artur74 03.06.06, 09:43 Sparing z Chorwacją będzie już niestety wykładnią szans Polski na mundialu... Jak przegramy dzisiaj po beznadziejnej grze, to czeka nas wszystkich powtórka z Korei! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lord Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! IP: *.finemedia.pl 03.06.06, 10:14 Tylko zeby na meczu znow nie bylo idiotow ktorzy beda gwizdac .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekameka [...] IP: *.koba.pl / *.koba.pl 03.06.06, 10:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Proszę Panstwa, może i dobrze, że Franek i Dudek 03.06.06, 11:18 nie pojechali na te mistrzostwa. Sprawa jest rozwojowa. Mi si wydaji (P.Kazimierzu - sorryi szacunek), że z głową trenerka coś nie tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
king-dong jeśli forma rośnie to będzie 3:0 dla Chorwacji 03.06.06, 12:02 tak trzeba odczytać słowa pana Janasa. Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o -*-*-*- PZPN Tonie !!! -*-*-*-*- 03.06.06, 12:05 20 milionów kary dla PZPN i Canal+ Nawet kilkanaście milionów złotych kary może zapłacić stacja Canal+ i PZPN za nieprawidłowości związane z przetargiem na sprzedaż praw telewizyjnych do ekstraklasy - informuje "Gazeta Wyborcza". Wiosną 2005 roku PZPN sprzedał prawa stacji Canal+. TVP i Polsat zgłosiły protest, bo według nich regulamin przetargu faworyzował Canal+. W piątek Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów potwierdził te zarzuty. Łączna wysokość kar ma wynieść 20 milionów złotych. Zaproszenie na śniadanie prasowe Prezes UOKiK Cezary Banasiński, zaprasza na śniadanie prasowe, na którym przedstawi dwie decyzje - pierwsza w sprawie Canal+ i PZPN oraz druga dotycząca TP SA. Kary nałożone na przedsiębiorców wynoszą razem ponad 20 mln zł dr Cezary Banasiński Prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów zaprasza na ŚNIADANIE PRASOWE na którym zostaną przedstawione dwie decyzje Prezesa UOKiK – nakładające rekordowe kary (pierwsza w sprawie Canal+ i PZPN oraz druga dotycząca TP SA) Spotkanie odbędzie się 5 czerwca 2006 r. (poniedziałek), godz. 10.00 w sali konferencyjnej Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów Pl. Powstańców Warszawy 1, Warszawa www.uokik.gov.pl/pl/informacja_i_edukacja/wydarzenia/art41.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajas haha forma goloty tez zawsze rosla przed walka.... IP: *.gl.digi.pl 03.06.06, 14:00 a wiem wszyscy jak to sie konczylo. janas jest nie tylko fizycznie podobny do naszego andrzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: haha forma goloty tez zawsze rosla przed walk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:34 Nie ma to jak propaganda sukcesu s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejlmi Akcja NIEBO IP: 203.76.47.* 03.06.06, 11:20 Toooomek Kuszczak!!!!! Tomek w odroznieniu od Boruca jest skromnym, ciezko pracujacym, nie obrazajacym kibicow zawodnikiem. Mysle, ze bramkarzem tez jest lepszym. Proponuje akcje NIEBO : NIE BOrucowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliX A K C J A D O P I N G ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 11:45 a może raz zrobimy jakąś akcję na TAK, a nie na NIE? może raz pokażemy, że oprócz malkontenctwa potrafimy pomóc przełamać się NASZEJ reprezentacji?? Polska do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejlmi Akcja W TOKU IP: 203.76.47.* 03.06.06, 11:52 Tak!!! akcja na tak!!!!! Co powiesz na akcje W TOKU, czyli W TO.mka KU.szczaka wierzymy !!!!! Co na dobra sprawe rowna sie akcji NIEBO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliX Re: Akcja W TOKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 11:56 W Tomku nadzieja. To bardzo zdolny chłopak, widziałem wiele jego niezwykle dynamicznych interwencji. Jesteśmy na TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejlmi NIEBO W TOKU IP: 203.76.47.* 03.06.06, 12:03 Tak jest, Panie FeliX!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janas Re: NIEBO W TOKU IP: *.chello.pl 03.06.06, 13:07 e!!!! feliX i mejlmi! znaczy - Kuszczak i Rasiak - wracać mi tu na trening!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAKBO Re: NIEBO W TOKU IP: *.dsl.sfldmi.sbcglobal.net 03.06.06, 13:47 To co, usuwamy literke W z Wpuszczak? i zmieniamy na Kuszczak? Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek kibicow ? 03.06.06, 12:58 wiekszosc tego co siedzialo na slaskim to nie kibice ale bydlo /a to pewnie obrazam bydlo/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byk i krowa Czujemy się urażeni porównywaniem nas ... IP: *.acn.waw.pl 03.06.06, 13:12 ... do tej hołoty na Śląskim. My kochamy polskie łąki, trawę i reprezentację, której zawsze będziemy kibicować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druga krowa ... bo tylko to umienmy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.06, 13:19 ...a myslenie zostawiamy Listkiewiczowi, Janasowi i Rasiakowi... My mamy klaskać, krzyczeć i się cieszyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwsza krowa Ja nie twierdzę, że sie lepiej znam na piłce, IP: *.acn.waw.pl 03.06.06, 14:33 niż Listkiewicz lub Janas. Ty pewnie tak. Piłka nożna to nie towar, który możesz zareklamować, jak Ci się nie podoba. Tak w ogóle czego wy, ludzie chcecie od 2-ligowych zawodników, mistrzostwa świata ? Nie mamy żadnego zawodnika, grającego w mocnym klubie z pięciu najlepszych lig (Hiszpania, Anglia, Włochy, Francja, Niemcy) - Borussi D. nie liczę, to jest ligowy średniak. Już sama gra w MŚ to jest za duże osiągnięcie jak na poziom polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi owszem - kibicow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.06, 13:17 kibicem nie jest tylko ten któremu mozna napluć na twarz, olac go i traktować jak przygłupa - a który bedzie robil tłum i klaskał Janasowi i jego Rasiakom niezaleznie od tego co pokazują. Sa też tacy, co są kibicami i chcieliby dobra Reprezentacji. Proszę tego słowa nie mylić z Janasem czy Rasiakiem albo Hamburgerem. Dlatego na Stadionie Śląskim i na innych stadionach też dadzą wyraz temu co myślą... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek owszem bydla 03.06.06, 13:21 bo w czasie meczu sie wspiera wlasna druzyne na krytyke jest czas po meczu ale to bydlo zrozumiec nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Akcja NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 15:39 A ja ptoponuje akcje NIE DEBILOM, takim jak ty... Dla was Boruc jest WieśMaciem, bo usłyszeliście od niego kilka słów prawdy o swojim zachowaniu. Nie chcąc kibicować naszej reprezentacji, gwiżdząc piłkarzom, którzy nawet piłki nie zdązyli dotknąć, a przedewszystkim z taką nienawiścią mówiąc o kadrze jakbyście nie z polski pochodzili, a z mongolii, codziennie udowadniacie, że to wy jesteście wieśniakami z kompleksem nieudacznika, którzy odreagowują swój żałosny żywot jeżdząc po piłkarzach... Jesteście wrzodem na dupie tego kraju - wiecznie narzekający, nie potrafiacy cieszyć sie z tego co macie, ziejący nienawiścią do całego świata... Czytaliście wczoraja wywiad z Backenbauerem? Jak nie to zwróćcie uwage na ten faragment: Michał Pol: Czy dlatego, że obejrzał Pan mecz Polska - Kolumbia i liczy na łatwe zwycięstwo? Franz Beckenbauer: Ach, ja miałem na myśli wspomnienia! Mecz z Kolumbią rzeczywiście obejrzałem i nie ma co kryć, że to spotkanie wam nie wyszło. Ale zdumiała mnie bezwzględność polskich kibiców, którzy wygwizdali własną drużynę. Przecież to wciąż okres przygotowawczy, mundial się jeszcze nie zaczął. Wasz trener wciąż sprawdza zapewne różne warianty. Drużynie potrzebne jest wsparcie. Ile ona jest warta i jakie ma szanse w turnieju, prawdziwie ocenić będzie można dopiero po pierwszym meczu grupowym. -------------------------------------------------------------------------------- Modlitwa polaka (kibica): Gdy wieczorne zgasną zorze Zanim głowę do snu złożę Modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi Dopie..ie sąsiadowi Dla siebie o nic nie wnoszę Tylko mu dosrajcie proszę Kto ja jestem - Polak mały Mały, zawistny i podły Jaki znak mój - krwawe gały Oto wznoszę swoje modły Do Boga, Marii i Syna Zniszczcie tego sku..syna Mego rodaka - sąsiada Tego wroga, tego gada Żeby mu ukradli garaż Żeby go zdradzała stara Żeby mu spalili sklep Żeby dostał cegłą w łeb Żeby mu się córka z czarnym ... I wogóle żeby miał marnie Żeby miał AIDS-a i raka Oto modlitwa Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: Akcja NIEBO 03.06.06, 15:55 Obrazajac innych dolaczasz do pierwszego szeregu bohaterow cytowanego przez siebie wierszyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Akcja NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:18 Owszem obrażam... tych, którzy rzucają bluzgi na reprezentacje nie interesując się w ogóle piłką, powtarzają hasełka wymyślone przez innych w rodzaju: Boruc- wieśniak, janas-pedał, rasiak-drewno... To do tych WIEŚNIAKÓW, którzy gwizdali na śląskim, rzucają inwektywami zanim piłkarze zaczeli grać, którzy czerpią ogromną satysfakcje z każdej porażki polskiej drużyny... Takie wypowiedzi trzeba tępić, a nie zasłaniać sie ''poprawnością polityczna'' i twierdzić że każdy może robić co mu sie podoba. Ja jestem tolerancyjny wobec poglądów innych, ale nie ma we mnie tolerancji dla głupoty i chamstwa!!! Modlitwa Polaka, to scena z ''Dnia Świra'', gdzie mieszkańcy blkou wychodzą na balkony i modlą się o to by innym powineła sie noga... Ten cytat idealnie pasuje do osób wypowiadających sie na forum, którz w sposób zawistny i chamski sieją nienawiść, której efaktem było zachowanie kibiców na śląskim... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Kuszczak jest moze i lepszy 03.06.06, 12:48 ale ciekaw jestem czemu myslicie ze Celtic trzyma beznadziejnego bramkarza ? Zreszta jesli pomyslicie, to taka ocena Boruca tez bardzo obniza wartosc Zurawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi NIEBO IP: 203.76.47.* 03.06.06, 13:03 Uwazam, ze Boruc jest zaklamanym i bezczelnym chamem, ktoremu sie w glowie poprzewracalo. Chlopak zaczal srac wyzej niz ma to swoje grube dupsko! Jako Polak nie chce, aby ten czlowiek obrazajacy mnie i moich rodakow, (ktorzy musieli patrzec na ta zenade i caly czas musza utrzymywac ten burdel jakim jest PZPN) reprezentowal moj kraj na mistrzostwach swiatA w pilce noznej. Szczegolnie, ze sa bardziej tego godni, jak chocby skromny i ciezko pracujacy czlowiek, Tomek Kuszczak. Tez proponuje NIEBO - NIE BOrucowi Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek tak, tak, to kibice decyduja kto ma grac 03.06.06, 13:22 to juz znamy i to kibice ponosza odpowiedzialnosc i to kibice reprezentacje motywuja - gwizdami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Gwizdami kibice wyrazaja swoja opinie o tym,... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 03.06.06, 14:14 co mysla o 'janasach' i ich kopaninie.Janas jak PAN BOG, ponosi odpowiedzialnosc przed samym soba,PRZECIEZ CIAGLE PODKRESLA,ZE NIE BEDZIE SIE PRZED NIKIM TLUMACZYL.Moze tylko wyleciec z posadki,na co juz dawno zasluzyl i czego mu zycze jak najserdeczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: Gwizdami kibice wyrazaja swoja opinie o tym,. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.06, 14:30 eee.. czym zasluzyl? nie powolal tych których miał powolać? przerżnął mecze kontrolne? a jakie to ma znaczenie? awansowal do finałów? awansowal. to bylo celem w eliminacjach. teraz podstawowym celem jest wyjscie z grupy. jesli nie wyjdzie, wtedy bedzie mozna go zwalniac.. i oceniac jego decyzje personalne.. a z borucem sie zgadzam.. to co bylo na śląskim to trudno bylo nazwac kibicowaniem. bycie kibicem nie oznacza wsperanie druzyny w momencie gdy ona wygrywa. gwizdy na kuszczaka gdy wpuscil bramkę za kolnierz pokazują jaka swolocz tam siedziala. gwizdanie na rasiaka tez z pewnoscia w niczym druzynie nie pomogly... dam przyklad legii albo wisly.. czemu na ich meczach mozna krzyknac nic sie nie stalo, wesprzec brawami a na reprezentacji nie? nie rozumiem. czemu tak sie ku..ko popularny robi doping negatywny, wysmiewanie itd? frustracja tłuków którzy chodzą na mecze? w robocie stoi nad nimi ktos i dopieprza co chwile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Wedlug mnie te gwizdy byly reakcja na... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 03.06.06, 15:04 chamstwo i arogancje Janasa i kilku jego przydupasow.Poza tym pilkarze grali beznadziejnie i to wlasnie wywolalo negatywna reakcje kibicow.Przegrac mozna,ale nie na wlasne zyczenie, a to wlasnie mialo miejsce w Chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geo Re: NIEBO IP: *.dsl.sfldmi.sbcglobal.net 03.06.06, 13:51 pipi na szczescie nie jestes selekcjonerem, to juz dopiero by sieczke reprezentacja grala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: NIEBO IP: 203.76.47.* 03.06.06, 14:04 Ale moze byloby weselej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Wesolo bedzie,Janas to zalatwi. IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 03.06.06, 14:20 Jaki z JANASA SELEKCJONER?!...TO ZWYKLY CHAMSKI KORUPCYJNIAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Kuszczak trzymaj się, olać McWieśniaka IP: *.adsl.wanadoo.nl 03.06.06, 14:16 chchyba wiesmaca?.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Do czego Janasowi taka wysoka forma ?... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 03.06.06, 13:55 Jezeli do wysokiej formy Janas wlozy ciasto, to wypiecze zakalec spalony od spodu.Zmarnuje pieniadze,produkty i czas.ZARZUT JANASA DO DUDKA jest chory,BO TWIEDZI TEN BUC,ze Dudka nie zabral na mundial,bo nie strzelal bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Gurtowski Zawsze tak mówią a potem.........kupa IP: *.spray.net.pl 03.06.06, 10:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Zawsze tak mówią a potem.........kupa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 10:35 Dacie dzisiaj ciala, oj dacie . Juz bede mial przedsmak tych przyjemnosci , jakie mnie czekaja na Mundialu. Te wasze pokraki i slepe wrony nie sa w stanie opuscic grupy.Pojade nawet na ten mecz , gdzie Dojcze zleja wam kupry.Ciekawi mnie reakcja i komentarz waszego Marionetkiewicza , jak nie bedzie sie mogl podszyc pod cudzy sukces ,a wrecz przeciwnie .Chyba sie od pilkarzy odzegna.Ai frustracja nacjonalistyczna u was pewnie wzrosnie, wyniki ekonomiczne wezma w dupe .A jak bedzie wasz Andrzej I na to zbicie waszego ,slowianskiego du pska reagowal.Ciekawe czasy nadchodza, ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzegota Re: Zawsze tak mówią a potem.........kupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 10:40 "opuscic grupy.." haha ciebie to chyba twa kobita ostatnio opuscila bo jestes taki sfrustrowany. naucz sie najpierw poprawnie syslawiac wogole strasznie smieszysz mnie koles przypominasz mi ty wszystkich polaczków (ktorych tak krytykujesz), wyjezdzajacych do stanow i potem mowiacych jacy to oni sa lepsi generalnie zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj To nie jest to... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 03.06.06, 14:31 Schuja sobie pazury poparzyl przy czyszczeniu garow i nie moze sie czasowo zadowolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: To nie jest to... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 15:21 Hehehe . To jest to. Lubie dowcipnych ludzikow pj. Masz u mnie plusik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manujoao Re: Zawsze tak mówią a potem.........kupa IP: 85.233.42.* 03.06.06, 10:44 Jestesmy z wami,wierzymy! @schuja:zapodaj jekis swoje zdjecie ,ja tez bede w Dortmundzie i chetnie bym z toba pogadal na temat pewnych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manujoao Do boju!!! IP: 85.233.42.* 03.06.06, 10:46 Jakies mialo byc naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Zawsze tak mówią a potem.........kupa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 15:27 Manujoao , a te zdjecie to chcialbys z autogramem czy bez?. Zaznaczam ,ze istnieje juz oficjalnie moj fanklub , gdzie te rzeczy (autogramy , zdjecia i inne schujodewocjonalia )sa do nabycia po bardzo przystepnych cenach.Udziela sie tez rabatow ilosciowych. Nie wyklucza sie tez mozliwosci zakupu licencji terytorialnej. Do Dortmundu lepiej nie przyjezdzaj , bo tu was nie lubia i moga dac cos na przywitanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pks Fajnie pobladziles czlowieku IP: 203.76.47.* 03.06.06, 10:57 Schuja!!! Alez z Ciebie dupek!!!! Strasznie czlowieku musisz byc nieszczesliwy w swoim swiecie nienawisci i egoizmu. Alez z Ciebie dupek, wierzyc sie nie chce, ze tacy ludzie zyja na swiecie!! Po co ja to wogole pisze, idz precz!!! Polskiej reprezentacji zycze zwyciestwa a wszystkim kibicom wielu wzruszen podczas mundialu! Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Fajnie pobladziles czlowieku 03.06.06, 12:56 Schuja jest raczej cynikiem, który prowokuje was tylko dlatego, że ma z tego radochę. I nie jest to zarzut wobec niebo. Cynizm jest objawem inteligencji. A ty pks spuść z siebie powietrza, bo ci dupą pójdzie:D Ty zobacz, jak np. żydzi śmieją się sami z siebie, warto nauczyć się tego dystansu. Wystarczy, że Kaczki nie mają poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pks Blach Hawk IP: 203.76.47.* 03.06.06, 13:29 Black Hawk. Po pierwsze nie uwazam ze ktos piszacy z niemiec (IP) lamana polszczyzna wysmiewajaca Polakow a chwalaca Niemcow jest inteligentnym cynikiem. Jesli tak, to slabym bo wczoraj napisal: "Tak wysoko to nie ,ale wam Chorwaci z 3 do 1 klepna lekko. Wiwat Chorwacja. Nie wiem gdzie ten kraj dokladnie lezy ,ale WIWAT . Zlac tych janasowych kopaczy." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=42936483&a=42938531 Nastepnie nazwal jednego forumowicza glupkiem Slabo cyniczne.... Po drugie, panie dystans do siebie i smianie sie z wlasnych slabosci, pozwol, ze przypomne Ci Twoje ostatnie wypowiedzi na forum dotyczace opinii specjalistow w sprawie skladu kadry :"Ku.rwa z takimi krytykami jak wy", "Ale pewnie wy, wszystkowiedzący krytycy wiecie lepiej", "Ale nie, wy zaraz anonimowo będzie przyp.ierdal.ać jak leci" Slabo inteligentne... Ponizej caly tekst: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=761&w=42923142&a=42924272 Czesc!! Ja sie bawie swietnie a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Blach Hawk 03.06.06, 13:48 ha, jednak zabolało, skoro pamiętasz:D I bardzo dobrze! Moja wypowiedź dotyczyła tych, którzy tylko czekali by jechać po każdym jak leci, a jeśli wziąłeś to do siebie, to coś w tym jest. Powiem ci to, co innemu burakowi: odnieś się do pozostałej części mojego wpisu. Ale ciebie dotknęło to, co należało takim różnym anonimowym dupkom wygarnąć. Nie potraficie analizować, czytać gry, ocenić zawodnika w żadnym kontekście, nie potraficie omówić pracy poszczególnych formacji, za to kłapiecie tymi durnymi dziobami. I przy okazji uważacie się za inteligentnych tylko wtedy, gdy jest wam wygodnie. Pieprzyć takich kibiców. I ten twój tekścior "ja bawie się świetnie, a ty?" Stary, nie jesteśmy na tym forum, żeby się bawić, a omówić parę rzeczy. A ty jak jakaś pieprzona panienka. Jak inny nap.ier.dala ile wlezie, siedzisz cicho, jak się walnie w jednego buraka-kibola, zaraz podnosi się wrzask. kur.wa z takimi krytykami jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pks Re: Blach Hawk IP: 203.76.47.* 03.06.06, 14:01 Otorz pozwol, ze Ci wyjasnie. Ja sie pilka niezbyt interesuje i na temat zawodnikow sie nie wypowiadam bo nie wiem. Probuje sie dowiedziec przed mundialem i dlatego czytam fora bo z artykulow nic nie wynika. Interesuje mnie natomiast kultura i szacunek ludzi wobec innych ludzi. Dlatego zapamietalem Twojego posta i pozwolilem sobie go tutaj skrytykowac. Niestety nic sie nie zmienilo. Nadal zniewazasz kazdego jak leci, walac inwektywami na oslep. Przykro czytac. Nie masz szacunku do nikogo oprocz siebie samego i to jest smutne. Jesli ktos ma inne zdanie niz Ty bluzgasz i zniewazasz. Wszyscy sa zli!! Czy myslisz, ze to go przekona albo przysporzy Ci szacunku innych? Nie rob tego, wyluzuj, posluchaj innych, ciesz sie roznorodnoscia ludzkich pogladow. Badz szczesliwy i usmiechniety :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Blach Hawk 03.06.06, 14:17 Przy takich jasiofasolowych mądrościach pozostaje mi bycie tylko uśmiechać się, koleżko. Uogólnianie jest generalnie cechą kolesi, którzy określają się ludźmi z dobrych domów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pks Re: Blach Hawk IP: 203.76.47.* 03.06.06, 14:25 Zdanie "Uogólnianie jest generalnie cechą kolesi, którzy określają się ludźmi z dobrych domów" jest wielkim uogolnieniem. Byc moze moje rady sa jasiofasolowe a prawdziwym sposobem na szczesliwe zycie jest obrzucanie wszystkich do okola wyzwiskami, juz sam nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Blach Hawk 03.06.06, 14:29 Kto to są wszyscy? TY??? Przecież powiedziałem wyraźnie o kibolach, którzy jadą po każdym, jak leci. Zrozum panienko, jedną rzecz- jeśli chcesz rozmówek o niczym przy kawusi idź do mamusi:D Albo zabierz głos na tematy, które poruszyłem. To forum piłkarskie, a nie "kochajmy się". Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Blach Hawk 03.06.06, 14:33 Poza tym pksiku nie "blah hawk", a black hawk. i jeszcze coś: ja przynajmniej uzasadniam swoje opinie. Ty coś tam parskniesz i nawet nie zamieszczasz śladu argumentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pks Re: Black Hawk IP: 203.76.50.* 03.06.06, 14:52 A ktory "parsk" chcialbys zebym Ci uzasadnil? Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Black Hawk 03.06.06, 15:02 Na razie obrońco kultury słowa i zachowania oceń tych, którzy zabierali przede mną głos, i to o wiele wcześniej. Jakoś nie widziałem twojego oburzenia wobec takich przykładowych wpisów: „dekiel będzie kibiców od wiochmenów wyzywać, kaftan bez szkoły” „Uwazam, ze Boruc jest zaklamanym i bezczelnym chamem, ktoremu sie w glowie poprzewracalo. Chlopak zaczal srac wyzej niz ma to swoje grube dupsko” „Jaki z JANASA SELEKCJONER?!...TO ZWYKLY CHAMSKI KORUPCYJNIAK” „janas wieśniaku pomidory i jajka już czekają” Bardzo proszę, dziękuję za ustosunkowanie się do powyższego. A potem proszę o analizę i prognozy dotyczące szans reprezentacji Polski w kontekście meczu z Kolumbią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pks Re: Black Hawk IP: 203.76.50.* 03.06.06, 15:11 Jesli chodzi o ustosunkowanie sie do wypowiedzi forumowiczow. Jest jedna podstawowa roznica pomiedzy Twoimi wypowiedziami a Ich. Ich wypowiedzi dotycza reprezentantow kraju, osoby wybrane do reprezentacji ale tez muszace sie liczyc z krytyka osob, ktore reprezentuja. Twoje wypowiedzi dotycza innych forumowiczow, osob ktore chca wymienic poglady a nie byc obrazane przez wspolrozmowce. Jesli chodzi o gre, jak juz wspomnialem Ci wczesniej, nie znam sie na tyle, aby fachowo ja komentowac, chetnie przeczytam Twoj komentarz, jesli go sie doczekamy. Uwazam, ze Polacy grali slabo i generalnie wszystkie mecze ktore widzialem ostatnio byly lepsze niz ten na Stadionie Slaskim. Mam nadzieje, ze beda grali lepiej na mundialu i ze trener wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Black Hawk 03.06.06, 15:13 Ale tam też są dwa cytaty dotyczące Janasa, nie zauważyłeś, Kali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pks Re: Black Hawk IP: 203.76.50.* 03.06.06, 15:18 I.... Sugerujesz, ze Janas jest z nami na forum, czy ze nie jest w ekipie reprezentacji? Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Black Hawk 03.06.06, 15:21 Ty naprawdę jesteś taki tępy? Czy nie rozumiesz, że chodzi mi o fleki pod jego adresem? Czy nie chcesz widzieć? Czy może kultura jest oceniana przez ciebie wybiórczo? Dlaczego nie szanuję Janasa, napisałem w innym wpisie. Ale nie mam zamiaru znęcać się nad nim, gdy byle gó..arz to robi. A ty wciąż brniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pks Re: Black Hawk IP: 203.76.50.* 03.06.06, 15:30 ach... Probowalem.... Ani jednego maila bez inwektywy nie udalo Ci sie napisac. Nie rozumiesz Janas = selekcjoner = odpowiedzialnosc = krytyka = ostre slowa = zgoda na to osoby zainteresowanej przy decyzji podjecia sie pracy. "Ale nie mam zamiaru znęcać się nad nim, gdy byle gó..arz to robi." mowilem, czujesz sie lepszy od innych! Juz nie chce dalej w to brnac. Zaczales mnie obrazac bezposrednio. Rezygnuje! Spokojnego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: Black Hawk 03.06.06, 15:32 Nie denerwuj sie PKS. Black Hawk to cham. Nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Black Hawk 03.06.06, 15:41 Jasne, że cham. Zwłaszcza gdy nawołuje do analiz, co? Lepiej szczekać, że Boruc to taki i owaki, że Janas to taki i owaki, Frankowski taki i owaki, Milia to taki i owaki. Wtedy jest się prawdziwym Polakiem i Kibicem? Mętni jesteście. Zero argumentów, w ch.uj. epitetów. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Black Hawk 03.06.06, 15:47 A zatem wiesz już, jak czuje się obelżywie traktowany piłkarz, czy trener. Może dotrze do ciebie, że trzeba reagować na wszystkie plugastwa, a nie na wybrane. Cel został osiągnięty- doświadczyłeś na własnej skórze, co to znaczy dostawać z.jeby od obcej osoby. Ty rezygnujesz i uciekasz, a piłkarze i sztab muszą wystawiać się na takie wyzwiska każdego dnia. Nieciekawie, co? Aha, do ciebie i do tego mejlmii, czy jak mu tam. Ten cham, Black_Hawk wie przynajmniej, do czego służy gramatyka, znaki przestankowe, litery i tzw. "końcówki". Czego panowie Kulturalni jakoś nie widzą potrzeby używać. Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: Black Hawk 03.06.06, 15:58 Ty nie potrzebujesz nikogo do dyskusji, swietnie sobie sam radzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Black Hawk 03.06.06, 16:03 Umiem się bronić koleżko. I zawsze podpieram się argumentami. Uciekaj, uciekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: Black Hawk 03.06.06, 16:13 To juz trzeba black hawk nie widziec nic poza koncem swojego nosa. Pks zniszczyl cie na argumenty. Odpowiadales mu jedynie ch.uj ku.wa i inne takie w twoim stylu. Nie potrafisz sie bronic, nie umiesz uzywac argumentow, wogole ich nie uzywasz, nie oklamuj sie, czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Black Hawk 03.06.06, 16:18 A zatem powtórka: "A zatem wiesz już, jak czuje się obelżywie traktowany piłkarz, czy trener. Może dotrze do ciebie, że trzeba reagować na wszystkie plugastwa, a nie na wybrane. Cel został osiągnięty- doświadczyłeś na własnej skórze, co to znaczy dostawać z.jeby od obcej osoby. Ty rezygnujesz i uciekasz, a piłkarze i sztab muszą wystawiać się na takie wyzwiska każdego dnia. Nieciekawie, co? Aha, do ciebie i do tego mejlmii, czy jak mu tam. Ten cham, Black_Hawk wie przynajmniej, do czego służy gramatyka, znaki przestankowe, litery i tzw. "końcówki". Czego panowie Kulturalni jakoś nie widzą potrzeby używać." A poniżej uwaga Abadoona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Black Hawk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:06 Gość portalu: pks napisał(a): ''Jesli chodzi o ustosunkowanie sie do wypowiedzi forumowiczow. Jest jedna podstawowa roznica pomiedzy Twoimi wypowiedziami a Ich. Ich wypowiedzi dotycza reprezentantow kraju, osoby wybrane do reprezentacji ale tez muszace sie liczyc z krytyka osob, ktore reprezentuja. Twoje wypowiedzi dotycza innych forumowiczow, osob ktore chca wymienic poglady a nie byc obrazane przez wspolrozmowce.'' Nie potrzebnie bronisz tych forumowiczów, którzy zupełnie na to nie zasługują, bo w ich wypowiedziach nie ma żadnej krytyki merytorycznej tylko same inwektywy, którymi ci ludzie poprawiają sobie samopoczucie. Oczywiste jest, że janas, boruc i cała reprezentacja są skazani na krytyke, gdyż reprezentują nasz kraj na wielkiej imprezie jaką są mistrzostwa. Ale z krytyką nie mają nic wspólnego hasła rzucane na forum, które zresztą wymyślił ktoś inny, w stylu wieśmac, drewnialdo, i tak dalej. To są inwektyw, których aurorzy nie używają mózgu przed napisaniem czegokolwiek, a z którymi trzeba walczyć, nie bronić. Stojisz, stary po złej stronie barykady, bo czytając twoje wpisy podobają mi sie twoje wypowiedzi dotyczące życia i... chetnie bym się z tobą napił wódki :)... Masz racje że trzeba czerpać radość z życia, postaraj się tylko dojrzeć kto tu naprawde nie potrafi szanować innych, a zamiast tego woli odreagowywać kompleksy rzucając mięso na piłkarzy... Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców!!! Musimy przetrwać ten potop buraków i sfrustrowanych chamów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Black Hawk IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 16:21 Nie mieszam sie do waszej dyskusji , chcialbym tylko na marginesie zwrocic uwage "pks" na twoja propozycje napicia sie wodki ; ""Stojisz, stary po złej stronie barykady, bo czytając twoje wpisy podobają mi > sie twoje wypowiedzi dotyczące życia i... chetnie bym się z tobą napił > wódki :)... "".Osobiscie jestem tolerancyjny az do bolu , ale u was w Polsce znaczna czesc waszego spoleczenstwa jest WROGO nastawiona do wszystkiego co wykracza poza pozycje " na misjonarza " , nie wspominajac juz o innych formach wyrazania swej seksualnosci jak ta jedyna ,prawdziwa , akceptowana przez jedynie prawdziwy kosciol. Tak ze : Achtung!Pozor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Black Hawk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:34 U was w niemczech jest za to bardzo tolerancyjnie... Szczególnie gdy, neonaziści (z którymi ty jako volksduetch masz zapewne bardzo zażyłe kontakty...) spotykają na drodze swych bejsboli, jakiś arabów, murzynów, żydów... Wtedy wprost kipie miłością i tolerancją! A tak prywatnie szuja, to powiec mi z łaski swojej jak traktują cię w niemczech? Bo raczej nigdy za swojego cie uważać nie bedą, zaufania do ciebie pewnie też ludzie nie mają - wiadomo kto raz pokazał iż jest przechrztem zapewne nie bedzie miał skrupułów by znów zaprzeć sie swojego nowego narodu... Tak więc nie zazdroszcze ci stary, tutaj jesteś zdrajcą i kanalią, która wyrzekła się własnego narodu, tam zawsze będzie tym obcym, któremu nie można zaufać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Black Hawk IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 16:56 Musisz byc jeszcze mlody i niedojrzaly abadoon ,ze wypisujesz az takie glupoty.Nigdy nie mialem waszego obywatelstwatak ze z tym przechszta , zdrajca i kanalia trafiles jak kula w plot.Do twojej wiadomosci; takich mozesz jeszcze okreslac jako zaprzaniec , sprzedawczyk, kolaborant , hitlerowiec,renegat,zdrajca . Tyle mi na szybko wpadlo do glowy .Chcialem dorzucic jeszcze , szmalcownik , ale sie zorietowalem ,ze ten tytul honorowy przysluguje tylko wam , za wydawanie i sprzedarz "sasiadow".Dotyczy tak z 40 % waszego spoleczenstwa w czasie ostatniej wojny. Ale poupewniaj sie czego to mi nie zazdroscisz , dlaczego mnie zalujesz itp.Zapewniam cie - mam sie wysmienicie a na pojecia jak narod , ojczyzna to robie wielka kupe.Liczy sie zdrowie ,kasa no i inteligencja , ktorej jak to widze tobie najbardziej brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Od kiedy to cynizm jest oznaka inteligencji ?... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 03.06.06, 14:46 Cynizm ,jaki prezentuje schuja,jest przejawem jego frustracji i kompleksow .Schuja jest prymitywnym stworzeniem, na sarkazm i dowcip tego zgorzknialego facia po prostu nie stac,podobnie zreszta jak ciebie, nieboraku. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Od kiedy to cynizm jest oznaka inteligencji ? 03.06.06, 14:51 O maj gasz, i co ja biedny zrobię???? Rusz wreszcie tę dupę i omów grę formacji obronnej, boraku:D Cały czas namawiam was do jakiejś analizy, a wy spalacie się w jakichś idiotycznych bojach. I dla takich dupków ma grać reprezentacja? I jak tu nie przyznać racji Borucowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek_pospieszny Re: Od kiedy to cynizm jest oznaka inteligencji ? IP: 203.76.50.* 03.06.06, 15:01 Caly czas namawiasz do analizy?? Niech Ci przypomne Twoj pierwszy post na forum: ""Schuja jest raczej cynikiem, który prowokuje was tylko dlatego, że ma z tego radochę. I nie jest to zarzut wobec niebo. Cynizm jest objawem inteligencji. A ty pks spuść z siebie powietrza, bo ci dupą pójdzie:D Ty zobacz, jak np. żydzi śmieją się sami z siebie, warto nauczyć się tego dystansu. Wystarczy, że Kaczki nie mają poczucia humoru." Czego to jest analiza, gry obronnej?? Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Od kiedy to cynizm jest oznaka inteligencji ? 03.06.06, 15:05 Jest to odniesienie się do wpisu pksa. Nie czepiaj się słówek. A od kiedy to cynizm jest oznaką inteligencji?- od zawsze. Co ty, z nauką będziesz walczył? Odpowiedz Link Zgłoś
wallop Re: Zawsze tak mówią a potem.........kupa 03.06.06, 11:22 hehehe , widzę Shuja ze "nie obca" Ci piłka kopana , bo o ile mnie pamięć nie myli to specjalizujesz się w skokach narciarskich.Pamiętam cię jako wielbiciela Ahonnena , a w zasadzie każdego tylko nie naszych zawodników. Daruj sobie niespełniony dotorancie (chyba nic w tej materii nie pokręciłem?) Czy nie lepiej pozostać "gdzieś tam w górach ze swoja kobietą i butelką wina?" Innymi słowy: mam nadzieje odpowiednie służby mają Twoje dane i zdjęcie :) , więc masz marne szanse aby psuć mój humor. A na poważnie: odpuść sobie swoje popisy na listach .pl ... aha, i jeszcze jedno. Nie "zaszczycaj" mnie swoją odpowiedzią... to co napisałem było w zasadzie bardziej skierowane do pozostałych gości forum jako delkatna sugestia o tym ze w pobliżu pojawił sie typowy irytujący troll. NIepozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Zawsze tak mówią a potem.........kupa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 12:54 A ja jestem lepiej wychowany i pozdrawiam cie serdecznie Wallop. A wogole to pozdrawiam wszystkich moich sympatykow i fanow z Polandii i reszty Slowianszczyzna.Obiecuje wam ,ze was podczas Mundialu nie opuszcze.Na pilce noznej znam sie rownie dobrze i kompetentnie jak na skokach narciarskich i innych sportach. Kibicuje podczas Mundialu tylko Holendrom .Dojczow i Polandie mam w glebokim powazaniu ,z ta mala roznica , ze Polandie mam glebiej , o wiele glebiej.Natomiast nie ukrywam ,ze bede mial ogromna ucieche jak wam Dojcze nakopia do du pska i wygraja wysoko.I za to wypije sobie zaraz lampke dobrego czerwonego wina , od sasiada ,ktory ma winnice na stoku Moselle , oczywiscie w Luxemburgu wy moi fani i inne glupki z Polandii i innej Sarmacji a wiec skracajac to pojecie , z Azji Zachodniej. Pozdrawiam Cie Wallop serdecznie.Odpisywac nie musisz ale mozesz , jako ze w mojej wielkiej dobrotliwosci czytam wszystko , nawet jak pisza do mnie glupki i ofermy sarmackie. Pa , Wallop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja ty dupku Schuja ty dupku IP: 203.76.47.* 03.06.06, 13:38 Schuja ty dupku Ciekawe po co wspomnial o winnicy w Luxemburgu, pewno tak napomknal.Nadety palant! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Zawsze tak mówią a potem.........kupa IP: *.adsl.wanadoo.nl 03.06.06, 14:11 schuja pomiocie.znow zabrales glos. Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Klose i Podolski jakoś nie wstydzą się ... 03.06.06, 12:53 ... polskich korzeni i nie obrażają kraju, w którym się urodzili. Weź z nich przykład, żałosny fiutku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geo Re: Zawsze tak mówią a potem.........kupa IP: *.dsl.sfldmi.sbcglobal.net 03.06.06, 13:53 Sluchaj Szujo przynajmniej Polska gra na Mistrzostwach a Isrel sie nawet nie zakwalifikowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Zawsze tak mówią a potem.........kupa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 15:06 No wiesz Geo , zaskoczyles mnie.Juz tu na mnie pisali zem Dojcz , Folksdojcz ,Zdrajca, Zaprzaniec ,ze o innych bardziej ordynarnych i prostackich okresleniach nie wspomne.Po prostu ,kazdy oblewal mnie tymi pomyjami jakie codziennie sak konsumowal.Ale zeby mnie nazwac Zydem , Izraelita - tego jeszcze nie doswiadczylem .Nie jestem nim ( jestem obywatelem Luxemburga ) ALE TO TWOJE POROWNANIE UWAZAM ZA OSOBISTY ZASZCZYT I WYROZNIENIE. Wyjasnij mi tylko na jakiej podstawie tak myslisz? W zasadzie wiem chyba dlaczego .Uznales u mnie , jako interlokutora , wyjatkowa inteligencje i gleboka wiedze ; KTORA TO WIEDZA I INTELIGENCJA IN PLUS ODROZNIA TEN WSPANIALY NAROD OD WASZEJ SARMACKIEJ PRZECIETNOSCI. Iod waszego pospolityzmu , i od tej narodowej mentalnosci a la Kuba Szela. Mam nadzieje ,ze zrozumiales o czym do ciebie pisalem , co Geo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Zawsze tak mówią a potem.........kupa IP: *.chello.pl 03.06.06, 14:29 Gość portalu: Schuja napisał(a): > Dacie dzisiaj ciala, oj dacie . Juz bede mial przedsmak tych przyjemnosci , > jakie mnie czekaja na Mundialu. Te wasze pokraki i slepe wrony nie sa w stanie > opuscic grupy.Pojade nawet na ten mecz , gdzie Dojcze zleja wam kupry ... frustracja nacjonalistyczna u was pewnie wzrosnie, wyniki ekonomiczne wezma w > dupe .A jak bedzie wasz Andrzej I na to zbicie waszego ,slowianskiego du pska > reagowal. Ciekawe czasy nadchodza, ciekawe. Witam, panie Szuja. Cieszę się, że odzyskał pan sens i radość istnienia. Porażka Polski, nawet w mało znaczącym meczu sparringowym, zaraz powoduje, że tryska pan humorem i optymizmem, snuje radosne plany na przyszłość - wszystkie oczywiście związane z nadzieją na następne polskie porażki. Doprawdy, moja skromna ojczyzna bardzo wiele znaczy w pańskim życiu, niech pan nawet nie próbuje zaprzeczać. P.S. A propos oczekiwanego już dziś "zbicia waszego slowianskiego du pska". Informuję pana, panie Szuja, że nasi dzisiejsi rywale, Chorwaci, to także Słowianie. Trafiają sie na tym forum nieboraki, którzy mają pana za osobę wykształconą, ale ja mam na ten temat swoje zdanie, wie pan już chyba o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ewhw Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! 03.06.06, 11:11 Chciałbym się mylić, ale sądzę że rosnąca obecnie forma piłkarzy, za tydzień drastycznie, i to z niewiadomych przyczyn - spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwacenty Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 03.06.06, 11:11 Kosa, zapomniałeś chyba o drugiej czerwonej kartce z FC Porto za faul bez piłki. To było jszcze za Lenczyka w Wiśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Smolarek też nie zawiele strzela.Jop te nie Jaap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 11:21 Co do słabej skuteczności Franka to pozostali napastncy, poza Żurawskim ,też niewiele strzelali w swoich ligach w tym roku.Smolarek jeden gol, Jeleń -chyba ze trzy w słabiutkiej lidze polskiej, a Rasiak też ze trzy w 2 lidze angielskiej (poziom tej ligi trudny do określenia-nie wiadomo czy to jest w ogóle piłka nożna). Dla zwlenników Kuszczaka-dziś się okaże czy szmaty puszcza przypadkiem.Dla mnie to bramkarz wątpliwy,ma za slabe warunki fizyczne,nikłe doświadczenie w reprezentacji,i niestety mimo dobrego refleksu słabe warunki fizyczne by bronic ewentualne karne i wysokie pilki(co pokazal mecz z Kolumbią).Boruc też jest cienki(ktos go przereklamował).Pozostaje tylko Fabianski-21 lat i nigdy nie gral w reprezentacji.Do tego doprowadzil Janas po "podszepcie"Kazimierskiego.Chcial przejść do historii i pewnie przejdzie jako jeden z najgłupsztch trenerów polskiej kadry. Apropos naszej defensywy to nie wiem co robi tam Jop(chyba Janasowi się pomyliło coś w głowie i myślał,że on się nazywa Jaap(Stam).Niestety to tylko Jop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r_ch Re: Smolarek też nie zawiele strzela.Jop te nie J IP: 151.92.176.* 03.06.06, 11:59 Gość portalu: ms napisał(a): > Dla zwlenników Kuszczaka-dziś się okaże czy szmaty puszcza przypadkiem.Dla mnie > > to bramkarz wątpliwy,ma za slabe warunki fizyczne,nikłe doświadczenie w > reprezentacji,i niestety mimo dobrego refleksu słabe warunki fizyczne by bronic > > ewentualne karne i wysokie pilki(co pokazal mecz z Kolumbią). Ja akurat należę do zwolenników Tomka Kuszczaka. Nie mam żadnych wątpliwości że to co się stało w meczu z Kolumbią to nieszczęśliwy wypadek przy pracy.(Tomek się nie tłumaczył, więc też nie zamierzam go tłumaczyć pogodą oraz niezbyt naturalnym zachowaniem piłki po odbiciu, ani spekulować coby było gdyby na jego miejscu był inny bramkarz - popełnił Kuszczak błąd...nie ma watpliwości) Wielu bramkarzom swiatowej klasy zdarzały się błędy (moze nie aż tak efektowne). Tomek Kuszczak w lidze angielskiej (która to liga jest o wiele mocniejsza niż szkocka czy polska) bronił piłki , których nie obroniłoby wielu bramkarzy. Rozumiem, ze wielu krytykujących, czy wręcz naśmiewających się z Tomka ludzi, nie miało okazji widzieć meczów, w których Kuszczak bronił naprawdę genialnie (i to meczów w których bramka Tomka była naprawdę porządnie ostrzelana, a nie tak jak ligowa bramka A. Boruca po kilka strzałów na mecz). Zresztą mozna w różnych miejscach w necie sobie obejrzeć jego świetne parady (proponuję poszukać i obejrzeć tym, którzy nie znając innych występów Kuszczaka- tak na niego najeżdżają) Życzę Tomkowi (oraz wszystkim kibicom naszej drużyny) żeby udowodnił swoja klasę w kolejnych meczach (nie popełniając wielu błędów) Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Trochę nielogiczne to co piszesz 03.06.06, 13:09 1) Jeżeli II liga angielska jest taka słaba i w tej samej lidze Franek nie strzela bramek grając w 7 druzynie ligi , a Rasiak strzela bramki grając w 12 to kto się lepiej sprawdza 2) Prezentujesz klasyczne podejście wypracowane przez media - obejrzyj kilka meczy w Premiership z udziałem Kuszczaka, obejrzyj też niepewne interwencje i szmaty Dudka ( w zeszłym sezonie, bo wym nie miał do tego za wiele okazji ) - szybko zmienisz zdanie ( zakładam, że myślisz w następujący sposób "Dudek - najlepszy, Kuszczak - słaby, Boruc - tragiczny" ) Pamiętaj o tym, że - Boruc gra w drużynie mistrza Szkocji i będzie grał w fazie grupowej LM - rzeczywiście w Szkocji zrobił się nieco chimeryczny, ale w Celticu też miał doskonałe mecze - Kuszczak miał świetny sezon w 1 za 2 najlepszych lig na świecie i będzie grał albo w Chempionship albo ktoś go kupi do Premiership - Fabiański ma bardzo dobry sezon gra wdrużynie mistrza Polski - Dudek zagrał w tym sezonie 3 przeciętne mecze , w zeszłym miał rewelacyjny finał LM, w lidze już było cieniutko, jest rezerwowym i nie wiadomo, gdzie będzie w przyszłym sezonie - nie wszystko jest jego winą, ale ma ewidentnego pecha Takie są fakty. A w meczu z Chorwacją Kuszczak jak dla mnie może puścić i 3 takie szmaty, byle nie w meczach z Ekwadorem, Niemcami i Kostaryką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! IP: *.upc-g.chello.nl 03.06.06, 11:23 rosnie , rosnie tak , tylko jak przyjdzie co do czego to uslyszymy , ze trawa za zielona , slonce w oczy swiecilo , deszcz przeszkadzal i oczywiscie 100 innych przyczyn . i te kontuzjeee ohhhhh nieszczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejlmi Pani Gosiu... IP: 203.76.47.* 03.06.06, 11:26 O! Pani Gosia narzeka.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlekota baloniku nasz malutki rośnij... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.06, 11:33 duży okrąglutki. balon rośnie że aż strach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliX Polska do boju!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 11:40 Panowie, jestem z Wami, wierzę w Was, w waszą formę, w Wasze umiejętności i w Wasz zespół! Do boju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popek Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 11:41 Szkoda tylko że Marek saganowski strzelił w klubie prawie polowe bramek swojej drużyny, w kadże ten strzelał ale go nie ma. Nie jestem przeciwko Janasowi, ale brakuje mu konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Saganowski to klasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 11:46 Saganowski to jak na polskie możliwości to Diego Maradona. Niestety Janas nie dowidzi.Za dużo chyba strzela z dubeltówki i rzuciło mu się też na słuch.Gdy słuchał kiedyś podpowidzi i powołał Franka to ten wygrał mu eliminacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Mecz na ZDF IP: *.5.15.vie.surfer.at 03.06.06, 11:47 to dla tych ktorzy nie mieszkaja w Polsce a chca go obejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sslate I dla tych co nielubią Mielcarskiego ze Szpakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:48 Emeryt Szpakowski ma juz chyba kłopoty z samodzielnym komentarzem i zaprasza bełkoczących, pseudoznawców pokroju Mielcarskiego, koleś zajmuje 75% czasu meczu na bełkotliw wywody z których nic nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Piękne gole Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! IP: 85.195.119.* 03.06.06, 11:52 Janas jest po prostu rewelacyjny - "Rasiak strzelił dwa piękne gole Wyspom Owczym" faktycznie powinien zostać za to uhonorowany odznaczeniem państwowym. Piękne gole to strzelał Frankowski w meczach z Walią czy Anglią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppppppppp Nowe piłkarskie forum <a href="http://www.extragoal.fora.pl" targe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 11:58 Nowe piłarskie forum www.extragoal.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiec NIEMCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:08 I TAK NIE WYJDZIECIE Z GRUPY! PRZEGRACIE Z NAMI I EKWADOREM A Z KOSTARYKA REMIS NAJWYZEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: administrator Re: NIEMCY! IP: 203.76.47.* 03.06.06, 12:14 Panie nemiec, polski identyfikator sie panu wyswietla przy loginie. Marna i zenujaca proba zwrocenia na siebie uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz synku, jak chcesz już prowokować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:35 to rób to dobrze. Na początek załóż sobie konto na gazeta.pl, np dumny_przedstawiciel_aryjskiej_rasy i po zalogowaniu wypisuj takie brednie - wtedy nie będzie widać twojego ip. Jedakże nie marnuj życia i zajmij się czymś konkretnym, a nie przesiadywaniem na forum i sianiem zamętu Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: NIEMCY! 03.06.06, 13:48 Wyjdziemy wyjdziemy, chłopaków stać na to, żeby wyjść z grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapral Wiaderny Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.06, 12:08 "Nie mogłem zostawić drużyny. Po mundialu wrócimy do Polski..." - selekcjoner kadry, Paweł Janas. Czyli raczej szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: Forma Paweła Janasa:cały czas rośnie! IP: *.lns1-c13.telh.dsl.pol.co.uk 03.06.06, 12:22 Gratuluje poczucia humoru i pewnosci siebie panie trenerze. ...tylko Krzynowek powiedzial czego tak naprawde brakowalo reprezentacji w Chorzowie. Kibice maja prawo do takiej reakcji jak na stadionie Slaskim. "Dupa od srania a pilkarz od grania"- a nie odwrotnie-nieprawdaz? Zycze udanych meczow wszystkim zawodnikom, chociaz bardziej jednak wierze w szczesliwe przypadki i sile modlitwy niz w umiejetnosci wielu wyselekcjonowanych przez trenera pilkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naprzód Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:45 Palec nie zdążył spuchnąć, ale Boruc tak. Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Znów trawa będzie za zielona a piłka za okrągła. 03.06.06, 13:15 ot i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geo Gdzie jest Sagan? IP: *.dsl.sfldmi.sbcglobal.net 03.06.06, 13:37 Inni nie trafiali do siatki. Ani w kadrze, ani w klubie. Dlatego ich tu nie ma - Janas. Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Czyzby rownia pochyla? Oby nie. 03.06.06, 13:46 Liczac wedlug starego systemu (za zwyciestwo 2 punkty). Taki jest oto dorobek reprezentacji Polski w rozgrywkach grupowych od roku 1974: 1974: 6 pkt. 1978: 5 pkt. 1982: 4 pkt. 1986: 3 pkt. 2002: 2 pkt. Czy nie czas odwrocic tendencje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Czyzby rownia pochyla? Oby nie. IP: *.acn.waw.pl 03.06.06, 14:02 aramba napisał: > Liczac wedlug starego systemu (za zwyciestwo 2 punkty). Taki jest oto dorobek > reprezentacji Polski w rozgrywkach grupowych od roku 1974: > 1974: 6 pkt. > 1978: 5 pkt. > 1982: 4 pkt. > 1986: 3 pkt. > 2002: 2 pkt. No to teraz jak nic: 2006: 1 pkt. remisik z Kostaryką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejlmi Re: Czyzby rownia pochyla? Oby nie. IP: 203.76.47.* 03.06.06, 14:08 Oby, oby!!! Remisik z Kostaryka bylby super! Czad!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Oby !!! IP: 203.76.47.* 03.06.06, 14:09 O tak. Remis z Kostaryka... Marzonko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris zgadzam sie z Janasam !!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 03.06.06, 13:49 Za wielkie zaslugi dla kadry - 2 cudowne gole z jednym z najwazniejszych meczów w historii polskiej pilki z Wyspami Owczymi Grzesio Rasiak powinien miec dozywotnie miejsce w pierwszej 11 i niewazne ,ze strzela z lewej nogi jak trzeba uderzac z prawej. ODWALCIE SIE OD GRZESIA KIBICE WIESNIACY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: zgadzam sie z Janasam !!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 03.06.06, 13:50 popieram nie wyobrazam sobie naszej 11 bez Rasiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: zgadzam sie z Janasam !!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 03.06.06, 13:52 jedyne co moge zrobic to wyskoczyc przez okno jak Janas nie wystawi Grzesia nie od dzis wiadomo ,ze Rasiak nie nalezy do jego ulubiencow hocby przypomniec mecze z Azerbejdzanem gdzie zaczynal na lawce ,a wtedy to mogl chlopak nastrzelac ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: zgadzam sie z Janasam !!! 03.06.06, 13:57 schizofrenia da się leczyć, choć jest to leczenie długotrwałe i nie zawsze prowadzi do sukcesu. Nie poddawaj się więc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: zgadzam sie z Janasam !!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 03.06.06, 14:00 dziekuje / bede walczyl Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! 03.06.06, 13:51 Sparing nie będzie wykładnią niczego - mogą grać brzydko, mogą przegrać, sparing jest dla piłkarzy i trenera a nie dla kibiców. Ważne, że na mundialu będą najlepsi w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gronostaj Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.06, 14:24 Troche malo przezornie postapil Janas nie bioraz Dudka. W sytuacji kiedy Boruc nbawi sie zatrucia pokarmowego, zwichnie palec, a w tej sytuacji kiedy kuszczak puszcza taka bramke jak ta z kolumbia to nie wiem czy fabianski nadaje sie na MS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRACZ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Purururu Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.06.06, 14:55 Trenerze Janas, brniecie w coraz większe bagno, a wasze tajemnicze uśmiechy to sobie wsadźcie tam gdzie nie dochodzi słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hazardzista Paweł Janas - daj mi 100 to wygrasz z Chorwatami IP: *.48-203-24.mc.videotron.ca 03.06.06, 15:09 cokolwiek postawie na pilke zawsze jest odwrotnie - takie FATUM. moge jeszcze postawic na Chorwatow - wtedy ja przegram a Polska wygra albo zremisuje - na 100%. Janas - to twoja jedyna szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! IP: *.abhsia.telus.net 03.06.06, 15:32 To nie bedzie zadna wykladnia tylko zwykle posmiewisko. Jakies 4-1 dla Chorwatow. Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! 04.06.06, 00:33 halo, kolego, odezwij się i skomentuj może wynik meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadziuś Re: Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! IP: *.asko / 82.177.183.* 03.06.06, 15:44 Mam 75 lat.Jak widzę fajną dwudziestkę to mi też rośnie /forma/,zaś jak przychodzi co do czego to się okazuje ,że para poszła w gwizdek panie JANAS.Krótko mówiąc,mimo wielu szczerych chęci.......itd. Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 BRAWO!!! Paweł Janas: Forma cały czas rośnie! 03.06.06, 16:14 Panie Janas: Ile razy to już słyszeliśmy? Wygrajcie w końcu jak na zespół, grajacy na mundialu, przystało!!! Pokażcie na co was stać, a nie tylko będziecie "mocni w gebie"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 BRAWO!!! Paweł Janas: Forma cały czas rośnie 1 03.06.06, 16:21 Pytanie do Rasiaka po meczu z Kolumbią: - Grzegorz gdzie byłeś?! - Biegałem... - Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie?... Odpowiedz Link Zgłoś