Dodaj do ulubionych

Czarny koniec Polonii?

IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 15.12.05, 13:18
No zależy zależy... W końcu Warszawa musi mieć jakiś swój klub. Podwarszawskie
wsie i miasteczka mają Legie, to Warszawa musi mieć Polonie.
Obserwuj wątek
    • Gość: KSPfan Re: Czarny koniec Polonii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:53
      w koncu rodowici warszawiacy musza miec swoja reprezentacje w 1 lidze,nie mozna dopuscic do upadku tego wspanialego klubu ,ktory jako jedyny 1 ligowy team ze stolicy nie musi wstydzic sie swojej historii,tutaj przychodza normalini,w wiekszosci wyksztalceni i na poziomie ludzie,dresiarstwa jest bardzo malo i stanowi on margines na stadionie,co jest ewenementem w naszej lidze do boju KSP my wierzymy :)
      • Gość: calagan Re: Czarny koniec Polonii? IP: *.zoliborz.org.pl / 213.17.180.* 15.12.05, 15:18

Co pokazali na meczu z Lechem Poznan.
      • Gość: war Re: Czarny koniec Polonii? IP: *.met.pl / 217.153.134.* 15.12.05, 17:29
        Miejmy nadzieję że tak zasłużony klub dla Polski Warszawy nie
        przepadnie .Wieże że tak będzie ja jestem kibicem Polonii z zaledwie z 24
        letnim stażem ( o rany to już tyle lat ) dlatego jest mi ogromnie przykro że
        mój ukochany klub popada wtaką ruinę. panowie emeryci dajcie szanse młodszym wy
        już się nie nadajecie teraz sa juz inne czasy.
        pozdrwiam .
    • Gość: POLON Re: Czarny koniec Polonii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:14
      "nowy właściciel zaprzepaścili ogromny entuzjazm grupki młodych kibiców"

I TEGO MU NIGDY NIE WYBACZĘ! ! !

Ps. Przynajmniej mam czyste sumienie,że próbowałem, starałem się, poświęcałem
      swój prywatny czas. Nadaremno, bo pan w wieku emerytalnym z szablonowym
      podejściem do biznesu - raz tak mi się udało to i 2 raz mi się uda miał w dupie
      głos "kibiców" wolontariuszy i teraz spotyka go za to kara.
      Naewt najwierniejsi kibice, mają teraz problem żeby skusic się na współpracę z
      Tym Panem.

My juz do niego nie wyjdziemy z propozycją...Teraz On musi wyjść do nas.
    • Gość: calagan Re: Czarny koniec Polonii? IP: *.zoliborz.org.pl / 213.17.180.* 15.12.05, 15:19

Obrazasz tym wpisem bardzo wielu kibicow Polonii zamieszkujacych miejscowosci
      podwarszawskie. W swojej elitarnosci doszedles do sciany. Zycze twardego
      spotkania z nia.
      • Gość: bruno nie! IP: *.ci.uw.edu.pl 16.12.05, 01:18
        tacy jak autor tego wpisu muszą zrozumieć że wioskę i ew. cw..ke to ma się w
        głowie a nie w dowodzie, to taka mentalność, to taki stan umysłu
        tylko Polonia!
        • Gość: calagan Re: nie! czyzby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 22:25

Ale wpisy sugeruja jednoznacznie, ze to fani Polonii tkwia w stanie jaki
          sugerujesz. To Wy na kazdym kroku podkreslacie swoja rodowitosc, inteligencje
          (nie wiem niby z czego to ma wynikac, bo wpisy jednoznacznie sugeruja, ze
          srednia idiotow na Konwiktorskiej nie jest inna niz na innych stadionach),
          walke z komuna (tez nie wiem w jaki sposob to mierzycie/oceniacie - znam
          zatwardzialego komucha inzyniera - fana Polonii) itp. Wiesz dlaczego nie lubia
          Warszawy w Polsce? Bo obnosi sie ze swoje Stolecznoscia. Wy robicie dokladnie
          to samo. Nikt nie neguje, ze Legia powstala poza Warszawa. Rzecz w tym, ze od
          przeszlo 80 lat jest w tej Warszawie. A kibice Polonii za nic nie moga tego
          zaakceptowac. I tylko sie w ten sposob osmieszaja.
    • Gość: warszawiak Re: Czarny koniec Polonii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:42
      Polonio mam nadzieje ze wkrotce zdechniesz i przestaniesz kompromitowac moje
      miasto.
      • Gość: Tomuś Cwe(L)u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:02
        Życzę ci tego samego
        • Gość: M Poloniści? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.05, 02:28
          Jestem Warszawiakiem i oddanym kibicem Polonii i wstyd mi, kiedy widzę te
          ociekające jadem/nienawiścią wypowiedzi naszych (?) kibiców. Co Was obchodzi
          Legia? Nie możecie przeżyć bez obrażania konkurencyjnego klubu w oparciu o
          wytarte do wyrzygania schematy? Opanujcie się. Zniżacie się w ten sposób
          poniżej poziomu tych, z których próbujecie zadrwić. Mogę Legii nie lubić, ale
          tego typu podjazdy są po prostu żenujące i nie przynoszą chluby ani Wam, ani
          Polonii.
          • Gość: sprzęgło Re: Poloniści? IP: *.neta-si.pl 16.12.05, 02:43
            A dla mnie Czarne Kożule mogą sobie grać, byle nie w I lidze, bo nie akceptuję
            ligi z drużynami, których średnia widzów na meczach na własnym stadionie jest
            poniżej 3 tysięcy
          • Gość: kibic Re: Poloniści? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 11:48

Polonia to wielka firma,wielki klub zasluzony dla polskiej pilki.Warszawa
            powinna byc dumna ze ma taki klub sportowy i takich kibicow.Mozna miec
            watpliwosci czy jest dobrze zarzadzana.Mozna zrobic fuzje z klubem
            podwarszawskim,ktory ma perspektywicznych pilkarzy ,juz dzis z powodzeniem
            mogacych zastapic kilku pilkarzy z pierwszego zespolu. Jest taki klub Swit
            NDM,ktory przezywa kryzys.Rezerwy Polonii gralyby w drugiej lidze a nie w
            czwartej.Zawodnicy szybciej lapali be forme i szybciej dokonywalaby sie
            selekcja pod katem ich dalszej przydatnosci.Mlodych zdolnych umiejetnie
            prowadzonych mozna zatrzymac,sprzedac itp.Dzis zawodnik to towar.Pomyslcie
            dzialacze. A moze by tak przemyslal sprawe Pan Wojciech Szymanski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka