralgolem chłopczyku..
                    • Gość: grześ Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:17
                      "durniu"?? hmm...pisałem już o tym i na prawdę nie będę sie powtarzał...teraz
                      idę nyny bo tak przed południem jutro by wstać żeby na mecz zdąrzyć...i dobrze
                      sobie zdaję z tego sprawę że jak wieśniaki będąchcieć to i tak będą "buczeć "
                      i "jęczeć"zamiast dopingować...więc dobranoc chłopczyku... i pamiętaj co
                      wcześniej napisałem: twoja trąbka+twoja dupka=doping i normalny odbiór meczu
                      przez resztę publiki..."pora na dobranoc bo już księżyc śiweci"...pozdrawiam
                      nie tylko Ciebie ale też wszystkich kibiców do lat 12tu...
              • mike-great Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. 03.09.05, 01:57
                Ty kurka goryl jesteś ???
                • Gość: Wiaderny Jak cię spotkam z tą trąbką na stadionie... IP: *.inetia.pl 03.09.05, 08:50
                  ...to zapozna się z nią twój odbyt.

Każdy z moich znajomych również jest w stanie zapewnić ci takie atrakcje.

Zapraszamy wieśniaków z trąbkami.
                  • Gość: Będę trąbić Re: Jak cię spotkam z tą trąbką na stadionie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.09.05, 09:34
                    Zapewniaj sobie te "atrakcje" ze znajomymi ile wlezie, tylko nie przychodźcie
                    na stadion bo patrzeć na to niemiło.
                  • mike-great Re: Jak cię spotkam z tą trąbką na stadionie... 03.09.05, 09:36
                    To ci się tylko wydaje. Chyba że jest was 1 sektor???
              • Gość: marcin chojnacki Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:13
                Wiesz co Grześ. Jesteś typowym przykładem osoby, która udaje kogoś
                inteligentnego, ale to za bardzo widać wiesz? Po co ta satysfakcja z
                denerwowania innych i podjudzania. właśnie takich ludzi nie potrzeba na
                stadionach..takich co czerpia pustą satysfakcję z prowokowania.
                • mike-great Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. 03.09.05, 17:27
                  Kto wygra mecz? Trąbki, trąbki, trąbki... !!!
                  Jestem z Warszawy!

Gość portalu: marcin chojnacki napisał(a):

> Wiesz co Grześ. Jesteś typowym przykładem osoby, która udaje kogoś
                  > inteligentnego, ale to za bardzo widać wiesz? Po co ta satysfakcja z
                  > denerwowania innych i podjudzania. właśnie takich ludzi nie potrzeba na
                  > stadionach..takich co czerpia pustą satysfakcję z prowokowania.
        • Gość: MB Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: 213.17.234.* 03.09.05, 11:55
          jeest takie powiedzenie - "złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy"
      • Gość: T_STAŃkO TRABKI SĄ WIEŚNIACKIE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:58
        ...nie dzielmy Polski na miejską i wiejską.Poza tym jest prośba organizatorów,
        by nie używać trąbek, bo denerwują one normalnych kibiców i piłkarzy.
        • Gość: adiczek Re: TRABKI SĄ WIEŚNIACKIE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:12
          prosba organizatorow????????? pilkarze jak przegraja to powiedza ze
          przeszkadzaly im trabki sedzia i kibice a jak wygraja to nie beda mowic nic o
          trabkach takie to juz ich zwyczaje a to czy sa wiesniackie to niewiem trzeba
          grac w takich warunkach jakie sa a nie wymyslac i jeszcze jedno sa inne rzeczy
          bardziej wiesniackie jak race petardy itd a jak sie komus nie podoba to niech
          jezdzi sobie na legie bo tam pilkarzom sie gra najlepiej a kibice sa swietni bo
          potrafia w kolko spiewac jak katarynka jedno slowo polska
      • Gość: Ziomu$ TRZY DO ZERA, DLA RODAKÓW ADOLFA HITLERA :) IP: *.w86-195.abo.wanadoo.fr 03.09.05, 11:57
        TRZY DO ZERA, DLA RODAKÓW ADOLFA HITLERA :)
        • slon2002 tak będzie 03.09.05, 15:28
      • Gość: mn Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.05, 12:08
        Ty siebie nazywasz kibicem, idioto? Kibic pomaga swojej drużynie, a nie jej
        przeszkadza. A piłkarze 1000000 razy prosili, żeby nie trąbić, bo ich to
        wkurza. Więc idź sobie trąbić na siatkówkę, albo z całą tą chołotą jedź "na
        Małysza"...tam sobie możesz trąbić...
        A poza tym, to PZPN już apelował, żeby trąbek nie zabierać. Najlepiej gdyby
        ochrona je po prostu odbierała przed wejściem, i tyle...
        • mike-great Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat 03.09.05, 14:11
          PZPN mam w dooopie, zwłaszcza z Listkiewiczem, i całą korupcją, kapujesz???
          PZPN nie będzie mi mówił co mam robić. Równie dobrze można zabronić wnoszenia i
          używania telefonów komórkowych. Przez jednokomórkowców.
        • Gość: elibre Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat IP: *.reynet.pl 03.09.05, 15:14
          Niech trabia! szybciej wybuduja stadion narodowy w normalniejszym miejscu z
          minejsza iloscia kibicow-burakow.
          • mike-great Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat 03.09.05, 15:38
            To nie stadion narodowy. To jest Stadion Śląski, nieuku!
            • Gość: burok Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:07
              Jo bym zmienił nozwę na Stadion Buraczany!
      • Gość: a,m Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.09.05, 13:02
        Mike skarbie daj spokoj i wypowiadaj sie na temat!
        pozdrawiam
      • Gość: MACIEK Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat IP: *.centertel.pl 03.09.05, 13:05
        ZADNYCH TRĄBEK!!!!!!
        • Gość: burok A ja i tak swojom trombom bendę trombił! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:16
    • Gość: swójczłowiek GŁOSUJ W AUSTRII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bulldogdsl.com 03.09.05, 01:13
      Na stronie austriackiej gazety można zagłosować kto wygra mecz. Na razie górą są
      tam austriacy, ale jakbyście ich odwiedzili ;-)))
      www.kleinezeitung.at/sport/fussball/artikel/_722870/index.jsp
      Z kolei na tej stronie jest odnośnik do filmu z Ledwoniem i tym śmierdzącym
      austriakiem (kliknij na (EXKLUSIV im Sport1-Video!) i wybierz prędkość swego netu)
      www.sport1.at/coremedia/generator/id=3114972.html
      • Gość: greg Re: GŁOSUJ W AUSTRII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:06
        zagłosowałem jest już 43% na Polskę
        • mike-great Re: GŁOSUJ W AUSTRII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.05, 02:23
          Doklikałem do 48% dla Polski !!!
          • Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII 54% dla nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 05:56
            • Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII Re: 56% dla nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 05:57
              • Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII 60 % IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 06:06
                • Gość: __________________ 62 % IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 06:10
                  • Gość: Raf:))) 63 % IP: *.dyn.optonline.net 03.09.05, 07:39
                    • rach_ciach ___________________67 % 03.09.05, 08:00
                      • rach_ciach Re: ___________________70 % 03.09.05, 08:08
                        • Gość: j Re: ___________________70 % IP: 217.153.6.* 03.09.05, 08:54
                          dajcie spokoj, bo przekroczy 100% i beda cos podejrzewali:)
                          • Gość: Ronaldo podciągnąłem do 73%....kilkajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:42
      • Gość: f_anatyk już 70% głosów na Polskę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:03
        ...to się Austriacy muszą wkurzać. Brawo za akcję
      • rach_ciach _____________76 % _______________ 03.09.05, 10:00
        • Gość: )))))))))))))))))) Re: _____________80 % _______________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:20
          • Gość: swójczłowiek SPADŁO DO 69% DO ROBOTY !!! ;-) !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bulldogdsl.com 03.09.05, 10:45
            Na austriackich forach internetowych pełno chamskich odzywek wstosunku do
            Polaków. Pokażmy im kto jest górą, a nasi zrobią to samo wieczorem na Sląskim:
    • Gość: realista Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.05, 02:29
      Rzygać mi się chce jak widzę tych naszych śmiesznych piłkarzyków, jak gwiazdy z
      jarmarku wiejskiego, włoski w czub i ogolone nogi-przecierz to debileeee, a
      prasa i media to pogłupiały, kiedy wy przejrzycie w końcu na oczy i
      przestaniecie robić farsę w stylu "3 dni do meczu z Austrią" lub zwyciężyliśmy
      w turnieju - JAKIM??? z Izraelem ledwo ledwo! Qrwa gdzie tu rozsądek i zdrowa
      krytyka? Nigdy takiej nie słyszałem-czym chrakteryzuje się nasza kadra, CZYM?
      jedni dobrze bronią, inni grają kontrą, jeszcze inni mają opanowane stałe frag.
      gry a nasze gogusie? Biegną jak uczniaki na asfaltowym boisku-tam gdzie piłka.
      Proszę zobaczyć jak zachowują się zawodnicy którzy znajdują się 15 m od akcji-
      gapią się czy nasz sobie poradzi, a jak sobie poradzi to wtedy rusza jeden z
      drugim cymbał tylko już o trzy tempa za późno! Całości obrazu dopełnia nasz
      trenerek-gość któremu jeszcze nigdy chyba nie wiadomo co chce zagrać. Przecież
      on wstaje rano i nie wie co i jak-kręci butelką i już! ŻENADA, ludzie w
      telewizji wy chyba nie macie oczu, reporatrze z treningów z życia prywatnego
      naszych "gwiazd"-kogo to obchodzi - dajcie konkrety! Jak coś zdobędziesz ba
      dobrze zagrasz przez 4 mecze (ale tak że widać koncepcję gry) to wtedy mogę się
      drużyną zainteresować a nie nadmuchiwać sztucznie balon. Nawet jak jutro
      wygrają to wstyd jechać z tak umotywowaną drużyną gdziekolwiek-no może na
      turniej z Izraelem lub Kuwejtem tak. I nie mówcie mi że ta czy tamta drużyna to
      wymagająca ekipa-trzeba grać a nie śpiewać za każdym razem to samo!
      • mike-great Re: Dziś Polska gra z Austrią 03.09.05, 02:36
        Aleś dowalił !!! Pozdro

Gość portalu: realista napisał(a):

> Rzygać mi się chce jak widzę tych naszych śmiesznych piłkarzyków, jak gwiazdy
        z
        >
        > jarmarku wiejskiego, włoski w czub i ogolone nogi-przecierz to debileeee, a
        > prasa i media to pogłupiały, kiedy wy przejrzycie w końcu na oczy i
        > przestaniecie robić farsę w stylu "3 dni do meczu z Austrią" lub
        zwyciężyliśmy
        > w turnieju - JAKIM??? z Izraelem ledwo ledwo! Qrwa gdzie tu rozsądek i zdrowa
        > krytyka? Nigdy takiej nie słyszałem-czym chrakteryzuje się nasza kadra, CZYM?
        > jedni dobrze bronią, inni grają kontrą, jeszcze inni mają opanowane stałe
        frag.
        >
        > gry a nasze gogusie? Biegną jak uczniaki na asfaltowym boisku-tam gdzie
        piłka.
        > Proszę zobaczyć jak zachowują się zawodnicy którzy znajdują się 15 m od akcji-
        > gapią się czy nasz sobie poradzi, a jak sobie poradzi to wtedy rusza jeden z
        > drugim cymbał tylko już o trzy tempa za późno! Całości obrazu dopełnia nasz
        > trenerek-gość któremu jeszcze nigdy chyba nie wiadomo co chce zagrać.
        Przecież
        > on wstaje rano i nie wie co i jak-kręci butelką i już! ŻENADA, ludzie w
        > telewizji wy chyba nie macie oczu, reporatrze z treningów z życia prywatnego
        > naszych "gwiazd"-kogo to obchodzi - dajcie konkrety! Jak coś zdobędziesz ba
        > dobrze zagrasz przez 4 mecze (ale tak że widać koncepcję gry) to wtedy mogę
        się
        >
        > drużyną zainteresować a nie nadmuchiwać sztucznie balon. Nawet jak jutro
        > wygrają to wstyd jechać z tak umotywowaną drużyną gdziekolwiek-no może na
        > turniej z Izraelem lub Kuwejtem tak. I nie mówcie mi że ta czy tamta drużyna
        to
        >
        > wymagająca ekipa-trzeba grać a nie śpiewać za każdym razem to samo!
        • Gość: Z`slaw Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: 69.158.115.* 03.09.05, 04:21
          A ja uwierze ze Polska jest dobra jezeli z Austria wygraja powyzej 5:0.Znowu
          slysze czary mary.Nie ma kto grac za Krzynowka,a to nie bylo wszystkich na
          czas,a jak byli to mieli odpoczynek.Inni tez maja problemy
      • Gość: fernandorey Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 03:03
        No racja. Tak samo dziennikarze nadmuchali balon nadzei przed mundialem, a tam
        się wyjaśniło gdzie jest nasze miejsce. Jak chcemy być dobrą drużyną, to po
        naszych grupowych przeciwnikach powinniśmy przejechać jak walec, a z Anglią
        przynajmniej raz wygrać - wygrać a nie rozpaczliwie zremisować. Z drugiej strony
        najpiękniejsza w piłce jest niepewność do ostatniego gwizdka. Ale jak znowu
        zobaczę taki mecz jak Wisły z Koniczynkami to ja bardzo dziękuję - same emocje,
        a zero gry, totalne zero, (po obu stronach zresztą - na taką okazję w LM Biała
        Gwiazda teraz długo poczeka). Dopóki nasi nie poczują się mocni w środku pola to
        będzie zawsze ta sama śpiewka: "graliśmy pięknie ale nie udało się". Może ku..
        kiedyś dotrze do nich, że to tylko od nich zależy. No ale dosyć gadania. Browara
        chłodzić i oglądać, to nasz patriotyczny obowiązek. Pozdrawiam Realistę
      • Gość: Jpo Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.aster.pl 03.09.05, 09:38
        Wczesniej wygraliśmy z Serbią, która jest uznaną marką w Europie i prowadzi w
        swojej grupie eliminacyjnej. Pomyśl trochę...
      • Gość: realista ŻENADA!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.05, 14:26
        Rzygać mi się chce jak widzę tych naszych śmiesznych piłkarzyków, jak gwiazdy z
        jarmarku wiejskiego, włoski w czub i ogolone nogi-przecierz to debileeee, a
        prasa i media to pogłupiały, kiedy wy przejrzycie w końcu na oczy i
        przestaniecie robić farsę w stylu "3 dni do meczu z Austrią" lub zwyciężyliśmy
        w turnieju - JAKIM??? z Izraelem ledwo ledwo! Qrwa gdzie tu rozsądek i zdrowa
        krytyka? Nigdy takiej nie słyszałem-czym chrakteryzuje się nasza kadra, CZYM?
        jedni dobrze bronią, inni grają kontrą, jeszcze inni mają opanowane stałe frag.
        gry a nasze gogusie? Biegną jak uczniaki na asfaltowym boisku-tam gdzie piłka.
        Proszę zobaczyć jak zachowują się zawodnicy którzy znajdują się 15 m od akcji-
        gapią się czy nasz sobie poradzi, a jak sobie poradzi to wtedy rusza jeden z
        drugim cymbał tylko już o trzy tempa za późno! Całości obrazu dopełnia nasz
        trenerek-gość któremu jeszcze nigdy chyba nie wiadomo co chce zagrać. Przecież
        on wstaje rano i nie wie co i jak-kręci butelką i już! ŻENADA, ludzie w
        telewizji wy chyba nie macie oczu, reporatrze z treningów z życia prywatnego
        naszych "gwiazd"-kogo to obchodzi - dajcie konkrety! Jak coś zdobędziesz ba
        dobrze zagrasz przez 4 mecze (ale tak że widać koncepcję gry) to wtedy mogę się
        drużyną zainteresować a nie nadmuchiwać sztucznie balon. Nawet jak jutro
        wygrają to wstyd jechać z tak umotywowaną drużyną gdziekolwiek-no może na
        turniej z Izraelem lub Kuwejtem tak. I nie mówcie mi że ta czy tamta drużyna to
        wymagająca ekipa-trzeba grać a nie śpiewać za każdym razem to samo!
        • rafikman Re: ŻENADA!!!!!!! 03.09.05, 14:41
          Ze słabiznami z Austrii czy Wali to sobie pewnie poradzą ale jak pojadą na MŚ i trafia na Brazylie, Argentyne czy Holandię to znowu będziemy świadkami wielkiej kompromitacji...
      • Gość: Kibic Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 03.09.05, 16:09
        ty przymule je*** realisto debilny co ty gadasz jeses polakiem , Właśnie o to
        chodzi że polacy dobrze grali i grają i nigdy nie wygrali ledwo ledwo
    • Gość: REDAKTOR Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 02:43
      Liczy sie tylko 6 punktow ! Meczo 6 pUnktow ! Potrzebojemy 6 punktow !!! TYLKO
      6 PUNKTOW !!! Liczy sie tylko PIERWSZE MIEJSCE W GRUPIE i LATWA GRUPA NA
      MISTRZOSTWACH SWIATA !!!
    • Gość: ;p Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:43
      ch.j mnie obchodzi to czy wygraja czy przegrasją - rewolucja już sie kroi i ci
      z sejmu zawisną.
      Niech tylko się paka zbierze, a dzięki internetowi jest taka możliwość, i
      będzie jazda, nikt nam wątpliwymi sukcesasmi sportowymi nie zamydli oczu.
    • Gość: POLSKA Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 02:45
      TOMASZ FRANKOWSKI TO POLSKI MARADONA Z BIALEGOSTOKU, tylko 6 punktow ! LICZY
      SIE TYLKO 6 PUNKTOW !!!
    • Gość: PROROK Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 02:50
      POLSKA jest najlepsza w grupie !!! Dlaczego w meczu z Anglia nie gral Tomasz
      FRANKOWSKI !? Co na to trener !? Prosze wiecej bledow nie popelnac !!! Liczy
      sie tylko pokonanie Austrii i WYGRANIE GRUPY !!!! Chciec to moc POLACY
      JESTESCIE !!!
    • Gość: SMAKOSZ Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 02:57
      POLSKA DO BOJU MAMY Z GORKI WYGRAMY Z BIEGAJACYMI REKLAMAMI , BEZ TRODU I TO NA
      WYJEZDZIE , TYLKO TOMASZ FRANKOWSKI MUSI GRAC , A NIE JAK U SIEBIE !!! I BYLA
      WTOPA . CAMAN TO GRUPA JEST LATWA , WYRAMY JA , PRYERASTAMY ICH TECHNICYNIE O
      DWA LATA SWIETLNE !!!
    • gniewek.113 Jedna lub dwie czerwone kartki i po nas... 03.09.05, 07:49
      Grając 11 na 11 Austriacy nie mają najmniejszych szans.
    • Gość: Tomek transmisja telewizyjna IP: *.netvisao.pt 03.09.05, 09:02
      Jak ten mecz moga zobaczyc kibice zagranica? Moze mozna to zobaczyc w
      internecie, kto wie? Pozdrawiam wszystkich kibicow!
      • Gość: Ronaldo Re: transmisja telewizyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:44
        chyba tylko radio, PRI, może TV Polonia?
      • Gość: Raf30 Re: transmisja telewizyjna IP: *.dyn.optonline.net 03.09.05, 09:46
        Tez tego szukam... Na razie znalazłem transmisje radiową na polskieradio.com
        ah tak a propos zauważyłem, że niektóre portale internetowe mają głeboko w d...e
        polskich kibiców przynajmniej tych za granicą....
        Umiesciłem informacje o transmisji radiowej na forum i...ria.pl, niestety dla
        tamtejszego moderatora była to informacja nie do przyjęcia, choć mój post owszem
        ukazał sie na stronie to jednak bez podanego tam przeze mnie adresu
        internetowego radia transmitującego to spotkanie...
    • Gość: hm Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:28
      ostatnio grane rewanże polskich drużyn

Legia-Grashoppers 1-4
      Wisła-Panathinaikos 1-4
      Polska-Austria ...

• Gość: marcy Źle kalkulujesz. IP: *.inetia.pl 03.09.05, 09:31
        W meczu z Panaithinaikosem i FC Zurich to goście obrywali 1:4.

Dziś my jesteśmy gospodarzami :)
        • Gość: hm Re: Źle kalkulujesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:51
          no nie wiem. w najważniejszym meczu dotychczas (rewanż Wisły) w pierwszym
          spotkaniu też było 3-1 dla Polaków :))
    • Gość: eeeh Wygramy 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:30
      Strzelimy szybko trzy gole, potem będzie już nudno. Przyśniło mi się to.
    • Gość: polskadoboju Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:55
      wp...dolę każdemu w promieniu 10 krzesełek,
      kto mi zatrąbi na meczu
      • Gość: glaca Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.aster.pl 03.09.05, 10:08
        a ja chętnie pomogę
      • mike-great Re: Dziś Polska gra z Austrią 03.09.05, 14:13
        Możesz się naciąć. Zapraszam!

Gość portalu: polskadoboju napisał(a):

> wp...dolę każdemu w promieniu 10 krzesełek,
        > kto mi zatrąbi na meczu
        • Gość: polskadoboju Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:19
          przyjeżdżamy kupą. poradziliśmy sobie pod sejmem,
          to i z wami sobie poradzimy.
    • fredo150 Re: Dziś Polska gra z Austrią 03.09.05, 10:16
      mam nadzieje ze polska wygra z austriom u siebie jezeli nie wygraja to bedzie
      pograzenie o marzeniach wyjsciu z grupy z pierwszego miejsca
    • Gość: Bart Precz z trąbkami to nie cyrk!!!!!!!! IP: 81.219.117.* 03.09.05, 10:17
    • Gość: Matt Wypad z trąbkami palanty!!! ogłupieliscie?? IP: 81.219.117.* 03.09.05, 10:18
    • Gość: Chomik Gardła zdzierać a nie dmuchać w trąby debile!! IP: 81.219.117.* 03.09.05, 10:19
    • Gość: tomek Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:20
      a moze ustawienie 4-3-1-2 z cofnietym za napastnikami Zurawiem
    • Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII GŁOSOWAĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:27
      • Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII Re: GŁOSOWAĆ BO ODRABIAJĄ STRATY JUZ JEST 77% !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:30
        • Gość: (((((((((((((((((( _________________JUZ JEST 71% !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:35
          • Gość: swójczłowiek SPADŁO DO 69% DO ROBOTY ;-) !!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) IP: *.bulldogdsl.com 03.09.05, 10:46
            Na austriackich forach internetowych pełno chamskich odzywek wstosunku do
            Polaków. Pokażmy im kto jest górą, a nasi zrobią to samo wieczorem na Sląskim:
            • Gość: KSP 72% Walka, walka, wlaka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:57
              • Gość: P Re: 72% Walka, walka, wlaka !!! IP: 80.48.189.* 03.09.05, 11:33
                >Na austriackich forach internetowych pełno chamskich odzywek wstosunku do
                >Polaków. Pokażmy im kto jest górą, a nasi zrobią to samo wieczorem na Sląskim:
                >www.kleinezeitung.at/sport/fussball/artikel/_722870/index.jsp

A czego oczekiwac po tym zlepku narodowosci zamieszkujacych terytorium
                Austrii...W samym Wiedniu wiecej turasow niz ich samych.Pozatym zawsze mieli
                kompleks Polski.Sobieski w grobie sie przewraca...
      • Gość: (((((((((((((((((( 58% - 40% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:46
    • Gość: sponsor 7 Wiślaków ... IP: *.icpnet.pl 03.09.05, 12:31
      Janas nie buduje druzyny, tylko opiera ja na skladzie Wisly.
      Wiec przestancie wypisywac bzdury.
      Warto za to przekonac Janasa do posadzenia na lawie Rzasy.
      Ten pilkarz niczego nie wnosi do druzyny.
      Swoja droga brakuje nam jeszcze kilku zawodnikow.
      Bak i Kosowski to jakies nieporozumienie.
      Za chwile pojawi sie jeszcze Kaluzny.
    • Gość: fan www.beztrabek.prv.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:38
      Niestety juz od kilku lat mecze kadry sa igrzyskami dla wiesniakow ze
      wszystkich pipidow pozabijanych dechami (wystarczy spojrzec na nazwy
      na "flagach"). Raz Malysz, raz repra. Potem nie dziwia takie wpisy o trabkach
      jak kolegi z poczatku...
      • mike-great Re: www.beztrabek.prv.pl 03.09.05, 14:15
        Akurat jedno z największych miast w Polsce. Pozdro!

Gość portalu: fan napisał(a):

> Niestety juz od kilku lat mecze kadry sa igrzyskami dla wiesniakow ze
        > wszystkich pipidow pozabijanych dechami (wystarczy spojrzec na nazwy
        > na "flagach"). Raz Malysz, raz repra. Potem nie dziwia takie wpisy o trabkach
        > jak kolegi z poczatku...
    • muzabar remis 03.09.05, 13:04
      stawiam na remis 1:1 brame trafi krzynowek
    • d1e Weź udział w sondzie 03.09.05, 13:48
      Weź udzial w sondzie na temat rezultatu tego meczu:
      SONDA
    • Gość: m 0-0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:01
      anglia walia 0-0 do przerwy, oby tak dalej..
      • Gość: m Re: 0-0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:02
        oglądajcie na Polsat Sport i kibicujcie Walijczykom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka