Gość: SZPIEG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 20:31 I CO MISTRZOWIE GDZIE MACIE TYTUŁ GKS WAS ROZWALIŁ !!! MACIE ZA MAŁO KASY W STOSUNKU DO WISŁY MISIE !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Re: LEGIA LEGŁA WARSZWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 20:36 jestes glupi. Po przegranej z Zaglebiem Legia z pelnymi portkami (strach o wejscie do puhcarow) przyszla do Wisly na kolanach prosic o przyjecie do spoldzielni. Tak sie stalo, beda w pucharach ale musza teraz sie podkladac Stomilowi czy GKS. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komsomoł Re: LEGIA LEGŁA WARSZWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 21:45 Po wypowiedziach obydwu panów mogę powiedzieć tylko jedno. Szpiegu i znawco wasz wyuzdany seks to za dużo jak na moją głowę. Moja propozycja, w głowach macie podobny zamęt, więc może to odpowiednia pora, aby spotkać się( szpieg i znawca razem to by było coś) i pokombinować przy odbytach. Odpowiedz Link Zgłoś