Gość: marky IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.11.02, 23:00 ...genialnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbych Re: 4-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.utc.com 14.11.02, 23:07 KurfAAAAAAAA jest piknie tera nasza Wiselka przechodzi dalej tych wloskich bambusow.Lalalaalalalala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: 4-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.utc.com 14.11.02, 23:08 Gość portalu: marky napisał(a): > ...genialnie !!! Dzieki ci stary ale mi sprawiles niespodzianke bo juz myslalem ze poplyniemy.Trzymaj sie marky i napisz jak bedzie wynik koncowy.Zbych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marky Re: 4-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.11.02, 23:12 ...ostatnia minuta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: 4-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.utc.com 14.11.02, 23:16 i co dalej stary czy nasza Wiselka kochana wygrala z makaronami stary odpisz bo sie zeszcze z niecierpliwosci gdyz nie moge ogladac tv a na moim internecie nei chce sie pokazywac ta piepszona relacja na zywo.Odpowiedz jak bedzoe koniec i jaki bedzie wynik to dam ci bizi za ta wiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marky koniec !!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.11.02, 23:20 ja rowniez nie moge ogladac relacji na zywo, nadaje z londynu. sledzilem relacji meczu na portalu gazety. trzecia runda Pucharu UEFA!!! tego Wislakom juz dawno sie nie udalo osiagnac. Brawo,brawo,brawo! Za wynik, za styl i za dazeniedo celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: koniec !!! IP: *.utc.com 14.11.02, 23:33 Gość portalu: marky napisał(a): > ja rowniez nie moge ogladac relacji na zywo, nadaje z londynu. sledzilem > relacji meczu na portalu gazety. trzecia runda Pucharu UEFA!!! tego Wislakom > juz dawno sie nie udalo osiagnac. Brawo,brawo,brawo! Za wynik, za styl i za > dazeniedo celu. dzieki ci stary KURWA WISELKA PANY W #3 RUNDZIE.Maszu mnie stary odgomnego buziaka kurwa tak sie ciesze.Dzieki za relacji bo myslalem ze zwariuje jestem w New York,celowo zerwalem sie z roboty ze stako kantujac bosa ze mam szalenie wazny telefon i musze sie zerwac,a tu moja Wiselka grala ha ha ha gosc dal sie nabrac.Moj internet i relacja na zywo nie dziala wyslalem ze sie kurwa wsciekne i dlatego prosilem zeby ktos dal wynik z meczu.dzieki tobie stary uratowales mnie przed psychiatrykiem bo chyba bym zwariowal nie majac wyniku lub uratowales kolego czyjes zycie bo jak by ktos wszed mi w droke to bym zadzgal ze zlosci ze nie moge obladac i nie znam wyniku meczu cale szczescie za jak chlopaki wrocili z roboty pozniej bo czlonki bali sie zwolnic wczesniej to juz bylem spokojny i sledzilem twoje relacji z meczu.A korwa teraz chlopie woda sie leje strumieniami bo tzreba uczcic wygrana Wiselki chlopaki sie dolozyli i kupilim 4 flkaszki naszej polskiej wody na Bruklinie.Pirdole jutro nie ide do roboty bo po pol litry wody na leb nie bede w stanie a moze kolego tez sei napijesz chetnie bym poczestowal nawet i przez kabel.dzieki kolego i trzymaj sie i musisz sei dzisiaj upic z powodu awansu Wiselki.Czesc tobie Zbych Odpowiedz Link Zgłoś