Gość: J@noboktoinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:00 I fajnie, chociaż szkoda Dudka, byłby na ławce wsparciem dla Boruca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kotkotson konferencje Janasa IP: *.med.ohio-state.edu 19.05.06, 22:11 konferencja Janasa po Ekwadorze: "nie udalo sie, dzisiaj nie ma juz slabych druzyn: po Niemcach: "to gospodarz turnieju, byl dzis poza naszym zasiegiem" po Kostaryce: "druzyna byla niezgrana, od jutra rozpoczynamy walke o Euro2008" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: konferencje Janasa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 22:16 .....a jak zaczynamy walke o euro 2008 to kadre budujemy od nowa tak wiec zapraszam dudka i franka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubok Re: konferencje Janasa IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.06, 08:47 Jak sie buduje od nowa, to sie stawia na mlodych. Panu Dudkowi, po jego wypowiedziach powinnismy podziekowac. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Rozterka trenerka *****wierszyk ***** 20.05.06, 11:02 Dość późno wróciłem po ciężkiej naradzie, kopłem psa z woleja - co się będzie sadził Łyknąłem Metaxy jak mnie uczył Listek, a potem wychlałem wódki zapas wszystek Usiadłem przy stole wyciągłem karteczki co tu z kadrą zrobić? - znów łyka z flaszeczki Wpisałem nazwiska przy nich też numery Lecz tabelka krzywo wyszła do cholery! Ujdzie jakoś w tłoku skład z ostatniej chwili jest Franek i Dudek, brak Rasiaka, Mili Kibic się ucieszy: "Kadra ukochana, naszych wszystkich wrogów rzuci na kolana". Wszyscy będą śpiewać pieśni o mej chwale A i sam Kaczyński przypnie mi medale Tak sie rozmarzyłem, a późna godzina, czas w Polsat wyruszać gdzie ta limuzyna? Wyszłem na podwórek psa kopłem po nerach co się głupi patrzysz- Nie poznał trenera! Do studia ja wchodzę wyciągam karteczkę - co jest do cholery! - pomyślę troszeczkę Co za baran zrobił głupie zestawienie jak go tylko dorwę kopne go w siedzenie. Nic mi nie pasuje a czas dać nazwiska Listek, co tu robić ?! chwila klęski bliska Nazwiska nie weszły w odpowiednie kratki, oj przyjdzie mi chyba pakować manatki. Ale już za późno - skład w eter podany, cała Polska w szoku, ja - rozdygotany. Wszyscy patrzą na mnie co tu im powiedzieć dobrze na tym stołku i z miesiąc posiedziać Idę ja w zaparte: - "Tak postanowiłem - swą myslą genialną ten skład ustawiłem". Wróciłem do domu pies dostał z woleja co będzie, to będzie - chyba się nachleję ten wierszyk to protest przeciwko chamskiej decyzji Janasa. Po tym jego "wyczynie" powinny wejść do obiegu powiedzenia takie, jak : "podziękował, jak Janas Frankowskiemu" lub " wdzięczny jak Janas". odnośnie psa: Janas i jego biedny pies "Jak Janas poradził sobie z psem - źródło GW not. rl 2004-12-02 , ostatnia aktualizacja 2004-12-02 22:09 Pieskie życie Janasa "Przed wylotem z Polski do Francji mieliśmy kłopot z naszym psiakiem terierem - opowiada o wyjeździe sprzed lat do Auxerre trener selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Paweł Janas dziennikowi "Fakt" w artykule "Lubię takie klimaty". - Nie chciał za nic wejść do klatki, którą zbił z desek znajomy stolarz. Próbowano różnych sposobów, ale drań się zapierał. Żona podała mu tabletki na sen i nic. W końcu wziąłem sprawę w swoje ręce, a raczej nogi. Strzał z woleja i pies już siedział cicho w klatce". Dla "Gazety" - Anna Rudnik prezes Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami okręgu warszawskiego : Cham zbuntowany! I to jest trener selekcjoner reprezentacji Polski!? Według ustawy z 1997 roku za zadawanie zwierzęciu bólu i cierpień grozi kara nawet pozbawienia wolności i grzywna do 5 tys. zł. Człowiek winien zwierzętom szacunek - tak napisano w ustawie o ochronie zwierząt. Frustracje powinien odreagowywać na kimś, kto potrafi się obronić!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondziu Re: konferencje Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:40 Powiem tak: Janas będzie odpowiadał za wszystko co będzie złego w tych mistrzostwach, bo na każdej pozycji zostawił w domu kogoś kto jechać powinien. Nie mówię tu nawet o Frankowskim, Kłosie i Dudku. Powinien wziąć Burkhardta, Żurawia, Saganowskiego i Niedzielana, a nie ciągle podejmować głupie decyzje. A to że Frankowski z Kłosem będą komentowali to i dobrze. To nada komentarzom smaczku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcv Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.chello.pl 19.05.06, 22:17 Bardzo niemądrze. Wszędzie tylko szukanie poklasku i zwiększenia sprzedaży. Czy to gazet, czy to programu TV. Ucierpi na tym Reprezentacja, która co ciekawe zdaniem mediów jest najważniejsza tutaj. Dajmy już spokój tym powołaniom i pozwólmy chłopakom się swobodnie przygotować ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 19.05.06, 22:26 Po co Dudek? Jako oparcie? Czyżby były tam ławki bez oparć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Dudek nie bylby zadnym wsparciem - przeciwnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 22:28 psuje atmosfere,a jakim jest bufonem pokazal w wywiadzie dla GW i u Lisa.Boruc bedzie sie lepiej czul bez tego kurdupla w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Re: Dudek nie bylby zadnym wsparciem - przeciwnie 19.05.06, 23:53 Dudek chyba nie ogląda angielskiej TV i nie widział Kuszczaka w akcji. Inaczej juz dawno pozbyłby się złudzeń że pojedzie na MŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - I na boisku i w studiu lepszy jest WojtekKowalczyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe fajne zdjecie z Frankiem w tle :-P IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 22:29 hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.dyn.optonline.net 19.05.06, 22:46 Frankowski musi jechac na mundial. Bez niego ten mundial jest jak chleb bez masla. Janas swinia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 22:49 Zwłaszcza Świerczewski ma dużo do powiedzenia, buractwo wyłazi z każdego słowa - kolega Matiego Borka. Żelboye dwa - i wszystko jasne. Kołtoń na dokładkę - super glue. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.aster.pl 20.05.06, 10:52 Zgadzam sie w 100 % co do tego prostaka Świerczewskiego, nie powinien się wypowiadać bo sie na każdym kroku kompromituje, kumpelek Borka - przez takich jak on, Dudek Hajto w Korei była klapa. Bardzo dobrze ze Janas nie wziął tych którzy sie wymądrzają i tylko liczą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dady Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.05.06, 20:34 dokladnie same pedzie fredzie i obiagary wary he hee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjmnk Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.chello.pl 20.05.06, 21:34 kiuuhyuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANDA Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.chello.pl 20.05.06, 21:36 knmk to debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 23:28 to jest chore parka sfrustfowanych piłkarzy.super obiektywnie .czerwona kartka dla polsatu i zawodników,ale czego nie zrobi się dla kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 19.05.06, 23:57 szkoda, ze nie bedzie gmocha..przeciez on jest ku.wa najlepszy..czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.telia.com 20.05.06, 00:07 Gmoch bedzie w TVP, a Polsat niech sobie wsadzi Franka i Klosa gdzies. Mazgaje jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.05.06, 20:38 wlasnie polsat i te cioty niech sobie sami we wlasnym homasoskim gronie ogladaja, buraki juz to widze pewnie disco-polo bedie leciec w czasie przerw he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Świerczewski ? Kto by chciał... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:06 ..takiego pseudopiłkarza posłuchać. Schodzą na psy w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Frankowski w roli Tuska i Rokity 20.05.06, 00:46 Zwyczaje polityczne przeniosły sie do sportu. Skrzywdzony i obrażony Frankowski będzie "recenzował' kadrę narodową Janasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic realista Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.asko / 82.177.183.* 20.05.06, 05:27 Dajcie spokoj Janasowi!Dużo mu nie zostało,dwa mecze w Niemczech ,powrót i emerytura.Zapomnialem dodać,pozostanie jeszcze kupa smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek 59 maczy, można obejrzeć tylko 56... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.05.06, 07:45 Czyli i tak mamy jakiś wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DET Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.elpos.net 20.05.06, 09:52 Franek,Franek s5.bitefight.pl/c.php?uid=76192 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszfeliks Janas prawie jak człowiek honoru IP: *.orange.pl 20.05.06, 10:05 za gazetą Wyborczą: Prokuratura o sprawie sprzedaży ziemi Pawłowi Janasowi mark 2005-04-26 , ostatnia aktualizacja 2005-04-26 21:44 Dwaj byli szefowie Agencji Nieruchomości Rolnych w Pile odpowiedzą za sprzedaż działek trenerowi reprezentacji piłkarskiej Prokuratura Okręgowa w Poznaniu postawiła zarzuty Jerzemu G. - to były szef Agencji Nieruchomości Rolnych w Pile. Odpowie za niedopełnienie obowiązków i sprzedaż 18 działek, należących do agencji, ze szkodą dla skarbu państwa. Najważniejsze, to sprzedaż trzech działek Pawłowi Janasowi, który cztery lata temu kupił kilka hektarów w Popowie za 10 proc. ich wartości rynkowej. ABW wyceniła szkody na ponad milion złotych - tyle skarb państwa stracił na sprzedaży 18 działek. Przeciwko Jerzemu G. toczy się już przed pilskim sądem proces o fałszowanie dokumentów. Zarzuty postawiono wczoraj także byłemu księgowemu agencji - chodzi głównie o fałszowanie dokumentów. Prokuratura wystąpiła z wnioskiem o aresztowanie obydwu byłych szefów ANR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:59 stawiam na 1 pkt. 1-1 z Ekwadorem 0-3 z Niemcami 1-3 z Kostaryka 1pkt i zegnamy Janasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Frankowski oceni w Polsacie kadrę Janasa? IP: *.c151.petrotel.pl 20.05.06, 11:12 www.kibiceplocka.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Klos - erudytą to on nie jest... IP: *.com.pl 20.05.06, 11:22 jakos mi sie nie widzi by Klos dobrze komentowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janas Re: Klos - erudytą to on nie jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:37 Boruc tez ma jakies problemy z wyslawianiem, jak ma mowic do kamery to odrazu strzela buraka, jąka sie i nie wie o czym mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adiboss Franek contra Rasiak WAŻNE!!!!!!!!! IP: 82.139.30.* 20.05.06, 12:16 Frankowski Rasiak szybkosc 7/10 5/10 zwrotnosc 7/10 2/10 umiejetnosc znalezienia w polu karnym 7/10 2/10 gra głową 4/10 8/10 gra zespołowa 6/10 5/10 technika 7/10 3/10 drybling 6/10 3/10 samokrytyka 8/10 1/10 umiejętność strzelania goli trudnym rywlom 7/10 1/10 spryt 8/10 1/10 no i wypadałoby dodac- umiejętnosc robienia laski Janasowi 0/10 9/10 PODSUMOWUJĄC RASIAK TO PRAWIE DWUMETROWY SZTYWNY KOŁEK KTORY BEZ NIEDZIELANA W GROCLINIE SŁUZYŁ BY ZA REZERWOWY SŁUPEK!NATOMIAST TO ZE GRA NA WYSPACH TO NAPRAWDE FENOMEN BO JEST TO SŁABA KOPIA PIŁKARZA A TAM TAKICH NIUE TOLERUJA! PRZEKONAŁ SIE O TYM TOTENHAM!!!A TRENING W SOUTHAMPTON WYGLADA TAK 3 GODZ DZIENNIE KOPIA W GŁOWE RASIAKA KTORY STOI NA POLU KARNYM, NO I ILE WPADNIE DO BRAMKI TO TAK OKRESLAJA FORME TEJ PRUCHNICY!MECZE WYGLADAJA PODOBNIE... NATOMIAST FRANEK NA WIELE ZALET I JAKOS NIE CHCE MI SIE ROZPISYWAC BO ZNAJACY TEMET WIEDZA CO I JAK.ALE JEDNA NAPISZE: 7 GOLI W ELIMINACJACH...FRANEK DZIEKUJE CI ZE TO TY ZAŁATWIAŁES WYJAZD DOP NIEMIEC I JAK MI PRZYKRO ZE TY TAM NIE JEDZIESZ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Intel Re: Franek contra Rasiak WAŻNE!!!!!!!!! IP: *.telia.com 20.05.06, 13:34 Nie przepadam za rasiakiem , ale trzeba dodac ogolna inteligencja Rasiak 8 Franek tylko 5. Bo Franek wiedzial, ze mistrzostwa za 3 tygodnie, a jest kompletnie wykonczony, i pampers mu wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś