Gość: jebaclegie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike-great Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siatkówce 03.09.05, 01:01 Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siatkówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 01:07 Wypier*alać z tymi trąbkami. W TV tego się słuchać nie da, a co dopiero będąc na stadionie. Buraki, do szafek swoje trąbki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burok A ja swojego puzona i tak wezme, o! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 01:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCYZOR KORONA KIELCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:55 GLADIATORZY Z MIASTA NOŻY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marioninho Re: KORONA KIELCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:28 Gościu zaczynasz być denerwujący z tym swoim przywiązaniem do twojej ulubionej drużyny. Ciekawy jestem, czy znasz jej historię, najlepszych zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1.45 Re: KORONA KIELCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 15:12 Kolporterzy z miasta jeży! Buhaha,wsioku z Kielec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: KORONA KIELCE!!! IP: *.devs.futuro.pl 03.09.05, 17:27 pajace z wioski KC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 01:26 niestety dopóki mamy wśród kibiców buraków w stylu "mike-great" to nigdy na meczach "normalnie" nie będzie... nie będę się powtarzał...wiec tylko tyle:nawet piłkarze mówią że te trąbki są wieśniackie i po prostu przeszkadzają w grze...ale wy głąby bawcie się dalej...przecież w meczach eliminacyjnych chodzi o to żeby pokazać kto jest "wy wsi najlypszy" a nie o doping dla naszych piłarzy...prawda ćwoki?? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. 03.09.05, 01:48 Grześ, tyś to jest głuuupiiii ciuuuuuuul ! Gość portalu: grześ napisał(a): > niestety dopóki mamy wśród kibiców buraków w stylu "mike-great" to nigdy na > meczach "normalnie" nie będzie... nie będę się powtarzał...wiec tylko > tyle:nawet piłkarze mówią że te trąbki są wieśniackie i po prostu przeszkadzają > > w grze...ale wy głąby bawcie się dalej...przecież w meczach eliminacyjnych > chodzi o to żeby pokazać kto jest "wy wsi najlypszy" a nie o doping dla naszych > > piłarzy...prawda ćwoki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 01:51 odpowiedź dokładnie taka jakiej spodziewałem się po człowieku(?) na twoim poziomie...<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:01 jak to dobrze że "łikend" i nie trza do tej podstawówki jutro iść no nie?? idź chłopczyku porób zadania z matmy (2x3= "mike-great" myśli)...a co do twojej trąbki to jak za parę lat dowiesz sie co to seks analny to wtedy wykorzystaj ją jako rekwizyt... miłych snów z misiem koralgolem chłopczyku.. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. 03.09.05, 02:05 "Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie..." Bo się w szkołach nie uczył, i teraz w polu robi na jabola. Durniu, a tu tylko o trąbki chodzi, i doping. Ci co chcą, będą i tak brać trąbki, trąbić, a ci co nie chcą - to nie. I gooowno ci do tego! Gość portalu: grześ napisał(a): > jak to dobrze że "łikend" i nie trza do tej podstawówki jutro iść no nie?? idź > chłopczyku porób zadania z matmy (2x3= "mike-great" myśli)...a co do twojej > trąbki to jak za parę lat dowiesz sie co to seks analny to wtedy wykorzystaj ją > > jako rekwizyt... miłych snów z misiem koralgolem chłopczyku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:17 "durniu"?? hmm...pisałem już o tym i na prawdę nie będę sie powtarzał...teraz idę nyny bo tak przed południem jutro by wstać żeby na mecz zdąrzyć...i dobrze sobie zdaję z tego sprawę że jak wieśniaki będąchcieć to i tak będą "buczeć " i "jęczeć"zamiast dopingować...więc dobranoc chłopczyku... i pamiętaj co wcześniej napisałem: twoja trąbka+twoja dupka=doping i normalny odbiór meczu przez resztę publiki..."pora na dobranoc bo już księżyc śiweci"...pozdrawiam nie tylko Ciebie ale też wszystkich kibiców do lat 12tu... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. 03.09.05, 01:57 Ty kurka goryl jesteś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiaderny Jak cię spotkam z tą trąbką na stadionie... IP: *.inetia.pl 03.09.05, 08:50 ...to zapozna się z nią twój odbyt. Każdy z moich znajomych również jest w stanie zapewnić ci takie atrakcje. Zapraszamy wieśniaków z trąbkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Będę trąbić Re: Jak cię spotkam z tą trąbką na stadionie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.09.05, 09:34 Zapewniaj sobie te "atrakcje" ze znajomymi ile wlezie, tylko nie przychodźcie na stadion bo patrzeć na to niemiło. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Jak cię spotkam z tą trąbką na stadionie... 03.09.05, 09:36 To ci się tylko wydaje. Chyba że jest was 1 sektor??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin chojnacki Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:13 Wiesz co Grześ. Jesteś typowym przykładem osoby, która udaje kogoś inteligentnego, ale to za bardzo widać wiesz? Po co ta satysfakcja z denerwowania innych i podjudzania. właśnie takich ludzi nie potrzeba na stadionach..takich co czerpia pustą satysfakcję z prowokowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. 03.09.05, 17:27 Kto wygra mecz? Trąbki, trąbki, trąbki... !!! Jestem z Warszawy! Gość portalu: marcin chojnacki napisał(a): > Wiesz co Grześ. Jesteś typowym przykładem osoby, która udaje kogoś > inteligentnego, ale to za bardzo widać wiesz? Po co ta satysfakcja z > denerwowania innych i podjudzania. właśnie takich ludzi nie potrzeba na > stadionach..takich co czerpia pustą satysfakcję z prowokowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: Wypier*alać z tymi trąbkami. IP: 213.17.234.* 03.09.05, 11:55 jeest takie powiedzenie - "złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T_STAŃkO TRABKI SĄ WIEŚNIACKIE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:58 ...nie dzielmy Polski na miejską i wiejską.Poza tym jest prośba organizatorów, by nie używać trąbek, bo denerwują one normalnych kibiców i piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adiczek Re: TRABKI SĄ WIEŚNIACKIE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:12 prosba organizatorow????????? pilkarze jak przegraja to powiedza ze przeszkadzaly im trabki sedzia i kibice a jak wygraja to nie beda mowic nic o trabkach takie to juz ich zwyczaje a to czy sa wiesniackie to niewiem trzeba grac w takich warunkach jakie sa a nie wymyslac i jeszcze jedno sa inne rzeczy bardziej wiesniackie jak race petardy itd a jak sie komus nie podoba to niech jezdzi sobie na legie bo tam pilkarzom sie gra najlepiej a kibice sa swietni bo potrafia w kolko spiewac jak katarynka jedno slowo polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomu$ TRZY DO ZERA, DLA RODAKÓW ADOLFA HITLERA :) IP: *.w86-195.abo.wanadoo.fr 03.09.05, 11:57 TRZY DO ZERA, DLA RODAKÓW ADOLFA HITLERA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.05, 12:08 Ty siebie nazywasz kibicem, idioto? Kibic pomaga swojej drużynie, a nie jej przeszkadza. A piłkarze 1000000 razy prosili, żeby nie trąbić, bo ich to wkurza. Więc idź sobie trąbić na siatkówkę, albo z całą tą chołotą jedź "na Małysza"...tam sobie możesz trąbić... A poza tym, to PZPN już apelował, żeby trąbek nie zabierać. Najlepiej gdyby ochrona je po prostu odbierała przed wejściem, i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat 03.09.05, 14:11 PZPN mam w dooopie, zwłaszcza z Listkiewiczem, i całą korupcją, kapujesz??? PZPN nie będzie mi mówił co mam robić. Równie dobrze można zabronić wnoszenia i używania telefonów komórkowych. Przez jednokomórkowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat IP: *.reynet.pl 03.09.05, 15:14 Niech trabia! szybciej wybuduja stadion narodowy w normalniejszym miejscu z minejsza iloscia kibicow-burakow. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat 03.09.05, 15:38 To nie stadion narodowy. To jest Stadion Śląski, nieuku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burok Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:07 Jo bym zmienił nozwę na Stadion Buraczany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a,m Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.09.05, 13:02 Mike skarbie daj spokoj i wypowiadaj sie na temat! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK Re: Nie zapomnijcie trąbek na mecz !!! Jak w siat IP: *.centertel.pl 03.09.05, 13:05 ZADNYCH TRĄBEK!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burok A ja i tak swojom trombom bendę trombił! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swójczłowiek GŁOSUJ W AUSTRII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bulldogdsl.com 03.09.05, 01:13 Na stronie austriackiej gazety można zagłosować kto wygra mecz. Na razie górą są tam austriacy, ale jakbyście ich odwiedzili ;-))) www.kleinezeitung.at/sport/fussball/artikel/_722870/index.jsp Z kolei na tej stronie jest odnośnik do filmu z Ledwoniem i tym śmierdzącym austriakiem (kliknij na (EXKLUSIV im Sport1-Video!) i wybierz prędkość swego netu) www.sport1.at/coremedia/generator/id=3114972.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: GŁOSUJ W AUSTRII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:06 zagłosowałem jest już 43% na Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: GŁOSUJ W AUSTRII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.05, 02:23 Doklikałem do 48% dla Polski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII 54% dla nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 05:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII Re: 56% dla nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 05:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: ___________________70 % IP: 217.153.6.* 03.09.05, 08:54 dajcie spokoj, bo przekroczy 100% i beda cos podejrzewali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronaldo podciągnąłem do 73%....kilkajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f_anatyk już 70% głosów na Polskę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:03 ...to się Austriacy muszą wkurzać. Brawo za akcję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: )))))))))))))))))) Re: _____________80 % _______________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swójczłowiek SPADŁO DO 69% DO ROBOTY !!! ;-) !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bulldogdsl.com 03.09.05, 10:45 Na austriackich forach internetowych pełno chamskich odzywek wstosunku do Polaków. Pokażmy im kto jest górą, a nasi zrobią to samo wieczorem na Sląskim: www.kleinezeitung.at/sport/fussball/artikel/_722870/index.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.05, 02:29 Rzygać mi się chce jak widzę tych naszych śmiesznych piłkarzyków, jak gwiazdy z jarmarku wiejskiego, włoski w czub i ogolone nogi-przecierz to debileeee, a prasa i media to pogłupiały, kiedy wy przejrzycie w końcu na oczy i przestaniecie robić farsę w stylu "3 dni do meczu z Austrią" lub zwyciężyliśmy w turnieju - JAKIM??? z Izraelem ledwo ledwo! Qrwa gdzie tu rozsądek i zdrowa krytyka? Nigdy takiej nie słyszałem-czym chrakteryzuje się nasza kadra, CZYM? jedni dobrze bronią, inni grają kontrą, jeszcze inni mają opanowane stałe frag. gry a nasze gogusie? Biegną jak uczniaki na asfaltowym boisku-tam gdzie piłka. Proszę zobaczyć jak zachowują się zawodnicy którzy znajdują się 15 m od akcji- gapią się czy nasz sobie poradzi, a jak sobie poradzi to wtedy rusza jeden z drugim cymbał tylko już o trzy tempa za późno! Całości obrazu dopełnia nasz trenerek-gość któremu jeszcze nigdy chyba nie wiadomo co chce zagrać. Przecież on wstaje rano i nie wie co i jak-kręci butelką i już! ŻENADA, ludzie w telewizji wy chyba nie macie oczu, reporatrze z treningów z życia prywatnego naszych "gwiazd"-kogo to obchodzi - dajcie konkrety! Jak coś zdobędziesz ba dobrze zagrasz przez 4 mecze (ale tak że widać koncepcję gry) to wtedy mogę się drużyną zainteresować a nie nadmuchiwać sztucznie balon. Nawet jak jutro wygrają to wstyd jechać z tak umotywowaną drużyną gdziekolwiek-no może na turniej z Izraelem lub Kuwejtem tak. I nie mówcie mi że ta czy tamta drużyna to wymagająca ekipa-trzeba grać a nie śpiewać za każdym razem to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Dziś Polska gra z Austrią 03.09.05, 02:36 Aleś dowalił !!! Pozdro Gość portalu: realista napisał(a): > Rzygać mi się chce jak widzę tych naszych śmiesznych piłkarzyków, jak gwiazdy z > > jarmarku wiejskiego, włoski w czub i ogolone nogi-przecierz to debileeee, a > prasa i media to pogłupiały, kiedy wy przejrzycie w końcu na oczy i > przestaniecie robić farsę w stylu "3 dni do meczu z Austrią" lub zwyciężyliśmy > w turnieju - JAKIM??? z Izraelem ledwo ledwo! Qrwa gdzie tu rozsądek i zdrowa > krytyka? Nigdy takiej nie słyszałem-czym chrakteryzuje się nasza kadra, CZYM? > jedni dobrze bronią, inni grają kontrą, jeszcze inni mają opanowane stałe frag. > > gry a nasze gogusie? Biegną jak uczniaki na asfaltowym boisku-tam gdzie piłka. > Proszę zobaczyć jak zachowują się zawodnicy którzy znajdują się 15 m od akcji- > gapią się czy nasz sobie poradzi, a jak sobie poradzi to wtedy rusza jeden z > drugim cymbał tylko już o trzy tempa za późno! Całości obrazu dopełnia nasz > trenerek-gość któremu jeszcze nigdy chyba nie wiadomo co chce zagrać. Przecież > on wstaje rano i nie wie co i jak-kręci butelką i już! ŻENADA, ludzie w > telewizji wy chyba nie macie oczu, reporatrze z treningów z życia prywatnego > naszych "gwiazd"-kogo to obchodzi - dajcie konkrety! Jak coś zdobędziesz ba > dobrze zagrasz przez 4 mecze (ale tak że widać koncepcję gry) to wtedy mogę się > > drużyną zainteresować a nie nadmuchiwać sztucznie balon. Nawet jak jutro > wygrają to wstyd jechać z tak umotywowaną drużyną gdziekolwiek-no może na > turniej z Izraelem lub Kuwejtem tak. I nie mówcie mi że ta czy tamta drużyna to > > wymagająca ekipa-trzeba grać a nie śpiewać za każdym razem to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z`slaw Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: 69.158.115.* 03.09.05, 04:21 A ja uwierze ze Polska jest dobra jezeli z Austria wygraja powyzej 5:0.Znowu slysze czary mary.Nie ma kto grac za Krzynowka,a to nie bylo wszystkich na czas,a jak byli to mieli odpoczynek.Inni tez maja problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fernandorey Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 03:03 No racja. Tak samo dziennikarze nadmuchali balon nadzei przed mundialem, a tam się wyjaśniło gdzie jest nasze miejsce. Jak chcemy być dobrą drużyną, to po naszych grupowych przeciwnikach powinniśmy przejechać jak walec, a z Anglią przynajmniej raz wygrać - wygrać a nie rozpaczliwie zremisować. Z drugiej strony najpiękniejsza w piłce jest niepewność do ostatniego gwizdka. Ale jak znowu zobaczę taki mecz jak Wisły z Koniczynkami to ja bardzo dziękuję - same emocje, a zero gry, totalne zero, (po obu stronach zresztą - na taką okazję w LM Biała Gwiazda teraz długo poczeka). Dopóki nasi nie poczują się mocni w środku pola to będzie zawsze ta sama śpiewka: "graliśmy pięknie ale nie udało się". Może ku.. kiedyś dotrze do nich, że to tylko od nich zależy. No ale dosyć gadania. Browara chłodzić i oglądać, to nasz patriotyczny obowiązek. Pozdrawiam Realistę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.aster.pl 03.09.05, 09:38 Wczesniej wygraliśmy z Serbią, która jest uznaną marką w Europie i prowadzi w swojej grupie eliminacyjnej. Pomyśl trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista ŻENADA!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.05, 14:26 Rzygać mi się chce jak widzę tych naszych śmiesznych piłkarzyków, jak gwiazdy z jarmarku wiejskiego, włoski w czub i ogolone nogi-przecierz to debileeee, a prasa i media to pogłupiały, kiedy wy przejrzycie w końcu na oczy i przestaniecie robić farsę w stylu "3 dni do meczu z Austrią" lub zwyciężyliśmy w turnieju - JAKIM??? z Izraelem ledwo ledwo! Qrwa gdzie tu rozsądek i zdrowa krytyka? Nigdy takiej nie słyszałem-czym chrakteryzuje się nasza kadra, CZYM? jedni dobrze bronią, inni grają kontrą, jeszcze inni mają opanowane stałe frag. gry a nasze gogusie? Biegną jak uczniaki na asfaltowym boisku-tam gdzie piłka. Proszę zobaczyć jak zachowują się zawodnicy którzy znajdują się 15 m od akcji- gapią się czy nasz sobie poradzi, a jak sobie poradzi to wtedy rusza jeden z drugim cymbał tylko już o trzy tempa za późno! Całości obrazu dopełnia nasz trenerek-gość któremu jeszcze nigdy chyba nie wiadomo co chce zagrać. Przecież on wstaje rano i nie wie co i jak-kręci butelką i już! ŻENADA, ludzie w telewizji wy chyba nie macie oczu, reporatrze z treningów z życia prywatnego naszych "gwiazd"-kogo to obchodzi - dajcie konkrety! Jak coś zdobędziesz ba dobrze zagrasz przez 4 mecze (ale tak że widać koncepcję gry) to wtedy mogę się drużyną zainteresować a nie nadmuchiwać sztucznie balon. Nawet jak jutro wygrają to wstyd jechać z tak umotywowaną drużyną gdziekolwiek-no może na turniej z Izraelem lub Kuwejtem tak. I nie mówcie mi że ta czy tamta drużyna to wymagająca ekipa-trzeba grać a nie śpiewać za każdym razem to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
rafikman Re: ŻENADA!!!!!!! 03.09.05, 14:41 Ze słabiznami z Austrii czy Wali to sobie pewnie poradzą ale jak pojadą na MŚ i trafia na Brazylie, Argentyne czy Holandię to znowu będziemy świadkami wielkiej kompromitacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 03.09.05, 16:09 ty przymule je*** realisto debilny co ty gadasz jeses polakiem , Właśnie o to chodzi że polacy dobrze grali i grają i nigdy nie wygrali ledwo ledwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REDAKTOR Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 02:43 Liczy sie tylko 6 punktow ! Meczo 6 pUnktow ! Potrzebojemy 6 punktow !!! TYLKO 6 PUNKTOW !!! Liczy sie tylko PIERWSZE MIEJSCE W GRUPIE i LATWA GRUPA NA MISTRZOSTWACH SWIATA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:43 ch.j mnie obchodzi to czy wygraja czy przegrasją - rewolucja już sie kroi i ci z sejmu zawisną. Niech tylko się paka zbierze, a dzięki internetowi jest taka możliwość, i będzie jazda, nikt nam wątpliwymi sukcesasmi sportowymi nie zamydli oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSKA Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 02:45 TOMASZ FRANKOWSKI TO POLSKI MARADONA Z BIALEGOSTOKU, tylko 6 punktow ! LICZY SIE TYLKO 6 PUNKTOW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROROK Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 02:50 POLSKA jest najlepsza w grupie !!! Dlaczego w meczu z Anglia nie gral Tomasz FRANKOWSKI !? Co na to trener !? Prosze wiecej bledow nie popelnac !!! Liczy sie tylko pokonanie Austrii i WYGRANIE GRUPY !!!! Chciec to moc POLACY JESTESCIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMAKOSZ Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 02:57 POLSKA DO BOJU MAMY Z GORKI WYGRAMY Z BIEGAJACYMI REKLAMAMI , BEZ TRODU I TO NA WYJEZDZIE , TYLKO TOMASZ FRANKOWSKI MUSI GRAC , A NIE JAK U SIEBIE !!! I BYLA WTOPA . CAMAN TO GRUPA JEST LATWA , WYRAMY JA , PRYERASTAMY ICH TECHNICYNIE O DWA LATA SWIETLNE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Jedna lub dwie czerwone kartki i po nas... 03.09.05, 07:49 Grając 11 na 11 Austriacy nie mają najmniejszych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek transmisja telewizyjna IP: *.netvisao.pt 03.09.05, 09:02 Jak ten mecz moga zobaczyc kibice zagranica? Moze mozna to zobaczyc w internecie, kto wie? Pozdrawiam wszystkich kibicow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronaldo Re: transmisja telewizyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:44 chyba tylko radio, PRI, może TV Polonia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf30 Re: transmisja telewizyjna IP: *.dyn.optonline.net 03.09.05, 09:46 Tez tego szukam... Na razie znalazłem transmisje radiową na polskieradio.com ah tak a propos zauważyłem, że niektóre portale internetowe mają głeboko w d...e polskich kibiców przynajmniej tych za granicą.... Umiesciłem informacje o transmisji radiowej na forum i...ria.pl, niestety dla tamtejszego moderatora była to informacja nie do przyjęcia, choć mój post owszem ukazał sie na stronie to jednak bez podanego tam przeze mnie adresu internetowego radia transmitującego to spotkanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:28 ostatnio grane rewanże polskich drużyn Legia-Grashoppers 1-4 Wisła-Panathinaikos 1-4 Polska-Austria ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Źle kalkulujesz. IP: *.inetia.pl 03.09.05, 09:31 W meczu z Panaithinaikosem i FC Zurich to goście obrywali 1:4. Dziś my jesteśmy gospodarzami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Źle kalkulujesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:51 no nie wiem. w najważniejszym meczu dotychczas (rewanż Wisły) w pierwszym spotkaniu też było 3-1 dla Polaków :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeh Wygramy 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:30 Strzelimy szybko trzy gole, potem będzie już nudno. Przyśniło mi się to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskadoboju Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:55 wp...dolę każdemu w promieniu 10 krzesełek, kto mi zatrąbi na meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glaca Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.aster.pl 03.09.05, 10:08 a ja chętnie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Dziś Polska gra z Austrią 03.09.05, 14:13 Możesz się naciąć. Zapraszam! Gość portalu: polskadoboju napisał(a): > wp...dolę każdemu w promieniu 10 krzesełek, > kto mi zatrąbi na meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskadoboju Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:19 przyjeżdżamy kupą. poradziliśmy sobie pod sejmem, to i z wami sobie poradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
fredo150 Re: Dziś Polska gra z Austrią 03.09.05, 10:16 mam nadzieje ze polska wygra z austriom u siebie jezeli nie wygraja to bedzie pograzenie o marzeniach wyjsciu z grupy z pierwszego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Precz z trąbkami to nie cyrk!!!!!!!! IP: 81.219.117.* 03.09.05, 10:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Wypad z trąbkami palanty!!! ogłupieliscie?? IP: 81.219.117.* 03.09.05, 10:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chomik Gardła zdzierać a nie dmuchać w trąby debile!! IP: 81.219.117.* 03.09.05, 10:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Dziś Polska gra z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:20 a moze ustawienie 4-3-1-2 z cofnietym za napastnikami Zurawiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII GŁOSOWAĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:27 www.kleinezeitung.at/sport/fussball/artikel/_722870/index.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII Re: GŁOSOWAĆ BO ODRABIAJĄ STRATY JUZ JEST 77% !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (((((((((((((((((( _________________JUZ JEST 71% !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swójczłowiek SPADŁO DO 69% DO ROBOTY ;-) !!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) IP: *.bulldogdsl.com 03.09.05, 10:46 Na austriackich forach internetowych pełno chamskich odzywek wstosunku do Polaków. Pokażmy im kto jest górą, a nasi zrobią to samo wieczorem na Sląskim: www.kleinezeitung.at/sport/fussball/artikel/_722870/index.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP 72% Walka, walka, wlaka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: 72% Walka, walka, wlaka !!! IP: 80.48.189.* 03.09.05, 11:33 >Na austriackich forach internetowych pełno chamskich odzywek wstosunku do >Polaków. Pokażmy im kto jest górą, a nasi zrobią to samo wieczorem na Sląskim: >www.kleinezeitung.at/sport/fussball/artikel/_722870/index.jsp A czego oczekiwac po tym zlepku narodowosci zamieszkujacych terytorium Austrii...W samym Wiedniu wiecej turasow niz ich samych.Pozatym zawsze mieli kompleks Polski.Sobieski w grobie sie przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor 7 Wiślaków ... IP: *.icpnet.pl 03.09.05, 12:31 Janas nie buduje druzyny, tylko opiera ja na skladzie Wisly. Wiec przestancie wypisywac bzdury. Warto za to przekonac Janasa do posadzenia na lawie Rzasy. Ten pilkarz niczego nie wnosi do druzyny. Swoja droga brakuje nam jeszcze kilku zawodnikow. Bak i Kosowski to jakies nieporozumienie. Za chwile pojawi sie jeszcze Kaluzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan www.beztrabek.prv.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:38 Niestety juz od kilku lat mecze kadry sa igrzyskami dla wiesniakow ze wszystkich pipidow pozabijanych dechami (wystarczy spojrzec na nazwy na "flagach"). Raz Malysz, raz repra. Potem nie dziwia takie wpisy o trabkach jak kolegi z poczatku... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: www.beztrabek.prv.pl 03.09.05, 14:15 Akurat jedno z największych miast w Polsce. Pozdro! Gość portalu: fan napisał(a): > Niestety juz od kilku lat mecze kadry sa igrzyskami dla wiesniakow ze > wszystkich pipidow pozabijanych dechami (wystarczy spojrzec na nazwy > na "flagach"). Raz Malysz, raz repra. Potem nie dziwia takie wpisy o trabkach > jak kolegi z poczatku... Odpowiedz Link Zgłoś
d1e Weź udział w sondzie 03.09.05, 13:48 Weź udzial w sondzie na temat rezultatu tego meczu: SONDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m 0-0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:01 anglia walia 0-0 do przerwy, oby tak dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: 0-0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:02 oglądajcie na Polsat Sport i kibicujcie Walijczykom. Odpowiedz Link Zgłoś