Dodaj do ulubionych

Ostatni sparing kadry Janasa bez kibiców

IP: 62.121.129.* 05.06.06, 14:53
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ludvigus Re: Ostatni sparing kadry Janasa bez kibiców IP: *.forward.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:50
      Popieram. Ostatnie chwile najlepiej jest przepracować w ciszy i skupieniu. bez
      niepotrzebnych gwizdów i krzyków.. taktyka Panowie, taktyka jest w dzisiejszej
      piłce najważniejsza :>
      • Gość: andrzej Re: Ostatni sparing kadry Janasa bez kibiców IP: *.adsl.wanadoo.nl 05.06.06, 17:22
        jasne.a z ekwadorem wyjdzie mila z rasiakiem w pierwszym.
        i znow nikt nie zrozumie janasa :)
        • a_s_i_m_o A jak zagwarantują milczenie Salzigitter? ;-) 05.06.06, 17:26
          • pose.one samowola janasa 05.06.06, 20:22
            i znow decyzja Janasa, za ktora musze sie wstydzic Polacy. Ostatni sparing
            zdecydowal ze bedzie bez publicznosci. olal podpisane kontrakty, olal ustalenia
            i organizatorow, a przede wszystkim olal mozliwosc promocji Polski. bo dla
            malego miasteczka w ktorym mecz mial sie odbyc i ich amatorskiej druzyny to
            duze przezycie zagrac z finalista MS'06. a tak po co Niemcy maja zmieniac
            zdanie o Polakach, skoro ich stereotyp podtrzymuje pijaczyna Janas. co z tego,
            ze sprzedano kilka tysiecy biletow, ze dochod mial isc na cele charytatywne.
            Janas zarzadzil i tak bedzie. a Listek debilek mu wtoruje. poczekajcie na
            jutrzejsze tytuly w niemieckiej prasie...

jak mowil Wielki Trener Kazimierz Górski: "śmiech Go ogarnia jak słyszy o
            zamknietych treningach, chyba że chca ukryć że nie potrafia trafić do bramki"
            • a_s_i_m_o Re: samowola janasa 05.06.06, 20:58
              Jasne. W ogóle niech Janas już opublikuje składy na mecze i wyśle trenerom
              przeciwników. To jedyna szansa na przetestowanie czegoś innego. Zastanawia mnie
              tylko jak uciszą swoich sparingpartnerów?
              • Gość: Miguell Z ostatniej chwili: JANAS w napadzie !!! IP: 212.160.172.* 05.06.06, 21:00
                Na CNN pokazywali udało im się ukrytą kamerę zamontować!!!
                • Gość: qaz Chcą ukryć fakt ze rasiak biega 100m w 9 sek... IP: *.gl.digi.pl 05.06.06, 22:15
                  mila potrafi kazdego powalic grą ciałem a boruc tak na prawde wazy 60 kg i jest
                  zwinny niczym rezus ;]. po co te cyrki zapomnial janas ze jack bauer namierzy
                  go z satelity i dane przekaze naszym przeciwnikom
                  • jimmyjazz A synowie, żona, teściowa to wylosowali bilety??? 06.06.06, 08:45
                    Bo jakoś nie słyszałem o puli biletów dla rodzin zarządu PZPN.
                    • Gość: kris Kupili w biurze podrozy u kolegi IP: *.gorn.agh.edu.pl 06.06.06, 09:28
                      ...kupili w SINDBADZIE, u takiego co bedzie biegal po linii w Niemczech :-)
                • Gość: pj JANAS w napadzie szalu!!! IP: *.43.220.203.acc07-dryb-mel.comindico.com.au 06.06.06, 12:36
                  Skontuzjowal Mile i Rasialdo...i rozwiazal sobie lapy.
            • Gość: abadoon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:31
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: Miguell Polskaaaa biało czerwoniiii IP: 212.160.172.* 05.06.06, 21:40
                Gość portalu: abadoon napisał:
                "butaku ty ... Polacy wstydzą się za takich jak ty"

Ale pojechałeś z nim ostro
                Repry nie wymienimy a trenera możemy zawsze

Polskaaaa !!! Jaaanas nie widzeee !!!

• alkmax Re: samowola janasa 05.06.06, 21:43
                Gość portalu: abadoon napisał(a):

> Ja tam sie nie dziwie, że janas olewa kibiców, jeśli w polsce być kibicem
                > (znaczy wieśniakiem ze śląskiego) oznacza jeździć naszą kadre zanim jeszcze
                > zagrali na mistrzostwach, to ja będąc trenerem też bym olał chamstwo.

> A tak do tematu: a nie pomyślałeś, że jednak wszystkie decyzje janasa mają na
                > celu osiągnięcie zwycięstwa z ekwadorem, niermcami i kostaryką?

Pięknie żeś pojechał z tymi wieśniakami i tym dupkiem "ass..." coś tam.
                Spodobało mi się! :-) :-)
                • Gość: ChemikPolice Re: samowola janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:53
                  Bardzo dobrze. Tak samo bym napisał w 100 % !!! Taki już mamy głupi naród -
                  każdy gowno sie zna, a stara sie udowadniac innym ze jest autorytetem...
                  I to nie tylko sie tyczy naszej kadry. Po sezonie pilkarskim znowu odezwa
                  sie "woielcy znawcy" w temacie skokow narciarskich etc.
              • pose.one Re: samowola janasa 05.06.06, 22:50
                > celu osiągnięcie zwycięstwa z ekwadorem, niermcami i kostaryką? Nie, butaku
                ty
                > wolisz twierdzić iż pozjadałeś wszystkie rozumy świata i wolno ci pisać każdą
                > bzdure bo ty przecież masz racja... Polacy wstydzą się za takich jak ty, a
                nie
                > za janasa czy reprezentacje

po pierwsze. reprezentacja Polski to nie prywatny klub Janasa i podejmowane
                przez niego decyzje maja rowniez wplyw na to jak odbierana jest Polska jako
                kraj. z tym, ze olewa polskich kibicow i dziennikarzy juz sie przyzwyczailem i
                nie zwracam uwagi. ale szerzenie jego burackich zachowan poza granicami to
                przegiecie.

po drugie. jesli piszesz o chamstwie, to spojrz obiektywnie na Janasa
                wypowiedzi i zachowanie. a propos zachownia kibicow na Stadionie Slaskim, nie
                podobalo mi sie ono i to bardzo. jestem kibicem zarowno swojej lokalnej
                druzyny, jak i reprezentacji Polski i wyznaje zasade: "dumny po zwyciestwie,
                wierny po porazce".

po trzecie. nie zjadlem wszystkich rozumow i nie pisze bzdur. jakbys nie
                zauwazyl mimo IVRP nadal mamy demokracje i moge wyrazac swoje opinie w tej czy
                innej formie. zwlaszcze, ze robie to rzeczowo i przytaczajac argumenty. moge
                byc kibicem Polskiej reprezentacji i jednoczesnie nie zgadzac sie z decyzjami
                trenera.
              • Gość: starski Re: samowola janasa IP: *.lns5-c13.telh.dsl.pol.co.uk 05.06.06, 23:23
                abadoon - wycisz sie chlopczyku. Pojedz na wies. Wiem, ze z jakis powodow jej
                nie lubisz ale zobacz;tam jest pieknie.Ptaszki, trawa, moze jakis strumyk.
                Pogadaj z natura.Zrobi Ci sie lzej na duszy.
              • Gość: wieśniak Re: samowola janasa IP: *.silesiacitycenter.com.pl 06.06.06, 11:24
                Pozdrawia wieśniak - mieszkam przystanek od Śląskiego, od urodzenia Ślązak.
                1. Nie da się słuchać tych bzdur o wieśniakach ze Śląskiego, jak tam była cała
                Polska i też gwizdała.
                2. Jeździłem za tą kadrą po Europie, ale teraz to mi się już odbija tym
                zarozumialstwem w stylu Boruca i innych cwaniaków.
                3. Nie podobają mi się te debilne kapelusze na zachlanych ryłach.
                4. Nie podoba mi się ten nieprofesjonalny cyrk z odwoływaniem meczu, robieniem
                ludzi w konia.
                5. Idę sobie kupić koszulkę Czechów. Mam bliżej.
              • Gość: wwi Re: samowola janasa IP: *.kolporter.com.pl / 80.51.223.* 06.06.06, 11:37
                Jestem pod wrażeniem Twoich racjonalnych i w kulturalny sposób wyrażonych
                argumentów. Od razu widać, żeś człek inteligentny i wykształcony. A za
                największą swoją zaletę uważasz to, że jesteś z miasta. To rzeczywiście
                wspaniałe osiągnięcie. Gratuluję olbrzymiego życiowego sukcesu.
              • Gość: pj Wroca z pokrywka, a tobie wsadza kubel ... IP: *.43.220.203.acc07-dryb-mel.comindico.com.au 06.06.06, 12:41
                na twoj przyglupi leb.
              • pose.one Re: samowola janasa 06.06.06, 15:03
                > celu osiągnięcie zwycięstwa z ekwadorem, niermcami i kostaryką?

poczytaj buraq jeden co jeszcze pare dni temu o ukrytych sparingach mowil Janas
                w wywiadzie dla przekroju:
                " – Ćwiczymy różne zagrania. Ale szpiegostwo sportowe jest teraz tak
                rozwinięte, że zdarza się, że kasety z treningów zamkniętych krążą po całym
                świecie. Nie mamy się gdzie schować. W Polsce nie ma obiektów, w których możemy
                potrenować tak, żeby nas ktoś nie podglądał. A za granicą wiadomo – zawsze cię
                ktoś wyszpieguje."

• pjuk Kazimierski-Boruc dwaj "kolesie" z Lazienkowskiej 05.06.06, 23:00
            Kazimierski : (Boruc)...dobrze wypadł w meczu z Chorwacją
            ---------------------------------------------------------
            ja, tak jak wielu innych kibicowz tego i innych forow gre Boruca widzialem
            zupelnie inaczej. Kliknij,
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=42989090&a=43079360
            Swiatowe agencje opisaly mecz krotko w trzech zdaniach:
            Smolarek scored in the 54th minute in Wolfsburg, but Croatia dominated much of
            the match. Poland goalkeeper Artur Boruc spilled a 21st-minute free kick by
            Croatia midfielder Niko Kranjcar and scrambled to punch the rebound out of
            play. Croatia's Darijo Srna then drew a foul in the 43rd, but put the ensuing
            free kick onto the crossbar.

Jedno ze zdan w calosci poswiecone koszmarnej interwencji Boruca. Wystukaj w
            Google "Boruc spilled ball" a zobaczysz ile razy w minionym sezonie Boruc
            popelnial podobne bledy wywolujac "panic and havoc " wsrod obroncow Celtic.

Boruc ostatnio postawil 1000 flaszek kibolom Legii...zabraklo ... po mundialu
            obiecal wiec kolejne 1,000 ... ciekawe na co sie "zalapal" Kazimierski ;-)

• Gość: abadoon Re: Samowola janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 01:36
              No widzisz Ezar, właśnie o takich burakach jak ty mówiłem. Wystarczyło tylko
              wspomnieć rasiaka i już odezwałao się wieśniactwo. I tak jesteś orginalny w
              porównaniu z resztą twojego wieśniackiego stada, nie umkło mojej uwadze iż ani
              razu nie nazwałeś go drewnem, tylko zasugerowałeś... :) Zaiste wielka mądrośc
              jest w starych porzekadłach: ''uderz w stół, a nożyce się odezwą''...

Naprawde śmieszy mnie to że chcecie nam wmówić, że janasa mamy oceniać po tym
              jak organizuje sparing z drużyną niemieckich amatorów. No jak rozumiem
              żałujecie niemieckich kibiców, którzy nie zobacza tego emocjonującego
              spotkania... A może sponsora niemieckiego, który zaliczył ogromne straty
              finansowe... Bo nawet jeśli chodzi o cel harytatywny to zostało przecież
              obiecane zadośćuczynienie temu, jakże szczytnemu celowi. Nie pomyśleliście, że
              widocznie jest jakiś ważny powód takiej decyzji; np nowa taktyka mająca na celu
              rozgryzienie szwabów? Ja jednak powtórze jeszcze raz: jeśli decyzje janasa mają
              służyć naszym zwyciestwom na mundialu to ma całkowite prawo by podejmować takie
              decyzje. Janasa będziemy rozliczać z jego wyników na mundialu.

Ty natomiast pose.one nie pie..mi tu o tym jakim jesteś wielkim kibicem, bo
              już z daleka mi zajeżdzasz ''wieśniakiem ze śląskiego''... ''Dumny po
              zwyciestwie wierny po porażce''? No nie dobijaj mnie stary. Co mają wspólnego z
              wiernością po porażce mało wyrafinowane epitety w stylu ''pijaczyna janas''
              i ''listek debilek''. Przynajmniej nie udawaj w nastepnym wpisie jakiego
              inteligenta bo się kompromitujesz. Chyba mózg ci przez dupe wyleciał jeśli
              myślisz że to łykne. To już bardziej niż takich jak ty wole debili którzy
              przynajmniej nie są hipokrytami i swojej głupoty raz powiedzianej trzymają się
              twardo, a nie zmieniają ją na jeszcze większą bzdure. Walniesz jakiegoś wpisa,
              w którym podkreślisz jakim to jesteś wielkim kibicem, dodasz że przecież w swej
              rzetelnej ocenie używasz rzeczowych argumentów i myślisz że udowodnisz tak
              jakąkolwiek bzdure?
              Hmmm... Zobaczmy może mi sie też uda... Niech pomyśle... Lubisz przebierać się
              w damskie ciuszki, szczególnie z rózowymi koronkami, ponieważ wychodzisz tak
              na miasto ubrany jak ku.. i podrywając chłopaków z osiedla nie cieszysz się
              zbyt wielką popularnością w kręgach skinchedzkich, dresiarskich, oraz radio
              maryjnych. Po upojnej nocy nic ci tak nie pomaga jak 5 minutowy szuwarek w
              kibelku. Ocene twojej osoby dokonałem rzeczowo i używając rzeczowych argumentów.

• Gość: abadoon Re: Samowola janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 01:45
                Uwierz mi starski, że gdybym mógł całe zycie mieszkałbym na wsi :)))
                Narazie jednak dorabiam się bo w mieście niestety łatwiej o prace w mojej
                branży... Może na starość??
                Wieśniactwo to stan duch jaki zaprezentowali niepolscy kibice na śląskim,
                robiąc nam wstyd na cały świat w przeddzień największej piłkarskiej imprezy!!!
                To tak jakbyś wszedł do ekskluzywnej restauracji w gumiokach wytarzanych w
                gnojówce. No poprostu jednym słowem: wiocha...
              • Gość: zzz "harytatywnie" to ty lejesz wode IP: *.cable.mindspring.com 06.06.06, 03:38
                w ogole watek ci sie pomylil i lejesz wode (sorry, nie mialem sily czytac tego
                do polowy nawet) pod postem w ktorym ktos dal szczegoly, fakty i swoja opinie o
                tym calym kramie.
                A ty tu walisz farmazony o tym jaki kibic powinien byc - sorry, przyczytaj co
                prof. Miodek powiedzial o zachowaniu kibicow - to pilkarze olali kibicow,
                dlatego reakcja byla taka a nie inna, a pilkarze nie powinni plakac, tylko
                przyjac to z pokora i sportowa zloscia.
              • Gość: inteligięt Re: Samowola janasa IP: *.chorzow.n4a.pl 06.06.06, 08:55
                Kurcze, twoja wypowiedź jest wybitnie inteligiętna. Szczególnie końcówa. Brawo.
              • Gość: batsgol Re: Samowola janasa IP: *.tvtom.pl 06.06.06, 15:53
                Nie będę pisał jakim jestes idiotą, wystarczy poczytac twoje wpisy typu:" Nie
                pomyśleliście, że
                widocznie jest jakiś ważny powód takiej decyzji; np nowa taktyka mająca na celu
                rozgryzienie szwabów?", k... młocie co jak co ale na piłce to ty się nie znaszm
                kilka dni do mistrzostw a ty pier... o tajnej taktyce na niemcy. Żywo interesuję
                się piłką od 20 LAT I i czytając twoje brednie mam wrażenie że popisujesz się
                pisząc te powieści a tak naprawdę mało w tym treści. Przy okzji byłem na meczu i
                sam gwizdałem a co myślisz że płacąc za bilet mam się zadowolić takA CHAłą
                NASZYCH orłów!!
      • przyladek.dobrej.nadziei Re: Ostatni sparing kadry Janasa bez kibiców 05.06.06, 19:05
        Gość portalu: Ludvigus napisał(a):

> Popieram. Ostatnie chwile najlepiej jest przepracować w ciszy i skupieniu. bez
        > niepotrzebnych gwizdów i krzyków.. taktyka Panowie, taktyka jest w dzisiejszej
        > piłce najważniejsza :>

Taktyka - rzecz nieznana polskim pilkarzom.
      • tomaszpako Bilety dla rodziny pseudoprezesa 06.06.06, 08:14
        Uważam, że to skandal i prezes powinien podać się do dymisji - zresztą nie tylko
        za to... Ale wiem, tak jak i wszyscy wiedzą, że tego nie zrobi bo w dupie opinię
        publiczną.
        A swoją drogą jak próżnym i pustym trzeba być, żeby jeszcze się tym chełpić ...
      • black_hawk Re: Ostatni sparing kadry Janasa bez kibiców 06.06.06, 14:48
        "Popieram"
        To po co zgadzał się na ustalenia, po co zobowiązywał się do przestrzegania
        umów? Taktyka taktyką, ale lojalność i dotrzymywanie zobowiązań jest chyba
        ważniejsze. I nie mówcie, że takie rzeczy wychodzą nagle. Jeśli facet w
        ostatniej chwili połapał się, że coś mu umknęło to świadczy to o nim.
    • Gość: qbic Grajewski = Widzew? IP: *.c31.msk.pl 05.06.06, 17:07
      Zaraz, zaraz, czy to nie czasem ten sam słynny Andrzej Grajewski?! Jeżeli to on, to można obstawiać przeciwko polskiej drużynie. Zbijemy małą fortunę.
      • wojtekgs Re: Grajewski = Widzew? 05.06.06, 20:59
        Tak, niestety to ten.
    • Gość: :O) Salzgitter 3: Polscy kopacze 0 IP: 170.65.192.* 05.06.06, 17:12
      Nie ma sie co oszukiwac - znowu beda baty. A jeszcze wieksze baty otrzymaja
      kopacze na mistrzostwach swiata.
      • pibim Re: Salzgitter 3: Polscy kopacze 0 05.06.06, 17:24
        oj baty panie. wstyd będzie. kopacze kopać będą nie w piłkę a w nogi
        przeciwników swich, pokaleczą bidoków a do do kraju tego śmiesznego smutnych
        ludzi worek kartek przywiozą. tak będzie. tak się zepną tak skupią
        skoncentrują tak ich ten troglodyta(trenejo jano)napuści że kosił i żuraw i
        smolarek będzie
    • Gość: dzeku (widzew) janas, bo nie ma co ogladac IP: *.range86-129.btcentralplus.com 05.06.06, 17:30
      masz racje pawel
      • Gość: Marek Grajewski,jak to dobrze,że nie ma Pana w Widzewie! IP: *.uni.lodz.pl 05.06.06, 17:38
        Facet, dzięki któremu Widzew prawie przestał istnieć...
    • bobrzabudka salztigery będą mieli więcej wpływów jak wrócimy.. 05.06.06, 18:35
      jako mistrzowie świata na ten mecz.
      tu moja uwaga do janasa: "Paweł weź im tam obiecaj, że wrócicie jak nike już zgarniecie."
      tym czasem, tamtym czasem.
    • Gość: igor Może przeciwnikom trzeba oczy przewiązać?? Bo będą IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.06.06, 18:42
      podglądać taktykę biało-czerwonych.
    • Gość: Jan T. Janas to pajac !!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.06.06, 18:48
      • Gość: www Re: Janas to pajac !!! i nie tylko IP: *.dyn.optonline.net 06.06.06, 02:07
    • Gość: mek To pewnie ostatni test Wunderwaffe IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.06.06, 18:59
      Zmiażdzymy nia rywala !
    • przyladek.dobrej.nadziei Totalna bzdura 05.06.06, 19:03
      Jakiez to genialne zagrania naszych orlow moglby ktos podpatrzec?
      • Gość: kib taktyka - sraktyka IP: *.autocom.pl 05.06.06, 21:42
        Po takim chorzowie trudno sie dziwic, ze odwoluja ten mecz. Jak tylko cos by
        poszlo nie tak dzinnikarze wydrapaliby oczy kadrze, no i fora tez by wrzaly. A
        po co. Siedziec i czekac na piatek.
        • Gość: kosa Re: taktyka - sraktyka IP: *.hsd1.pa.comcast.net 06.06.06, 05:19
          swiete slowa kib
    • Gość: elmmon Re: Ostatni sparing kadry Janasa bez kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:45
      grajewski - czy to nie ten od machlojek w widzewie hehe?
    • Gość: en czy Boruc dobrze bronil? IP: *.net.autocom.pl 05.06.06, 20:31
      Bo wedlug mnie byl bliski puszczenia podobnego farfocla do tego Kuszczakowego...wprawdzie strzelal zawodnik z pola, ale puszczenie tej pilki z wolnego na poprzeczke to byla kompromitacja, a nie interwencja - nie wiem, czy to by nie wpadlo za kolnierz, gdyby poszla pilka ciut nizej...a zanim sie bramkarz z tej bramki wyzbieral to tez chwilka minela...a tak poza tym to Chorwaci raczej na bramke Polakow nie strzelali...
      • Gość: aldair Re: czy Boruc dobrze bronil? IP: *.echostar.pl 05.06.06, 21:06
        odpowiadam: NIE!

mnie się nie podobał, był wg. mało pewny.

ale w prasie znów piszą, że on "wygrał ten mecz", zachwyty itd... chciałbym
        zobaczyć kuszczaka 9go...
        • Gość: komitet wyzwolenia Boruc?Dobrze pokazywal srodkowy palec... IP: *.net81-67-217.noos.fr 05.06.06, 21:33
          • Gość: kaczor donald Boruc zakonczy kariere po mundialu....owsianka IP: *.net81-67-217.noos.fr 05.06.06, 21:42
            Takiego buraka w kadrze to chyba dawno nie bylo!
            Jego przyglupi wyglad jest wprostproporcjonalny do glupiego zachowania.
            Jak powiedzial ze jego ulubione zajecie to przerzucanie pilotem kanalow
            telewizyjnych to zrozumialem dlaczego z jego refleksem jest tak slabo.
            • artur74 Nie ma to jak parady Dudka na mundialu w Korei!!! 05.06.06, 22:54
              Gość portalu: kaczor donald napisał(a):

> Takiego buraka w kadrze to chyba dawno nie bylo!
              > Jego przyglupi wyglad jest wprostproporcjonalny do glupiego zachowania.
              > Jak powiedzial ze jego ulubione zajecie to przerzucanie pilotem kanalow
              > telewizyjnych to zrozumialem dlaczego z jego refleksem jest tak slabo.

• Gość: pn Re: Nie ma to jak parady Dudka na mundialu w Kore IP: *.phlapa.east.verizon.net 06.06.06, 16:48
                lol, świetne :]
    • Gość: jinx bilety dla synow, zony i tesciowej... IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 05.06.06, 20:32
      powinni was zywcem zasypac dziady.
    • Gość: aldair Re: Ostatni sparing kadry Janasa bez kibiców IP: *.echostar.pl 05.06.06, 20:50
      i po co cały ten cyrk z zamkniętym meczem?

uważam, że trzeba grać swoje, niech się przeciwnik gimnastykuje, przestawia do
      naszej gry, a nie na odwrót.

pozdrawiam reprezentację i czekam na ładne, waleczne mecze - wyniki to już
      drugoplanowa sprawa!
    • Gość: adamos Prywatny PZPN IP: 213.25.48.* 05.06.06, 20:52
      Nie życzę zdrowiu Listkiewicza źle, ale ja też mam skręconą kostkę, niech mnie
      leczą w ośrodku MŚ!!! Oczywiście bezpłatnie.
      Sprawa jest dla prokuratora. Podobnie jak z biletami na MŚ - czyżby byli równi i
      równiejsi...?
      • Gość: max Re: Prywatny PZPN IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 06.06.06, 00:53
        Przeciesz wiadomo nie od dzis ze to cale PZPN to banda zlodzieji a ten arcy
        zlodziej i drukarz LISKIEWICZ traktuje to jak swoj prywatny folwark tam w tym
        zlodziejskim gniezdzie siedzi sama byla legia tym powinnien sie zajac juz dawno
        prokurator !!!!!!. Rodzinka Kazimierskiego jedzie na mundial za pieniadze PZPN
        a ta sciema ze dostal 80 zloty wyplaty to dla kibicow . Do dnia dzisiejszego
        okolo 1200ludzi jeszcze nie dostalo biletow za ktore zaplacili
    • emenefix HAAALO Ze stadionu w Dortmundzie !!! 05.06.06, 20:57
      polskaniemcy.blox.pl/html
      • artur74 emenefix, jak dla mnie - bomba!!! 05.06.06, 22:47
        Gratuluję poczucia humoru!
        Obyśmy wszyscy aby raz w życiu przeżyli taką transmisję!!!

• Gość: dżozef Re: HAAALO Ze stadionu w Dortmundzie !!! IP: *.chorzow.n4a.pl 06.06.06, 09:05
        zajefajne. Swietna robota!
    • Gość: aa graj, Listkiewicz, graj w kierki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:01
      Przecież trzeba jakosc zdobyc te 8 milionów n aopłacanie kary za Canal+
    • Gość: rum Re: Ostatni sparing kadry Janasa bez kibiców IP: 217.153.161.* 05.06.06, 21:03
      cóż nie zarobią Grajeski i społka....BRAWO JANAS!!
    • Gość: Darwk Bileciki dla rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:09
      Jak to Michałek wydał kase na bilety dla żony, synów i tesciowej? Wszyscy
      wylosowali bilety? Tacy szczęściarze? Czy może prezes Misio z puli PZPN zabiera
      bliskich...
      • Gość: emeryt Oddaj bilety! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:16
        Oddaj bilety! Teściowa oddaj bilety! Oddaj bileeeeety! Teściowa oddaj bilety!!
        • Gość: papa Zazdrosny teściu?(ntxt) IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 05.06.06, 21:36
    • Gość: Ktosiek Re: Ostatni sparing kadry Janasa bez kibiców IP: *.chello.pl 05.06.06, 21:30
      Wie kto zabił Bruce Lee!!!??? I wie gdzie leży "komnata bursztynowa"?!?!?!
    • Gość: ehhh Jeżli to tajemnica przed Niemcami to... IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:38
      źle że gramy z Niemcami. Zbieranina z 4 ligi to kto wie ilu agentów podstawią,
      a trener zbieraniny to juz na pewno specagent..
    • Gość: janek Ostatnie zdanie takie pod publiczkę panie Błoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:54
      Wiemy wszyscy, jaka była pula biletów dla kibiców. I z tym się pogodziliśmy,
      choć z przykrością. Nie dziwiłoby mnie też, jeśliby z 60% całej puli jakaś część
      biletów została do podziału w PZPNie. Dlatego żadna to sensacja, nie ma sensu
      denerwować dodatkowo i podsycać atmosferę - tak może pisać "Fakt", ale nie
      powinna chyba "Wyborcza".
    • Gość: 6 milionow $ Re: Ostatni sparing kadry Janasa bez kibiców IP: *.pchelp.2-0.pl 05.06.06, 22:31
      "Prezes Listkiewicz wyjaśniał kwestie dotyczące premii dla zawodników. - Jeśli
      wywalczymy tytuł mistrza świata, zawodnicy dostaną do podziału sześć milionów
      dolarów, minus podatek - mówił prezes Związku. - Jestem przygotowany do
      długiego pobytu w Barsinghausen, mam sporo książek, płyt i cygar. Jak ktoś
      zobaczył mój pokój, zażartował, że chyba zostaję w ośrodku do 15 lipca, choć
      mundial kończy się 9."
      Cholera nie wiedzialem, ze licza na final. A ja nie kupilem plasmy w Media
      Markt.
    • Gość: uburama Największy sekret Janasa: IP: *.acn.waw.pl 05.06.06, 22:40
      jest dwóch Rasiaków - bliźniaków.
      • Gość: pj Janas sie wysypie z tymi grzybami... IP: *.43.220.203.acc07-dryb-mel.comindico.com.au 06.06.06, 13:16
        Nienawidze rasiakow,janasow i milow.Polskie zasluguje na lepsze grzyby.
    • Gość: Marek Poplawski bilety dla tesciowej... IP: *.ipt.aol.com 05.06.06, 23:08
      a tesciowa to niby jest sponsorem, organizatorem, dzialaczem...???
      to tak wlasnie bilety rozdaliscie?
      geby pelne frazesow a zachowujecie sie jak trutnie.
      w pzpn nic sie nie zmieni bo to kolko wzajemnej adoracji.
      to zycze przyjemnego pobytu tesciowej i synom itd... bo to dluga lista
      a pan prezesie - paluj sie
      • Gość: BAH Re: bilety dla tesciowej... IP: *.chello.pl 05.06.06, 23:39
        O co Ci chodzi? :-)
        Przeciez miał bilety dla Dudka, Franak, Kłosa,...
        Nie chcieli jechać, to pomyslał o teściowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka