Gość: es IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 11:44 Będzie 1:1 albo 2:1, Żółta Łódź Podwodna zatonie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dcag Z logika na bakier - typowe dla GW 25.04.06, 11:53 "Jeśli choć jedna z tych serii nie zostanie przerwana" - nie jest mozliwe by Jesli seria Villarreal zostanie przerwana to rowniez przerwana bedzie seria Arsenal Po chwili namyslu, to jest jednak mozliwe. Portugalczycy musza sobie strzelic 2 samobojcze:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Z logika na bakier - typowe dla GW IP: 64.208.49.* 25.04.06, 11:59 Portugalczycy? a o ktorym meczu mowisz? ;) a tak na serio to Yellow Submarine dzisiaj pojdzie na dno :) s9.bitefight.pl/c.php?uid=70271 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcag Re: Z logika na bakier - typowe dla GW IP: *.local / 62.225.37.* 25.04.06, 13:01 Male przeklamanie na linii. Lece w sobote do Portugalii, wiec Freud sie zameldowal;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazwyczaj Re: Z logika na bakier - typowe dla GW IP: *.devs.futuro.pl 25.04.06, 12:05 moze zdobyc 1 i wygrac 1-0, po czym wygrac w karnych bramka 1, a nie 2 i awans jest Odpowiedz Link Zgłoś
dcag Re: Z logika na bakier - typowe dla GW 25.04.06, 12:11 Gość portalu: zazwyczaj napisał(a): > moze zdobyc 1 i wygrac 1-0, po czym wygrac w karnych > bramka 1, a nie 2 i awans jest Jesli strzele tylko 1, to seria nie bedzie przerwana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafałS Hiszpanie IP: 149.156.22.* 25.04.06, 12:38 > Po chwili namyslu, to jest jednak mozliwe. Portugalczycy musza sobie strzelic > 2 samobojcze:-))) Ale dobry pomysł z tymi samobójami, he ,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.a. Re: Z logika na bakier - typowe dla GW IP: 83.230.127.* 25.04.06, 15:01 Pal sześć logikę, z tego co pamiętam, do Del Piero nie grał w żadnym meczu z Arsenalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooner Re: Villarreal porywa się na rekordy Arsenalu IP: 212.160.127.* 25.04.06, 13:35 > Będzie 1:1 albo 2:1, Żółta Łódź Podwodna zatonie. a ja jestem przekonany, ze jezeli sol czegos nie zawali, arsenal nie straci bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Del Piero IP: *.greenlan.pl 25.04.06, 14:29 "Potem ta sztuka nie udała się Ronaldo, Raulowi, Trezeguetowi, DEL PIERO..." z tego ci mi wiadomo to popularny Alex nie wystąpił w składzie Juve podaczas dwumeczu z arsenalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Re: Del Piero IP: *.nat.student.pw.edu.pl 25.04.06, 14:37 > "Potem ta sztuka nie udała się Ronaldo, Raulowi, Trezeguetowi, DEL PIERO..." > z tego ci mi wiadomo to popularny Alex nie wystąpił w składzie Juve podaczas > dwumeczu z arsenalem ...dlatego ta sztuka mu się nie udała :D :D :D nieprawdy w tym zdaniu nie ma :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura mi tez sie ta sztuka nie udala IP: *.hrz.uni-siegen.de 25.04.06, 15:19 no niby prawda:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwoli Re: mi tez sie ta sztuka nie udala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:47 ...nawet Benedicto XVI nie dał rady... Odpowiedz Link Zgłoś
harnat Re: Del Piero 25.04.06, 16:54 Idąc takim takiem rozumowania można też powiedzieć że nie udało się to Eto'o, Ronaldinho, Kaka, Szewa itp. Bez przesady. Błąd i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sophistes "Znawca" Trzeciak IP: *.proxnet.pl 25.04.06, 18:42 Mirek dobrym zawodnikiem był, ale kolejny raz powoływanie go na experta od hiszpańskiej piłki to nieporozumienie. Może i mieszka w Hiszpani, może i meczyki jakieś ogląda, ale niewielkie ma pojęcie co się na rynku tamtejszym dzieje. Przekonał się o tym min. Franek, którego Mirek namówił na grę w "pewnym finansowo klubie, z dużymi aspiracjami (awans)", czyli niejakim Elche. Odradzał Levante, bajdurząc o jego braku aspiracji, niewypłacalności, etc. Jak wyszło, każdy widzi ("ucieczka" z podupadającego Elche), a mogło być tak pięknie - awans z Levante, i Primera w przyszłym sezonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Villarreal porywa się na rekordy Arsenalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:39 s3.bitefight.pl/c.php?uid=59370 Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Za 40 minut rozpocznie się rozwolnienie na punkcie 25.04.06, 20:04 Henryka. Ja ponawiam pytanie z zeszłego tygodnia: co taki cienias jak Sorin robi na tym szczeblu rozgrywek? Odpowiedz Link Zgłoś