Dodaj do ulubionych

"Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii"

• Gość: ANTY FAN WDOWCZYKA Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 11.05.06, 08:12
      A JA ZA PREMIE MOGE WDOWCZYKOWI KUPIC BILET DO RAJU(ALE NIE NA ZIEMI!)
      HIHIHI.NIECH WDOWCZYK PILNUJE SWOJEGO KLUBU I SWOICH SPRAW A NIE INTERESUJE SIę
      KIMś.żAL MU D...E śCISKA żE NIE JEST TAKIM SłAWNYM TRENEREM?JEST TAKIE
      POWIEDZENIE IM MNIEJ WIESZ I KłAPIESZ TYM DłUżEJ żYJESZ!POZDRAWIAM .
    • Gość: szczupakowe ziele spokojnie IP: *.acn.waw.pl 11.05.06, 08:12
      Wiecie co wam powiem strasznie jesteście śmieszni z tym swoim zadeciem ze jakiś
      klubik typu legia czy wisła"jest najlepsza" tylko po tym jak dochodzi do meczy
      z jakimiś mołdawskimi czy czeczeńskimi zespołami 2 ligowymi w dziwny sposob
      mistrzowie przegrywają.Tak naprawde nie ma się z czego cieszyś.Legia mistrzem?
      takim samym byłby npIzolator Boguchwała z szacunkiem dla tego drugiego.Wygrała
      lige i dobrze.Gratuluje
      • Gość: polonista Re: spokojnie IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 11.05.06, 08:21
        z pisownią u Ciebie troche jesteś na bakier do szkoły było pod górkę ma się
        rozumieć?
    • Gość: BRAT KRAKURWKA Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 11.05.06, 08:17
      A GDZIE BURAKU BYłEś JAK WISłA KRAKóW 3 RAZY POD RZąD ZDOBYWAłA MISTRZOSTWO
      POLSKI W P.N.WTEDY TA ZACOFANA W ROZWOJU WARSZAWA PłAKAłA!!!żE MISTRZA POLSKI
      NIE MIAłA.GDZIE WTEDY BYłEś OBROTNIAKU!???A DLA TRENERA WDOWCZYKA żYCZENIA CH.W.D.L
      • Gość: toster(L) Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:44
        gdzie byles... co robiles... wisla zdobywala... CZAS PRZESZLY BURACZKU, kiedys
        to LEGIA grala w Ćwierćfinale LIGI MISTRZOW!! i co? nic, mile wspomnienia, tak
        jak po waszym mistrzostwie... Mistrzem JEST Legia!!!!!!!
    • Gość: Dziodzio Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: 213.199.198.* 11.05.06, 08:20
      Podoba mi się ta gadka. Szczególnie ten Padureanu, haha. Dla mnie Wdowczyk cały
      czas jest gościem z klasą. Odpowiedzi do Petruscu są na poziomie i dowcipne. I
      niech tak zostanie.
      A w Europie w tym momencie Legia jest bez szans. Z tego chyba Wdowiec też zdaje
      sobie sprawę...
    • Gość: Lechita Cała Polska żałuje, mistrzem Polski są ch...! IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 08:23
      Petrescu nie zawiódł, Legia miała łatwiej. Szkoda, że era Białej Gwiazdy nie
      skończy się dopiero za rok gdy Kolejorz zdetronizowałby Wisłę. Mamy Legię i
      wstyd. Zupełnie jak z Lepperem i Giertychem w rządzie.
      • Gość: Amica Poznan Nikt nie zaluzje,ze nie ma juz Lecha!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.05.06, 09:51
        Nikt juz nie zaluje,ze nie ma Lecha w lidze!!!
        Teraz bedzie AMICA POZNAN...
        Poznaniowi gratulujemy AMIKI!!!
        • Gość: grześ Re: Nikt nie zaluzje,ze nie ma juz Lecha!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:45
          ciekawe jak teraz kibice Lecha będą śpiewać na meczach? "Lech,Lech,
          Kuchenkorz"?? <lol2>
          ps. nie jestem kibicem Wisły ani Legii
      • Gość: :) Terek Grozny pozdrawia Lecha IP: 62.233.204.* 11.05.06, 09:56
    • Gość: rywin Wdowczyk salonowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:30
      Dariusz Wdowczyk po meczu: Mogę Danowi Petrescu z premii za mistrzostwo ufundować bilet
      do Rumunii
      To sie nazywa szeroki gest, dowcip i elokwencja!!!
      Odezwal sie prawdziwy lew warszawskich salonow!
      Zna pan jeszcze jakies inne zabawne facecyje panie trenerze?
      A miedzy nami mowiac: Wdowczyk, jako byly obronca slabej druzyny za czesto obrywal pilka
      w glowe i takie smutne bywaja tego rezultaty na starosc.

• Gość: elmmon Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:17
      hehe widze ze wdowczyk robi sciepe na cygana, tez sie moge dolozyc jakby co hehehe
      • radiradi1 Też się dołożę ... 11.05.06, 15:22
        ... myślę, że autobus do Rumunii nie powinien dużo kosztować.
    • Gość: red Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.tnp.pl / *.tnp.pl 11.05.06, 09:23
      Panie Wdowczyk gratuluję mistrzostwa Polski ale to coś pan powiedział jest
      tylko dowodem chamstwa. Trzeba się było wstrzymać z komentarzem do słów
      Petrescu do końca rozgrywek. Jak na mistrza to taka forma wupowiedzi nie
      przystoi. Tak to jednak jest jaka liga taki mistrz,jak co roku tyły w
      eliminacjach do LM.Przecież cała ta nasza liga jest g...o warta.
      • Gość: toster(L) Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:45
        czego dowodem są wg ciebie wypowiedzi dana płaczesku???
    • Gość: czarny Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.schenker.pl / 195.116.160.* 11.05.06, 09:33
      brak kultury i buta trenera, którego zespół jest najbrzydziej grającym mistrzem
      od czasów Polonii Warszawa - trenowanej przez .. Wdowczyka. Cała Polska
      widziała jak wymordowane były punkty z Płockiem, Bełchatowem,Odrą, Pogonią,
      Zabrzem. Panie Wdowczyk wszystkie kluby meczem z Wisłą poprzedzały mecze z
      Legią.. w polskiej lidze żaden zespół nie gra dwóch dobrych meczów pod rząd.
      Spinał się taki zespół z na Wisłę, na Legii zdychał.. Walczył na Wiśle,
      dostawał 3,4,5 żółtych kartek a z Legią miał 2-3 pauzujących za kartki
      zawodników. Gdyby to trafiło na Wdowczyka, TVN co godzinę bębniłoby o tym w
      serwisach informacyjnych..
      • Gość: toster(L) Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:46
        tak, zwlaszcza plock i zaglebie sie spiely na wisle i oddaly mecze LEGII!
        zastanow sie co wygadujesz!
      • Gość: :) Gadasz dokładnie jak Placzescu... IP: 62.233.204.* 11.05.06, 11:11
        • radiradi1 Może też się chce załapać na darmowy bilet ... 11.05.06, 15:28
          ... do Rumunii.

Może zrobimy zrzutkę - mógłby pojechać razem ze swoim ukochanym Petrescu jednym
          autobusem. Popłakaliby sobie i ponarzekali razem na niedobry PZPN , sędziów i
          boiska.
    • Gość: milano82 Teraz to Wdowczyk moze grac chojraka.... IP: 212.182.32.* 11.05.06, 10:00
      Zobaczymy co pokaza w eliminacjach LM,kiedy trafia np. na Valencie,albo
      Liverpool,i czy nadal Wdowiec będzie tak zadowolony kiedy po sezonie odejdziie
      Roger,ktory jest tylko wypozyczony,a jesli klasowym napastnikiem jakiego chca
      sprowadzic jest dla nich Olisadebe,to pogratulowac!!!To tak jak miec dwoch
      Wlodarczykow z przodu.Poza tym,po trzyletniej dominacji Wisly czas aby Ci slabsi
      tez sie nim nacieszyli piec minut...
    • djtajga Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" 11.05.06, 10:20
      Bardzo się cieszę, że to LEGIA WRESZCIE została MISTRZEM, ale moją radość (w
      każdej beczce musi być odrobina dziegciu???) troche zburzyła wypowiedź
      Wdowczyka. Myślałem, że ma On klasę, a przekonałem sie, że jednak NIE! Może to
      emocje po zwycięstwie? Jeśli ktoś oglądał MULTILIGĘ + to usłyszał, że Petrescu
      pogratulował Legii MISTRZA i pochwalił przeciwników za cały sezon. I to bez
      żadnej złośliwości. Natomiast Wdowczyk mógł zachować się lepiej i choćby
      przemilczeć Panduranu (czy jakoś tak) oraz zakup biletu i cieszyc się z
      Mistrzostwa. A tak pozostaje mały zryz. (L)
    • krwawabestia Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" 11.05.06, 10:33
      a gdzie ta nasza mysl szkoleniowa nas doprowadzia?
      nawet nie potrafimy sie przebic do pierwszej rundy pucharow uefa

powinno sie wywalic tych naszych trenerow i zatrudnic ludzi ktorzy beda
      przygotowywac zawodnikow jak na zachodzie - na poczatku pewnie bedzie regres
      ale po kilku latach zaczniemy robic postepy a tak sie bedziemy topic w tym
      szambie
      • Gość: skrupol Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:49
        cóż, Legia wygrała ligę...i jakie to ma znaczenie? równie dobrze mistrzem może
        być Arka Gdynia i GKS Bełchatów, bo na mistrzostwie się kończy wesoła atmosfera.
        Pod koniec sierpnia okazuje się, że nie mamy reprezentanta w LM, a nieco później
        odpadamy z Pucharu Ufea w I rundzie. Czas na zmiany...ale jakie, bo naszej
        "profesjonalnej" ligi nie zmienimy.
    • Gość: edek Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:51
      ot, kielecki cham, derektór warsiawskiej K.U.R.W.Y.
      • radiradi1 Zgaduję, że piszesz o sobie 11.05.06, 15:24
    • Gość: Kibic Wisły Gratulacje IP: *.crowley.pl 11.05.06, 10:52
      Gratuluje zdobycia mistrzostwa, życzę powodzenia w lidze mistrzów. Wszystkim klubom ekstraklasy, życzę powodzenia w walce z bandytami którzy psują dumne określenie jakim jest Kibic.
      • Gość: osky Re: Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:57
        Piękne memento, przyłączam się...
    • Gość: smuda "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.rsk.pl 11.05.06, 12:58
      Wiśniewski z przodu to taktyka wzmacniająca przeciwnika on do akcji ofensywnych
      sie nie nadaje, tylko do destrukcji.
    • Gość: Kibic wisły!! Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:05
      Petresku wypie..j z Krakowa!
      Taki trener dla wisły to wstyd!!
      Zatrudnijcie Kasperczka!!!!!!!!!!!!!!!!
      On był jest i bedzie najlepszy!!!!!
    • Gość: walen Wdowczyk, kup bilet Listkowi byle w jedna strone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:19
      dziennikarz GW pisze:
      >> trener Dariusz Wdowczyk mocno skrytykował szkoleniowca Wisły Dana Petrescu<<
      Mocno skrytykowal?
      Ta chamska wypowiedz Wdowczyka to wg. GW krytyka?
      Jedynym celem wypowiedzi Wdowczyka bylo zlosliwe "odgryzienie sie" na Petresku, ktory bez
      owijania w bawelne wali prosto z mostu co mysli o skorumpowanym PZPN.
      Wdowczyk wypomina trenerowi Petrescu sedziego Paduranu (ktoremu Petresku ani brat ani
      swat), ktory oszukal druzyne Polski w meczu z Bulgaria.
      Bylo to przed laty.
      Czy nie lepiej aby Wdowczyk odniosl sie do blizszego w czasie i przestrzeni i lepiej mu znanego
      wydarzenia jakim bylo np "olanie" przez pilkarza Legii Bronowickiego meczu
      miedzypanstwowego z Litwa?
      Zgodnie z tym co glosi pan Listkiewicz, zawodnik taki powinien byc zdyskwalifikowany a jego
      klub powinien zostac ukarany walkowerem.
      Pytanie do pana Wdowczyka: czy brak reakcji PZPN na to wydarzenie swiadczy o tym, ze w PZPN
      siedza oszusci w rodzaju Paduranu czy tez moze krystalicznie uczciwi dzialacze w
      rodzaju...Wdowczyka.
      A moze tak, korzystajac z przyplywu gotowki zafundowal by pan Wdowczyk bilet gdziekolwiek,
      byle w jedna strone panu Listkiewiczowi?
      Stac pana, panie Wdowczyk na tak pozyteczny ale raczej samobojczy dla pana i Legii gest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka