Gość: ANTY FAN WDOWCZYKA Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 11.05.06, 08:12 A JA ZA PREMIE MOGE WDOWCZYKOWI KUPIC BILET DO RAJU(ALE NIE NA ZIEMI!) HIHIHI.NIECH WDOWCZYK PILNUJE SWOJEGO KLUBU I SWOICH SPRAW A NIE INTERESUJE SIę KIMś.żAL MU D...E śCISKA żE NIE JEST TAKIM SłAWNYM TRENEREM?JEST TAKIE POWIEDZENIE IM MNIEJ WIESZ I KłAPIESZ TYM DłUżEJ żYJESZ!POZDRAWIAM . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupakowe ziele spokojnie IP: *.acn.waw.pl 11.05.06, 08:12 Wiecie co wam powiem strasznie jesteście śmieszni z tym swoim zadeciem ze jakiś klubik typu legia czy wisła"jest najlepsza" tylko po tym jak dochodzi do meczy z jakimiś mołdawskimi czy czeczeńskimi zespołami 2 ligowymi w dziwny sposob mistrzowie przegrywają.Tak naprawde nie ma się z czego cieszyś.Legia mistrzem? takim samym byłby npIzolator Boguchwała z szacunkiem dla tego drugiego.Wygrała lige i dobrze.Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: spokojnie IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 11.05.06, 08:21 z pisownią u Ciebie troche jesteś na bakier do szkoły było pod górkę ma się rozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAT KRAKURWKA Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 11.05.06, 08:17 A GDZIE BURAKU BYłEś JAK WISłA KRAKóW 3 RAZY POD RZąD ZDOBYWAłA MISTRZOSTWO POLSKI W P.N.WTEDY TA ZACOFANA W ROZWOJU WARSZAWA PłAKAłA!!!żE MISTRZA POLSKI NIE MIAłA.GDZIE WTEDY BYłEś OBROTNIAKU!???A DLA TRENERA WDOWCZYKA żYCZENIA CH.W.D.L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:44 gdzie byles... co robiles... wisla zdobywala... CZAS PRZESZLY BURACZKU, kiedys to LEGIA grala w Ćwierćfinale LIGI MISTRZOW!! i co? nic, mile wspomnienia, tak jak po waszym mistrzostwie... Mistrzem JEST Legia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziodzio Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: 213.199.198.* 11.05.06, 08:20 Podoba mi się ta gadka. Szczególnie ten Padureanu, haha. Dla mnie Wdowczyk cały czas jest gościem z klasą. Odpowiedzi do Petruscu są na poziomie i dowcipne. I niech tak zostanie. A w Europie w tym momencie Legia jest bez szans. Z tego chyba Wdowiec też zdaje sobie sprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Cała Polska żałuje, mistrzem Polski są ch...! IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 08:23 Petrescu nie zawiódł, Legia miała łatwiej. Szkoda, że era Białej Gwiazdy nie skończy się dopiero za rok gdy Kolejorz zdetronizowałby Wisłę. Mamy Legię i wstyd. Zupełnie jak z Lepperem i Giertychem w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amica Poznan Nikt nie zaluzje,ze nie ma juz Lecha!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.05.06, 09:51 Nikt juz nie zaluje,ze nie ma Lecha w lidze!!! Teraz bedzie AMICA POZNAN... Poznaniowi gratulujemy AMIKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Nikt nie zaluzje,ze nie ma juz Lecha!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:45 ciekawe jak teraz kibice Lecha będą śpiewać na meczach? "Lech,Lech, Kuchenkorz"?? <lol2> ps. nie jestem kibicem Wisły ani Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rywin Wdowczyk salonowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:30 Dariusz Wdowczyk po meczu: Mogę Danowi Petrescu z premii za mistrzostwo ufundować bilet do Rumunii To sie nazywa szeroki gest, dowcip i elokwencja!!! Odezwal sie prawdziwy lew warszawskich salonow! Zna pan jeszcze jakies inne zabawne facecyje panie trenerze? A miedzy nami mowiac: Wdowczyk, jako byly obronca slabej druzyny za czesto obrywal pilka w glowe i takie smutne bywaja tego rezultaty na starosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmmon Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:17 hehe widze ze wdowczyk robi sciepe na cygana, tez sie moge dolozyc jakby co hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Też się dołożę ... 11.05.06, 15:22 ... myślę, że autobus do Rumunii nie powinien dużo kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.tnp.pl / *.tnp.pl 11.05.06, 09:23 Panie Wdowczyk gratuluję mistrzostwa Polski ale to coś pan powiedział jest tylko dowodem chamstwa. Trzeba się było wstrzymać z komentarzem do słów Petrescu do końca rozgrywek. Jak na mistrza to taka forma wupowiedzi nie przystoi. Tak to jednak jest jaka liga taki mistrz,jak co roku tyły w eliminacjach do LM.Przecież cała ta nasza liga jest g...o warta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:45 czego dowodem są wg ciebie wypowiedzi dana płaczesku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.schenker.pl / 195.116.160.* 11.05.06, 09:33 brak kultury i buta trenera, którego zespół jest najbrzydziej grającym mistrzem od czasów Polonii Warszawa - trenowanej przez .. Wdowczyka. Cała Polska widziała jak wymordowane były punkty z Płockiem, Bełchatowem,Odrą, Pogonią, Zabrzem. Panie Wdowczyk wszystkie kluby meczem z Wisłą poprzedzały mecze z Legią.. w polskiej lidze żaden zespół nie gra dwóch dobrych meczów pod rząd. Spinał się taki zespół z na Wisłę, na Legii zdychał.. Walczył na Wiśle, dostawał 3,4,5 żółtych kartek a z Legią miał 2-3 pauzujących za kartki zawodników. Gdyby to trafiło na Wdowczyka, TVN co godzinę bębniłoby o tym w serwisach informacyjnych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:46 tak, zwlaszcza plock i zaglebie sie spiely na wisle i oddaly mecze LEGII! zastanow sie co wygadujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Może też się chce załapać na darmowy bilet ... 11.05.06, 15:28 ... do Rumunii. Może zrobimy zrzutkę - mógłby pojechać razem ze swoim ukochanym Petrescu jednym autobusem. Popłakaliby sobie i ponarzekali razem na niedobry PZPN , sędziów i boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milano82 Teraz to Wdowczyk moze grac chojraka.... IP: 212.182.32.* 11.05.06, 10:00 Zobaczymy co pokaza w eliminacjach LM,kiedy trafia np. na Valencie,albo Liverpool,i czy nadal Wdowiec będzie tak zadowolony kiedy po sezonie odejdziie Roger,ktory jest tylko wypozyczony,a jesli klasowym napastnikiem jakiego chca sprowadzic jest dla nich Olisadebe,to pogratulowac!!!To tak jak miec dwoch Wlodarczykow z przodu.Poza tym,po trzyletniej dominacji Wisly czas aby Ci slabsi tez sie nim nacieszyli piec minut... Odpowiedz Link Zgłoś
djtajga Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" 11.05.06, 10:20 Bardzo się cieszę, że to LEGIA WRESZCIE została MISTRZEM, ale moją radość (w każdej beczce musi być odrobina dziegciu???) troche zburzyła wypowiedź Wdowczyka. Myślałem, że ma On klasę, a przekonałem sie, że jednak NIE! Może to emocje po zwycięstwie? Jeśli ktoś oglądał MULTILIGĘ + to usłyszał, że Petrescu pogratulował Legii MISTRZA i pochwalił przeciwników za cały sezon. I to bez żadnej złośliwości. Natomiast Wdowczyk mógł zachować się lepiej i choćby przemilczeć Panduranu (czy jakoś tak) oraz zakup biletu i cieszyc się z Mistrzostwa. A tak pozostaje mały zryz. (L) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" 11.05.06, 10:33 a gdzie ta nasza mysl szkoleniowa nas doprowadzia? nawet nie potrafimy sie przebic do pierwszej rundy pucharow uefa powinno sie wywalic tych naszych trenerow i zatrudnic ludzi ktorzy beda przygotowywac zawodnikow jak na zachodzie - na poczatku pewnie bedzie regres ale po kilku latach zaczniemy robic postepy a tak sie bedziemy topic w tym szambie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrupol Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:49 cóż, Legia wygrała ligę...i jakie to ma znaczenie? równie dobrze mistrzem może być Arka Gdynia i GKS Bełchatów, bo na mistrzostwie się kończy wesoła atmosfera. Pod koniec sierpnia okazuje się, że nie mamy reprezentanta w LM, a nieco później odpadamy z Pucharu Ufea w I rundzie. Czas na zmiany...ale jakie, bo naszej "profesjonalnej" ligi nie zmienimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:51 ot, kielecki cham, derektór warsiawskiej K.U.R.W.Y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Wisły Gratulacje IP: *.crowley.pl 11.05.06, 10:52 Gratuluje zdobycia mistrzostwa, życzę powodzenia w lidze mistrzów. Wszystkim klubom ekstraklasy, życzę powodzenia w walce z bandytami którzy psują dumne określenie jakim jest Kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osky Re: Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:57 Piękne memento, przyłączam się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuda "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.rsk.pl 11.05.06, 12:58 Wiśniewski z przodu to taktyka wzmacniająca przeciwnika on do akcji ofensywnych sie nie nadaje, tylko do destrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic wisły!! Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:05 Petresku wypie..j z Krakowa! Taki trener dla wisły to wstyd!! Zatrudnijcie Kasperczka!!!!!!!!!!!!!!!! On był jest i bedzie najlepszy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walen Wdowczyk, kup bilet Listkowi byle w jedna strone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:19 dziennikarz GW pisze: >> trener Dariusz Wdowczyk mocno skrytykował szkoleniowca Wisły Dana Petrescu<< Mocno skrytykowal? Ta chamska wypowiedz Wdowczyka to wg. GW krytyka? Jedynym celem wypowiedzi Wdowczyka bylo zlosliwe "odgryzienie sie" na Petresku, ktory bez owijania w bawelne wali prosto z mostu co mysli o skorumpowanym PZPN. Wdowczyk wypomina trenerowi Petrescu sedziego Paduranu (ktoremu Petresku ani brat ani swat), ktory oszukal druzyne Polski w meczu z Bulgaria. Bylo to przed laty. Czy nie lepiej aby Wdowczyk odniosl sie do blizszego w czasie i przestrzeni i lepiej mu znanego wydarzenia jakim bylo np "olanie" przez pilkarza Legii Bronowickiego meczu miedzypanstwowego z Litwa? Zgodnie z tym co glosi pan Listkiewicz, zawodnik taki powinien byc zdyskwalifikowany a jego klub powinien zostac ukarany walkowerem. Pytanie do pana Wdowczyka: czy brak reakcji PZPN na to wydarzenie swiadczy o tym, ze w PZPN siedza oszusci w rodzaju Paduranu czy tez moze krystalicznie uczciwi dzialacze w rodzaju...Wdowczyka. A moze tak, korzystajac z przyplywu gotowki zafundowal by pan Wdowczyk bilet gdziekolwiek, byle w jedna strone panu Listkiewiczowi? Stac pana, panie Wdowczyk na tak pozyteczny ale raczej samobojczy dla pana i Legii gest? Odpowiedz Link Zgłoś