Gość: akiba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:14 Cholera, woda na młyn dla Janasa, wszak Rasiak coś tam strzela... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DP Re: Smutek łowcy bramek IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 10.04.06, 10:20 Rozsądny, rzeczowy koleś - szacuneczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Rozsądny, rzeczowy koleś IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:03 ...ale chciwy i chytry, a chytry dwa razy traci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Co by nie mowic, to Rasiak lepiej sobie radzil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:05 On strzelal w II lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PunchO Re: Co by nie mowic, to Rasiak lepiej sobie radzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:18 RASIAK :) lol co do tego to modle sie zeby czasem nie zostal powolany na MŚ . Franek jest 100000razy lepszy a to ze ma ostatnio pecha o niczym nie swiadczy zobaczcie jak RASIAK gral w eliminacjach a co zrobil FRANEK . FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasiak Rasiak tobie strzeli .... IP: *.14.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 10.04.06, 13:51 duza kupe do nocnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Smutek łowcy bramek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.06, 10:44 "- To prawda. Ale co mogę powiedzieć? Że jest mi przykro? Lepiej już milczeć. A co do prasy, to nie czytam. Nie znam na tyle angielskiego..." - a może tu jest pies pogrzebany? Żeby realizować taktykę drużyny, trzeba rozumieć, co mówi trener... Warto być NaFazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Franiu wroc do Wiselki IP: *.motorola.com 10.04.06, 11:51 Wszak w niej nie ma kto goli strzelac. A i dzieciom Angielski klimat tez nie sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
messi1 trzymaj się franek - jesteśmy z tobą!!!! 10.04.06, 11:52 facet ma klasę i czuja na polu karnym, pech minie i będzie ok!!! trzyma za niego kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Franek NIE PĘKAJ! IP: *.bremultibank.com.pl 10.04.06, 11:52 Będzie dobrze już w krótce i będą Cie nosić na rękach. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Nie łam sie Franek! IP: *.evdic.krakow.pl / 195.150.92.* 10.04.06, 12:08 złowisz jeszcze kilka bramek, kilka hiszpanek... bedzie dobrze! raz na wozie raz pod wozem, nie do końca liczy sie kto jest w jakiej formie obecnej, całokształt tez jest ważny, różnica czy ktos jest słaby i ma wzloty, czy ktos jest dobry i ma gorszy okres, matematyka przemawia za Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Franek, wybrałeś kasę! Olałeś kadrę.... 10.04.06, 13:08 Nie wierzyłem, że taki piłkarz jak Frankowski wypnie się na polską reprezentację, a jednak!!! Przed ważnymi spotkaniami z Austrią i Walią, Franek opuścił sobie zgrupowanie, bo zmieniał klub...Na szczęście uratowali Nas Smolarek i Zurawski. Teraz przesadził ze zmianami klubów, żal mi go ale takich piłkarzy polska kadra nie potrzebuje... 3 kluby w ciągu jednego sezonu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Franek, wybrałeś kasę! Olałeś kadrę.... IP: *.range86-142.btcentralplus.com 10.04.06, 13:29 Chlopie o czym ty piszesz, typowa polska zawisc. Nigdy nie miales slabszych okresow w swoim zyciu??? Franek dla mnie jest legenda za zycia, jestem szczesliwy ze znam go osobiscie. Trzymaj sie Tomek, Londyn jest z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Szaman, jaka zawiść? Prawdę piszę!!! 10.04.06, 17:07 Gdyby głównym celem Frankowskiego była gra na mundialu w reprezentacji Polski, to by pozostał w Hiszpanii!!! Miał pewne miejsce, strzelał bramki... Zaszedł o krok za daleko, zmieniając kolejny klub i kraj. No i się przeliczył. A finansowo zyskał. Ja na jego miejscu postąpiłbym podobnie ale czy należało by mi się miejsce w kadrze na mundial??? Grał o pare lat za długo w Polsce, to teraz musi trochę zarobić na przyszłość. A na kadrę, kto się wypiął jesienią ubiegłego roku??? Gdyby tak zrobiła reszta reprezentacji, to by nas nie było na mundialu!!! I tego Frankowi nie zapomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasiak Rasiak zastapi Frankowskiego... IP: *.14.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 10.04.06, 14:01 Janas sie cieszy,WRESZIE BEDZIE MOGL POKAZAC TEGO PALANTA SWIATU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Problemu nie widzę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:29 Conajmniej byłoby dziwne (i mało prawdopodobne) gdyby zawodnik strzelał bramkę w każdym meczu przez parę sezonów. Takie przerwy zdarzają się i wybitnym snajperom, więc nie ma co siać paniki i robić sensacji. To tylko może niepotrzebnie rozpraszać chłopaka. Franek- widać po jego zachowaniu-ma solidną i dojrzałą konstrukcję psychiczną, a w zespole robi swoje i nie marudzi.Niewątpliwie i przyjdzie czas na bramki. Ważne, że chłopak mocno pracuje i jest skupiony. To przyniesie owoce. Chyba nikt nie wątpi w jego talent i umiejętności. Pamiętajmy, że football to gra zespołowa. Janas o nim raczej nie zapomni, chyba że obierze kurs: "O jedną drewnianą milę za daleko";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoggTS Wróć do Wisły!! IP: 212.160.172.* 10.04.06, 13:34 Franek wróć do Wisły! Kraków czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemmo powodzenia. IP: *.range86-138.btcentralplus.com 10.04.06, 13:37 POdoba mi sie jego wypowiedz, skromnie i do rzeczy, a i napewno sie przelamie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Smutek łowcy bramek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:25 Z czasów komuny pozostał u nas taki dogmat o konieczności trzymania w reprezentacji większości gastarbaiterów, nieważne czy, gdzie i jak grają. Żaden trener nie zainteresowałby się w życiu zawodnikiem Zagłębia Lubin, choćby on sobie flaki wypruwał i strzelał po dwie bramki na mecz - no chyba, że dostałby "szansę na 5 minut przeciwko kelnerom z ZEA" albo coś takiego. A jak w ciągu tych pięciu minut bramki nie strzeli to znaczy, że słaby i trzeba znowu sięgnąć po Kosowskiego, Milę, Rasialdinho, Krzynówka, Radomskiego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN FRANKA Franek MUSI jechać na Mundial,bo lepszych nie ma! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:52 Spox,Franio,jesteśmy z Tobą,będzie ok i na MŚ znów będziesz błyszczał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Franka Franek musi jechać na Mundial,bo lepszych nie mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:56 Spox,Franiu,jesteśmy z Tobą, będzie ok i na MŚ znów będziesz błyszczał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZENOJACE !!!!!!!! Re: Smutek łowcy bramek IP: 81.240.249.* 10.04.06, 15:18 ZDUMIEWAJACE, FRANEK ZMIENIL DYSCYPLINE GRY i DZWI SIE , ZE NIE STRZELA GOLI ?!!!!! DOBRZE , ZE NIE ZOSTAL RUGBYSTA , DLACZEGO MU NIKT NIE DORADZIL , NAJLEPSI POLSCY PILKARZE KOSOWSKI i FRANKOWSKI TRAFILI DO NIEODPOWIEDNICH KLUBOW w NIEODPOWIEDNIEJ LIDZE i ZOSTALI AMATORAMI !!!!!! KOIPALNIA TALENTOW JEST EXTRAKLASA i NA NIEJ TRZEBA SIE SKUPIAC , NIE NA EMIGRANTACH z WYBORU . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Naucz się pisać po polsku,cieciu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 16:26 I nie wypisuj bzdetów! Nasza ekstraklasa jest słaba,tak jak jej "gwiazdy". A Franek dojdzie do siebie i na MŚ wszystko to odszczekasz! Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Franek jest właśnie z polskiej ligi, chyba??? 10.04.06, 16:59 O ile wiem, Frankowski grał jeszcze z początku sezonu we Wiśle Kraków??? To chyba jest piłkarzem z polskiej ligi??? Sam wyjazd z Polski nie zrobił z niego gwiazdy!!!!! Jak Jeleń wyjedzie do 2.ligi w Anglii to już będzie gwiazdą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Racja ale Franek to był fenomen w naszej lidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:16 On w niej rządził!!Nie należy porównywać Go z ligowymi piłkarzami,którzy akurat coś strzelili,bo nie dorastają Frankowi do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Fenomenem byli Zurawski, Szymkowiak, ... 10.04.06, 20:04 Kosowski, mam dalej wymieniać? Kiedyś grali w polskiej lidze! Dajmy szanse wyrastającym ponad przeciętność piłkarzom polskiej ligi!!! Chyba, że Frankowski odzyska skuteczność, Kosowski formę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Smutek łowcy bramek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:48 Jeżeli w pół roku gra się w trzech różnych klubach, to nic dziwnego, że formę diabli wzięli. A teraz policzmy. Frankowski, Krzynówek, Dudek, Kosowski, Mila mają ogromne kłopoty w klubach. Smolarek co prawda gra, ale przestał strzelać. To prawie pół drużyny! A Mundial za 2 m-ce! Cztery lata temu było podobnie i skończyło się fatalnie. Oby tym razem było inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Franek do kadry, będzie strzelał IP: *.acn.waw.pl 10.04.06, 16:32 Franek do kadry, będzie strzelał Odpowiedz Link Zgłoś