Gość: RASIAK PRECZ IP: *.chello.pl 13.11.05, 21:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hobbes Wypowiedzi po meczu Polska - Ekwador. Ambicja i... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.11.05, 21:35 Wisła Kraków to fajne chłopaki :] Zęby bolą od ogladania takich meczy jak ten. Takich warunków to na boisku osiedlowym nawet nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lub_czasopismo TO SKANDAL iż reprezentacja wybiera się w nieznane 14.11.05, 06:08 bez najpotrzebniejszego ekwipunku jak np: PŁETWY, OKULARY Z WYCIERACZKAMI, czy choćby KAJAKI lub PONTONY!!! W takich warunkach tylko Rasiak mógł czuć się pewnie na boisku... inni piłkarze tonęli w wodzie! Kto za to odpowiada? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TO SKANDAL iż reprezentacja wybiera się w nie IP: *.chello.pl 14.11.05, 16:20 ale śmieszne...boki zrywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inkayon Re: Wypowiedzi po meczu Polska - Ekwador. Ambicja IP: *.ebns.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.05, 21:45 Rasiak do lasu, rąbać drewniaki! Jezu, co on robi w Polskiej reprezentacji? A z drugiej strony. Wygraliśmy z zwycięzcami meczy z Brazylią i Argentyną, Ja tam się strasznie cieszę. Jestem dumny, że mam kogo na boisku oglądać. Chłopaki, dzięki. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Na dzien dzisiejszy Grzesio otrzymal ode mnie ... IP: *.42.220.203.acc07-dryb-mel.comindico.com.au 13.11.05, 23:25 odpust grzechow glownych,ALE OD JUTRA ZNOWU ZACZNIE SIE SZARE ZYCIE Z RADOSNYMI KOMENTARZAMI.Franek w pilce wodnej nie sprawdzil sie.SMOLAREK NIE ZAWIODL, JEGO GOL BARDZO MI SJE PODOBAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek M. Wypowiedzi po meczu Polska - Ekwador IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:50 Na pochwałę zasługuje CAŁA drużyna, łącznie z rezerwowymi zawodnikami. Smolarek - King! Powodzenia na MŚ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisimulacha Abdul Narodziny Gwiazdy? IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 13.11.05, 21:57 Smolarek zaczyna przerastać innych o klasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisiekN "Wielki" Darek Szpakowski: "Na tym boisku gra... IP: *.icpnet.pl 13.11.05, 22:15 "Na tym boisku gra się także w soccer czyli football amerykański." A zawsze myslałem, że to 2 różne dyscypliny:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Darek Szpakowski TO KOMEDIANT... IP: *.42.220.203.acc07-dryb-mel.comindico.com.au 13.11.05, 23:35 jakich malo,glupoty ma w glowie i gada bez zastanowienia.Dobra szkole musial skonczyc,wszystko umie nazwac po zagranicznemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takietam Re: "Wielki" Darek Szpakowski: "Na tym boisku gra IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:42 To źle myślałeś. Soccer to futbol, a futbol amerykański - to futbol amerykański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YoYo Re: "Wielki" Darek Szpakowski: "Na tym boisku gra IP: 82.160.104.* 14.11.05, 09:25 MisiekN: "Na tym boisku gra się także w soccer czyli football amerykański." A zawsze myslałem, że to 2 różne dyscypliny:):) takietam: To źle myślałeś. Soccer to futbol, a futbol amerykański - to futbol amerykański. Do takietam: a Ty czy czytałeś to, co napisałeś?? Soccer to jedna dyscyplina, a futbol amerykański druga, więc "czyli" Szpaka jest bez sensu. Brawo MisiekN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCELI SZPAK "Wielki" Darek Szpakowski: " MASTER!!! IP: *.chello.pl 15.11.05, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Nareszcie możemy wygrać półfinał na wodzie. IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.05, 22:32 Ta piłka wodna wyszła chłopakom całkiem nieźle. A może tak wodny rewanżyk w półfinale z Niemcami? Smolarek technicznie doskonały. W tłoku panuje nad piłką lepiej niż Ronaldo. Rasiak, jak na złość, zagrał całkiem przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inkayon Re: Nareszcie możemy wygrać półfinał na wodzie. IP: *.ebns.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.05, 22:52 Uch. Miejmy nadzieję, że to nie był "wypadek przy pracy" ze strony Rasiaka. Ja naprawdę nie wiem, co Janas w nim widzi. Gdyby nie on, wygralibyśmy z Anglią na Old Trafford... ...choć to tylko gdybanie;) W każdym razie - od roku mecze polskiej reprezentacji daje się oglądać i cieszyć z wygranych. Można sobie ponarzekać, ale powód do zadowolenia jest;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Wypowiedzi po meczu Polska - Ekwador. Ambicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:31 precz z takimi jak ty, obojetnie co by rasiak nie zrobil i tak zrobisz idiotyczny wpis po meczu, zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek szpakowski kiebicuj szpakowskiemu! IP: *.toya.net.pl 14.11.05, 00:26 Mam propozycje: niech kazdy, komu nie podoba sie komentowanie meczow pilkarskich przez darka szpakowskiego, konczy swoj post prostym zawolaniem: Szpakowski muuusi odejsc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EEE Re: kiebicuj szpakowskiemu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:29 Bez przesady. Szpakowski czasem coś walnie, ale przynajmniej nie jest nudno... On jest częścią polskiej kultury ;) :P A tak w ogóle to albo Smokowski albo nikt tak naprawdę, bo chyba tylko on potrafi komentować i z pasją i z dobrą polszczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek szpakowski Re: kibicuj szpakowskiemu! IP: *.toya.net.pl 14.11.05, 00:48 i tym sie wlasnie zalamuje najbardziej! nie tyle prostactwem szpaka, ile debilizmem telewidzow! Szpakowski muuusi odejsc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot M. Borek IP: 212.69.78.* 14.11.05, 10:09 A właśnie, ze jest komentator w Polsce, którego można słuchać z przyjemnością. Mateusz Borek się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_tedi Poemat barceloński 14.11.05, 00:48 Choc była to NIEDZIELA,Nie przyjechał nasz napadzior z Holandii na mecz z Ekwadorem. Boisko całe w wodzie, wszędzie ogromne jeziora - jakby dla ŻURAWIA stworzone ... Nasz zastępczy napadzior po rozgrzewce umorusany niczym jakiś SMOLAREK, popijał smętnie piwo EB I trzepotał nerwowo RZĄSAmi. Nowy bramkarz strugał DUDKA i otworzył kolejną paczkę RADOMSKICH, aż obrońca nie wytrzymał i poprosił: "Daj sie HAJTnąć". Stary bramkarz nerwowo skubał bródkę wyleczoną ręką, BO RUChu mu więcej lekarz zakazał. Lnianowłosy pomocnik wychodząc z choroby puścił wreszcie pierwszego BĄKA i od razu wszyscy odetchnęli z ulgą. "JA NAS w tych Finałach zupełnie nie widzę" - stwierdził posępnie Selekcjoner znany z legendarnego wzroku (prawie na MILĘ !). Żeby chociaż jakiś mecz podkupić się dało, ale jakoś tam żadnych euro czy FRANKÓW (normy FIFA) brać nie chcą. Oj, zatęsknił znów do swej prymitywnej gajówki i michy BASZCZU ukraińskiego, którego mistrzem był jego sąsiad z lasu, Białorusin ŻEWŁAKOW ... I oto nagle drzwi sie otwarły szeroko i pojawił się On - Gwiazdor nasz natchniony ! "TO TEN CHAM" - pomyślał lnianowłosy pomocnik, który jeszcze całkowicie nie wyszedł z gorączki. A On - chłop jak dąb, szata SOBOLEM podszyta, na głowie rozwichrzona KOSA, na nogach super-buty od sponsora, i w dodatku (co zauwazyli zawodnicy zmeczeni i moKRZY)NÓWKI zupełne ! Gwiazdor wyciągnął zza pazuchy litra czystej (tej z KŁOSEM), rozlał wszystkim po równo. Polscy kopacze walnęli po jednym, krzyknęli dziarsko: "JOP Twoju mać" i ... ruszyli dziarskim kraulem uwalać górali z Ekwadoru. ---------------------------------------------------- Copyright 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas To sie czyta prawie jak 'Potop' .... IP: *.52.220.203.acc16-dryb-mel.comindico.com.au 14.11.05, 09:01 nieodzalowanego noblisty ( Prosze nie mylic go z Walesa, bo to obraza.). Masz talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Wypowiedzi po meczu Polska - Ekwador. Ambicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 09:41 dajćie spokój rasiakowi zagrał dobrze ładne podanie-asysta po zwodzie i po wodzie ty byś się zrąbał w gacie na takim spotkaniu Odpowiedz Link Zgłoś