Gość: MM IP: *.216.41.6.conversent.net 28.02.06, 21:00 Gratulacje. No coz, z Lotwa trzeba wygrac, z Portugalia nie przegrac :o))) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feezee bramka piszczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:11 rapidshare.de/files/14365494/hiszpania-polska_0-1_piszczek.avi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio. Re: bramka piszczka IP: *.acn.waw.pl 28.02.06, 21:17 dzieki. surrealistyczny ten filmik. najpierw te smieszne dziadki, a pozniej bramka kuriozum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Re: Młodzieżówka pokonała Hiszpanię! IP: *.nyc.res.rr.com 28.02.06, 21:26 tylko dlaczego z portugalia na wyjezdzie, co to za pomysl grac po 1 meczu, wiadomo ze losowanie decyduje o tym kto jest na b. uprzywilejowanej pozycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Młodzieżówka pokonała Hiszpanię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:47 przeciez na mlodziezowke i tak kibice nie chodza, wiec co za roznica, czy u siebie, czy na wyjezdzie.tylko kwestia podrozy, ale portugalia to przeciez nie kazachstan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C-nik Skladu Hiszpanow to podac nie laska, redaktorzyno? IP: 82.139.44.* 28.02.06, 22:13 Skad mam wiedziec, ile jest warte to zwyciestwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Skladu Hiszpanow to podac nie laska, redaktor IP: *.crowley.pl 28.02.06, 22:16 Nie nalatuj tak na "redaktorzyne" z GW Przeciez taki "redaktorzyna z GW" to "czwarta wladza"- jeszcze cie nazwa "faszysta" i zaciankowym ciemnogrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mishek Re: Skladu Hiszpanow to podac nie laska, redaktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:18 sklady obu ekip można znaleźć tutaj www.as.com/articulo.html?d_date=20060228&xref=20060228dasdasftb_42&type=Tes&anchor=dasftbP00 Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 I czym się podniecać ? 28.02.06, 22:22 Od zawsze jesteśmy dobrzy na poziomie młodzieżowym.Po prostu nasze "talenty" są lepiej przygotowane atletycznie (słynne "bieganie po górach") i dzieki temu z nawiązką rekompensuja braki techniczne.Później rywale z Hiszpanii , Włoch czy NIemiec nabierają ciała ,zdobywaja doswiadczeni uczą się radzić sobie z agresywną grą a nasi jako 22-3letnie stare konie techniki juz nie poprawią.Słyszałem , ze w barwach hiszpanskiej młodzieżówki grał m.in Iniesta z Barcy i kilku innych reprezentantów tak renomowanych klubów jak Betis , Saragossa czy nawet Real Madryt.Czy naprawdę myslicie , ze rezerwowy Zagłębia Lubin - Piszczek , bedzie od nich lepszy ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x naprawde IP: *.crowley.pl 28.02.06, 22:34 Naprawde mysle ze rezerwowy Zaglebia-Piszek bedzie lepszy w swoim zawodzie (pilka nozna) niz szatek100 z swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: Młodzieżówka pokonała Hiszpanię! IP: *.man.olsztyn.pl 28.02.06, 22:40 Niemcy chcą u siebie Mistrzostw Świata? img523.imageshack.us/my.php?image=kibice5jj4zr.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madi Re: Młodzieżówka pokonała Hiszpanię! IP: 87.207.129.* 01.03.06, 03:45 Juanfran to chyba nie ten, ale iniesta jak najbardziej - bramka strrrraszna, ale dobrze ze pobiec mu sie chcialo, wielkie dzienki za ten download!!!! ja nie rozumiem zupelnie czemu to zwyciestwo ma byc bez znaczenia -> wedlug mnie rooneye i inne messie juz sie nie rozwina, ergo wydaje mi sie ze w wieku 23 lat to nie jest problem przewagi sily nad technika, a jesli idzie dobrze nalezy sie cieszyc (ale to tylko jedno zwyciestwo!) mysle ze to nie o to chodzi ze ci mlodzi sie nie rozwijaja, tylko po prostu pilkarze sie nie rozwijaja - to nie sa juz takie mlodziki znowu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxca Fabiański - brawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 11:57 oglądałem mecz na hiszpańskiej TV. Hiszpanie zagrali b. brutalnie. technicznie byli od nas dużo lepsi. Ale liczy się to co w siatce.Fabiański zagrał świetny mecz.Piszczek był tam gdzie trzeba. Błaszczykowski też miał okazję, dobrze strzelił ,pomylił się o centymetry.brawo oby tak dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś