Dodaj do ulubionych

Trener Górski nie żyje (*)

• Gość: marcinesz Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.centertel.pl 23.05.06, 10:18
      [*]
    • Gość: geo78 Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 10:18
      Trenerze pamiętamy....
    • szpr [`] [`] [`] 23.05.06, 10:18
      Wielka strata...
    • pompompom Re: Trener Górski nie żyje (*) 23.05.06, 10:18
      W końcu w Niebie tez musi byc dobra druzyna pilkarska.
      Panie Kazimierzu powodzenia w pracy szkoleniowej na Wysokosciach ['] ['] [']
    • Gość: Tenbashi Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: 212.241.231.* 23.05.06, 10:18
      "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie" - Kazimierz Górski [*]
    • malen_a [ i ] 23.05.06, 10:18

• Gość: ezpa7z9 Modlitwa IP: *.chello.pl 23.05.06, 10:18
      Panie, Boże Wszechmogący, ufając Twemu wielkiemu Miłosierdziu zanoszę do Ciebie
      moją pokorną modlitwę: wyzwól duszę Twego sługi (Twojej służebnicy) od
      wszystkich grzechów i kar na nie. Niech święci Aniołowie jak najprędzej
      zaprowadzą ją z ciemności do wiekuistego światła, z karania do wiecznych
      radości. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen.

Panie, nakłoń Twego ucha ku naszym prośbom, gdy w pokorze błagamy Twego
      miłosierdzia; przyjmij duszę sługi Twego N., której kazałeś opuścić tę ziemię,
      do krainy światła i pokoju i przyłącz ją do grona Twych wybranych. Przez
      Chrystusa, Pana naszego. Amen.

Boże, Ty nam nakazałeś miłować wszystkich ludzi jak braci i siostry, także tych,
      których śmierć zabrała z tej ziemi. Wszyscy bowiem żyjemy w Tobie, wszyscy
      zjednoczymy się z Tobą w jednej wierze i miłości. Dopomóż nam, miłosierny Boże,
      zawsze dążyć ku temu zjednoczeniu, z miłością pomagając naszym żyjącym braciom i
      siostrom radą i dobrym przykładem, a zmarłym modlitwą i zasługami płynącymi z
      naszych dobrych uczynków. Racz przyjąć tę modlitwę, a przez nieskończone
      Miłosierdzie Twoje, przez Mękę i Śmierć Jezusa Chrystusa, Twojego Syna, naszego
      Zbawiciela i Odkupiciela, zmiłuj się nad duszami zatrzymanymi w czyśćcu, które
      muszą odpokutować za swoje grzechy, zanim wejdą do Twojej chwały. Ześlij im
      Ducha Twego, Pocieszyciela, aby je oświecił światłem i Twoją łaską oraz umacniał
      w nadziei Twego Miłosierdzia. Racz je wprowadzić do Królestwa Twojej chwały za
      przyczyną Najświętszej Maryi Panny i wszystkich Twoich świętych, jak również
      przez modlitwy Twego świętego Kościoła i nas wszystkich, niegodnych sług Twoich,
      którzy błagamy dla nich o Twe zmiłowanie. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen.

O Boże mój, miłuję Cię nade wszystko dla Twej nieskończonej dobroci i żałuję z
      całego serca, że Ciebie, moje Dobro Najwyższe, tak wiele razy obraziłem. Udziel
      mi swej łaski, abym wytrwał w dobrym i nie powracał już do dawnych moich
      grzechów. Zmiłuj się nade mną, a także nad duszami cierpiącymi w czyśćcu, które
      miłują Cię z całego serca i ze wszystkich swoich sił. Wysłuchaj błagania, jakie
      zanoszę za nimi i udziel mi łaski, o którą proszę przez ich wstawiennictwo. Miej
      litość nade mną i nad biednymi duszami w czyśćcu. O Maryjo, Matko dusz w czyśćcu
      cierpiących, uproś im jak najszybsze uwolnienie z czyśćca i wieczny odpoczynek w
      niebie. Amen.

Wieczny odpoczynek racz im dać, Panie, a światłość wiekuista niechaj im świeci.
      Niech odpoczywają w pokoju. Amen.
    • Gość: ag. Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.customer.m-online.net 23.05.06, 10:18
      ...[*]
    • Gość: mw Kazimierz Górski nie żyje (*) IP: *.cust.tele2.fr 23.05.06, 10:19
    • Gość: Ja Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 23.05.06, 10:19
      (^)
    • Gość: JasioJasio Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.05.06, 10:19
      Czy po TAMTEJ stronie tak bardzo potrzebowali dobrego trenera?
      Panie Kaziu, kiedyś wpadniemy z podziekowaniem, szykuj Pan mecz.
    • Gość: JB Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.support.pl 23.05.06, 10:20
      ['][`]
    • Gość: aaaaaaaaaaaaa Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 10:20

[*]
    • Gość: ***perun*** Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 10:20
      (*)
    • Gość: czopper Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.aster.pl 23.05.06, 10:20
      wielka szkoda (*)
    • Gość: kaldy Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: 83.168.96.* 23.05.06, 10:21
    • pajdor 1921-2006 Odszedł Wielki Człowiek 23.05.06, 10:21
    • Gość: monika Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 23.05.06, 10:21
      [']
    • Gość: kobieta32 Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 10:21
      (*) smutne...
    • Gość: Paweł [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 10:21
      • gabriel Re: [*] 23.05.06, 10:28
        Są takie momenty w życiu człowieka że nie można powtrzymać łez które cisną się
        do oczu. Tak było kiedy oglądało się mecze Orłów Górskiego, Wembley, i Mundial
        74' , tak jest i teraz. Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie
        [']
    • Gość: strooz Re: Trener Górski nie żyje [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 10:21
      [*]
    • Gość: Sensee Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.chello.pl 23.05.06, 10:22
      Ludzie dajmy temu człowiekowi spoczywać w pokoju (*)
    • Gość: Kubu Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.stacje.agora.pl 23.05.06, 10:23
      (*)(*)(*)
    • Gość: Farmerj Trener Górski nie żyje IP: *.nat.student.pw.edu.pl 23.05.06, 10:23
      ['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
      • Gość: Gosia Re: Trener Górski nie żyje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.06, 10:30
        Trener legenda zmarł
        [*]
        • Gość: eliza Re: Trener Górski nie żyje IP: *.gbsbarlinek.pl / 213.77.105.* 23.05.06, 10:55
          przykro mi...
    • Gość: Jagafan Re: Trener Górski nie żyje (*) IP: *.merinet.pl 23.05.06, 10:25
      Odszedł największy autorytet polskiego futbolu. Nie było większego.

[*]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka