Dodaj do ulubionych

4-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.11.02, 23:00
...genialnie !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zbych Re: 4-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.utc.com 14.11.02, 23:07
      KurfAAAAAAAA jest piknie tera nasza Wiselka przechodzi dalej tych wloskich bambusow.Lalalaalalalala.
    • Gość: zbych Re: 4-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.utc.com 14.11.02, 23:08
      Gość portalu: marky napisał(a):

> ...genialnie !!!
      Dzieki ci stary ale mi sprawiles niespodzianke bo juz myslalem ze poplyniemy.Trzymaj sie marky i napisz jak bedzie
      wynik koncowy.Zbych.
    • Gość: marky Re: 4-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.11.02, 23:12
      ...ostatnia minuta...
      • Gość: Zbych Re: 4-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.utc.com 14.11.02, 23:16
        i co dalej stary czy nasza Wiselka kochana wygrala z makaronami stary odpisz bo sie zeszcze z niecierpliwosci gdyz
        nie moge ogladac tv a na moim internecie nei chce sie pokazywac ta piepszona relacja na zywo.Odpowiedz jak
        bedzoe koniec i jaki bedzie wynik to dam ci bizi za ta wiadomosc.
        • Gość: marky koniec !!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.11.02, 23:20
          ja rowniez nie moge ogladac relacji na zywo, nadaje z londynu. sledzilem
          relacji meczu na portalu gazety. trzecia runda Pucharu UEFA!!! tego Wislakom
          juz dawno sie nie udalo osiagnac. Brawo,brawo,brawo! Za wynik, za styl i za
          dazeniedo celu.
          • Gość: zbych Re: koniec !!! IP: *.utc.com 14.11.02, 23:33
            Gość portalu: marky napisał(a):

> ja rowniez nie moge ogladac relacji na zywo, nadaje z londynu. sledzilem
            > relacji meczu na portalu gazety. trzecia runda Pucharu UEFA!!! tego Wislakom
            > juz dawno sie nie udalo osiagnac. Brawo,brawo,brawo! Za wynik, za styl i za
            > dazeniedo celu.
            dzieki ci stary KURWA WISELKA PANY W #3 RUNDZIE.Maszu mnie stary odgomnego buziaka kurwa tak sie
            ciesze.Dzieki za relacji bo myslalem ze zwariuje jestem w New York,celowo zerwalem sie z roboty ze stako kantujac
            bosa ze mam szalenie wazny telefon i musze sie zerwac,a tu moja Wiselka grala ha ha ha gosc dal sie nabrac.Moj
            internet i relacja na zywo nie dziala wyslalem ze sie kurwa wsciekne i dlatego prosilem zeby ktos dal wynik z
            meczu.dzieki tobie stary uratowales mnie przed psychiatrykiem bo chyba bym zwariowal nie majac wyniku lub
            uratowales kolego czyjes zycie bo jak by ktos wszed mi w droke to bym zadzgal ze zlosci ze nie moge obladac i nie
            znam wyniku meczu cale szczescie za jak chlopaki wrocili z roboty pozniej bo czlonki bali sie zwolnic wczesniej to
            juz bylem spokojny i sledzilem twoje relacji z meczu.A korwa teraz chlopie woda sie leje strumieniami bo tzreba
            uczcic wygrana Wiselki chlopaki sie dolozyli i kupilim 4 flkaszki naszej polskiej wody na Bruklinie.Pirdole jutro nie ide do
            roboty bo po pol litry wody na leb nie bede w stanie a moze kolego tez sei napijesz chetnie bym poczestowal nawet i
            przez kabel.dzieki kolego i trzymaj sie i musisz sei dzisiaj upic z powodu awansu Wiselki.Czesc tobie Zbych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka