Dodaj do ulubionych

Test prawdy Realu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:55
Dwie stacje pokazują ten sam mecz. Nie mogła któraś z nich nie kupować tego
meczu, a kupić PUEFA z Wisła K. w roli głównej?
Obserwuj wątek
    • Gość: zupa Re: Test prawdy Realu IP: 81.15.226.* 13.09.05, 00:00
      Beeeeeeeeeeez kitu...Groclinu pewnie znow nie pokarza ://
      • Gość: koneser korzeniowski odejdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:07
        po cholere ten sam mecz, ale korzeniwski nie wie, bo w jego glowie tylko
        lekkoatletyka i kolarstwo
        • Gość: virton Re: korzeniowski odejdz IP: *.compnet.com.pl 13.09.05, 10:26
          Przynajmniej nie będę musiał słuchać matołów z publicznej.
          Jakżesz pięknie się zapowiada :-)
          • Gość: mosso3 dokladnie nie trzeba sluchac baranow z tvp IP: *.gl.digi.pl 13.09.05, 12:54
            komentarze tam sa na poziomi piwnicy
    • Gość: mtw Re: Test prawdy Realu IP: *.aster.pl 13.09.05, 10:35
      Po pierwsze: TVP kupuje prawa od Polsatu. Po drugie: nie każdy ma Polsat Sport
      matołku
      • marwi75 Re: Test prawdy Realu 13.09.05, 11:20
        Po trzecie po co kupować mecz Wisełki ??? Żeby znów zobaczyć jak frajersko
        przegrywają i się denerwować. Lepiej pooglądać sobie w spokoju LM.
        • Gość: pemat kogo obchodzi real? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:34
          marwi75 napisał:

> Po trzecie po co kupować mecz Wisełki ??? Żeby znów zobaczyć jak frajersko
          > przegrywają i się denerwować. Lepiej pooglądać sobie w spokoju LM

ja bym chciał przeżywać emocje związane z polskimi klubami.
          real, chelsea, bayern, milan itd będą grać co roku i tak prawdę mówiąc wali
          mnie to
          • Gość: tswiercz Re: kogo obchodzi real? IP: *.devs.futuro.pl 13.09.05, 20:58
            > ja bym chciał przeżywać emocje związane z polskimi klubami.
            > real, chelsea, bayern, milan itd będą grać co roku i tak prawdę mówiąc wali
            > mnie to

Dokładnie, ja nawet nie oglądam Realu bo i poco. Wisi mi to kompletnie kto wygra.
    • Gość: mk® Dołóżcie tym żabojadom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 195.117.126.* 13.09.05, 11:25
    • Gość: j@ck Skróty w TVP o 0:45 !!!! BRAVO !!! IP: *.ins.com.pl 13.09.05, 11:29
    • Gość: Pitbull Liga i Polacy IP: *.reklama.eu.org 13.09.05, 13:35
      Co zrobi Polak kiedy Polska wygra lige mistrzow (chodzi o klub z Polski ) ?
      Wylaczy PlayStation i pojdzie spac .. taka jest prawda i nie oklamujmy sie :/
    • Gość: www.podroznicy.tk Artmeida Wygra!!! IP: *.access.as9105.com 13.09.05, 13:54
      No i super Artmeida dzis pogrom Interu!!!Pieniadze nie graja tylko druzyna:)

Tiscali Broadband
      tiscalibroadband.tk
    • Gość: Mr.Sens Re: Test prawdy Realu IP: *.p-s-inter.net 13.09.05, 18:07
      Nie wiesz jak to wszystko funkcjonuje w Publicznej to się nie
      wypowiadaj.Oczywiście fajnie by było gdyby pokazali mecze z udzialęm naszych
      ale oni już w poprzednich latach wykupili prawa do pokazywania LM.I teraz żeby
      pokazać np. Wislę musięli by oddzielnie kupic prawa do tego spotkaia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka