Gość: Grześ IP: 81.170.29.* 29.03.06, 11:54 Zastąpić? Mnie? s9.bitefight.pl/c.php?uid=29683 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldi Re: Sosin zastąpi Rasiaka? IP: *.strong / *.strong-pc.com 29.03.06, 11:59 W końcu trener Janas podejmnie męską decyzje.Jestem w 100% na tak.Kazdy jest lepszyod Rasialdo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komitet wyzwolenia kto zastapi Mile? IP: *.92.103-84.rev.gaoland.net 29.03.06, 12:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STREJLAU pijaka Wojcika pytaja o zdanie? IP: *.92.103-84.rev.gaoland.net 29.03.06, 12:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , m Re: pijaka Wojcika pytaja o zdanie? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:14 a myśliosz, że pijakiem od wcziraj jest? Już na z olimpiady wracał na czworakach. nawet wcześniej, jak był trenerem Jagiellonii to chlał ile wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sosin zastąpi Rasiaka? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 11:59 Nikt nie zastąpi Rasiaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Komitet Obrony Rasiaka IP: *.acn.waw.pl 29.03.06, 13:50 powstaje Komitet Obrony Rasiaka możemy w ogóle nie pojechać na Mistrzostwa, jeżeli miałby nie jechać Rasiak Rasiakowi zawdzięczamy awans, on sam jest w stanie pokonać Anglików Rasiak jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasiak Nie ma o czym gadac, Rasiak musi grac i koniec. IP: *.10.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 29.03.06, 12:11 KTO BY POLSKE OSMISZAL?...rozsmieszal chcialem napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kendzi Tylko Chuck Sosin moze zastapic Rasiaka IP: *.aster.pl 29.03.06, 12:12 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Tylko Chuck Sosin moze zastapic Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:19 HA HA HA HA !Dobry żart!UWAŻAJ OJ,OJ BO JAK SIĘ DOWIE TO CIĘ JESZCZE Z PÓŁOBROTU POCIĄGNIE OJ,OJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x rasiak i tak pojedzie IP: 212.160.143.* 29.03.06, 15:28 Nikt nie zastąpi Rasiaka, bo obojętnie czy będzie grał w 2 lidze angielskiej (sorry 1 lidze, ale tylko z nazwy) czy będzie grał w 8 lidze katarskiej to i tak janas będzie go widział jako pewny punkt reprezentacji i na nic jest to że sosin strzelił 2 gole a jeleń biegał a nie chodził jak rasiak; janas robi tylko wiele hałasu że próbuje coraz to nowych piłkarzy, a i tak na mudial pojadą starzy znajomi janasa (czyt. mila i rasiak) To samo sie tyczy bramkarzy - dlaczego wczoraj fabiański niedostał wczesniej szansy na grę ??? mimo że wynik idzie w świat to jednak w takich meczach powinna otrzaskać się nadzieja polskiej bramki !!! i mówcie co chcecie ale to fabiański powinien być trzecim bramkarzem na mundialu a o miejsce drugie powinni powalczyć kuszczak i boruc bo wydaje mi sie ze dudek ma niepodważalne miejsce między słupkami mimo że nie broni w liverpool'u - to kuszcak i boruc jednak umywają sie do niego !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;))) pani na zdjeciu jest sliczna! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 29.03.06, 12:21 ale ladna pani na zdjeciu - ma ktos jej numer telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
messi1 Re: pani na zdjeciu jest sliczna! 29.03.06, 12:28 Gość portalu: ;))) napisał(a): > ale ladna pani na zdjeciu - ma ktos jej numer telefonu? 602510752 - PROSZę BARDZO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: pani na zdjeciu jest sliczna! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 29.03.06, 15:53 eee... to nie wał?;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooch A tej pani na zdjeciu to wolno tak brzuszek... IP: *.d.enteract.com 29.03.06, 17:36 ...pokazywac? ...w stolicy Arabii Saudyjskiej? Hmmm? Jeszcze ja zaaresztuja za brak przyzwoitosci... nawet chusty nie ma na glowie. Ale rzeczwiscie, sliczna jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: pani na zdjeciu jest sliczna! IP: *.com 29.03.06, 17:49 wałami to wy jestescie jezeli uważacie że ta dupeczka jest śliczna... Jest co najwyzej średnia, pokazała troche gołego ciała a wy już sie podnieciliscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: pani na zdjeciu jest sliczna! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 29.03.06, 18:49 Gość portalu: Karo napisał(a): > wałami to wy jestescie jezeli uważacie że ta dupeczka jest śliczna... Jest co > najwyzej średnia, pokazała troche gołego ciała a wy już sie podnieciliscie! e, przedszkolaku-moralniaku, o gustach się nie dyskutuje! akurat po kształtach można wiele się domyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
messi1 oszaleć to można było z nudów... żenada... 29.03.06, 12:26 pochodzili, pochodzili i po meczu. jak ktoś mógłby tam kogokolwiek zauważyć??? a engel powiedział co wiedział, sam tam na emeryturce siedzi to swoje piórka chwali. mimo wszystko - każdy jest lepszy od rasiaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Re: Sosin zastąpi Rasiaka? 29.03.06, 12:29 Ktoś z ligi cypryjskiej miałby zastapić Rasiaka? To chyba żart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarpetek Re: Sosin zastąpi Rasiaka? IP: *.centertel.pl 29.03.06, 12:36 no prosze, kolejny artykul o niczym do karmienia trolli... zenada jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim powiedzmy sobie szczerze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 12:38 ...Rasiak jest po prostu niezastapiony, co dowiodlo ostatnie pare lat. Obojetnie co sie nie dzialo - Rasiak zawsze byl powolywany. Polska kadra bez Rasiaka to tak jak zolnierz bez karabinu. Dlatego mam nadzieje, ze selekcjoner Janas stanie na wysokosci zadania i jednak da Rasiakowi wyjsc na boisko (jak zawsze!). Wszyscy przeciez tego oczekuja! Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: powiedzmy sobie szczerze... 29.03.06, 12:53 Oczywiscie ze Rasiak jest niezatapialny,ostatnio w jakimś wywiadzie janas dal jasno do zrozumienia ze Rasiak pojedzie na MŚ i chyba raczej nikt ani nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: powiedzmy sobie szczerze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:01 No wlasnie. Ja bardzo chcialbym, aby Janas kiedys powiedzial do kamery jakie przymioty predystynuja Rasiaka do takiego forowania go w reprezentacji. Gdyby ktos z boku obserwowal cala sprawe z boku moglby calkowicie mylnie przypuszczac, ze Rasiak to taki polski Pele skoro selekcjoner go tak ciagle powoluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzymam_kciuki Sosin za Rasiaka ? TAK TAK TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 13:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hqsa Re: Sosin zastąpi Rasiaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:01 Gratulacje dla wychowanka Hutnika Kraków! Odpowiedz Link Zgłoś
b.oh Re: Sosin zastąpi Rasiaka? 29.03.06, 13:08 A mi się bardziej podobał dalszy ciąg wypowiedzi trenera Engela: "Sam podpowiedziałem jego kandydaturę do kadry w PZPN." Hi, hi, czego on nie zrobił dla Polskiej piłki? Offside Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba rasiaka nie da sie zastapic:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Janas Re: Sosin zastąpi Rasiaka? IP: 213.199.198.* 29.03.06, 13:16 Do rzeczywiście dobry pomysł. Ale nie martw się o to Grzesiu... Ja już wybrałem (cmok) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony domek Tylko Chuck Norris moze zastapic Rasialda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.06, 13:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Sosin zastąpi Rasiaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:49 mogę prosić o namiary na panią z flagą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Nie kompromitujcie się znawcy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:55 ..z tak dogranych piłek to byle trampkarz by trafił Odpowiedz Link Zgłoś
boston4 Re: Sosin zastąpi Rasiaka? 29.03.06, 13:58 no nareszcie - i tak trzeba byla od roku .... Rasiak przereklamowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kałach Re: Sosin zastąpi Rasiaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:10 e tam co za różnica - ten z odry i drugi z odry jeden Sosna drugi Drewno myślę że Sosin lepszy bo przynajmniej strzela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sslate Pogieło cie Piechniczek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:04 Zdaje sobie sprawe,że twoja wiedza na temat piłki zatrzymała sie w roku 1985, co widac po późniejszych sukcesach, ale teraz to już przegiąłeś. Powtarzam poraz setny, obrońcy saudyjscy prezentowali poziom tych w lidze cypryjskiej. Przykład: pierwsza bramka- Sosin odbija głową po centrze między 4 obrońców, którzy stoją jak słupy. Takie coś strzelił by nawet czwartoligowy kopacz. Sztuką jst strzelic bramkę w asyśie przyklejonego obrońcy-zawodowca. Dostanie koles plastra na mundialu i będzie mógł sobie tylko pooglądac trybuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Pogieło cie Piechniczek!!! IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 29.03.06, 15:41 1 Krzynowek 2 Sosin 3 Jelen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Fajna ta laska ze stadionu !!!!!!!! IP: *.cable.mindspring.com 29.03.06, 15:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart456 Re: Sosin zastąpi Rasiaka? IP: *.internet4u.pl / 213.172.172.* 29.03.06, 16:05 Rasiak tak mocno ,,zakorzenil sie" w reprezentacji ze zadna sila go nie usunie.... Niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es "Rasiak gra jak młody buk" - komentarz roku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 16:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jażombek Nikt nie zastąpi Rasialdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 16:53 Nawet najlepszy sosik nie jest w stanie zastąpić flagowego napastnika reprezentacji Polski. Rasialdo ma pewną pozycję w składzie na MŚ i według wielu fachowców z dziedziny futbolu ma największe szanse zostać królem strzelców mundialu. To mówiłem ja: Jażombek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrow Oto moja "11" IP: *.lodz.mm.pl 29.03.06, 16:53 Żurawski, Sosin Krzynówek, Smolarek,Szymkowiak, Kosowski Baszczyński, Jop, Bąk, Żewłakow Boruc Sosin w 11 bo chłop jest lepszy i silniejszy o Rasiaka, a na drugą połowę na zmęczonego przepychankami z Sosinem wpuszczałym świeżego szybkiego Franka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrow Oto moja "11" IP: *.lodz.mm.pl 29.03.06, 16:55 Żurawski, Sosin Krzynówek, Smolarek,Szymkowiak, Kosowski Baszczyński, Jop, Bąk, Żewłakow Boruc Sosin w 11 bo chłop jest lepszy i silniejszy o Rasiaka, a na drugą połowę na zmęczonego przepychankami z Sosinem rywala wpuszczałym świeżego szybkiego Franka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Oto moja "11" IP: 193.136.66.* 29.03.06, 17:00 dobry sklad, ale za Sosina Saganowski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Janczyk i Gottwald IP: 193.136.66.* 29.03.06, 16:58 Nie zapominajmy o mlodych napastnikach Legii janczyku i Gottwaldzie. Tez ich widze w kadrze na Mundial. A propos Legionistow, czy ich kontuzje sa powazne? Kiedy powroca na ligowe boisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Janczyk i Gottwald IP: 193.136.66.* 29.03.06, 16:59 Janczyk i Gottwald to ciekawa koncepcja, ale w ataku lepsi sa Zurawski i Saganowski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak sie czuja? Re: Janczyk i Gottwald IP: 193.136.66.* 29.03.06, 17:02 Kiedy Janczyk i Gottwald beda zdrowi i gotowi do gry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( L ) Re: Janczyk i Gottwald IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 17:05 baaaaaaardzo śmieszne, Słowacja nie gra na MŚ jełopy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Sosin zastąpi Rasiaka? IP: 87.246.199.* 29.03.06, 17:04 Ten artykuł jest tendencyjny, Rasiak nie dostał szansy w meczu z takim zespołem jak Arabia. Niech Sosin strzeli gola Anglikom na Łembli, a będzie powżną konkurencją nawet dla Żurawskiego. Wszscy się podniecają, nie ma czym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Sosin zastąpi Rasiaka? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.03.06, 17:06 zastąpić rasiaka każdym, a nawet wszystkim, np. krzesłem - będzie z korzyścią dla rempy Odpowiedz Link Zgłoś