Gość: Leo Messi! IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 18:16 Lech jest najlepszy, a legła... nie W następnym sezonie KOLEJORZ na tronie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lech is the best!! Lecita IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 18:20 Zgadzam się z Tobą Leo Messi. Lech jest najlepszy w Polsce!!! Jeszcze FC Barcelona, FC Liverpool i to trzech NAJLEPSZYCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWIELBIEM LEO!!! Mistrzem Polski (będzie) LECH IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 18:27 Tak a Leo Messi to najlepszy piłkarz!!! Jest NAJlepszy, tak samo jak Barcelona, Aj WY ja też kocham LECHA! A kto lubi legie niech sie zgłosi... nikogo nie widze, nikt nie kibicuje legii? Tak, to dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUŁGARSKA!!! Kochamy LECHA!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 18:33 Wszyscy NA BUŁGARSKĄ! LECHa KOCHA CAŁA POLSKA! Piotrek dziękujemy z a gola!! Pamiętajmy, kto wygrał w 30.09.2005r? LECH! z kim? z legią!!! ile wtedy było kibiców na trybunach? 26 tysięcy! komu kibicowali? WSZYSCY LECHOWI!!! Tak oto dochodzimy do prostego wniosku LECH JEST NAJLEPSZY, legia prawie dobra... alewiemy co robi "prawie"! Odpowiedz Link Zgłoś
brzezinho Re: Kochamy LECHA!!! 14.04.06, 12:55 A pamiętacie kto wygrał 12.04.2006r? To co piszecie to nic innego jak kompleks Sto(L)icy, żyjcie sobie jeszcze tym wygranym jesienia meczem przez najbliższe 10 lat a w następnych meczac wynik sprzed 2 dni będzie się powtarzał!!! MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech PANY! Kolejorz! Kolejorz!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 18:38 Nie (...) ani zaden śląsk, ani pogoń (...) na cały swiat krzyczymy wraz MISTRZEM POLSKI BĘDZIE LECH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syphon Dobrze dziecko, 5 postow wystarczy... IP: 62.49.75.* 13.04.06, 18:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Burkhardta stać na więcej !!!!!! IP: *.izomet.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:13 super że skopaliście Lecha - zdecha !!! , gratulacje dla Legii z Wielkopolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal bolo żal d... ściska że Amica przenosi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 00:51 do Poznania? Błękitni wrócą na stare śmieci - III czy IV liga? Za rok będziesz dopingował tego "zdecha"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Burkhardt: Stać mnie na więcej = ale te rękawki... IP: *.witnet.pl / *.volta.net.pl 13.04.06, 19:21 Tak sobie obserwuje Burkhardta od paru lat i mam wrażenie, ze on zawsze, ale to zawsze ma za długie rękawki od koszulek i...trzyma je w zaciśniętej dłoni. Nie bardzo wiem jak można cokolwiek zrobić ze swoim ciałem na boisku ograniczając swoje reakcje/zwrotność/szybkość w taki sposób. Może gdyby mu skrócili rękawki byłby z niego drugi Ballack ;) ? To tyle. Tylko traktujcie powyższe z należytym brakiem powagi ;) No ale coś w tym chyba jest...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Burkhardt: Stać mnie na więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:29 patrzcie, kibicow Lecha jest tak malo, ze jedna osoba musi pisac jako pieciu na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Messi Lech!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 23:22 Sorry kolesie, jestem jednym z autorów opini wychwalającej Lecha (tej pierwszej) i powiedziałem w niej wszystko co mam do powiedzenia, resztę być moze napisała jedna osoba, choć wydaje mi się to mało prawdopodobne. Bardzo się ciesze, że Kbiców Lecha jest w naszym kraju tak wielu, przy okazji wszystkich pozdrawiam! A do gościa "Bułgarska", autora artykułu "Kochamy LECHA!!!" pragnę napisać, iż napisał bardzo ciekawą i przekonywującą opinię, choć na tym meczu było nieoficjalnie troche więcej, niż 26 tysięcy widzów, i kilku z nich było za Legią, ale oni w sumie pomaagali Lechowi rzucając race na murawę w końcówce meczu, kiedy to Lech prowadził 1:0 i zyskiwał czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gangstaboy Re: Burkhardt: Stać mnie na więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:11 Legia jest mistrzem i nie mają co płakać Lechici. Kolejorz to "stare woły" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal ooo coś nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 00:56 "stare woły". Tego jeszcze nie słyszałem - cóż za innowacja. Nie płaczemy, i tak ten sezon już spisany na straty. Pogadamy za rok - no może dwa jak już będzie paczka zgrana i wzmocniona. A mistrz... szanse macie bardzo duże, ale jeszcze 6 kolejek zostało. Mam nadzieję że wszystko rozstrzygnie mecz Legia-Wisła na Łazienkowskiej. Najlepiej żeby remis nie dawał rozstrzygnięcia w walce o tytuł, ale to już by było zbyt piękne. Odpowiedz Link Zgłoś