Dodaj do ulubionych

Shearer zakończył karierę

IP: 87.207.44.* 22.04.06, 11:41
To był Wielki Piłkarz!!! Strzelał bramy w wieku 35 lat w najlepszej lidze
świata!
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Shearer zakończył karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:49
      duze brawa za cla kariere
      dzieki bylo co ogladac
    • Gość: Sakho Wielki szacunek dla "Wielkiego Ala" IP: 87.206.244.* 22.04.06, 11:52
      • Gość: marian Re: Wielki szacunek dla "Wielkiego Ala" IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:14
        chociaz technicznie trzeba przyznac byl surowy
        • Gość: Mikey Re: Wielki szacunek dla "Wielkiego Ala" IP: *.seh.ox.ac.uk 22.04.06, 12:42
          nie zgodzilbym sie
          co prawda nie mial takich zwodow jak okocha, ale jesli chodzi o przyjecie pilki,
          gra cialem itp., nie mial sie czego wstydzic
        • Gość: Big Al Re: Wielki szacunek dla "Wielkiego Ala" IP: *.warynski.net / *.warynski.net 22.04.06, 13:14
          Technika to nie tylko zwody w stylu Ronaldinho czy Cristiano Ronaldo, ktore w
          wiekszosci przypadkow sa zupelnie bezproduktywne. Jest jeszcze takie cos jak
          technika uzytowa, a ta Alan mial opanowana w stopniu perfekcyjnym. Przyjecie
          pilki z chlopem na plecach, zastawka, odegranie, technika strzalu, malo kto
          mogl sie rownac z nim w tych elementach. Shearer to napastnik kompletny, ktory
          w swoim najlepszym czasie mial wszystko, lacznie z szybkoscia
          • Gość: p. Re: Wielki szacunek dla "Wielkiego Ala" IP: *.acn.waw.pl 22.04.06, 15:17
            Troche mylisz pojecia, po pierwsze dlatego, ze Ronaldinho (ktory jest genialny)
            i Ch.Ronaldo (ktory jest swoja droga przecietnym pilkarzem) sa pomocnikami, a od
            nich czego innego sie wymaga, niz od napastnika. Po drugie to o czym piszesz to
            raczej umiejetnosc dryblingu (jesli ktos gral w ceema, zna roznice;)), ktora
            jest czym innym niz umiejetnosci techniczne, choc w pewnym sensie od nich zalezy.
            • Gość: Big Al Re: Wielki szacunek dla "Wielkiego Ala" IP: *.warynski.net / *.warynski.net 22.04.06, 19:20
              Nie myle pojec, gdyz technika to nie tylko wspaniale zwody i umiejetnosc gry
              jeden na jeden, a tak niektorzy kibice blednie sadza i tym sie sugeruja. Na
              technike sklada sie wiele czynnikow i dlatego mowienie, ze Shearer byl surowy
              tylko dlatego, iz nie robil na boisku braziliany to kompletne nieporozumienie.
              Roanldinho moze i jest genialny, ale jak na razie jest na topie przez 2 sezony,
              Alan byl przez kilkanascie
    • Gość: :/ Re: Shearer zakończył karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:20
      kurde !!!
      • Gość: Bober Re: Shearer zakończył karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 13:12
        Naprawde wielki szacunek dla Shearera...za to ze prawie zawsze byl w formie i strzelal bramki mimo swojego wieku...podobno ludzi poznaje sie po tym jak zaczyna i jak konczy...on i zaczynal i konczyl we wspanialym stylu:)
        Dzieki Ci za piekne gole i akcje Wielki Alu
    • kollanko najlepsza liga swiata to serie A 22.04.06, 13:31
      forza ROMA
      • Gość: piku Re: najlepsza liga swiata to serie A IP: 81.1.84.* 22.04.06, 13:40
        A poza tym zaproponowali mu etat trenerski u "srok", ale facet chce sie
        najpierw nacieszyc życiem:-)
        s9.bitefight.pl/c.php?uid=29683
        • Gość: san Re: najlepsza liga swiata to serie A IP: *.mokotowplaza.waw.pl 22.04.06, 13:46
          GUT BAJ SZIRA!!! (by Darek Sz.)
          • Gość: kwaQ Respect IP: *.slowiki.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 13:57
            Mimo ,ze za gosciem nigdy specjalnie nie przepadałem ,to jego wyczyny na boisku
            zawsze wzbudzały u mnie szacunek.I tak pozostało.I ten charakterystyczny gest -
            wyprostowana reka po kazdym strzelonym golu.Respect.
            • Gość: Jaijuż Super-Al IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 14:44
              Miałem okazję oglądać go na boisku jakieś 1,5 roku temu. W czasie przedmeczowej
              rozgrzewki przy bandach reklamowych kłębił się tłum kilkulatków. Dzieciaki
              krzyczały niesamowicie wołając Shearer'a. Ten podszedł do nich i cierpliwie
              rozdawał autografy. Czterolatki płakały ze szczęścia. to w końcu ich bohater.
    • Gość: m Re: Shearer zakończył karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 14:04
      Kończy karierę WIELKI piłkarz!!!!!!!!!!!!!!
      Mając tyle lat dalej był jednym z najskuteczniejszych piłkarzy na Wyspch!
      Wielka szkoda!!!!!!!!!!
      Powodzenia Alan!!!!!!!!!
    • Gość: Shearer Mistrz odchodzi :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 14:57
      Odkąd interesuję się piłką nożną czyli mniej więcej od 1996 roku zawsze moim
      ulubionym piłkarzem był Alan Shearer. To najlepszy angielski piłkarz lat
      90tych. Niewielu było takich napastniów jak Alan Shearer. ON JEST WIELKI. Nie
      wierzę że już nie zobacze mojego idola na boisku. Mam nadzieję żę wkrótce
      obejmie on funkcję managera Srok i odniesie ze swoim teamem sukcesy. To jest
      naprawdę świetny piłkarz i człowiek. Wzór profesjonalisty na boisku poza nim.
      Mimo wielu ofert bogatych klubów on wybrał się do swojego rodzinnego Newcastle
      za rekordową wówczas sumę 15 mln funtów. Pokazał jak lajalny jest wobec swojego
      miasta i kibiców z nad rzeki Tyne.
      Szkoda żę Alan szybo zakończył karierę w reprezentacji Anglii bo spokojnie mógł
      wystąpić jeszcze na mundialu w 2002 i EURO 2004. Alan Sheare to metafora gola.
      Moim zdaniem zasługiwał on w 1996 roku na zdobycie złotej piłki France Football.

Wykonał on kawał dobrej roboty i nie ma czego żałować. Kariera godna
      pozazdroszczenia.

Alan na zawsze w mojej pamięci.
      • Gość: Andzio Re: Mistrz odchodzi :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 18:20
        Pamiętam go z meczu Legia - Blackburn w LM. Wówczas nie był taki wielki.
        Ale mimo wszystko respekt dla całej jego kariery. Pamiętam, że za znajomość jego
        kariery udało mi się wcześniej wyjść z warsztatów szkolnych :)
        Kiedyś z Suttonem tworzyli mega duet w Blackburn, tylko Sutton za dużo pił i się
        zpsił.
    • Gość: miruszka Pogrązyl tez Polske na Wembley - bylem, widzialem IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.06, 15:21
      niestety Szira to jeden z Angielskich pilkarzy ktorych bedziemy zle pamietać:
      Lineker, Scholes, Shirer, ...
    • Gość: ania Re: Shearer zakończył karierę IP: *.wfd82a.dsl.pol.co.uk 22.04.06, 15:33
      heheheh a ja wiem gdzie on mieszka, w ponteland kolo newcastle upon tyne...
      • p.bera Re: Shearer zakończył karierę 22.04.06, 17:42
        ładne ma mieszkane?
      • Gość: brus Re: Shearer zakończył karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 02:30
        Skąd wiesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka