Gość: bb IP: *.pl / *.kursor.pl 23.12.05, 23:22 powodzenia Jurek w szukaniu nowego klubu, ale na MS daj pograc mlodszym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KSZYCHO a ja sobie kupilem 12-letniego Opla Corse za 2700 IP: 66.230.180.* 23.12.05, 23:29 pelen odlot, mam wreszcie wlasna furke moge podzowic dziewczyny po szkole i zajechac na dyskoteke pod miastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: a ja sobie kupilem 12-letniego Opla Corse za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 23:32 już z opłatami? kupiłeś na giełdzie czy od laweciarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wójt DUDEK = WICHNIAREK !!! ABY KASA SIĘ ZGADZAŁA !!! IP: *.spray.net.pl 24.12.05, 00:15 Zero ambicji, tylko kasa sie liczy... Odchodzi, odcchodzi i odejść nie może, a tak naprawdę to chcą się go pozbyć... Jureczka Łotwa 0:1... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: DUDEK = WICHNIAREK !!! ABY KASA SIĘ ZGADZAŁA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.05, 16:03 Co jak co ale właśnie w Liverpoolu Dudek ma kontrakt, który opiewa na okrągłą sumkę (swojego czasu był jednym z najlepiej zarabiających piłkarzy tego klubu)i jak zmieni klub na pewno nie dostanie takich pieniędzy jak w The Redds. Są ludzie którzy mają ten komfort i pewne rzeczy robią dla przyjemności a nie dla pieniędzy, Dudek może się zaliczać właśnie do takich osób, na pewno jest zabezpieczony finansowo do końca życia. A że upomina się o grę w pierwszym zespole to dobrze świadczy o nim jako o zawodniku, inni pewnie woleliby siedzieć na ławce i mieć za to kasę a nie przejmować się wynikiem meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC Re: DUDEK = WICHNIAREK !!! ABY KASA SIĘ ZGADZAŁA IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 24.12.05, 18:14 Czyli wg Ciebie objawem tego braku ambicji jest to, ze chce grac i zada transferu, ktory pewnie bedzie oznaczal zmniejszenie gaży??? Pomysl zanim cos napiszesz dziecino... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: a ja sobie kupilem 12-letniego Opla Corse za 24.12.05, 13:06 Gość portalu: greg napisał(a): > już z opłatami? kupiłeś na giełdzie czy od laweciarza? Od jumacza... :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vw Re: a ja sobie kupilem 12-letniego Opla Corse za IP: 80.50.169.* 24.12.05, 14:03 A ja mam Vento. Uważam że Vento jest de best bo mu blachy nie gniją jak w jakiś tam oplach Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejm0111 Re: a ja sobie kupilem 12-letniego Opla Corse za 24.12.05, 14:31 Gość portalu: Vw napisał(a): > A ja mam Vento. Uważam że Vento jest de best bo mu blachy nie gniją jak w jakiś > tam oplach nie znacie sie na autach-najlepsze sa SIERRY>WESOŁYCH SWIAT dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
pivko2 Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam 23.12.05, 23:31 Niech go puszcza z tego Liverpoolu bo nasz najlepszy pilkarz sie marnuje... Mam nadzieje ze Jurek znajdzie nowy klub i bedzie pierwszym bramkarzem na MŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halsiak Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.aster.pl 23.12.05, 23:37 nasz najlepszy piłkarz, haha, a to dobre.. niech sobie chłopak gdzieś gra, ale na MŚ już raz zaprezentował swoje "umiejętności", mi w zupełności wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam 23.12.05, 23:43 Są dwie możliwości: albo w grę wchodzą jakieś dodatkowe czynniki, o których nie wiemy, albo Benitez jest idiotą - ze świetnego bramkarza zrobił frustrata, który nie wiadomo w jakiej jest formie. Mądrzy trenerzy mający o dwóch równorzędnych bramkarzy radzą sobie w ten sposób, że jeden np. gra w lidze, a drugi w innych rozgrywkach (puchary krajowe i europejskie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_lebowski A ja Franka dziś z żoną w księgarni widziałem... IP: *.net.pl 24.12.05, 00:05 ...ale ani plakatu ze zdjęciem, ani flamastra, ani aparatu nie miałem. Może w Niemczech go autograf i wspólne zdjęcie poproszę, jak mi Listek wejściówkę załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmnm blad zrobil ze przedluzyl kontrakt z liverpoolem IP: *.com.pl 24.12.05, 00:46 a teraz bedzie musial odbebnic 1,5 roku bo co tak naprawde Dudek moze zrobic ? nic. Wszystko zalezy od Beniteza a ten ma w nosie problemy Dudka i go nie szanuje - bo nie mozna inaczej nazwac jak brakiem szacunku stawianie bramkarza w takiej sytuacji. jedyna szansa Dudka wydaje sie to zeby poklocil sie na tyle z kilkoma osobami by naprawde przestali go tam chciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo to są problemy Matyska z przed 4 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 01:00 i oby nie skonczyło się jak wtedy. Matysek też mógł siedziec na ławie w niezłym klubie, zaryzykował i to był jego koniec. (ale wyjazd na mistrzostwa był, tylko bez gry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rondo I sam jestes Panie Dudek winny swojego upadku... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 24.12.05, 01:17 Bo lezysz facet. Pomimo "szczescia" z Milanem nikt Ci nie zapomni "szmat" jakie puszczales notorycznie w premiership. Nie wiem, moze kasa przycmila Ci oczy ale przegrales. W premiership musisz byc przez caly czas na topie, Ty przespales szanse...niestety. Mam nadzieje ze Boruc bedzie bardziej rozsadny. Jak sam powiedziales Panie Dudek...trzeba niestety przez caly czas opieprzac, Ciebie panie Dudek, wtedy grasz a nie spisz...a szkoda, bo moglbys byc najlepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydemokrata.pl [...] IP: *.net152.okay.pl 24.12.05, 10:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.qc.sympatico.ca 24.12.05, 01:25 Benitez to jest bezczelny egoista a nie zaden trener.To tak sie dziekuje bramkarzowi ktory zalatwil Puchar w finale z Milanem.Tak jak Benitez postapil z Dudkiem postapic moze mozna z z bramkarzem ktory nic nie znaczy ale taki bramkarz jak Dudek po tym co zrobil z Milanem...ile pieniedzy Liverpool otrzymal ,jaki prestiz ma teraz.Ale do rzeczy.Zeby Dudek nawet nie dostal jednej szansy gry w Japonii..A nastepny paradoks Benitez wie ze Dudek nie pojedzie na MS(napewno jego juz ostatnie) jak nie bedzie gral.Nie chce go puscic z Liverpoolu mowiac ze Dudek to swietny bramkarz a jednoczesnie przygotowuje Carsona na drugiego bramkarza.Juz widze jak Benitez gra wielkiego biznesmena ktory pilnuje interesow Liverpoolu i udaje taniego cwaniaka przed wlascicielem mowiac mu jak to on uklada te klocki i sprytnie gra w szachy.Na reku ma Reine Dudka trzyma w razie Reina odniosl by kontuzje dzisiaj a na jutro szykuje Carsona.To jest cala polityka Beniteza.Ciesze sie ze Dudek mowi dosc! Tak jak Benitez uklada plan dla Liverpoolu tak Dudek musi miec swoj.I jego cel to MS a wiec proponuje rozmowe z Benitezem i nalezy mu powiedzic Goodbye! Mr.Benitez.Ja chce jechac na MS i dalej sie rozwijac a jak nie to Dudek powinien pojsc do wlasciciela na rozmowe i wyjasnic mu ze Benitez wcale nie reprezentuje Liverpool wlasciwie.Dzisiaj znajda sie kluby ktore za Dudka napewno zaplaca million a jutro moze ich nie byc.W 2007 Dudek bedzie mogl odejsc za darmo.To jest polityka Beniteza i tak sie dziekuje ze pokonanie Milanu? Teraz pilka jest w rekach Dudka.Od niego zalezy jak nia zagrac a nie Benitez Powodzenia i Wesolych Swiat dla Dudka i wszystkich czytelnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.dyn.optonline.net 24.12.05, 02:29 Maciek,ile Ty masz lat?15?Zastanowsie chlopcze co piszesz.Dudek za final LM dostal kase,medal,slawe,miejsce w gablocie slaw swego klubu i JUZ.Nikt nie bedzie Go wystawial za zaslugi,a niestety jest gorszy od Hiszpana.Ma kontrakt,ktory sam podpisal(nie ma tam mowy,ze bedzie pierwszym bramkarzem)i musi go wypelnic.Jesli klub stac na tak drogiego rezerwowego(w Chelsea jest nawet lepszy),to sorry Dudi,ale mozesz jedynie udawac,ze placzesz i grzecznie brac szmal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Maciek IP: *.server.ntli.net 24.12.05, 02:46 Ty czlowieku chyba jestes zaslepiony. Dudek zalatwil puchar w finale z Mediolanem ??? Chyba ogladales inny mecz bo ten mecz wygral Gerard z kolegami, ktorzy walczyli do konca a nasz Jureczek puscil w nim 4 bramki (jedna nie uznana) dwa razy obroncy wybijali pilke z linii bramkowej bo nasz Jureczek kompletnie sie pogubil a Szewczenko strzelajac karnego wcelowal akurat w jego reke. Dudek to dziecko szczescia i najlepiej niech gra na loterii jesli ma jeszcze za malo szmalu bo chyba o to mu tylko chodzi kiedy mowi o wyjezdzie na Mundial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RE mp Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.qc.sympatico.ca 24.12.05, 11:17 Jak ja mam 15 lat to ty chlopcze masz 4 lata.Po pierwsze sam fakt ze Dudek podpisal kontrakt nie znaczy ze drzwi sie juz za nim zamknely.Nie bede cie uczyl dzieciaczku o roznych mozliwosciach ktore pozwola kontrakt rozwiazac ale zapewniam ze problemu z tym nie ma.Powinienes sam sie juz domyslec jak Jurek mowi ze jak nie bedzie gral to spada.Ale dla dzieciaczka to juz jest chyba za trudne do zrozumienia.Apropos roli Dudka w meczu z Milanem proponuje mecz jeszcze raz zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 15:29 Stary nie ośmieszaj się ...lepiej sam obejrzyj ten mecz ale cały, anie tylko kilka interwencji Dudka. ___ bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikow77 Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: 62.141.217.* 24.12.05, 04:37 Jurek zapytaj naszych "The best" jak to się robi. Kilka teleturniejów, wywiady z gwiazdami w debilnych "talk showach", reklamy żyletek, i skończysz (albo już skończyłeś) jak Darek "the CEKOL Michalczewski" buhahahaha albo Krzysiek vel. "Krzyżówka" z TV Polonia buhahahaha.Qu.., zero ambicji, tylko kasa, kasa, kasa. Daj sobie spokój i kupuj dalej nieruchomości teraz już w IV RP ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin zazdrosnik IP: 217.153.6.* 24.12.05, 11:11 alez Ty glupi jestes chlopie, widac ze z ciebie zazdrosnik ...reklamowke kreci sie kilka godzin i robia to sportowcy na calym swiecie, przewaznie bedac na topie. co innego prowadzenie teleturnieju. ech zazdrosc...Jurek powodzenia, choc Liverpool juz nie dla ciebie, trzeba odejsc do innego klubu i tam walczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikow77 Re: zazdrosnik od Marcina IP: 62.141.217.* 26.12.05, 00:51 A ty jesteś debilem do kwadratu. Reklamówkę kręci się kilka godzin, buhahaha. Chyba jak sobie ją nakręcisz VHSem w domu z rodzinką na święta. Pokaż mi gdzie są reklamówki z Lenoxem, Vitaliem, Wladimirem, Mikem, Evanderem, czy nawet Andriu. A może Sebastian Loeb, Colin McRae, albo Richard Burns ??? Przecież oni zajmują/zajmowali się sportem. Zobacz na gwiazdy Realu (który kocham) Tacy jak Beckham, Zidane mają w dupie grę (co widać) i kręcą reklamówki. Jeżeli Dudek chciał tego samego to będzie miał. Zostanie gwiazdą TP SA i Warki. Niech spie... do domu, inwestuje w nieruchomości i przyzna że nie chce mu się grać i przespał najlepszy moment. To samo nasz mistrz Hołek. Wciągnął ich Tv biznes, przez co zapomnieli o swoim sporcie. Pozdrawiam Mikow77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Jurek czemu dyskutujesz fanatykiem legii IP: 62.89.80.* 24.12.05, 07:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boria Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.promax.media.pl 24.12.05, 07:48 od pół roku słyszę to samo ,trzeba było rzucać sie w te kwadraty które nakazał Benitez,nie zdobilibyście co prawda pucharu Europy ale wyszło by że słuhasz trenera,a teraz Benitez sie mśći za nieposłuszenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 07:53 To spadaj do gazowni podobno dzwoniła do Ciebie jakaś Krystyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KumoterSzyszkownik "Dudek niewinny! Gdzie byli obrońcy?!!" IP: *.internet.v.pl 24.12.05, 08:53 Mam nadzieję, że nie będę już musiał wysłuchiwać takich bzdurnych komentatorzy po każdej puszczonej szmacie przez Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikow77 Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: 62.141.217.* 26.12.05, 01:01 Dobre !!!! Popieram, tak to się robi na Śląsku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam 24.12.05, 09:20 Najlepiej do reklam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 09:43 To spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wer Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 09:44 Lepiej spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro z niewolnika nie ma pracownika IP: *.chomiczowka.waw.pl 24.12.05, 10:05 czy Benitez tego nie rozumie,upór z jego strony można odczytać jako złośliwość i robienie na złość a chociażby "za zasługi" powinien zmienić stanowisko bo gdyby nie Dudek to byłaby dupa a nie puchar mistrzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: z niewolnika nie ma pracownika IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 24.12.05, 10:21 A Krystyna z gazowni nie miala dla niego jakiejś oferty? Moze bedzie ciag dalszy. A na powaznie to Dudek jest slabszy od Reiny i nie ma sie co oszukiwac. Z tym ze Benitez powinien okazac sie czlowiekiem. Wiadomo interes klubu itd ale Dudek nie jest mu do szczescia potrzebny. A trzymajac go moze odebrac mu ostatnia szanse na wyjazd na mistrzostwa. Jakis tam dlug wdziecznosci w stosunku do Dudka miec powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 10:47 Spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loopy Niech nie podskakuje tylko siedzi na tej lawce... IP: *.orange.pl 24.12.05, 10:47 ...to dobra dla niego pozycja.Bedzie gral i gdzie? W Legii? To bylby szczyt jego mozliwosci. Jako bramkaz jest przecietny i musi to w koncu zrozumiec. Lepiej byc rezerwowym w Liverpool niz podstawowym polskiej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra dudek trzymaj sie mocno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 10:47 to nie prawda ze wymagamy od dudka bog wie czego tak mi sie przynajmniej wydaje u nas na slasku cieszynskim ogolnie opinia wyglada tak ze jestesmy szczesliwi ze mamy dwoch swietnej klasy bramkarzy , ale powracajac do tematu to DUDEK ODEJDZ Z LIVERPOOLU nie mozesz sobie pozwolic na to zeby sie toba bawili bo to co robia to ewidetnie zabawa bawia sie twoim kosztem przerwij to i szukaj nowego klubu nawet jesli beda chcieli cie wystawic na najblisze spotkania w pierszym skladzie nie zgadzaj sie to napewno bedzie podpucha zeby cie uspokoic walcz o dobry klub i pokonaj nowym klubem liverpool wtedy cie docenia:>powodzenia i wesolych swiat:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryanel www.bialoczerwoni.ovh.org IP: *.astra-net.com 24.12.05, 10:54 odejdz, bo Benitez na ciebie nie postawi, woli Carsona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tychów Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 24.12.05, 11:15 Dajcie odpocząć jemu i nam od niego! Piję piwo i z butelki wyskakuje mi JD, w telefonie pani Krystyna pyta się o Jurka, kupuję GW mam JD w różnych odmianach. Tylko data jest inna. Jest to dowód antyreklamy! Na drzewo z tymi wiadomościami! Bo mam prawo być tym znudzony aż do bólu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazownia Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.gorzow.mm.pl 24.12.05, 12:09 jurek jest zajety teraz mocno, ma co innego na glowie, halinka z gazowni dzwoni do niego, teraz nowa reklama dudka w branzy piwnej - sprzedaje sie chlopczyna, no niemowiac nic o ksiazce jego Odpowiedz Link Zgłoś
marczek Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam 24.12.05, 12:10 Jestem z tobą bedzie dobrze mam nadzieję żę bedziesz grał i im wszyskim pokażesz albo znajdziesz inny klub powodzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw no to niech spada! IP: *.chello.pl 24.12.05, 15:12 o jezu !!! juz od roku czytamy ze Dudek w koncu odejdzie- no to niech wreszcie odejdzie i bedzie spokoj!! przeciez na liverpoolu swiat sie nie konczy i nie robcie z tego takiego wielkiego halo ze Dudek, ktory potrafi troche tanczyc odchodzi z Liverpoolu... przestancie sie tym podniecac i co trzy dni wypisywac ze Dudek albo bedzie gral albo odejdzie, bo to nudne juz sie robi nieco.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser DUDEK=0=PORAZKA PILKI=SPADAJ NA ZAWSZE IP: *.his.uni.torun.pl 24.12.05, 15:24 z bialorusia 1-4 z lotwa 0-1 z rumunia 1-2 z japonia 1-2 z dania 1-5 z walia 3-2 zw szwecja 2 razy 0-3 MISTRZOSWA SWIATA w kazdym z tych meczy dla repre puscil szmate czy jest jakis bramkarz ktory zawalil tyle spotkan w repre??? nie ma 3 razy z rzedu liverpool przegral z manu na anfield z powodu dudka, puscil szmaty forlana, giggsa i rooney'a, z leverkusen za kadencje huolliera 2-4, puscil szmate ballacka z 30 metrow z leverkusen za kadencje beniteza 3-1 w finale z milanem puscil szmate maldiniego, pilka po kozle wpadla w srodku brami a gdzie byl dudek?? zle ustawiony, kardynalne bledy w 2 polowie przedostatnia kolejka w zeszlym sezonie z arssenalem 1-3 na highbury, to gwozdz do trumny, to co wyprawil tam do wola o pomste do nieba, realizator pokazal beniteza i kibicoe liverpoolu ktorzy trzymali sie za glowe, i jak powiedzial nahorny podczas transmisji to pozegnanie dudka, po prostu wsty, hanba nie mowie tu o spotkaniach z boro na wyjezdzie, z tottenhamem na w.h.lane, z portsmouth na anfield, z charltonem 2-3 w londynia, czy zapomnialem o jakims meczu waznym??? mozliwe, bo on duzo puscil i dlatego dudek SPADAJJJJJJJJJJJJJJJJJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KumoterSzyszkownik Re: DUDEK=0=PORAZKA PILKI=SPADAJ NA ZAWSZE IP: *.internet.v.pl 24.12.05, 17:08 koneser ! Co ty wypisujesz? Dudek przy tych wszystkich golach był niewinny! Gdzie byli obrońcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liverpool Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 15:29 idź do benfiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: botuk Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 16:38 k***wa klikam Dudka a mam Di Stefano - admini ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 24.12.05, 18:17 ja mam to samo. To juz trwa minimum dwie godziny... ekipa gazety.pl chyba rozpoczela kolacje wigilijna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołaj lizut Re: Jerzy Dudek: Albo gram, albo spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 18:19 do psiego jeża, ile można ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś