Gość: sikor IP: 87.207.44.* 22.04.06, 11:41 To był Wielki Piłkarz!!! Strzelał bramy w wieku 35 lat w najlepszej lidze świata! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Shearer zakończył karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:49 duze brawa za cla kariere dzieki bylo co ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sakho Wielki szacunek dla "Wielkiego Ala" IP: 87.206.244.* 22.04.06, 11:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Wielki szacunek dla "Wielkiego Ala" IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:14 chociaz technicznie trzeba przyznac byl surowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Wielki szacunek dla "Wielkiego Ala" IP: *.seh.ox.ac.uk 22.04.06, 12:42 nie zgodzilbym sie co prawda nie mial takich zwodow jak okocha, ale jesli chodzi o przyjecie pilki, gra cialem itp., nie mial sie czego wstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Al Re: Wielki szacunek dla "Wielkiego Ala" IP: *.warynski.net / *.warynski.net 22.04.06, 13:14 Technika to nie tylko zwody w stylu Ronaldinho czy Cristiano Ronaldo, ktore w wiekszosci przypadkow sa zupelnie bezproduktywne. Jest jeszcze takie cos jak technika uzytowa, a ta Alan mial opanowana w stopniu perfekcyjnym. Przyjecie pilki z chlopem na plecach, zastawka, odegranie, technika strzalu, malo kto mogl sie rownac z nim w tych elementach. Shearer to napastnik kompletny, ktory w swoim najlepszym czasie mial wszystko, lacznie z szybkoscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Wielki szacunek dla "Wielkiego Ala" IP: *.acn.waw.pl 22.04.06, 15:17 Troche mylisz pojecia, po pierwsze dlatego, ze Ronaldinho (ktory jest genialny) i Ch.Ronaldo (ktory jest swoja droga przecietnym pilkarzem) sa pomocnikami, a od nich czego innego sie wymaga, niz od napastnika. Po drugie to o czym piszesz to raczej umiejetnosc dryblingu (jesli ktos gral w ceema, zna roznice;)), ktora jest czym innym niz umiejetnosci techniczne, choc w pewnym sensie od nich zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Al Re: Wielki szacunek dla "Wielkiego Ala" IP: *.warynski.net / *.warynski.net 22.04.06, 19:20 Nie myle pojec, gdyz technika to nie tylko wspaniale zwody i umiejetnosc gry jeden na jeden, a tak niektorzy kibice blednie sadza i tym sie sugeruja. Na technike sklada sie wiele czynnikow i dlatego mowienie, ze Shearer byl surowy tylko dlatego, iz nie robil na boisku braziliany to kompletne nieporozumienie. Roanldinho moze i jest genialny, ale jak na razie jest na topie przez 2 sezony, Alan byl przez kilkanascie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Shearer zakończył karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:20 kurde !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bober Re: Shearer zakończył karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 13:12 Naprawde wielki szacunek dla Shearera...za to ze prawie zawsze byl w formie i strzelal bramki mimo swojego wieku...podobno ludzi poznaje sie po tym jak zaczyna i jak konczy...on i zaczynal i konczyl we wspanialym stylu:) Dzieki Ci za piekne gole i akcje Wielki Alu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piku Re: najlepsza liga swiata to serie A IP: 81.1.84.* 22.04.06, 13:40 A poza tym zaproponowali mu etat trenerski u "srok", ale facet chce sie najpierw nacieszyc życiem:-) s9.bitefight.pl/c.php?uid=29683 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: san Re: najlepsza liga swiata to serie A IP: *.mokotowplaza.waw.pl 22.04.06, 13:46 GUT BAJ SZIRA!!! (by Darek Sz.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwaQ Respect IP: *.slowiki.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 13:57 Mimo ,ze za gosciem nigdy specjalnie nie przepadałem ,to jego wyczyny na boisku zawsze wzbudzały u mnie szacunek.I tak pozostało.I ten charakterystyczny gest - wyprostowana reka po kazdym strzelonym golu.Respect. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaijuż Super-Al IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 14:44 Miałem okazję oglądać go na boisku jakieś 1,5 roku temu. W czasie przedmeczowej rozgrzewki przy bandach reklamowych kłębił się tłum kilkulatków. Dzieciaki krzyczały niesamowicie wołając Shearer'a. Ten podszedł do nich i cierpliwie rozdawał autografy. Czterolatki płakały ze szczęścia. to w końcu ich bohater. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Shearer zakończył karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 14:04 Kończy karierę WIELKI piłkarz!!!!!!!!!!!!!! Mając tyle lat dalej był jednym z najskuteczniejszych piłkarzy na Wyspch! Wielka szkoda!!!!!!!!!! Powodzenia Alan!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shearer Mistrz odchodzi :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 14:57 Odkąd interesuję się piłką nożną czyli mniej więcej od 1996 roku zawsze moim ulubionym piłkarzem był Alan Shearer. To najlepszy angielski piłkarz lat 90tych. Niewielu było takich napastniów jak Alan Shearer. ON JEST WIELKI. Nie wierzę że już nie zobacze mojego idola na boisku. Mam nadzieję żę wkrótce obejmie on funkcję managera Srok i odniesie ze swoim teamem sukcesy. To jest naprawdę świetny piłkarz i człowiek. Wzór profesjonalisty na boisku poza nim. Mimo wielu ofert bogatych klubów on wybrał się do swojego rodzinnego Newcastle za rekordową wówczas sumę 15 mln funtów. Pokazał jak lajalny jest wobec swojego miasta i kibiców z nad rzeki Tyne. Szkoda żę Alan szybo zakończył karierę w reprezentacji Anglii bo spokojnie mógł wystąpić jeszcze na mundialu w 2002 i EURO 2004. Alan Sheare to metafora gola. Moim zdaniem zasługiwał on w 1996 roku na zdobycie złotej piłki France Football. Wykonał on kawał dobrej roboty i nie ma czego żałować. Kariera godna pozazdroszczenia. Alan na zawsze w mojej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzio Re: Mistrz odchodzi :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 18:20 Pamiętam go z meczu Legia - Blackburn w LM. Wówczas nie był taki wielki. Ale mimo wszystko respekt dla całej jego kariery. Pamiętam, że za znajomość jego kariery udało mi się wcześniej wyjść z warsztatów szkolnych :) Kiedyś z Suttonem tworzyli mega duet w Blackburn, tylko Sutton za dużo pił i się zpsił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miruszka Pogrązyl tez Polske na Wembley - bylem, widzialem IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.06, 15:21 niestety Szira to jeden z Angielskich pilkarzy ktorych bedziemy zle pamietać: Lineker, Scholes, Shirer, ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Shearer zakończył karierę IP: *.wfd82a.dsl.pol.co.uk 22.04.06, 15:33 heheheh a ja wiem gdzie on mieszka, w ponteland kolo newcastle upon tyne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brus Re: Shearer zakończył karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 02:30 Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś