hubar ŁÓDŹ w ekstraklasie!!! 04.06.06, 01:53 Łódź wraca do eklstraklasy! Najlepsze derby Polski wracaja do ekstraklasy! Brawo WIDZEW! Brawo Łks. Brawo ŁÓDŹ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Szacunek z Bydgoszczy!U nas 4 ligowi kibice IP: *.popl.cable.ntl.com 04.06.06, 03:08 podjudzaja nawet Widzew na 2 ligowego Zawisze.4 liga ma straszny poziom,w tym sezonie moze jedno spotaknie warte obejrzenia.Z kolei Hydro ukradlo klub Wloclawkowi,nikt nie znal pilkarzy przed sezonem,zmienili tylko koszulki,nazwali sie Zawisza i udaja, ze wszystko jest o.k. wyglada na to, ze nie ma wyjscia,bo nie chca sie dogadac.Skonczy sie tak, ze 4 ligowy Zawisza utkwi tam na 10 lat, bo na tym poziomie nikt nie zainwestuje powaznie, a Hydro ucieknie z Bydgoszczy jak tylko wykona kontrakty w naszym miescie.Dramat.Wy macie gwiazdy (Sypniewski),wspanialych kibicow i nadchodzace najlepsze derby w lidze.Zazdroszcze wam ale gratuluje z calego serca.Juz moj ojciec kibicowal LKSowi, a i ja mam sentyment. Takze do Lecha, olewam kosy i zgody. Lech od meczu z Barca zaostal w moim sercu na dobre i na zle.Zawisza (4 liga),LKS,Lech. Te 3 a najwazniejszy z nich Zawisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noelkabat Re: ŁKS w ekstraklasie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.06, 04:04 W tym roku obchodze 60-lecie kibicowania LKS-owi i cieszy mnie bardzo ten awans. GRATULACJE!!! Przyznac musze, ze przez te wszystkie lata jako kibic LKSu nie wiele mialem radosnych chwil, nie wiele LKS odnosil sukcesow, mimo to zostalem wiernym jego kibicem, chociaz przewaznie z daleka - wpierw z Warszawy, a teraz poza krajem. Zycze LKS-owi sukcesow w I lidze a sobie jako jego kibicowi wiecej radosnych chwil wprzyszlosci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* [...] IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 07:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Widzew rządzi w Łodzi! 04.06.06, 12:22 roznice wskazuje to, ze my nie podniecamy sie frekwencjami z onetow, bo mamy wieksza niz pojemnosc waszego kurnika. te 10000 to moze uzbieracie jak do pojemosci stadionow doliczycie meneli z okolicznych blokow. dzisiaj w Łodzi świeto jeeeeeeeest w 1. lidze ŁKS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 14:09 możecie grać nawet na marakanie i to nic nie zmieni. macie mało kibiców i pomimo rozpaczliwej czasami łkesiackiej propagandy każdy widzi jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dial czter kult do 1910 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 16:54 jesteś tak samo wiarygodny jak data powstania Twojego klubu. Mało Kibiców?? na derbach 16 tys ludzi( was ok 4,5 tys)??, a u was 8 tys(bez nas). przypomina mi się też mecz z Legią w 1998 kiedy na stadionie było ok 25 tyś ludz. Nas jest mało??? I 99% jest z Łodzi a u was?? Wszystko co łódzkie to My Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skate Gratulacje z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:57 Kibic Widzewa gratuluje ŁKSowi. Nasze miasto górą, tego jeszcze nie grali, żeby 2 drużyny wróciły do I ligi. Brawo Widzew Brawo ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
cuthbert Re: ŁKS w ekstraklasie 04.06.06, 13:30 Nareszcie wróciliśmy tam, gdzie nasze miejsce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Koziol ofiarny IP: 84.90.35.* 05.06.06, 09:54 Pamietajmy, ze 3 miejsce nalezalo sie Piastowi Gliwice, ktoremu Listkiewicz ukradl 10 pkt. Najwazniejsze, ze jest koziol ofiarny, jak w aferze Rywina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomKs Re: ŁKS w ekstraklasie IP: 212.191.172.* 06.06.06, 09:59 Słusznie mówi! ŁKS (podobnie jak Widzew) po prostu wraca na swoje miejsce po przejściowych problemach z pazernym właścicielem. Mam nadzieję, że ten epizod nauczył czegoś działaczy i już się taka wpadka nie powtórzy. W przyszłym roku derby Łodzi meczem o mistrzowsto I ligi! Odpowiedz Link Zgłoś