Gość: Mr Absurd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:55 Dwie stacje pokazują ten sam mecz. Nie mogła któraś z nich nie kupować tego meczu, a kupić PUEFA z Wisła K. w roli głównej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zupa Re: Test prawdy Realu IP: 81.15.226.* 13.09.05, 00:00 Beeeeeeeeeeez kitu...Groclinu pewnie znow nie pokarza :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser korzeniowski odejdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:07 po cholere ten sam mecz, ale korzeniwski nie wie, bo w jego glowie tylko lekkoatletyka i kolarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virton Re: korzeniowski odejdz IP: *.compnet.com.pl 13.09.05, 10:26 Przynajmniej nie będę musiał słuchać matołów z publicznej. Jakżesz pięknie się zapowiada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosso3 dokladnie nie trzeba sluchac baranow z tvp IP: *.gl.digi.pl 13.09.05, 12:54 komentarze tam sa na poziomi piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtw Re: Test prawdy Realu IP: *.aster.pl 13.09.05, 10:35 Po pierwsze: TVP kupuje prawa od Polsatu. Po drugie: nie każdy ma Polsat Sport matołku Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Test prawdy Realu 13.09.05, 11:20 Po trzecie po co kupować mecz Wisełki ??? Żeby znów zobaczyć jak frajersko przegrywają i się denerwować. Lepiej pooglądać sobie w spokoju LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pemat kogo obchodzi real? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:34 marwi75 napisał: > Po trzecie po co kupować mecz Wisełki ??? Żeby znów zobaczyć jak frajersko > przegrywają i się denerwować. Lepiej pooglądać sobie w spokoju LM ja bym chciał przeżywać emocje związane z polskimi klubami. real, chelsea, bayern, milan itd będą grać co roku i tak prawdę mówiąc wali mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tswiercz Re: kogo obchodzi real? IP: *.devs.futuro.pl 13.09.05, 20:58 > ja bym chciał przeżywać emocje związane z polskimi klubami. > real, chelsea, bayern, milan itd będą grać co roku i tak prawdę mówiąc wali > mnie to Dokładnie, ja nawet nie oglądam Realu bo i poco. Wisi mi to kompletnie kto wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® Dołóżcie tym żabojadom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 195.117.126.* 13.09.05, 11:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitbull Liga i Polacy IP: *.reklama.eu.org 13.09.05, 13:35 Co zrobi Polak kiedy Polska wygra lige mistrzow (chodzi o klub z Polski ) ? Wylaczy PlayStation i pojdzie spac .. taka jest prawda i nie oklamujmy sie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.podroznicy.tk Artmeida Wygra!!! IP: *.access.as9105.com 13.09.05, 13:54 No i super Artmeida dzis pogrom Interu!!!Pieniadze nie graja tylko druzyna:) Tiscali Broadband tiscalibroadband.tk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Sens Re: Test prawdy Realu IP: *.p-s-inter.net 13.09.05, 18:07 Nie wiesz jak to wszystko funkcjonuje w Publicznej to się nie wypowiadaj.Oczywiście fajnie by było gdyby pokazali mecze z udzialęm naszych ale oni już w poprzednich latach wykupili prawa do pokazywania LM.I teraz żeby pokazać np. Wislę musięli by oddzielnie kupic prawa do tego spotkaia. Odpowiedz Link Zgłoś