frred Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ 14.06.06, 16:02 A ja i tak nie oglądam i nie chcę znać wyniku. I tak o nim przeczytam w Księdze Guinessa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 14.06.06, 16:20 No to komu i za ile?...jakies pomysly na remis Panie Hrabio? Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz_warchal Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla 14.06.06, 16:40 "...Bo któryś z Polaków zagra mecz życia..." oby nie podolski albo klose :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mbwun Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ 14.06.06, 17:07 dostajemy3do0ijedziemydodomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linil Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 17:12 12. Bo w tym roku Polacy wygrywają i przegrywają na przemian, ostatni przegraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Patriota buhahahahahaha IP: *.mpn.pl / *.man.bydgoszcz.pl 14.06.06, 17:16 przecież polacy NIE UMIEJĄ grać w piłkę !! nie mamy ani piłkarzy, ani tradycji ani nawet kobiców którzy kochają sport. Mamy niezgraną grupkę biegającą bez ładu i składu po boisku, mamy wspomnienia o meczu z Anglią i bandę chodzącą na mecze zeby komuś w r... dać. Jak widze te flagi łopoczące w oknach "polska gola" to śmiech mnie ogarnia. Eeeech niech się chłopaki już pakują powoli. Żal mi tylko Janasa bo wszyscy będa winili jego. Ale... z pustego nawet Janas nie naleje P.S. Postawiłem dziś duże pieniądze na Niemców i byłbym głupi gdybym tego nie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Butz Re: buhahahahahaha IP: *.bluecom.no 14.06.06, 17:25 13. Podolski & Klose sie obudza z germanizacji i zaczna strzelac samobojcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugropsja powód 15-ty IP: *.chello.pl 14.06.06, 17:55 ... bo trza na złość zrobić zakichanemu "Patryjocie" Gość portalu: Kibic Patriota napisał(a): > przecież polacy NIE UMIEJĄ grać w piłkę !![...] Postawiłem dziś duże pieniądze > na Niemców i byłbym głupi gdybym tego nie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.akademiki.uni.torun.pl 14.06.06, 17:38 To wlasnie Jelen strzeli. 10 powodów dla których Jeleń strzeli: 1. jest młody 2. jest zdolny 3. jest szybki 4. jest w formie 5. umie strzelać 6. obiecał synowi gola 7. gra bezstresowo 8. To własnie on dal najwiecej szans w ostatnich meczach na gole 9. Na pewno bedzie chcial sie pokazac by znalezc lepszy klub 10. Cały świat będzie na niego parrzył Irka zawsze najgłosniej dopinguje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic realista Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.asko / 82.177.183.* 14.06.06, 17:50 PAN KAZIMIERZ W GROBIE SIĘ PRZEWRACA WIDZĄC Z NIEBIOS TYCH NASZYCH "PIŁKARZY" POŻAL SIĘ PANIE.KIBICE ,MÓDLMY SIĘ, COBY TLKO 3:0 BYŁO DLA NIEMCÓW,BĘDZIE MNIEJSZY WSTYD!!!!!!ŚWIECZKI W OKNA O 21.00!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic2512 Bo musimy im wpie..c za wrzesien'39 i okupacje! IP: *.chello.pl 14.06.06, 17:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysiak Polska Polska IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 14.06.06, 18:12 Teraz to już na pewno wygramy,nie ma to tamto przyjdzie i na Niemców pora!! "Bądź gotów przegrać bitwę,żeby wygrać walkę"!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.eranet.pl 14.06.06, 19:00 obstawiam 0:3 (poska:niemcy) aczkolwiek marze o tym aby byl to tylko moj wrodzony pesymizm i trzymam kciuki za naszych.... trzymajta sie chlopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOO Punkt nr.10 byl dla mnie oczywisty .. IP: *.crowley.pl 14.06.06, 19:25 Punkt nr.10 byl dla mnie oczywisty i tlumaczy mi wszystkie wasze badziewne komentarze w stylu: "...fajny ten mundial..." i podbne piaskownice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.lublin.mm.pl 14.06.06, 20:33 po 12. Bo kibice przed meczem zaśpiewają ROTę ...... NIE BęDZIE NIEMIEC PLUł NAM W TWARZ Odpowiedz Link Zgłoś
zorz_ponimirski Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ 14.06.06, 20:36 az dziw ze nikt nie uzyl argumentu koronnego dlaczego przegramy polski papiez nie zyje i nastal niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gem Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:12 apropo 7! trzeba przeprosic Jelenia teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ylemai 11??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:48 Polki ładniejsze od Niemek? cóż, jak ktoś lubi tanią bazarową urodę... niemki mają lepsze piersi, i lubią ostrzejszy seks :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a jeśli nie IP: *.madcomputers.pl 14.06.06, 21:44 a jeśli przegramy, to to i tak będzie wina platformyO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z 10 bzdurnych powodów IP: *.mia.bellsouth.net 14.06.06, 23:20 Kolesie Z TYLCA nabzdurzyli 10 razy i czub przesunal sie na d... Odpowiedz Link Zgłoś