Gość: kibic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 15:24 już myślałem, że to fajny uczciwy, kulturalny facio, zawodowy sportowiec. Jeżeli potwierdzi się oskarżenie to jestem przeciwny powoływania Piechny do kadry. Chamstwu mówimy stop. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaszczur Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 15:30 zgadzam sie z przedmowca - jesli to sie potwierdzi to tez strace szacunek - ale zazwyczaj tak jest Ci ktorzy w mediach pokazuja swoja skromnosc czesto pozniej - wychdozi ich prawdzwie ja - juz wole burakow ktorzy sie z tym nie kryja niz ktos kto gra kulturalnego spokojnego a pozniej wychodzi jaki byl na prawde ! - ale oczywisie na razie to tylko oskarzenie - i poczekajmy az sie sprawa wyjasni - bo nie jestem zwolennikiem oceniania przed wyrokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 15:41 Choto powinien dostać czerwoną kartkę za brutalne faule. Po prostu legła nie może się pogodzić z przegraną i próbują zaszkodzić przeciwnikowi. Wątpię, aby Kiełbasa powidział coś takiego, a jeśli nawet to w rewanżu za brutalną grę tego gościa z Afryki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: *.man.olsztyn.pl 10.03.06, 16:19 czyzbys uwazal ze za twarda czy brutalna gre mozna kogos obrazac za kolor skory??? NIE MOZNA!!! Choto to czlowiek jak kazdy inny i z tego powodu nalezy mu sie szacenek, a rasizm to najgorsze co moze byc, nalezy to tepic i pietnowac, i na koniec dla przypomnienia, KLUB Z WARSZAWY NAZYWA SIE LEGIA, mam nadzieje ze to literowka u ciebie byla, chociaz watpie bo po wypowiedzi to mozna cie uznac za zakompleksionego legiofoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id to wątp sobie dalej, ale on się już przyznał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 17:25 to wątp sobie dalej, ale on się już przyznał Odpowiedz Link Zgłoś
masruba Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto 10.03.06, 15:35 Kiełbasa, no co Ty? nie wierzę, żeby posunął się dalej niż poza zwykłe meczowe złośliwości, o które łatwo w zaciętym spotkaniu. gram w piłkę i wiem, że sportowa złość popycha niekiedy do obraźliwych gestów i zachowań, wstydliwie przyznam, że takowe nie są mi obce, ale Kiełbasa, który LŻY czarnego rywala? niech to nie będzie prawda. ASPN CWP Odpowiedz Link Zgłoś
dlison Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto 10.03.06, 15:48 hehe no to od dzisiiaj nie bede jadl bialej kielbasy, a piechna to gej z wampa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CORONA zaczyna się gra poza boiskiem!! IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 10.03.06, 15:51 Najpierw II trener miał niby lżyć, teraz Kiełbasa i kibice? Pachnie to zdrową prowokacją zwłaszcza, że na mecz wrócili szalikowcy (spisywali się wyśmienicie). Jeszcze kilka miesięcy temu klub był nagradzany za walke z rasizmem, a teraz ktoś chce ugruntować opinie, że w Koronie rasista na rasiście i nieważne czy trener, kibic, czyzawodnik. Klub powinien odpowiedzieć z całą stanowczością na te oskarżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dareckin Re: zaczyna się gra poza boiskiem!!jakim boiskiem? 10.03.06, 16:02 o jakim boisku mówimy?chyba nie Kolportera.cała Polska widziała,że na klepisku grali piłkarze.i proszę nie mówić o zawodowstwie.mamy XXI wiek,a nie średniowiecze.Piechna wygląda na jełopa i zamądrzałego gostka.zobaczymy co pokażą w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazio88 i bardzo dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:00 należało mu sie.A ty kolo co pie...sz od rzeczy.Co mnie obchodzi jego stosunek do zawodników inych ras i krajów.Ważne,żeby obchodziła go POLSKA! AZS CZĘSTOCHOWA! SMASH THE REDS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek [...] IP: *.chello.pl 10.03.06, 16:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supersonic Re: wogle nie wiem o co chodzi?? IP: *.phlapa.east.verizon.net 10.03.06, 16:11 biedy polaczek, wiadomo ze w bolandzie czarnego to ty widzisz raz na miesiac (jak dobrze pojdzie), wszyscy biali, wiec jak tylko ktos inaczej wyglada, to od razu jest kogo powyzywac. proponuje wycieczke chociazby do Holandii czy nawet Niemiec, moze troche sie wtedy twoja tolerancja zwiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: wogle nie wiem o co chodzi?? IP: *.chello.pl 10.03.06, 16:14 ej ja nie mam nic do czarcych ... traktuje ich normalnie... i tak tez potraktowal Choto Piechna/// Grzesiu powiedzial w wywiadzie ze nazwal Choto czarnuchem, ale ten pierwszy go sprowokował... wyzywal go i gral nadzwyczaj brutalnie... I tak wogle to bylem w Holandii Niemczech , Danii , Maroku , RPA itd ... I wszędzie mozna usłyszec takie wyzwiska... Ty białasie , ty czarnuchu... po prostu wyluzujcie, polacy nie sąrasistami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor, autor Re: wogle nie wiem o co chodzi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:42 Zastanów się czasami nad tym co piszesz - masz kilka postów wyżej wyraźne przykłady głupoty, rasizmu, czy homofobii, a potem piszesz, że Polacy nie są rasistami. Sam napisałeś: "Choto na drzewo prostowac banany" - co to jest jak nie rasizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubok Re: wogle nie wiem o co chodzi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:57 Gość portalu: piotrek napisał(a): > Przeciez skoro nawet piechna odpowiadając na ostrą grę i wyzwiska pod swoim > adresem nazwal Choto czarnuchem to nic wielkiego pod wpływem emocji takie > rzeczy sie zdarzają... wątpie zeby Choto sie obrazil za to <lol> pewnie > musi > cos takiego slyszec bardzo czesto. W zachowaniu Piechny nie ma zadnego > rasizmu... :D Choto na drzewo prostowac banany Lecz sie. Moze nie za pozno. I lepiej prostuj swoja psychike. Odpowiedz Link Zgłoś
dareckin Re: i bardzo dobrze.co bardzo dobrze? 10.03.06, 16:11 czy twój nick to od lazio roma.nie dziwię się.kibice znani są z zachowań sprzecznych z zasadami życia społecznego.he,he.i pisz po polsku.smash-sr...sz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchowy I taki piłkarz chce do reprezentacji :( IP: 87.207.193.* 10.03.06, 16:26 Piechna pretenduje do reprezentacji Polski a tu takie niesportowe zachowanie Gdy potwierdza sie zarzuty to uwazam iz Piechna powinien zostac ukarany rocznym zakazem wystepów w reprezentacji Polski(przeciez na MS2006 bedzeimy grac z druzynami z Afryki) Sedziowie na MS nie sa tak tolerancyjni jak ci z pzpn-u (poco głupia czerwona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: royal Re: I taki piłkarz chce do reprezentacji :( IP: *.hrpc.uic.edu 10.03.06, 17:32 czy ty ku.. wiesz cos o futbolu? z jakimi druzynami z afryki bedziemy grac? niemcami, ekwadorem, costa rika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: i bardzo dobrze IP: *.man.olsztyn.pl 10.03.06, 16:21 RASISTA!!! spadaj do Saragossy wrzodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: i bardzo dobrze IP: *.man.olsztyn.pl 10.03.06, 16:23 to bylo do lazio88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: i bardzo dobrze IP: *.derby.ac.uk 10.03.06, 19:42 No stary widze, ze mózg w lombardzie w zastaw za mięśnie zostawiles.... Odpowiedz Link Zgłoś
dareckin [...] 10.03.06, 16:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sali Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: 87.207.216.* 10.03.06, 16:14 I parówa dołączył do grona piłkarzy prostaków. Już kolejny zawodnik wychodzi na rasiste. I znowu dostanie "dotkliwą" kare 1 000 zł, jak reiss. Znowu dojdzie do kompromitacji pzpnu. Za takie zachowanie powinno sie dawać karu najsurowsze, co najmniej półroczną pensje zawodnika, wtedy się nauczy, wykopmy rasistów z polskich boisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.03.06, 06:00 i co mial powiedziec temu wszeschstonnemu obroncy (L) "spadaj afrykanczyku " czy "uspokuj sie kolego " gdy ten go po kostkach latal ile wlezie , A teraz jedan glupia plotka i kazdy juz psy wiesza . Troche wyrozumialosci !!! A jak nie to na "parade " i tam sie nauczycie ... Jesli zasluzy to Kielbase do REPRY i ch ........z rasistowkimi plotkami , p.s . Ja jak by powiedziel "Warszawski psie to bylo by ok ???" Nie pozdrawiam z TORONTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki40 Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:45 I w tym miejscu zgadzam się z tobą, ale ja uważam że wyzwiska rasistowskie powinno karać sie dożywotnio zeby nastepny któremu do głowy przyjdzie ubliżanie zastanowił sie czy to warto konfitury zamienić na prace w masarni. przepracowałem duzo lat w masarni i wiem jaka jest ciężka praca w tym zawodzie.A ten burak Piechna myśli ze jemu już wszystko można.Wstyd mi za takich grajków, napewno nie chciałby słyszeć wyzwisk pod swoim adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom Chamskie maniery Choto. IP: 64.209.144.* 10.03.06, 16:20 Operowanie kolorem nie jest i nie musi być rasistowskim wyrazem. Co najwyżej mogło być wyrazem obrony przed atakiem czarnych tzn. chamskich poczynań nieokrzesanego typa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Chamskie maniery Choto. IP: 83.19.95.* 10.03.06, 16:43 To sa jakies jaja, stalem obok, w tunelu prowadzacym z boiska do budynku, dokladnie miedzy Piechna a Choto, bylem takze przy "rozmowie" trenera Wojdygi z Choto. Ok, nie mowie ze te rozmowy byly mile...bo nie byly, ale w koncu to sa faceci, grajacy w pilke, kopiacy sie po nogach itd. dlatego "poszlo" pare niecenzuralnych slowek. Ale absolutnie nie bylo zadnych, podkreslam zadnych na tle rasistowskim, nikt nikogo nie nazywal rasista. Choc ze strony lawki rezerwowych Legii, niski pan w czapce, nie pilkarz, chyba jakis asystent, albo maser, krzyczal w twarz Piechnie (gdy on podchodzil do pilki aby wykonac rzut z autu) "ty Kaszano jeb...ana", parówo piepszona itd. Takze prosze Was aby sie zastanowic nad tym co piszecie, z trybun czesto nie slychac w jaki sposob pilkarze sie do siebie odzywaja, ja mam takie szczescie ze jestem zawsze na murawie i slysze co sie dzieje. To jest robienie z igly widly. Dla mnie lekka przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcarci Re: Chamskie maniery Choto. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.03.06, 17:09 nie wiem jak bardzo wkęcasz z tą bliskością ,ale ogólnie masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolut Re: Chamskie maniery Choto. IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 10.03.06, 17:37 obserwator ma 200% rajcji. Przeciez pilkarze normalnie wyzywaja sie ze uszy wiedna, wiec dlatego ze ktos ma inny kolor skory to nikt nie bedzie zmienial przyzwyczajen, bo byc moze go o rasizm oskarza. Niepotrzebnie robia sensacje, tym bardziej ze na razie nie ma zadnych dowodow ani tym bardziej postanowien w sprawie czy wyroku. wiec moze wstrzymajcie sie na razie z osadzaniem, chociaz wiem ze w naszym kraju jest duze upodobanie do gnojenia ludzi z kazdej okazji. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcarci A wyborcza co robi? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.03.06, 16:51 Nie lubię gdy oliwy do ognia muszą dolać dzięnnikarze.Panowie bądzcie obiektywni,boisko to nie to sąd,a sąd to nie boisko.A więc sprawy sportowe zostawcie na boisku,natomiast rasizm trzeba tempić.A tym podobnych zdjęć z innych boisk można narobić bez liku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: *.promax.media.pl 10.03.06, 17:21 Po prostu, komunikat ma byc czytelny: nie wolno wygrywać z ległą. No i ten Choto, jakiż on delikatny, przecież on gra zawsze czysto, fair i w ogóle. Podobny z niego dżentelmen na boisku jak z Szali. A łokciu Szali w PZPN nie słychać Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Ta Kielbasa juz zgnila 10.03.06, 17:27 Jak dlugo PZPN bedzie tolerowal rasistowskie zachowanie pilkarzy, kibicow i dzialaczy Korony Kielce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <hahaha> Re: Ta Kielbasa juz zgnila IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 10.03.06, 17:41 chyba cie czlowieku bog opuscil. kto jak kto ale chyba dzialaczy korony to o rasizm nie mozna osarzac. wiec zanim cos napiszesz to moze wczesniej troche pomysl. cyba ze za duzo od ciebie wymagam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woodbridge Re: Ta Kielbasa juz zgnila IP: *.nycmny83.covad.net 10.03.06, 18:18 Ortografia czy zwykle niechlujstwo ? Sam odpowiedz na to pytanie. A co do strony merytorycznej. Dzialacze Korony buchaja rasizmem podobnie jak i ich kibice. Wystarczy poczytac komentarze kibicow Korony pod adresem pilkarzy Pogoni Szczecin jakie zostawiaja na stronach oficjalnych i nieoficjalnych tego klubu. Jezeli PZPN tym sie nie zajmie to UEFA na pewno tego nie odpusci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Pogon to nie jest Polski klub IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.03.06, 06:08 i co cie tak uwzielo do dzialaczy Korony ??? PrzecieZ w jesienia wyj...ali rasistow z stadionu. Czy boli Cie brazylijska Ptakowia ??? jasne . troszke tolerancji dla glupoty w naszym kraju , Mississauga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 10.03.06, 17:44 Chato gral brutalnie i perfidnie , osobiscie mam pretensje do sedziego ze nie pokazal czerwonej kartki dla Czato . Jesli mowimy o rasizmie to uwazam ze Polska jest tolerancyjna , czego dowodem jest Chato ktory czuje sie lepij w Polsce niz w swym ojczystym kraju . Czlonek nasze rodziny byl w Kongo . Byl on na kazdym kroku traktowany z pogarda i nienawiscia . Nadmieniam ze nie byl on Polakie ale Kanadyjczykiem . Mysle ze Polska jest tolerancyjnym krajem , i mysle ze obojetnie na kolor skory na boisku obowiazuja zasady gry a nie ciagle perfidne ciosy nie majace nic wspolnego z pilka nozna . To co co robi trener Legi kazac faulowac brutalnie Piechne w meczach jest . Zyje w Canadzie gdzie jest mozajka narodow i wiem ze na boisku Chato gral po chamsku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z ZYCIA WZIETE !!! Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: 81.240.249.* 10.03.06, 18:42 OCZYWISCIE , ZE POLSKA JEST TOLERANCYJNA , INACZEJ SKAD BY SIE WZIELI U NAS ZYDZI , KTOZY BYLI WYPEDZENI Z CALEJ EUROPY , A U NAS W KRAJU MOGLI PRZETRWAC , ROZWIJAC SIE , A NAWET ZAKLADAC WLASNE MIEJSCOWOSCI , CIEKAWE GDZIE WTEDY BYLA TA ICH ANGLIA i CZY ANGLIA JEST BARDZIEJ TOLERANCYJNA OD POLSKI NAWET DZISIAJ,KIEDY W ODRUZNIENIU OD NAS MIELI TAKIE LATWE ZYCIE PRZEZ OSTATNIE LATA , NIE WYDAJE MI SIE . JUZ USPAKAJANIE SWOJEGO SPOLECZESTWA PRZED WSTAPIENIEM POLSKI DO UNII NA ANTENIE TELEWIZJI, ZE DA SIE POLAKOM TYLKO TAKIE PRACE,KTORYCH ONI SAMI i TAK BY SIE NIGDY NIE PODJELI,SWIADCZY O CZYMS.DODAM TYLKO ? ZE NIE JEST TO TRUDNE KIEDY WIEKSZOSC ANGLKOW "MA WMONTOWANY ECHELON"z ktorego naplywaja porady,polecenia itp. jezeli sie upra to i tak poszczegolna osoba nie dostanie pracy nigdzie z powodu naprzyklad , ze niechciala odbyc stosunku homoseksualnego z jednym z pracodawcow, to bardzo czesty powod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregi Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: *.dsl.look.ca 10.03.06, 17:55 Przecież Choto mówił do Piechny "Spier... ty k..wo" to też powinien odpowiedać za lżenie. Jakaś podwójna moralność, jeśli na murzynka powie się "czarnuch" to jest przejaw rasizmu i lżenie, ale jeśli murzynek wyzywa białego to wszystko jest w porządku. Coś tu nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: *.hochtief.de 10.03.06, 18:04 wyjaśnienie jest chyba dość proste zległa legła i teraz płacze i zgrzytanie zębów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOP PRZEMOCY !!!! Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: 81.240.249.* 10.03.06, 18:31 A JA JESTEM PRZECIWNY GRZE ANGLI NA MISTRZOSTWACH SWIATA . WIECIE ILU ONI FAULI SIE DOPUSZCZA , ILU ZAWODNIKOW MOZE BYC PRZEZ NICH KONTUZJOWANYCH NA DLUZEJ ?! TA ANGLIA WOGULE NIE PASUJE DO NASZEJ PILKI , MOZE POWOLAMU JESZCZE REPREZETACJE AUSTRALIJSKICH RUGBYSTOW ?!! angielska pilka jest inna od reszty oni koncentruja sie na zawodniku przeciwnej druzyny , a nie na futboluwce , wiadomo co to oznacza , faule ,faule i jeszcze raz faule , to jest promocja przemocy a nie prawdziwego futbolu,a potem w angli rosna zarozumiale,hamskie,bydlaki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN GEN KOSCIUSZKO Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: 81.240.249.* 10.03.06, 18:48 PIECHNA i TAK JEST NAJLEPSZYM POLSKIM NAPASTNIKIEM . TO ZE SIE ZDENERWOWAL NIC NIE ZMIENIA , A CO WYPRAWIA TAKI ROONEY ILU ON PILKARZY ZFAULOWAL i W ANGLI NIE TYLKO NIC MU NIE ROBIA , ALE CIAGLE GO JESZCZE BRONIA , MOWIAC ALE PRZECIEZ ON JEST ANGLIKIEM i NAWET EMIGRANCI MUSZA GO POPIERAC,BRONIC i WIELBIC TO JEST TAKI CICHY WYMOG ABY ROWNIEZ UTRZYMAC SIE W PRACY w ANGLI.PIECHNA JEST NASZA NADZIEJA NA MISTRZOSTWO SWIATA KTO CHCE GO ZNISZCZYC, KOMU ON SIE NIE PODOBA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto 10.03.06, 18:52 JEst kilka osób rozsądnych, a reszta to ludzie, którzy oglądają piłkę w telewizji i myślą że to zabawa dla grzecznych dzieci Piłka to jest piłka - i tu wyzywają sie piłkarze, kibice itd... Po prostu jest to okazja do wyrzucenia z siebie emocji, a nie podziwiania piękna zagrań... Nawet Rafał Stec to ostatnio zrozumiał - pisząc, iż w Saragossie na trybunach wcale nie ma rasistów, a po prostu kibice starający się zdeprymować przeciwnika (inna sprawa, czy to było inteligentne, mądre itp) Tak samo piłkarze - walczą, faulują się, wyzywają od najgorszych - lepsze to, niż gdyby tego nie było, bo oznacza, że piłkarze walczą naprawdę, że im zalezy, a w przeciwnym wypadku byłoby można przypuszczac, że mecz ułożony Sam znak gorącego obrońcę "Czarnego Luda" we wszystkich innych sytuacjach, który na stadionie po kolejnej nieudanej akcji naszego, czarnoskórego zawodnika krzyczał kiedyś "Wyp*** czarnuchu jak grac nie potrafisz"... Nie mówiąc tego, co krzyczy pod adresem czarnoskórych piłarzy przeciwnika.. Przy tym zaznaczam, tże w ramach równowagi na białych pikarzy przeciwniak potrafi krzyknąć "Wyp* ty białasie" :) Ludzie po prostu tak żyją, to jest częścią tego widowiska i naprawdę tylko chcęci zaistnienia kolejnych działaczy antyrasistowskich zawdzięczamy większośc tych bzdurnych artukułów o rasizmie na stadionach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurczak Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: *.devs.futuro.pl 10.03.06, 20:03 Typowa Legia... przegrali to wymyslają!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: do kibica i innych...zniewolonych umyslowo IP: *.sympatico.ca 10.03.06, 20:50 tak,tak...mowimy wszystkim zboczencom seksualnym i umyslowym; a kto to jest w tej komisji dyscyplinarnej? a kto dal namiar?jakis "kochajacy inaczej"? nawet na tej fotce wyraznie widac - chamskie zagranie "czarnego brata" acha i jeszcze jedno: nie tylko w Portugali jest praca, ale w Afryce tez banany trzeba zbierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piciu84_ PZPN się ośmiesza znowu!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.06, 00:51 Wielka AFERA bo Piechna powiedział do CHOTO CZARNUCHU.A jakby np. podczas meczu Piechna zbluzgał od najgorszych np.Reissa,Surme czy kogokolwiek białego byłoby wszystko OK.A tu wielka afera bo to rasizm!!! ŚMIECHU WARTE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicexpert Re: PZPN się ośmiesza znowu!!! IP: *.catv.net.pl 11.03.06, 02:40 tak naprawde to z tym rasizmem to juz jakis absurd zawsze od podstawowy byl jakis rudy cygan maly gruby kulawy a jak sie gdzie murzynek trafil to bul czrny tak rozumujac o rasizmie to samo spostrzerzenie odmiennosci kolorowego zaczyna byc niepoprawne a wiec pietnujacy piechne jako rasiste sami zachowuja sie lekko rasistowsko mowiac o kolorze skory i generalnie bijac piane wokol niezauwazalnej przecie odmiennosci naszego afrykanskiego gracza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sernik Choto lżył z kibiców IP: *.nat.renicom.pl 11.03.06, 09:41 na meczu Legii w Łęcznej Choto podnosił środkowy palec i pokazywał go dla kibiców... ale tylko wtedy kiedy sędzia asystent był odwrócony od niego. Zdarzenie miało miejsce kilkakrotnie. Kibice zadrwili z jego umiejętności wołając tylko jego nazwisko (żadnego słowa więcej). Potem chyba normalka że za drugim razem kiedy pokazał ów gest z trybun poleciały niecenzuralne słowa. Także nie napiszę kto tutaj prowokuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: PZPN zbada czy Piechna lżył Choto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:03 ale czy piechna miał do choto powiedzieć ty zielony ufoludku albo czerwony maczku jest czarny to powiedział ty czarnuchu przciez to prawda a gdyby do was ktoś powiedział ty białasie to poczulibyście się obrażeni-nie sądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaw Legioniści nauczcie się przegrywać z honorem..... IP: *.devs.futuro.pl 13.03.06, 11:58 Powtarza się sytuacja kiedy rzekomo Piotr Reiss ubliżał Choto w finale PP 2004.Zarówno wtedy jak i teraz legła przegrała...Panowie piłkarze przegrać trzeba umieć, byliście słabsi więc nie wymyślajcie historyjek.A swoja drogą Choto to tutaj wielki poszkodowany ale na bosiku najwiekszy rzeźnik ligi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz-aur Nie płacz tirówko....niedługo nowa edycja PP IP: *.devs.futuro.pl 13.03.06, 12:16 Odpowiedz Link Zgłoś