Gość: mariuszekc IP: 217.98.242.* 22.11.05, 12:16 To moze wogole tak hurtowo odkupia sobie reprezentacje Brazylii??? :) haha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Świeży Re: W Realu powstaje nowa galaktyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:55 kogo by sobie nie kupili i tak sa beznadziejni, tam po prostu nie da grac sie dobrze, jesli juz wygrywają to fartem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Itachi804 Re: W Realu powstaje nowa galaktyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 13:27 Ronaldinho na bank nie przejdzie do Realu , chociaz myślałem że Figo też nei przejdzie , jedno jest pewne , Brazil nie wykupią :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Messi wychowanek? IP: 62.233.151.* 22.11.05, 14:33 Messi jest wychowankiem? wydawalo mi sie, ze barca go kupila po mistrzostwach U17 w ameryce. Nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MistrzBo Re: Messi wychowanek? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.11.05, 14:37 nie. Messi jest wychowankiem Barcy. Trafił do niej parę lat temu i grał w edruzynach juniorskich. Na mistrzostwach juniorów jego talent eksplodował i dlatego od razu wskoczył do pierwszej druzyny Dumy Katalonii. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wie Real 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:50 Moja propozycja: zgrabny pakiecik: Buffon Zambrotta Nesta Lucio A.Cole Emerson Joaquin Kaka Giggs Adriano Henry Rezerwa: Casillas, Ferdinand, Carragher, Gerrard, Beckham, Ronaldo, Schevchenko. Trener: Jose Mourinho. Koszt budowy "nowej galaktyki": 2,3 mld euro. Wydatki na pensje: 1,8 mld euro rocznie. Wynik meczu Real-Barcelona: 1:3 ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Ronaldo dla Realu to jak Rasiak dla Polski. Zakała IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.05, 14:52 Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Ricardinho miał iść do Wisły :) 24.11.05, 01:38 Pamietacie? Jakieś 3 lata temu Wisła zapowiadała , że sciągnie na miejsce Kosowskiego "reprezentanta Brazylii" Ricardinho.Sprawa się rypła , bo piłkarz żądał za swe usługi ok 500 tys. Euro za sezon.Zainteresowałem się sylwetką owego gracza.Okazuje się , że jest w kadrze zmiennikiem Ronaldinho a parę lat temu bez powodzenia próbował swoich sił w Bordeaux.Dzis jest przymierzany do "Galacticos" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś