Dodaj do ulubionych

Burkhardt: Stać mnie na więcej

IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 18:16
Lech jest najlepszy, a legła... nie W następnym sezonie KOLEJORZ na
tronie!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lech is the best!! Lecita IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 18:20
      Zgadzam się z Tobą Leo Messi. Lech jest najlepszy w Polsce!!! Jeszcze FC
      Barcelona, FC Liverpool i to trzech NAJLEPSZYCH!!!
    • Gość: UWIELBIEM LEO!!! Mistrzem Polski (będzie) LECH IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 18:27
      Tak a Leo Messi to najlepszy piłkarz!!! Jest NAJlepszy, tak samo jak Barcelona,
      Aj WY ja też kocham LECHA! A kto lubi legie niech sie zgłosi... nikogo nie
      widze, nikt nie kibicuje legii? Tak, to dobrze!
    • Gość: BUŁGARSKA!!! Kochamy LECHA!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 18:33
      Wszyscy NA BUŁGARSKĄ! LECHa KOCHA CAŁA POLSKA! Piotrek dziękujemy z a gola!!
      Pamiętajmy, kto wygrał w 30.09.2005r? LECH! z kim? z legią!!! ile wtedy było
      kibiców na trybunach? 26 tysięcy! komu kibicowali? WSZYSCY LECHOWI!!! Tak oto
      dochodzimy do prostego wniosku LECH JEST NAJLEPSZY, legia prawie dobra...
      alewiemy co robi "prawie"!
      • brzezinho Re: Kochamy LECHA!!! 14.04.06, 12:55
        A pamiętacie kto wygrał 12.04.2006r?
        To co piszecie to nic innego jak kompleks Sto(L)icy, żyjcie sobie jeszcze tym
        wygranym jesienia meczem przez najbliższe 10 lat a w następnych meczac wynik
        sprzed 2 dni będzie się powtarzał!!!

MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ!!!
    • Gość: Lech PANY! Kolejorz! Kolejorz!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 18:38
      Nie (...) ani zaden śląsk, ani pogoń (...) na cały swiat krzyczymy wraz
      MISTRZEM POLSKI BĘDZIE LECH!!!
    • Gość: Syphon Dobrze dziecko, 5 postow wystarczy... IP: 62.49.75.* 13.04.06, 18:49
    • Gość: bolo Re: Burkhardta stać na więcej !!!!!! IP: *.izomet.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:13
      super że skopaliście Lecha - zdecha !!! , gratulacje dla Legii z Wielkopolski
      • Gość: pacal bolo żal d... ściska że Amica przenosi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 00:51
        do Poznania? Błękitni wrócą na stare śmieci - III czy IV liga?
        Za rok będziesz dopingował tego "zdecha"...
    • Gość: Kosa Burkhardt: Stać mnie na więcej = ale te rękawki... IP: *.witnet.pl / *.volta.net.pl 13.04.06, 19:21
      Tak sobie obserwuje Burkhardta od paru lat i mam wrażenie, ze on zawsze, ale to
      zawsze ma za długie rękawki od koszulek i...trzyma je w zaciśniętej dłoni.
      Nie bardzo wiem jak można cokolwiek zrobić ze swoim ciałem na boisku
      ograniczając swoje reakcje/zwrotność/szybkość w taki sposób. Może gdyby mu
      skrócili rękawki byłby z niego drugi Ballack ;) ?

To tyle. Tylko traktujcie powyższe z należytym brakiem powagi ;) No ale coś w
      tym chyba jest...;)
    • Gość: michal Re: Burkhardt: Stać mnie na więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:29
      patrzcie, kibicow Lecha jest tak malo, ze jedna osoba musi pisac jako pieciu na forum....
      • Gość: Leo Messi Lech!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 23:22
        Sorry kolesie, jestem jednym z autorów opini wychwalającej Lecha (tej
        pierwszej) i powiedziałem w niej wszystko co mam do powiedzenia, resztę być
        moze napisała jedna osoba, choć wydaje mi się to mało prawdopodobne. Bardzo się
        ciesze, że Kbiców Lecha jest w naszym kraju tak wielu, przy okazji wszystkich
        pozdrawiam! A do gościa "Bułgarska", autora artykułu "Kochamy LECHA!!!" pragnę
        napisać, iż napisał bardzo ciekawą i przekonywującą opinię, choć na tym meczu
        było nieoficjalnie troche więcej, niż 26 tysięcy widzów, i kilku z nich było za
        Legią, ale oni w sumie pomaagali Lechowi rzucając race na murawę w końcówce
        meczu, kiedy to Lech prowadził 1:0 i zyskiwał czas!
    • Gość: Gangstaboy Re: Burkhardt: Stać mnie na więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:11
      Legia jest mistrzem i nie mają co płakać Lechici. Kolejorz to "stare woły"
      • Gość: pacal ooo coś nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 00:56
        "stare woły". Tego jeszcze nie słyszałem - cóż za innowacja.
        Nie płaczemy, i tak ten sezon już spisany na straty.
        Pogadamy za rok - no może dwa jak już będzie paczka zgrana i wzmocniona.

A mistrz... szanse macie bardzo duże, ale jeszcze 6 kolejek zostało.
        Mam nadzieję że wszystko rozstrzygnie mecz Legia-Wisła na Łazienkowskiej.
        Najlepiej żeby remis nie dawał rozstrzygnięcia w walce o tytuł, ale to już by
        było zbyt piękne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka