Dodaj do ulubionych

Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:00
I fajnie, chociaż szkoda Dudka, byłby na ławce wsparciem dla Boruca
Obserwuj wątek
    • Gość: kotkotson konferencje Janasa IP: *.med.ohio-state.edu 19.05.06, 22:11
      konferencja Janasa po Ekwadorze:
      "nie udalo sie, dzisiaj nie ma juz slabych druzyn:
      po Niemcach:
      "to gospodarz turnieju, byl dzis poza naszym zasiegiem"
      po Kostaryce:
      "druzyna byla niezgrana, od jutra rozpoczynamy walke o Euro2008"
      • Gość: jerry Re: konferencje Janasa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 22:16
        .....a jak zaczynamy walke o euro 2008 to kadre budujemy od nowa tak wiec
        zapraszam dudka i franka :)
        • Gość: kubok Re: konferencje Janasa IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.06, 08:47
          Jak sie buduje od nowa, to sie stawia na mlodych. Panu Dudkowi, po jego
          wypowiedziach powinnismy podziekowac.
          • tekameka Rozterka trenerka *****wierszyk ***** 20.05.06, 11:02
            Dość późno wróciłem
            po ciężkiej naradzie,
            kopłem psa z woleja
            - co się będzie sadził

Łyknąłem Metaxy
            jak mnie uczył Listek,
            a potem wychlałem
            wódki zapas wszystek

Usiadłem przy stole
            wyciągłem karteczki
            co tu z kadrą zrobić?
            - znów łyka z flaszeczki

Wpisałem nazwiska
            przy nich też numery
            Lecz tabelka krzywo
            wyszła do cholery!

Ujdzie jakoś w tłoku
            skład z ostatniej chwili
            jest Franek i Dudek,
            brak Rasiaka, Mili

Kibic się ucieszy:
            "Kadra ukochana,
            naszych wszystkich wrogów
            rzuci na kolana".

Wszyscy będą śpiewać
            pieśni o mej chwale
            A i sam Kaczyński
            przypnie mi medale

Tak sie rozmarzyłem,
            a późna godzina,
            czas w Polsat wyruszać
            gdzie ta limuzyna?

Wyszłem na podwórek
            psa kopłem po nerach
            co się głupi patrzysz-
            Nie poznał trenera!

Do studia ja wchodzę
            wyciągam karteczkę -
            co jest do cholery!
            - pomyślę troszeczkę

Co za baran zrobił
            głupie zestawienie
            jak go tylko dorwę
            kopne go w siedzenie.

Nic mi nie pasuje
            a czas dać nazwiska
            Listek, co tu robić ?!
            chwila klęski bliska

Nazwiska nie weszły
            w odpowiednie kratki,
            oj przyjdzie mi chyba
            pakować manatki.

Ale już za późno -
            skład w eter podany,
            cała Polska w szoku,
            ja - rozdygotany.

Wszyscy patrzą na mnie
            co tu im powiedzieć
            dobrze na tym stołku
            i z miesiąc posiedziać

Idę ja w zaparte: -
            "Tak postanowiłem -
            swą myslą genialną
            ten skład ustawiłem".

Wróciłem do domu
            pies dostał z woleja
            co będzie, to będzie
            - chyba się nachleję

ten wierszyk to protest przeciwko chamskiej decyzji Janasa.
            Po tym jego "wyczynie" powinny wejść do obiegu powiedzenia takie,
            jak : "podziękował, jak Janas Frankowskiemu" lub " wdzięczny jak Janas".

odnośnie psa:

Janas i jego biedny pies

"Jak Janas poradził sobie z psem - źródło GW
            not. rl 2004-12-02 , ostatnia aktualizacja 2004-12-02 22:09

Pieskie życie Janasa
            "Przed wylotem z Polski do Francji mieliśmy kłopot z naszym psiakiem terierem -
            opowiada o wyjeździe sprzed lat do Auxerre trener selekcjoner piłkarskiej
            reprezentacji Paweł Janas dziennikowi "Fakt" w artykule "Lubię takie klimaty". -
            Nie chciał za nic wejść do klatki, którą zbił z desek znajomy stolarz.
            Próbowano różnych sposobów, ale drań się zapierał. Żona podała mu tabletki na
            sen i nic. W końcu wziąłem sprawę w swoje ręce, a raczej nogi. Strzał z woleja
            i pies już siedział cicho w klatce".

Dla "Gazety" - Anna Rudnik prezes Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami okręgu
            warszawskiego :
            Cham zbuntowany! I to jest trener selekcjoner reprezentacji Polski!? Według
            ustawy z 1997 roku za zadawanie zwierzęciu bólu i cierpień grozi kara nawet
            pozbawienia wolności i grzywna do 5 tys. zł. Człowiek winien zwierzętom
            szacunek - tak napisano w ustawie o ochronie zwierząt. Frustracje powinien
            odreagowywać na kimś, kto potrafi się obronić!"

• Gość: Kondziu Re: konferencje Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:40
        Powiem tak: Janas będzie odpowiadał za wszystko co będzie złego w tych
        mistrzostwach, bo na każdej pozycji zostawił w domu kogoś kto jechać powinien.
        Nie mówię tu nawet o Frankowskim, Kłosie i Dudku. Powinien wziąć Burkhardta,
        Żurawia, Saganowskiego i Niedzielana, a nie ciągle podejmować głupie decyzje. A
        to że Frankowski z Kłosem będą komentowali to i dobrze. To nada komentarzom
        smaczku!!
    • Gość: xcv Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.chello.pl 19.05.06, 22:17
      Bardzo niemądrze. Wszędzie tylko szukanie poklasku i zwiększenia sprzedaży. Czy
      to gazet, czy to programu TV. Ucierpi na tym Reprezentacja, która co ciekawe
      zdaniem mediów jest najważniejsza tutaj. Dajmy już spokój tym powołaniom i
      pozwólmy chłopakom się swobodnie przygotować !
    • Gość: pytający Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 19.05.06, 22:26
      Po co Dudek? Jako oparcie? Czyżby były tam ławki bez oparć?
    • Gość: jolek Dudek nie bylby zadnym wsparciem - przeciwnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 22:28
      psuje atmosfere,a jakim jest bufonem pokazal w wywiadzie dla GW i u Lisa.Boruc
      bedzie sie lepiej czul bez tego kurdupla w okolicy
      • zima0001 Re: Dudek nie bylby zadnym wsparciem - przeciwnie 19.05.06, 23:53
        Dudek chyba nie ogląda angielskiej TV i nie widział Kuszczaka w akcji. Inaczej
        juz dawno pozbyłby się złudzeń że pojedzie na MŚ.
    • Gość: - I na boisku i w studiu lepszy jest WojtekKowalczyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 22:28
    • Gość: hehehe fajne zdjecie z Frankiem w tle :-P IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 22:29
      hehehehehe
    • Gość: www Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.dyn.optonline.net 19.05.06, 22:46
      Frankowski musi jechac na mundial. Bez niego ten mundial jest jak chleb bez
      masla. Janas swinia!!!!!!!
      • Gość: McCuskey Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 22:49
        Zwłaszcza Świerczewski ma dużo do powiedzenia, buractwo wyłazi z każdego słowa -
        kolega Matiego Borka. Żelboye dwa - i wszystko jasne. Kołtoń na dokładkę - super
        glue.
        • Gość: fg Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.aster.pl 20.05.06, 10:52
          Zgadzam sie w 100 % co do tego prostaka Świerczewskiego, nie powinien się
          wypowiadać bo sie na każdym kroku kompromituje, kumpelek Borka - przez takich
          jak on, Dudek Hajto w Korei była klapa. Bardzo dobrze ze Janas nie wziął tych
          którzy sie wymądrzają i tylko liczą kasę.
        • Gość: dady Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.05.06, 20:34
          dokladnie same pedzie fredzie i obiagary wary he hee
      • Gość: kjmnk Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.chello.pl 20.05.06, 21:34
        kiuuhyuk

• Gość: JANDA Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.chello.pl 20.05.06, 21:36
          knmk to debil
    • Gość: marcin Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 23:28
      to jest chore parka sfrustfowanych piłkarzy.super obiektywnie .czerwona kartka
      dla polsatu i zawodników,ale czego nie zrobi się dla kasy
    • Gość: kolo Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 19.05.06, 23:57
      szkoda, ze nie bedzie gmocha..przeciez on jest ku.wa najlepszy..czy nie?
      • Gość: Rex Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.telia.com 20.05.06, 00:07
        Gmoch bedzie w TVP, a Polsat niech sobie wsadzi Franka i Klosa gdzies.
        Mazgaje jedne.
        • Gość: loco Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.05.06, 20:38
          wlasnie polsat i te cioty niech sobie sami we wlasnym homasoskim gronie
          ogladaja, buraki juz to widze pewnie disco-polo bedie leciec w czasie przerw he he
    • Gość: rafał Świerczewski ? Kto by chciał... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:06
      ..takiego pseudopiłkarza posłuchać. Schodzą na psy w telewizji.
    • szczypiorkowski Frankowski w roli Tuska i Rokity 20.05.06, 00:46
      Zwyczaje polityczne przeniosły sie do sportu. Skrzywdzony i obrażony Frankowski
      będzie "recenzował' kadrę narodową Janasa.
    • Gość: kibic realista Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.asko / 82.177.183.* 20.05.06, 05:27
      Dajcie spokoj Janasowi!Dużo mu nie zostało,dwa mecze w Niemczech ,powrót i
      emerytura.Zapomnialem dodać,pozostanie jeszcze kupa smiechu.
    • Gość: Bolek 59 maczy, można obejrzeć tylko 56... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.05.06, 07:45
      Czyli i tak mamy jakiś wybór.
    • Gość: DET Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.elpos.net 20.05.06, 09:52
      Franek,Franek
      s5.bitefight.pl/c.php?uid=76192
    • Gość: tomaszfeliks Janas prawie jak człowiek honoru IP: *.orange.pl 20.05.06, 10:05
      za gazetą Wyborczą:

Prokuratura o sprawie sprzedaży ziemi Pawłowi Janasowi

mark 2005-04-26 , ostatnia aktualizacja 2005-04-26 21:44

Dwaj byli szefowie Agencji Nieruchomości Rolnych w Pile odpowiedzą za sprzedaż
      działek trenerowi reprezentacji piłkarskiej

Prokuratura Okręgowa w Poznaniu postawiła zarzuty Jerzemu G. - to były szef
      Agencji Nieruchomości Rolnych w Pile. Odpowie za niedopełnienie obowiązków i
      sprzedaż 18 działek, należących do agencji, ze szkodą dla skarbu państwa.
      Najważniejsze, to sprzedaż trzech działek Pawłowi Janasowi, który cztery lata
      temu kupił kilka hektarów w Popowie za 10 proc. ich wartości rynkowej. ABW
      wyceniła szkody na ponad milion złotych - tyle skarb państwa stracił na
      sprzedaży 18 działek. Przeciwko Jerzemu G. toczy się już przed pilskim sądem
      proces o fałszowanie dokumentów. Zarzuty postawiono wczoraj także byłemu
      księgowemu agencji - chodzi głównie o fałszowanie dokumentów. Prokuratura
      wystąpiła z wnioskiem o aresztowanie obydwu byłych szefów ANR.

• Gość: edek Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:59
      stawiam na 1 pkt.

1-1 z Ekwadorem
      0-3 z Niemcami
      1-3 z Kostaryka

1pkt i zegnamy Janasa.
    • Gość: z Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.c151.petrotel.pl 20.05.06, 11:12
      www.kibiceplocka.glt.pl
    • Gość: ww Klos - erudytą to on nie jest... IP: *.com.pl 20.05.06, 11:22
      jakos mi sie nie widzi by Klos dobrze komentowal
      • Gość: Janas Re: Klos - erudytą to on nie jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:37
        Boruc tez ma jakies problemy z wyslawianiem, jak ma mowic do kamery to odrazu
        strzela buraka, jąka sie i nie wie o czym mowi.
    • Gość: Adiboss Franek contra Rasiak WAŻNE!!!!!!!!! IP: 82.139.30.* 20.05.06, 12:16
      Frankowski Rasiak
      szybkosc 7/10 5/10
      zwrotnosc 7/10 2/10
      umiejetnosc znalezienia w polu karnym 7/10 2/10
      gra głową 4/10 8/10
      gra zespołowa 6/10 5/10
      technika 7/10 3/10
      drybling 6/10 3/10
      samokrytyka 8/10 1/10
      umiejętność strzelania goli trudnym rywlom 7/10 1/10
      spryt 8/10 1/10

no i wypadałoby dodac-
      umiejętnosc robienia laski Janasowi 0/10 9/10

PODSUMOWUJĄC RASIAK TO PRAWIE DWUMETROWY SZTYWNY KOŁEK KTORY BEZ NIEDZIELANA W
      GROCLINIE SŁUZYŁ BY ZA REZERWOWY SŁUPEK!NATOMIAST TO ZE GRA NA WYSPACH TO
      NAPRAWDE FENOMEN BO JEST TO SŁABA KOPIA PIŁKARZA A TAM TAKICH NIUE TOLERUJA!
      PRZEKONAŁ SIE O TYM TOTENHAM!!!A TRENING W SOUTHAMPTON WYGLADA TAK 3 GODZ
      DZIENNIE KOPIA W GŁOWE RASIAKA KTORY STOI NA POLU KARNYM, NO I ILE WPADNIE DO
      BRAMKI TO TAK OKRESLAJA FORME TEJ PRUCHNICY!MECZE WYGLADAJA PODOBNIE...

NATOMIAST FRANEK NA WIELE ZALET I JAKOS NIE CHCE MI SIE ROZPISYWAC BO ZNAJACY
      TEMET WIEDZA CO I JAK.ALE JEDNA NAPISZE: 7 GOLI W ELIMINACJACH...FRANEK
      DZIEKUJE CI ZE TO TY ZAŁATWIAŁES WYJAZD DOP NIEMIEC I JAK MI PRZYKRO ZE TY TAM
      NIE JEDZIESZ...
      • Gość: Intel Re: Franek contra Rasiak WAŻNE!!!!!!!!! IP: *.telia.com 20.05.06, 13:34
        Nie przepadam za rasiakiem , ale trzeba dodac ogolna inteligencja
        Rasiak 8 Franek tylko 5.
        Bo Franek wiedzial,
        ze mistrzostwa za 3 tygodnie,
        a jest kompletnie wykonczony, i pampers mu wychodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka