Gość: Stach IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 01:00 Janas !! Co??? Ty smutna ofiaro !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piłkarz-yk 7 grzechów Janasa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.06, 01:12 " Janas myśli też, że media mają jeden cel - atakować go." - ten artykuł z całą pewnością utwierdzi go we wręcz odwrotnym przekonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuraw-nielot Żurawskiemu to wakacje przed mundialem wyszły ... IP: *.dsl.mindspring.com 12.06.06, 04:46 ... bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Wiem, dlaczego nie gra Frankowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:42 Bo on tylko bramki potrafi strzelać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG w końcu się wszyscy poznali na Janasie... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 12.06.06, 11:56 ...tak jak i na Engelu się ludzie w końcu poznali... Obaj ci panowie nie mają pojęcia o wykonaywanym przez nich zawodzie! udało im sie kilka razy wygracz mecze, ale czy nie czujecie, że zawsze więcej tam było przypadku niż ciężkiej pracy selekcjonera? tak jak Engelowi posadę uratował Olisadebe i słabi przeciwnicy w eliminacjach, tak samo Janasowi "udał się" Frankowski... a ja mówię: kiedy u nas sie pojawi w końcu jakiś Hiddink?? to nasza jedyna szansa! żadne przereklamowane Kasperczaki, musi być to ktos spoza układu! to będzie sygnał do pojawienia się nowej jakości w naszej piłce... choć najpierw trzebaby chyba rozwalić cały PZPN... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Kibice na Śląskim od razu to wiedzieli - Janas 0 ! 12.06.06, 12:23 Kibice na Śląskim od razu to wiedzieli - Janas 0 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___________ Zurawski mial 80 % niecelnych podan (skandal) IP: *.206.100.208.1dial.com 12.06.06, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Kibice na Śląskim od razu to wiedzieli - Jana IP: *.echo.com.pl 12.06.06, 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: w końcu się wszyscy poznali na Janasie... IP: *.echo.com.pl 12.06.06, 16:31 Jak Ebi bije ze dwa gole w środę to tez będziesz gadał, że to fuks .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: 7 grzechów Janasa IP: *.echo.com.pl 12.06.06, 16:29 TVP już totalnie przegina - zachowują się jak hieny. Mecz byłby inny, gdyby prawidłową bramkę sędzia uznał. Chłopaki trochę nie mieli farta. W meczu z Niemcami będzie dużo lepiej, zobaczycie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tooz Re: 7 grzechów Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 16:53 Gość portalu: Grzegorz napisał(a): Mecz byłby inny, gdyby prawidłową bramkę sędzia uznał. Tak pewnie... stary... tej bramki by nie było bo ekwadorski bramkarz sie nawet nie ruszyl bo slyszal gwizdek-jakby chcial to by to jedna reka odbil... Chlopaki moze i nie mieli farta ale byli po prostu duzo slabsi a janas to wlasnie widac jaki z niego trener-zwykly idiota ktory sie za bardzo wlasna rola przejal...Co do Niemiec to ty zobaczysz...Juz wczesniej sie nie moglem doczekac jak im tylek skopia bo podobno ci Niemcy to sa teraz taaaacy slabi-a tu sie okazalo ze jednak wcale nie sa tacy slabi i zrobili bardzo dobre wrazenie w 1 meczu nie liczac obrony-z tym ze sie zaraz okaze ze kostaryka to tez wcale nie jest taki zly zespol jak myslimy... Odpowiedz Link Zgłoś
pitrix janas - show 12.06.06, 01:25 Janas show trwa dalej, trzeba już chyba na to spojrzeć z przymrużeniem oka. Myśle że jeszcze w czasie tego mundialu będą niezłe jaja , jeśli chodzi o naszych orłów-wędkarzy i myśliwego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: janas - show IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 02:34 mamy też w drużynie filmowaca i fotografa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -_- Re: janas - show IP: *.dyn.optonline.net 12.06.06, 02:39 kostaryka miala byc najslabszym zespolem mundialu a narazie widac ze to polska reprezentacja jest najslabsza troche jest w tym winy mediow ktore dmuchaly w balonik,wyjscie z grupy napewno,kto wie moze i cwierc final :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &POD a Listkiewicz jak zwykle niewinny IP: *.nsw.bigpond.net.au 12.06.06, 03:14 ten to sie umial w pilce ustawic!! Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Re: janas - show 12.06.06, 16:02 To Jajanas pisze do was z Niemiec, kibice ZNALEEZIONE w net gazeta -------------------------------------------------------------------------------- Witam sympatyków repzentacji i przepraszam ze daliśmy ciała w ostatnim meczu z Ekwadorem. Normalnie byłoby to nie do pomyślenia, pamiętacie przecież co robiliśmy z nimi w meczu na wodzie w Barcelonie, ale padliśmy ofiarą pomyłki albo celowego działania wrogich sił, to dopiero ustali specjalna komisja w składzie Heniu Apostel i Gienek Kolator. Normalnie rozchodzi się o to że od trzech miesięcy byliśmy pewni że gramy mecz z Salwadorem i rozpracowywaliśmy tego właśnie przeciwnika. Nasi ludzie mieszkali 2 miesiące w Salwadorze żeby wejść w mentalność tych ludzi, Edek Klejndinst oglądał mecze ligi salwadorskiej, czytaliśmy do poduszki "Wojnę futbolową" Kapuścińskiego,ogladaliśmy kasety z ostatnich 50 meczów tej repzentacji. Tak że, mówię no, mieliśmy salwadorczyków rozpracowanych gruntownie, samych zapisków Edka na temat tej drużyny zebrały się dwie ciężarówki, nie liczę kaset i innych pomocy. I wszystko byłoby ok, gdyby w holu hotelowym, 3 godziny przed meczem nie zaczepił mnie gruziński dziennikarz z pytaniem "Jak samopoczucie przed meczem z Ekwadorem, gaspadin Janas?". Tknięty złym przeczuciem pobiegłem do naszego kucharza, który interesuje się futbolem i miał rozpiskę naszych meczów, a tam, rzeczywiście, stoi jak byk, gramy z Ekwadorem. Pominę tu myśli jakie nasunęły mi się w tamtym momencie, ale zdenerwowałem się jak rzadko kiedy. Po chwili jednak zacząłem kombinować jak tu zdobyć szybką wiedzę na temat tego Ekwadoru. Skojarzyłem sobie,że niedawno z nimi graliśmy, zadzwoniłem więc do Edka Klejndinsta z pytaniem, czy nie pamięta jak tamten mecz przebiegał i czy nie ma jakichś zapisków na ten temat. Edek poleciał szukać a ja zajrzałem do atlasu, zeby zobaczyć gdzie lezy ten Ekwador. Patrzę, Ameryka Południowa, to mi się skojarzyło żeby do Tomka Wołka zadzwonić i spytac go o taktykę na Ekwador, ale to nie wypaliło, bo Tomek akurat był w studiu Polsatu, w studiu mundialowym, które było przed naszym meczem. Wrócił na szczęście Edek z brulionem z notatkami, trzeba było szybko chłopaków wołać żeby im wiedzę przekazać. Szukam chłopaków nerwowo, a oni się okazało już w autokarze siedzą, gotowi do odjazdu na mecz, bo to faktycznie była już ta pora. Co nieco udało mi się przekazać w autokarze ale strasznie trzęsło na niemieckich drogach, notatki co i rusz leciały mi z rąk. Ustaliliśmy więc że resztę przekażę chłopakom w szatni i na stadionie, ale jak raz przyjechało tylu kibiców z Polski i tak się darli,że nie było słychać tego co chcę im powiedzieć na temat repzentacji Ekwadoru. Wymyślilismy,że powiem to co mam do powiedzenia, przez komórki, załączone w trybie konferencyjnym. I tak właśnie zrobiliśmy, ale też nie zdążyłem za wiele powiedzieć, bo przyszedł taki mały, skośnooki, ubrany na szaro i kazał wybiegać na boisko w pełnej gotowości. To krzyknąłem jeszcze chłopakom na odchodnym: "Grajcie swoje!", co jest naszą rezerwową taktyką, sprawdzającą się w niektórych meczach. No i zaczęliśmy grać, a jak graliśmy, to kibice futbolu widzieli. Widać było że chłopaki się starali, ale grali tak jakżeśmy ustalili na Salwador i trochę to nie wypaliło. Ale mówię no, wszystko jeszcze przed nami. Z repzentacją Niemiec zobaczymy inną drużynę. Trzymajcie kciuki! Autor: Gość: Paweł J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k kibic P. redaktorze M. Baranowski informacje ze syn IP: *.user.start.ca 12.06.06, 05:35 trenera p. P. Janasa Rafal jest w sztabie rozszyfrowujacej rywali reprezentacji Polski trzeba bylo napisac przed wyjazdem na mistrzostwa lub przed meczem z Ekwadorem. Jak juz wymienil pan syna trenera, to moze pan poda inne nazwiska ktore sa w sztabie reprezentacji Polski i osoby towarzyszace Jej. Moze jeszcze jakies inne niewygodne fakty lub brudy pan redaktor wyjawi o ktorych przecietni kibice nie wiedza. Jest pan redaktorze jak choragiewka jak idzie komus dobrze to ukrywac niewygodne fakty, jak idzie niedobrze to wyjawiac niewygodne fakty. Nie jestem zwolennikiem trenera Janasa, ale ciekawi mnie gdyby powiodlo sie reprezentacji Polski w nastepnych meczach (z Niemcami, Kostaryka, a moze w dalszej fazie turnieju) co pan redaktorze napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADI Re: P. redaktorze M. Baranowski informacje ze syn IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.06.06, 05:47 Jak wygramy nastepne dwa mecze, to Janasa media i ludzie okrzyknal "geniuszem futbolu" Ja w tym momencie postawilbym na mlodych.... Na atak dac Smolarka i Jelenia (w rezerwie na ataku dac Brozka) W pomocy dac Zurawia... W obronie niestety nie mamy duzego pola do popisu, wiec nie mozeny zrobic duzych zmian.. Niestety z Niemcami musimy zagrac w systemie ofensywnym tzn, 4-4-2 Trzeba zaryzykowc. Nic innego nie mamy do stracenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: P. redaktorze M. Baranowski informacje ze syn IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:30 skład na następne mecze to już nie Janas będzxie ustalał. Skompromitował się i teraz Piechnik i cała rezta bedą nad tym debatowali. Mam nadzieję, ze trak bedzie, bo jeśli to jednak Janas będzie nadal w 100% za wszystko odpowiadał to wystawi taką samą jedenastkę jak z Ekwadorem, bo to uparty muł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ++++++++ ______a Listkewicz ma sie dobrze______ IP: *.206.100.208.1dial.com 12.06.06, 15:37 A Listkewicz tryska dobrym humorem, tak jak po Korei. Odejdzie kolejny trener a Prezes zostanie. Przyspawal sie do stolka i tyle mu zrobio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: P. redaktorze M. Baranowski informacje ze syn IP: *.uitp.com 12.06.06, 12:53 Popieram 4-4-2! Zwlaszcza ze Niemcy otwarcie przyznaja ze obrona jest ich slaba strona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __________ redaktor ma racje IP: *.206.100.208.1dial.com 12.06.06, 15:35 "Jak wygramy nastepne dwa mecze, to Janasa media i ludzie okrzyknal "geniuszem futbolu" I tak jest w kazdym kraju, i dobrze. Jak sukces to trzeba chwalic a za kompromitacje to Opie-dol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez obaw Re: P. redaktorze M. Baranowski informacje ze syn IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.06.06, 07:27 ...przegramy wszystkie mecze. bo klubik dostal $1 mil kwalifikujac sie na mundial, i to im wystarczy. bedzie dobrze. bedzie tak jak powinno byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadziol Re: 7 grzechów Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 06:56 A ja Wam mówię - wszystkiemu winna Platforma.!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: można_tu_bez_nicka zamknij ryj już z tą platformą! IP: *.spokonet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:53 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzio Re: 7 grzechów Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 07:00 ...........a może gdyby prezydent zaśpiewał hymn..........????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: 7 grzechów Janasa IP: *.bchsia.telus.net 12.06.06, 07:59 Zaczynacie przeginac z tym najezdzaniem na Janasa. Widzialem wywiad zaraz po meczu i powiedzial tyle co mogl powiedziec, co ma plakac? Wole mruka Janasa niz showmana Engela. A poza tym z tymi pilkarzami i tak wiele nie da sie zrobic, wiec o co tyle szumu. J. Odpowiedz Link Zgłoś
text Re: 7 grzechów Janasa 12.06.06, 09:18 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Widzialem wywiad zaraz po > meczu i powiedzial tyle co mogl powiedziec, co ma plakac ... płakać ?? nie, nie płakać ... ... dla mnie skandalem były jego dwa stwierdzenia ... ... pierwsze, że Nasi przysneli przy pierwszej bramce - no ludzie, przysneli ?? to jest mundial, największa impreza futbolowa, a Nasi przysneli Nie przysneli, tylko nie upilnowali, nie pokryli, pozwolili wrzuić piłkę etc. ... i drugie - Janas powiedział: straciliśmy drugą bramkę i było po meczu ... ... Panie trenerze, mecz trwa 90 min =/- 4 min ... drugą bramkę straciliśmy w 80 min, czyli jeszcze jest prawie kwadrans ... ale dla Janasa było po meczu ... Panie Janas, przypomne Panu że kiedyś Legia grała ostatni mecz decydujący o mistrzostwie z Widzewem. Bodajże do 88 min było 2:0 dla legii i co się stało, w ciągu 4 min Legia straciła 3 bramki ... a dla Pana było po meczu ... skandal, skandal, skandal ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSAD Re: 7 grzechów Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 10:20 dzięki za przypomnienie tego meczu Legia-Widzew...gdyby ci, którzy grają teraz w reprze mieli jaja, toby połamali nogi, ale ruszyli na nich z wszystkim co mają...a tak to wszedł wędkarz-filmowiec, kopnął pięć razy piłkę i trzy razy się przewrócił...qrwa, najbardziej denerwuje mnie to, że i tak będę oglądął w środę ten mecz i tego nadętego pożal się Boże trenera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: można_tu_bez_nicka hehe IP: *.spokonet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:56 i słuchać podniet Szpakowskiego i Trzeciaka ('Tak! Tak, właśnie trzeba grać! Jak piłke podaje kolega z drużyny to trzeba ją przyjąć! Brawo nasi!') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eN Re: 7 grzechów Janasa IP: *.3.pl 12.06.06, 17:43 Masz rację:)) I tak będziemy oglądać! Ja myślę, że naszych zawodników rozpuściły kluby zachodnie dając im kasę o jakiej nam się nie śniło. A Listkiewicz obiecał kadrze za wygraną z Ekwadorem...UWAGA! 1.500 USD. No to grali jak dostali. A oberwie się i tak Janasowi. Oni mają SWOJE kluby! I akurat nie jest to kadra polskiej piłki nożnej. Tu grają bo muszą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG piłkarzy nie mamy złych, ale oni nie są drużyną!!! IP: *.nat.student.pw.edu.pl 12.06.06, 12:06 > Zaczynacie przeginac z tym najezdzaniem na Janasa. ja najeżdżam na niego od dawna, a szczególnie po tych głupich powołaniach... > Widzialem wywiad zaraz po > meczu i powiedzial tyle co mogl powiedziec, co ma plakac? nie płakać, ale mógłby być wkurw... na piłkarzy i na siebie, a wyglądało, jakby był od dawna przygotowany do porażki... MOŻE SPRZEDAŁ TEN MECZ? :) > Wole mruka Janasa niz showmana Engela. A poza tym z tymi pilkarzami i tak wiele > nie da sie zrobic, wiec o co tyle szumu. oj da się da się... Trynidad i Tobago ma duuuuużo gorszych piłkarzy, Rasiak by tam był gwiazdą i liderem drużyny :) tylko te wszystkie Angole, Irany, Kostaryki, Paragwaje czy Ekwadory nie mając wcale tak wybitnych piłkarzy potrafią się zmobilizować i zagrać naprawdę wspaniale... wyniki mundialu pokazują, że nie ma już słabeuszy... poza Polską :) przecież u nas na boisku było 11 piłkarzy, ale nie było drużyny... 1 celny strzał (Smolarek) 1 żółta kartka (znowu Smolarek!) i 8 (OSIEM!!!!) fauli przez cały mecz!!! to jest "WALECZNI I NIEBEZPIECZNI"?? chyba flegma janasa udzieliła sie piłkarzom... wolałbym żebyśmy przegrali 0:4 ale po walce a nie 0:2 drepcząc po boisku... > J. J.K. :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zalamany Re: 7 grzechów Janasa IP: *.bulldogdsl.com 12.06.06, 13:06 Nie nie ma plakac. Ma pokazac po co tam jest a co do Engela to on wygral eliminacje w wielkim stylu, mial trudniejszych rywali, skonczyl na 1 wszym m-cu i... potem wygral z USA. No to zaczekaj sobie na 2 ostatnie mecze i zobaczymy co ten uparty mruk powie jak Polska nawet bramki nie strzeli bo z taka walka i zaangazowaniem to bardzo prawdopodobne. A znajac zycie powie... coz Francja w Korei tez nie strzelila. I jeszcze odnosnie wypowiedzi Janasa zaraz po Ekwadorze padlo stwierdzenie "po stracie gola rzucilismy sie do odrabiania strat"????????? koles rzucila to sie chyba tobie na oczy kurza slepota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WciazKibic Najgorszy trener stulecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 08:27 W czasie wszystkich meczow na Mistrzostwach trenerzy wciaz maja jakies uwagi do swoich pilkarzy, biegaja, zmianiaja. A Janas zachowywal sie jak Napoleon na wzgorzu. Zostawil naszych na pastwe ich wlasnej bezdradnosci. Zal mi nie tylko kibicow, ale i pilkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL raczej najgorszy prezes IP: *.206.100.208.1dial.com 12.06.06, 15:52 A za co bierze kase prezes Listkewicz ? Za jego kadencji NIGDY NIC nie zdobedziemey, stajemy sie posmiewiskiem mundiali. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Re: 7 grzechów Janasa 12.06.06, 08:28 Janas jest w psychicznym szoku. To rozbity i kompletnie zalamany facet. Powinien pojechac do sanatorium a nie na mistrzostwa. Juz konferencje przed mundialem pokazywaly, ze cos z nim nie jest normalnie. Udawanie, ze sie tego nie widzi moze doprowadzic do skandalu. Powinien byc odsuniety od prowadzenia zespolu, pilkarze juz to zrozumieli. Klejdinst jest zalosny i niekompetentny. Nasz bank informacji jest jedymie nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaKaMuKo Re: 7 grzechów Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 08:39 Welcome...Poland ist fucker team.Germany-Poland yhmmm 6:0.What? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: 7 grzechów Janasa 12.06.06, 08:46 Wiesz co Janas, weź ty sobie ten swój sztucer i idź do lasu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSAD przepraszam, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 10:14 przecież Polska nie przegrała z Ekwadorem dlatego, że Janas pozwala sobie na olewanie kibiców albo przez to, że jest bezczelnym gburem! a to sugeruje autor artykułu pisząc o "7 powodach, dla których przegraliśmy z Ekwadorem"... tak przynajmniej zrozumiałem ten tekst. przegraliśmy (i tu autor ma rację) bo byliśmy kompletnie nieprzygotowani do gry z E., i tyle. wyrzucanie Janasowi chamstwa jest wskazane, ale to nie jest powód naszej porażki. Mourinho jest chamem i co? jego Chelsea jest mistrzem Anglii... Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: przepraszam, ale... 12.06.06, 10:18 Widocznie nie w chamstwie powód a w umiejetnościach. Dla mnie trener może być ostatnim burakiem jezeli będzie miał efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSAD Re: przepraszam, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 10:22 dokładnie to miałem na myśli...zgadzam się z zarzutami o niekompetencję (zmiany taktyki, kiepskie rozpracowanie rywala) ale nie o to jak "nosi się" trener... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim 7? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 10:55 7 grzechów Janasa? Chyba 77... On sam to jedna wielka porażka polskiej piłki - Sybir to mało za to co wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raRAra Re: przepraszam, ale... IP: *.acn.waw.pl 12.06.06, 11:41 Zenujacy artykul. Szkoda ze panowie z redakcji sportowej dryfuja w strone "PS". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zalamany Re: przepraszam, ale... IP: *.bulldogdsl.com 12.06.06, 13:09 ale chamstwo tez mu wyrzucaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ecuatoriano nagonka na Janasa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.06, 11:10 kompletnie nie rozumiem tej nagonki dzienikarskiej... osobiscie jestem kibicem i nie interesuje mnie co powie trener... juz na to jest za pozno...zeby cokolwiek zmienil...ale zeby psy na nim wieszac po jednym rozegraniu meczu...nie rozumiem i mu wspolczuje... co do kontaktow z mediami mysle ze podobnie...bym sie zachowywal... to wynika z charakteru i z osobowosci...i lepiej nie zmuszac nikogo... do wywiadow i odpytki przez zlosliwych dziennikarzy... Janas jest dobrym trenerem...ale brakuje mu troche szczescia... www.ecuador.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: nagonka na Janasa IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:38 widziales chociaż konferencję przed Ekwadorem? nie było tam złośliwych pytań. Ktoś n.p. po angielsku pytał: "Jaki jest sposób na pokonanie Ekwadoru, poza strzeleniem więcej goli?" Janas:"Trzeba strzelić więcej goli" Inny dziennikarz z zagranicy "W jakiej dyspozycji są polscy piłkarze" J.:"Zobaczymy na meczu" Po każdej odpowiedzi głupkowaty uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zalamany Re: nagonka na Janasa IP: *.bulldogdsl.com 12.06.06, 13:13 To ty sie znasz na futbolu jak elektryk na oceanografii i co powiesz tym wiernym kibicom ktorzy wydali fortune by zobaczyc pilke nozna z Ekwadorem a nie kopanie ziemniakow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gry chann Re: 7 grzechów Janasa IP: *.devs.futuro.pl 12.06.06, 11:33 drogi trenerze rozciagaj sie bo po powrocie z turnieju wstydu i obciachu wsadzimy twą głowę w twą d....ę tam jest miejsce na twą pychę i butę, pamietaj tylko wielcy tego świata mogą być nieznośni, ty wielkim nie jesteś więc rozciągaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozżalony Re: 7 grzechów Janasa IP: *.brzezno.univ.gda.pl 12.06.06, 11:40 Ty smutna ofiaro?!!!? Raczej być powinno Ty smutna kreaturo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: 7 grzechów Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:51 Bledy przy straconych bramkach z Ekwadorem to konsekwencja tego, ze 1yny potrafiacy ustawic jak nalezy obrone bramkarz zamiast stac w bramce komentowal mecz w studio w Warszawie a 1yny mogacy wspolpracowac ze Smolarkiem napastnik mu w tym pomagal. Za to Janas z synem, Rasiakiem i reszta towarzystwa bawili sie dobrze w Niemczech. Dobrze ze Janas mial choc tyle "odwagi" by nie wprowadzac Rasiaka na boisko. Te mistrzostwa juz za nami. To 3ba sobie jasno powiedziec. Pora jak najszybcie pogonic kota pseudotrenerowi i jego totumfackim i zatrudnic TRENERA. I tu nasuwa sie pytanie: czy jesli PZPN stac na placenie miliona kwitow tandeciarzom to nie stac tego samego PZPNu na zatrudnienie trenera z prawdziwego zdarzenia? Czy nasza pilka zawsze musi liczyc na "farta"? Swoja droga ciekawi mnie wysokosc premii, jaka na "odchodne" skasuje Janas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfdsaf Re: 7 grzechów Janasa IP: *.rajskanet.pl 12.06.06, 11:44 A ja zupelnie nie wiem w czym ta cala gadanina mialaby pomoc polskiej reprezentacji. Jest jak jest i lepiej dzieki temu artykulowi nie bedzie. Moglibyscie sie pismaki powstrzymac od szczekania, przynajmniej do wyjazdu naszych z Niemiec, bo nie pomagacie im tylko szkodzicie. Jak wszedlem na caly wasz pozal sie Boze portal zaraz po meczu to dalo sie tu odczuc euforie redaktorkow, ktorzy najwyrazniej na nic innego nie czekali tylko na to, zeby Polska wlasnie przegrala i zeby mozna bylo sobie pouzywac. To jest chore, smutne i bardzo polskie niestety. Trzeba byc beznadziejnie glupim, zeby miec pretensje do pilkarzy, ze nie umieja grac albo do trenera, ze nie umie trenowac. Umieja ile umieja. Jak tacy jestescie madrzy, to sami idzcie i grajcie. A jak juz chcecie pisac to piszcie z sensem, na przyklad o tym jak zaorac to cale PZPN, skonczyc z bandytyzmem i zaczac budowac polska pilke od zera, zaczynajac od szkolenia dzieci. Moze wtedy za 15-20 lat doczekamy sie jakiejs reprezentacji, mamy przeciez na to 40 mln ludzkiego materialu - tylko trzeba ten material formowac. A u nas - jak to u nas - napierw sie produkuje g., a potem sie jeszcze wszyscy ciesza, ze jest g. i mozna sobie na to g. ponarzekac. No to macie coscie chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG dobrze prawisz ale się z jednym nie zgadzam... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 12.06.06, 12:14 > Trzeba byc beznadziejnie glupim, zeby miec pretensje do pilkarzy, ze nie umieja > grac albo do trenera, ze nie umie trenowac. Umieja ile umieja. Jak tacy > jestescie madrzy, to sami idzcie i grajcie. chodzi właśnie o to, że ci piłkarze potrafią grać dużo lepiej niż Ekwador, Kostaryka, Trynidad i Tobago czy Iran!!! tylko oni w ostatnim meczu w ogóle nie grali! jeszcze raz powtórzę - 1 celny strzał, 1 żółta kartka, 8 fauli przez cały mecz!!! z czego większość sprokurowana przez jedynego walczącego Smolarka... z większym zaangażowaniem niż nasi piłkarze to moja babcia po schodach wchodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zalamany Re: 7 grzechów Janasa IP: *.bulldogdsl.com 12.06.06, 13:52 Czlowieku im juz nic nie zaszkodzi bo juz gorzej nie zagraja a krytyka to jedyna rzecz jaka teraz mozna zastosowac poniewaz: - takiego wsparcia jak z Ekwadorem juz im kibice nie udziela - jak ich bedziesz wspieral z calych sil to znowu cie oleja - bo musza sie postarac zmazac plame z 1-go meczu a jesli z takim wsparciem nie moga to moze jak uslysza co sie o nich mowi to podziala na nich jak plachta na byka. moze... A bardzo polskie to jest reguralne kompromitowanie Polski we wszystkich waznych imprezach przez tzw sportowcow zawodowcow chcialbym tu nawiazac chocby do... Goloty wiec czlowieku nie mow co polskie tylko zauwaz ze nie ma takiego drugiego takiego kraju na swiecie tzn w ktorym tak zajeb. kompromitacje przydarzalyby sie tak czesto i pomysl ze to ja kibic na to wszystko place i swiece za nich oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Re: 7 grzechów Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:01 Polska - Ekwador 0:2 Polska - Niemcy 0:4 Polska - Kostaryka 0:2 Taki bedzie bilans naszej reprezentacji na tej imprezie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Janas - pomyłka; drużyna - nieroby! IP: *.leoburnett.com.pl / 193.109.223.* 12.06.06, 12:16 Janas jaki jest (co potrafi) każdy widział, ale tych jedenastu nierobów? Wstyd - "flagę kibica" wywaliłem do śmieci; kibicuję Brazylii - i napewno się nie zawiodę. Meczów naszych "orłów" nie będę oglądał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opr Re: Hej Baranowski! IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.06, 12:38 Kopie się leżącego? Bo tak wiatr zawiał?? ZENADA, miej jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Hej Baranowski! 12.06.06, 12:52 Kibice wszystko jedno jakiej płci, ale pewnie głównie męskiej!!! To nasza drużyna! Polskie chłopaki! Polscy piłkarze! I póki grają trzymać kciuki, dopingować, wierzyć i podnosić na duchu, a nie dołować i lamentować! Wierzę, że Niemcom nie będzie z nami łatwo! Odpowiedz Link Zgłoś
plzoltek 8-my grzech: Lekceważenie przeciwnika. 9-ty grzech 12.06.06, 12:44 (w meczu z Niemcami dopiero pokaże): Strach nad rywalem, co sparalizuje piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
piter.ck Re: 7 grzechów Janasa 12.06.06, 13:10 Janas uznaje ze jest master of the universe!!!!!Wie wszystko i robi wszystko najlepiej - zenada, facet jest beznadziejny podobnie jak Listkiewicz i cała sfora:znawców piłki" szkoda tylko ze my kibice musimy wszystko to trawic i ze smutnymi minami patrzyc jak inne kraje graja piekna i finezyjna piłke......no ale oni nie maja Janasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x 7 grzechów Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 13:11 skonczycie jęczeć frajery ? jeszcze się mistrzostwa nie skonczyly. Glupie pismaki wlasnej druzynie trzeba pomoc bo pastwic sie to kazdy potrafi. Po mistrzostwach ok ale teraz odrobina zyczliwosci by nie zaszkodzila przed bardzo waznymi kolejnymi spotkaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfu durna prasa po i przed meczem IP: *.pools.arcor-ip.net 12.06.06, 13:13 beznadziejny ten potok krytyki od piątku, mamy po prostu słaba drużynę a przed mundialem zrobiono taką pompę jakbyśmy byli niewiadomo kim.. przeslizgnęliśmy się przez eliminacje grając z cieniasami i sukcesem był już sam wyjazd na mistrzostwa, i chyba tylko piłkarze zdawali sobie z tego sprawę robiąc paamiątkowe zdjęcia przed meczem, drugi taki fuks za 4 lata pewnie się im już nie uda. nasza pika jest beznadziejna a wymyślilismy że jak już jesteśmy 4 razy większym krajem od Ekwadoru to pewnie też grać będziemy lepiej. tak jak to zwykle w naszym kraju, wyżej s.. niż d.. mam. tak to sie mści pycha i brak pokory przed przeciwnikiem, a oni sobie spokojnie zakwalifikowali się jako trzeci kraj z Ameryki Pd, rozjeżdzając po drodze Brazylię i Argentynę (chocby nawet drugi skład, niech nasi tak zagrają) a nie Walię, Irlandię Północną i Azerbejdżan. No ale my oczywiście nie pogodzimy się z tym że nasza drużyna to trzecia liga europejska, gdzie tam taki wielki i znaczący kraj, będziemy szukać winnych, rozliczymy trenera (jak zwykle), bedziemy wierzyć głeboko że wygramy kolejne dwa mecze bo tamto to był przypadek, a jak w środę przegramy to nasilimy konstruktywną krytykę premiera i naszych zawodników o wielkich możliwościach którzy nie dają z siebie wszystkiego. tfu, trochę luzu by się przydało.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student z zagranic Re: 7 grzechów Janasa IP: 217.158.49.* 12.06.06, 13:17 idac sobie dzisiaj do firmy, pomyslalem znowu: jak sie wygrywa to jest sie noszinym na rekach ale jak sie przegrywa to niestety bedzie sie gnojonym... taki biznes..taki ryzko zawodowe... Trzymaj sie Janas! rafal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pelemele Janas jaki jest każy widział IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 12.06.06, 13:19 Janas jest słaby ale trudno winić za wszystko tego wyglądajacego na nieco przytępawego trenera skoro ma się takich piłkarzy nie dość że są słabi to nie maja charakteru jacy z nich profesjonaliści dajcie spokój są to podrzędni rzemieslnicy z kilkoma wyjątkami już trener temu nie winien że jeden z drugim nie umie jednej piłki dobrze zagrać że Zuraw as nad asy nie miał ani jdnego strzału na bramkę że miruś szymek ani raz nie podał dobrze że Krzynuś biegał i zmieniał strony zupełnie bez sensu ( a ta niby bramka ze spalonego gdyby bramkarz wiedział ze nie bylo spalonego zapewne by to obronił)o kosowskim radomskim,baszczynskim nie wspominam ze względu na ich niewinne matki bo musiałb bym ich odpowiednio określić. Janas jest winny jedynie w 40 % reszta to te nasze patałachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: 7 grzechów Janasa IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.06, 13:35 ostrzyc kosy , oto przynosze wam dwa nagie miecza, Ulrich von Jungingen Malbork 1410 1.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gedeon Re: 7 grzechów Janasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 13:37 w naszym polskim kraju wszytko jest przeklete nawet pilka nożna. Moja rada ale serio! Chłopoaki na kolana i pokuta. Zacznijcie się modlić do prawdziwego Boga a nie palić świeczki posągom! To ściągnie jeszcze większą porażka w rozgrywkach i sromotna przegraną. Biblia do ręki panowie a będa zmiany!! Odpowiedz Link Zgłoś
lexis2 Oby nie skończył jak Dębski... 12.06.06, 13:38 Coś tu śmierdzi. I skąd nagle ruscy w drużynie a nie nasze "perełki"? A może wizyta u psychiatry i intensywne leczenie megalomanii i pychy? Janas, chyba Cię dopadła andropauza..to takie męskie klimakterium podczas którego facetom wali na mózg. Nigdy Ci nie wybaczę Dudka!!! Za co Ty mu to zrobiłeś??? I za co Ty nas , kibiców upokarzasz??? A potem nami gardzisz?! Odpowiedz Link Zgłoś