Gość: Ja IP: 82.139.11.* 02.04.06, 19:01 Było 13 tysięcy z hakiem, nie 10 Panie Redaktorze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Falkor Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosmiczny IP: *.netcologne.de 02.04.06, 19:03 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 19:32 Nie wiem nad czym te zachwyty. Stadion na 15 tys. nie może powalać na kolana. To że jest nowoczesny to cóż takiego, przecież w XXI wieku nie buduje się obiektów muzealnych. Te zachwyty świadczą tylko o tym jak nędzne są obiekty sportowe w nszym kaczym państwie. Jedyna nadzieja, że przyznają nam EURO 2112, to wtedy kaczy rząd zamiast ścigać urojone sitwy i układy będzie musiał wreszcie coś zacząć budować... Odpowiedz Link Zgłoś
przekurwa Wygląda jak 1/3 San siro lub 1/4 Santiago Bernabeu 02.04.06, 19:59 śmiechu warte:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Wygląda jak 1/3 San siro lub 1/4 Santiago Ber IP: 82.139.11.* 02.04.06, 20:48 Tak jak ćwoku na wale u siebie stoisz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? A dlaczego krzesełka są błękitne??? IP: *.dsl.mindspring.com 02.04.06, 23:30 A dlaczego krzesełka są błękitne??? Żółtych i czerwonych nie produkują??? A może droższe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz haha w łodzi chca je*nąć obiekt na 100 000 IP: *.gl.digi.pl 03.04.06, 02:53 do tego calkowicie zadaszany (rozsuwany dach) ciekawe po jakiego grzyba taki obiekt??? zeby sie wypelnial w promilach na mecze elkaesu i widzewa???do tego zwierzeta zaraz go rozwala Odpowiedz Link Zgłoś
anjew Co Ty bredzisz? Jakie 100tys? 03.04.06, 12:13 Stadio 'ma byc' na 30-40tys. Moim zdaniem w ogole nie powstanie, bo tak naprawde nie jest potrzebny. Widzew i tak nie bedzie gral na terenach LKS, to bez sensu. ME, nawet jesli je dostaniemy, i tak omijaja Lodz, wiec po co ten stadion budowac? Lepiej byloby zmodernizowac ten rupiec na Al.Unii, zeby jakos funkcjonowal i poprawic troche na Widzewie, zeby wchodzilo ok. 15tys widzow (podwyzszyc trybuny). Nie jest w Lodzi potrzebny stadion miejski na 40tys ludzi, za nie wiadomo jakie pieniadze... Tak samo, jak nie ma potrzeby budowac obiektu na 35tys na Legii, jesli maja faktycznie budowac ten caly 'stadion narodowy' na miejscu X-lecia. Przeciez nawet na Legie nie przyjdzie tylu ludzi (no, moze raz w roku, na mecz z Wisla, jesli decydowac bedzie o MP). Max 20-25 tys. miejsc, wiecej nie ma zwykle nawet na meczach kadry w eliminacjach (poza kluczowymi z Anglia, ale to mozna zagrac na tym wysnionym 'narodowym'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Co Ty bredzisz? Jakie 100tys? IP: 193.24.202.* 15.04.06, 14:21 nareszcie coś mądrego ja też uważam że w Polsce 15-20 tysięcy wystarczy z pięć takich stadionów plus jeden 35 tys i byłoby super..a i życze Łodzi pierwszej ligi chciałbym żeby Koronka zagrała z Widzewem i ŁKS o europ.puchary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GlocK Re: A dlaczego krzesełka są błękitne??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.04.06, 15:26 Krzesełka są błękitne, bo to jest stadion Błękitnych ... buhahahahaha :D <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: A dlaczego krzesełka są błękitne??? 06.04.06, 14:31 Brawo za taki udany obiekt sportowy. Piekny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trala Re: A dlaczego krzesełka są błękitne??? IP: 195.205.147.* 03.04.06, 15:30 Bo barwniki żółty i czerwony szybciej płowieja na słońcu, a popielaty (nie błękitny) jest trwały i pasuje do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehhh Re: Wygląda jak 1/3 San - bedzie wiało :))))) IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.04.06, 07:09 ale i Kielce mniejsze :)))) Poza tym, na tym stadionie bedzie chyba wiało, przerwa miedzy poziomami na kilka m :))))))))) pzdr skocz.pl/szok/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: 80.50.251.* 02.04.06, 19:59 "bardzo blisko trybun przypomina BayArena, gdzie gra Bayer Leverkusen" a to nie przypadkiem Bayern Monachium? Indy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond allianz IP: *.netcologne.de 02.04.06, 20:05 Czy oni widzieli Allianz Arene? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ...a Ty np..jakim samochodem jezdzisz? IP: *.crowley.pl 03.04.06, 03:34 Fiatem, Volksvagenem? Ciekaw jestem czy widziales Maybacha? Troszke kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: 80.50.251.* 02.04.06, 20:06 a jednak moja pomylka, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:09 W BayArenie błędy nie ma. Ale "a nóż"?? Czy dziennikarz słyszał o czymś takim jak słownik ortograficzny? Przecież tu nie chodzi o nóż do krojenia, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grze Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: 193.158.98.* 02.04.06, 20:16 nie Indy.Bay Arena to stadion Leverkusen, a Bayern München gra na Allianz Arena.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 21:58 > a to nie przypadkiem Bayern Monachium? Przypadkiem chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abadoon Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 23:02 BayArena jest w Leverkusen (chyba dobrze napisałem, ale jakby co to wirus:) a nie w Monachium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.uni / *.HRZ.Uni-Marburg.DE 03.04.06, 10:29 BM gra chyba na Alianz Arenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.strong / *.strong-pc.com 03.04.06, 00:16 A co kretynie kaczki do tego mają???Pozatym jak twierdzisz że mały to zbuduj u siebie na podwórku Camp Nou to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 03.04.06, 03:24 Teskni sie teskni za tatusiem komunista . To oni zostawili zgnojone stadiony i teraz nareszcie cos sie dzieje . Tam siegaj wzrokiem gdzie nasze Polskie miejsce w pilce bedzie razem z najlepszymi . GOOD BY MISTER RED . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadol Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.04.06, 06:46 a co muzulman mial to zrobic? zalosny jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) i co z tego...??? IP: 170.65.192.* 03.04.06, 11:44 Jeden normalny stadion w 40 milionowym kraju - to jest zwyczajna zenada! Do tego polscy kapacze nie maja pojecia jak grac w pilke!!! Zlkwidowac POLSKA LIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz nuż a nie nóż... IP: *.telpol.net.pl 02.04.06, 20:09 ...nóż jest do krojenia a nuż to prawidłowa pisownia w tym wypadku. Korektor - ciapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupa Polscy kibice to się do zoo nadają ,a nie na stad- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:09 ion . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:14 "Już nie będziecie mówić, że "wieje jak w Kieleckiem"" nigdy tak nie mówliśmy. Mówiliśmy, że piź...i jak w kieleckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:16 www.domel86.neostrada.pl/Korona/Korona_Zaglebie/1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:18 dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: 193.24.200.* 02.04.06, 20:18 Kto pisal ten artykul??? czemu tacy niekompetetni ludzie wypisuja glupoty ktore ludzie potem czytaja wez sie czlowieku zastanow zanim cos napisze ruszcie d... nie bylo do pilkarzy tylko do piknikow ktorzy nie chcieli wstawac do robienia fali a co do poziomu to mecz byl szybki i widowiskowy co nawet potwierdzaja specjalisci z c+ tylko zawsze sie jakis znajdzie byle pismak po praktykach w super expresie albo fakcie i bedzie glupoty pisal a i na trybunach bylo okolo ponad 14 tys bo w kasach zostalo 600 biletow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.strong / *.strong-pc.com 03.04.06, 00:19 Wszystko ok,ale napewno nie było tyle osób ile piszesz:)Widziałem ten mecz.Jedna trybuna pusta.Boczne nie pełne..Max 12 tys mogło byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Brawo władze Kielc!!!!!! IP: 213.199.193.* 02.04.06, 20:22 Jak ja się cieszę i jestem dumny że moje rodzinne miasto tak się rozwija. W czerwcu oddadzą narodową Halę do piłki ręcznej a wogóle stolica świętokrzyskiego wygląda jak jeden wielki plac budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:22 "we wnętrzu stadionu już huczy, że właśnie tu odbędzie się mecz eliminacji Euro 2008, Polska - Finlandia" nie róbcie siary, mecz eliminacyjny dla 10-ciu tysięcy? Choć z drugiej strony w wawce jest niewiele większy i w dodatku zasyfiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: 213.199.193.* 02.04.06, 20:28 największy syf i zacowanie jest w tym twoim krakowie (wiem bo 4 miesiące byłem na tym badziewiu. Jest tylko jedna możliwa trybuna i to bardzo kiepska (kto takiego bubla projektował) reszta to zabytki .Lepsze mają w czeczeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:33 a czemu ta trybuna nowa to bubel wg ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: 213.199.193.* 02.04.06, 20:46 No może pod wpływem uniesienia przesadziłem że to bubel ale szczerze powiedziawszy spodziewałem się czegoś lepszego za tą kwotę wydaną w Krakowie na jedną trybunę. Krzesełka bez rewelacji trybuny jednopoziomowe choć duże gabarytowo, duża odległość trybuny od boiska. Nie widziałem zaplecza bo dopiero było w budowie . Może ten duży koszt to jakieś extra wykończenie zaplecza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 21:16 ja nie jestem z kraka i nie byłem tam na stadionie to nie wiem jak to wygląda, ale wszystkie trybuny tak właśnie tam mają wyglądać po przebudowie, poza jedną dwupoziomową. Widoczność może nie być najlepsza, ale to stadion 3 razy większy będzie od kieleckiego, więc to też może być przyczyna. U nas się tak przyzwyczajono do stadionów na 10 000, ze potem są narzekania na złą widoczność na większym, ale mówię, nie byłem, więc może coś tam jednak jest nie tak, w końcu ci nasi architekci to do orłów nie należą. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm 03.04.06, 11:32 Stadion Wisły będzie nie 3, ale 2 razy większy od stadionu Korony. Na oficjalnej stronie klubu podają, że ma mieć ponad 30tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aik Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 23:33 Ktory to stadion jest wiekszy? Warszawka ma stadion o pojemnosci o 1 tys. mniejszej.... Takze nieco precyzji prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm 03.04.06, 11:23 Stadion Legii jest akurat mniejszy niż Korony. Mało tego, bywały na Legii takie mecze eliminacyjne, na które tylko 7tys. mogło wejść, bo tyle było miejsc spełniających wymogi UEFA. Proponuję się doinformować na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anjew Na Legii jest tyle samo krzeselek chyba, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 12:26 wiec nie jest wiekszy. Mysle, ze reprezentacja powinna zagrac w Kielcach jakis mecz eliminacji. Nie rozumiem tez, dlaczego gra w Belchatowie 2 maja z Litwa, a nie wlasnie na Koronie... Ale coz, w sumie to malo wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpvc a w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:24 około 14 tysięcy ! a na Onecie podali że 10 tys !!! <szok> musiałoby być 1/3 stadionu pustego... (pojemność około 15 tys) a przecież gołym okiem widać było że jest prawie pełny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adjustator Panie Redaktorze, korekta... Na litość IP: 85.219.140.* 02.04.06, 20:31 boską, nie nóż, ale nuż, bo to całkiem inne znaczenie. Żeby w ogólnopolskim dzienniku takie błędy robić? Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.rayback Re: Panie Redaktorze, korekta... Na litość IP: *.p.lodz.pl 03.04.06, 12:17 Word nie poprawil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Panie Redaktorze, korekta... Na litość IP: *.aster.pl 03.04.06, 13:19 Artykuły w portalu nie muszą chyba trzymać poziomu jeżeli chodzi o ortografię, przecież nie płacisz za ich czytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hozy A mecz, zwłaszcza w drugiej połowie, lepszy IP: 213.134.176.* 02.04.06, 20:34 niż niejeden w bundeslidze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: A mecz, zwłaszcza w drugiej połowie, lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:01 Widziałeś kiedyś mecz w Bundeslidze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hozy taa... nie ma jak koeln arminia na przykład, IP: 213.134.176.* 02.04.06, 22:32 pewnie ze nie czub, ale grali naprawde naprawde cfaniaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanoczanin Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.pl / 212.244.6.* 02.04.06, 20:48 a u nas jest Sanok Arena na 5 tyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablito E tam... IP: *.chello.pl 02.04.06, 21:23 E tam... czym tu sie emocjonować stadion jak stadion (ładny bo nowy i tyle - ale wyglada troche biednie), a do tego tylko na teraz i moim zdaniem bez wiekszej przyszłości (góra 2 lata) a po drugie kto widział ponad 10.tyś kibiców w Kielcach? (prócz inauguracji 1.Ligi i otwarcia nowego Stadionu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleczne serce Re: E tam... IP: *.futuro.kielce.msk.pl 02.04.06, 21:58 Byly takie mecze Korony. Ostatnio w 3 lidze w PP z Legia, na Szczepaniaka bylo ok. 10tys. ale nie w komfortowych warunkach ;) W latach '80 po spadku Ruchu Chorzow z 1 ligii mecz pomiedzy Korona a Ruchem z uwagi na duze zainteresowanie odbyl sie na stadionie Blekitnych (w tym miejscu stoi teraz nowy) a frekwencja wyniosla ponad 20 tys. chyba nawet cos kolo 25tys. wiadomo lawki, drzewa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 21:33 Prawie jak Sprawiedliwość. Prawie jak Bay-Arena. Prawie... robi wielką różnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abadoon z Pierdowa Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 23:09 A u nas w Pierdowie Podhalańskim jest polana na której cała wiocha sie zmieści i jeszcze ktoś z miasta by wszedł...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re co??? mecz eliminacyjny na 15 tys obiekcie??? IP: *.devs.futuro.pl 02.04.06, 21:18 SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lesiul Reprezentacja tylko w Kielcach 02.04.06, 21:39 Gość portalu: re napisał(a): > SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! devs.futuro.pl. W łostrowcu grała reprezentacja a nawet Hotelu tam nie ma ciekawe gdzie nocowali w remizie strażackiej czy w Kielcach a tam stadionik ma pojemność 7.500 na legi grała stadion to grzęda lepszy mają w uzbekistanie i czeczeni Więc nie skacz pieniaczu z łostowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Reprezentacja tylko w Kielcach IP: *.devs.futuro.pl 02.04.06, 21:44 czy ty wiesniaku z kielc myslisz ze jak ktos cie krytykuje musi byc z Ostrowca? niech dotrze zdo twojej pustej glowy ze z was kieleckie matoły śmieje sie cala Polska!!! mecze reprezentacji jak dotad tylko na Śląskim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Reprezentacja tylko w Kielcach 03.04.06, 11:37 Mogą być i na Śląskim, byle byście hanysy w te swoje trąbki przez całe spotkanie nie dmuchali, tylko się dopingować nie nauczyli. Z trąbkami to sobie na małysza jedźcie, albo do innego cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Reprezentacja tylko w Kielcach IP: *.aster.pl 03.04.06, 13:12 A cała Polska to Ty...Piłkarze mają grać tam gdzie są warunki, a to czy przyjdzie 15 czy 30 tysięcy kiboli w gruncie rzeczy jest nieistotne. A skoro no Śląskim to można by grać też na X-lecia, tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal haha dokładnie... IP: *.bg.am.poznan.pl 03.04.06, 13:25 taka sama miska a nie stadion piłkarski :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Gratulacje dla Kielc IP: 80.72.38.* 02.04.06, 21:36 Warszawka, Krakusy i inni lokalnie wielcy mogą tylo pozazdrościć (wystarczy poczytać opinie na forum). Tak trzymać - niech tylko frekwencja usprawiedliwi takie cudeńko i pokażecie "wielkim Państwu", że Polak potrafi - nie tylko plany pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Gratulacje dla Kielc IP: *.sunsh4.vic.optusnet.com.au 03.04.06, 01:06 Jestem kibicem Wisly z Plocka, mysle ze stadion jest OKi, kolosa nie potrzeba ale to jak w calej Polsce. Kielce moga byc dumne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Stadion ładny ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 21:36 daleko mu do BayArena.Koronie życze sukcesów i żeby sie Piechna odblokował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Stadion ładny ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 21:41 Na takim stadionie to można co najwyżej parafiady rozgrywać lub zlot jehowych organizować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Stadion ładny ale IP: *.server.ntli.net 02.04.06, 21:44 Ja tez z Warszawy i wam gratuluje tylko dlaczego nikt w Kilecach nie umie liczyc bo w roznych zrodlach podaja inne dane od 10 000 do 15 000. Nie jest to chyba trudno policzyc dokladnie. Mysle ze i 10 000 ludzi bedzie przychodzic na mecze swojej druzyny jesli tylko wyeliminuje sie ze stadionu bandytow i chamstwo. Pilka nozna to sport na ktory kiedys chodzilo sie rodzinami i do tego trzeba dazyc. Niech bydlo bije sie miedzy soba na polach poza miastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Kraków pozdrawia wiochę hello !! IP: *.citynet.pl 02.04.06, 21:56 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W[arszawiak] [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Kraków pozdrawia wiochę hello !! IP: *.aster.pl 03.04.06, 13:13 A który Kraków? j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: 82.139.30.* 02.04.06, 22:03 "A nóż, na nowym obiekcie coś nie zadziała" - gratulacje dla redaktorów Gazety :)))) BUAHAHAHAHAH "NÓŻ" :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleczne serce Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.futuro.kielce.msk.pl 02.04.06, 22:08 Podoba mi sie ten artykul. Wzruszajacy, az zal mi Pana Jozka i tych chwil na Szczepaniaka 29. Na szczescie mamy jeszcze rezerwy i mlodzikow... To prawda chodzilo sie na Blekitnych (lub potocznie na Wembley) na piwko, winko, papieroska, wagary... a nawet na WF. Niestety nowy obiekt nie jest w stanie pobic frekwencji dawnego. Bodajze w sezonie 87/88 z uwagi na duze zainteresowaniem mecz Korona Kielce - Ruch Chorzow odbyl sie na stadionie Blekitnych, a frekwencja wyniosla sporo ponad 20tys. Natomiast rekord tamtego obiektu to 27-29tys. - meta Wyscigu Pokoju. Najwazniejsza jest atmosfera panujaca na stadionie, bo nawet na obiektach np. 5tys. moze byc o niebo lepsza od tych 20-30tys. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeko Zawsze narzekanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:14 to jest naturalne w Polsce, ze jak wreszcie powstanie cos porzadnego i napawajacego optymizmiem na przyszlosc to zaraz pojawia sie rzesza kretynow to krytykujacych? czyli lepiej gdyby dalej grali na starym niby-to-stadionie? przynajmniej nie mozna by sie bylo doczepic ze "nowy a wcale nie taki super". Nie wiem co robily Wasze matki ale wiem ze popelnily wielki blad wydajac Was na swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zack Kraj malkontentow IP: *.aster.pl 02.04.06, 22:21 Cholera - pewnie, ze w Kielcach nie zbudowano drugiego San Siro czy Santiago Bernabeu, ale w tym kraju infrastruktura sportowa jest tak parszywa, ze ten obiekt to prawdziwe cacko. Kto niby w tej chwili ma lepszy stadion? Legia? Wisla? A ze pojemnosc to 15.000? Ktos w tak nieduzym miesicie jak Kielce mial postawic Maracane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznan Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:22 Bardzo ladny stadion jak na polskie warunki!!!Mam nadzieje,ze juz niedlugo bulgarska bedzie wygladala podobnie...Prace trwaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.06, 22:23 Szkoda tylko że toalet nie wybudowali, jak w przerwie meczu 200 chłopa pod płot sikało to był widok...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: norbi IP: *.futuro.kielce.msk.pl 02.04.06, 22:43 Norbi idz się lecz na głowę bo na oczy to już za pózno przywidzenia jakieś masz. Toalet nie zauważyłeś bo pewnie u siebie na stadionie przyzwyczaiłeś się lać pod płotem to wydaje ci się że to taki standard. Wyjaśniam ci że na stadionie w Kielcach służą do tego ubikacje. I jakbyś nie wiedział jak takie miejsce wygląda to chętnie ci wyjaśnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubcio Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.magma-net.pl 03.04.06, 00:18 Chłopi lali, Norbi wywalał gały i pałę masował. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.gorzow.mm.pl 02.04.06, 22:28 Ale Mówi się że, Pizga jak w Kieleckiem. A Stedion sie prezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: Nowy stadion w Kielcach. Obiekt bez mała kosm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:47 Toalety wybudowali, a tych 200 to rzeczywiście pewnie byli "chłopy" bo im się czekać nie chciało. Jedno jest pewne, w takim komforcie, z taką widocznością i taką atmosferą (śpiewał każdy - matki z dziećmi, dziadkowie, VIPy i szalikowcy - ci jak zawsze ;)) dawno nie oglądałem. Jestem szalikowcem Korony, mam prawie 100 wyjazdów (choć teraz coraz rzadziej mogę pojechać) i dlatego cieszy mnie, że doczekałem tego momentu. Najbardziej ciekawe dla mnie jest pieprzenie, że ludzie boją się na stadiony przychodzić. Ja spokojnie z dzieckiem na Szczepaniaka chodziłem, a teraz na Ściegiennego będziemy chodzić z jeszcze większą przyjemnością. Po prostu oczyta się jeden z drugim newsów na jakimś portalu, przeczyta Super Express i rozpowiada jak to był na meczu i po głowie dostał. Po prostu nie stać cię na bilet tudzież wolisz kupić sobie 3 piwa, to pij je spokojnie w domu i rozmyślaj jak tam na tym stadionie znowu te kilkanaście tysięcy musi się bić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: Nowy stadion w Kielcach. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 02.04.06, 22:52 tomcio.roxtet.com/korona/galeria/galeria.php?mod=23456&kategoria=15 Fotki z inaugarcji nowego stadionu w Kielcach. I tylko kr...n, ślepiec albo zwyczajny zazdrośnik jakich wielu w tym kraju może cokolwiek zarzucić temu stadionowi i twierdzić że nie jest wystarczająco dobry i nowoczesny nawet na Europejskie warunki.Bo o naszym cudownym kraju nawet nie ma co wspominać bo niestety nie ma tutaj tego typu obiektu na dzień dzisiejszy który móglby się z nim równać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa A to chodzi o NÓŻ w głowie Dino Baggio? (ntxt) IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 02.04.06, 22:55 Odpowiedz Link Zgłoś