Dodaj do ulubionych

Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla który...

• frred Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ 14.06.06, 16:02
      A ja i tak nie oglądam i nie chcę znać wyniku.

I tak o nim przeczytam w Księdze Guinessa:(
    • Gość: x Licze na nr.3-naprawde!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 14.06.06, 16:12
    • Gość: czas Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 14.06.06, 16:20
      No to komu i za ile?...jakies pomysly na remis Panie Hrabio?
    • mateusz_warchal Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla 14.06.06, 16:40
      "...Bo któryś z Polaków zagra mecz życia..." oby nie podolski albo klose :D:D
    • mbwun Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ 14.06.06, 17:07
      dostajemy3do0ijedziemydodomu
    • Gość: linil Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 17:12
      12. Bo w tym roku Polacy wygrywają i przegrywają na przemian, ostatni przegraliśmy.
    • Gość: Kibic Patriota buhahahahahaha IP: *.mpn.pl / *.man.bydgoszcz.pl 14.06.06, 17:16
      przecież polacy NIE UMIEJĄ grać w piłkę !!

nie mamy ani piłkarzy, ani tradycji ani nawet kobiców którzy kochają sport.
      Mamy niezgraną grupkę biegającą bez ładu i składu po boisku, mamy wspomnienia o
      meczu z Anglią i bandę chodzącą na mecze zeby komuś w r... dać.

Jak widze te flagi łopoczące w oknach "polska gola" to śmiech mnie ogarnia.
      Eeeech niech się chłopaki już pakują powoli. Żal mi tylko Janasa bo wszyscy
      będa winili jego. Ale... z pustego nawet Janas nie naleje

P.S. Postawiłem dziś duże pieniądze na Niemców i byłbym głupi gdybym tego nie
      zrobił
      • Gość: Butz Re: buhahahahahaha IP: *.bluecom.no 14.06.06, 17:25
        13. Podolski & Klose sie obudza z germanizacji i zaczna strzelac samobojcze!
      • Gość: hugropsja powód 15-ty IP: *.chello.pl 14.06.06, 17:55
        ... bo trza na złość zrobić zakichanemu "Patryjocie"

Gość portalu: Kibic Patriota napisał(a):

> przecież polacy NIE UMIEJĄ grać w piłkę !![...] Postawiłem dziś duże pieniądze > na Niemców i byłbym głupi gdybym tego nie zrobił
    • Gość: Karo Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.akademiki.uni.torun.pl 14.06.06, 17:38
      To wlasnie Jelen strzeli. 10 powodów dla których Jeleń strzeli:
      1. jest młody
      2. jest zdolny
      3. jest szybki
      4. jest w formie
      5. umie strzelać
      6. obiecał synowi gola
      7. gra bezstresowo
      8. To własnie on dal najwiecej szans w ostatnich meczach na gole
      9. Na pewno bedzie chcial sie pokazac by znalezc lepszy klub
      10. Cały świat będzie na niego parrzył
      Irka zawsze najgłosniej dopinguje
    • Gość: kibic realista Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.asko / 82.177.183.* 14.06.06, 17:50
      PAN KAZIMIERZ W GROBIE SIĘ PRZEWRACA WIDZĄC Z NIEBIOS TYCH NASZYCH "PIŁKARZY"
      POŻAL SIĘ PANIE.KIBICE ,MÓDLMY SIĘ, COBY TLKO 3:0 BYŁO DLA NIEMCÓW,BĘDZIE
      MNIEJSZY WSTYD!!!!!!ŚWIECZKI W OKNA O 21.00!!!!
    • Gość: Kibic2512 Bo musimy im wpie..c za wrzesien'39 i okupacje! IP: *.chello.pl 14.06.06, 17:53
      • Gość: justysiak Polska Polska IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 14.06.06, 18:12
        Teraz to już na pewno wygramy,nie ma to tamto przyjdzie i na Niemców pora!!
        "Bądź gotów przegrać bitwę,żeby wygrać walkę"!!!!!!!!!!
    • Gość: zuzu Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.eranet.pl 14.06.06, 19:00
      obstawiam 0:3 (poska:niemcy) aczkolwiek marze o tym aby byl to tylko moj wrodzony pesymizm i
      trzymam kciuki za naszych....
      trzymajta sie chlopaki!
    • Gość: OOO Punkt nr.10 byl dla mnie oczywisty .. IP: *.crowley.pl 14.06.06, 19:25
      Punkt nr.10 byl dla mnie oczywisty i tlumaczy mi wszystkie wasze badziewne
      komentarze w stylu:
      "...fajny ten mundial..." i podbne piaskownice.
    • Gość: pik Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.lublin.mm.pl 14.06.06, 20:33
      po 12. Bo kibice przed meczem zaśpiewają ROTę ...... NIE BęDZIE NIEMIEC PLUł
      NAM W TWARZ
      • zorz_ponimirski Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ 14.06.06, 20:36
        az dziw ze nikt nie uzyl argumentu koronnego dlaczego przegramy
        polski papiez nie zyje i nastal niemiecki
        • Gość: Gem Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:12
          apropo 7!

trzeba przeprosic Jelenia teraz
    • Gość: ylemai 11??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:48
      Polki ładniejsze od Niemek? cóż, jak ktoś lubi tanią bazarową urodę...
      niemki mają lepsze piersi, i lubią ostrzejszy seks :)
    • Gość: a 12. IP: *.gorzow.mm.pl 14.06.06, 21:31
      12. Bo zupa byla za słona.
    • Gość: ja a jeśli nie IP: *.madcomputers.pl 14.06.06, 21:44
      a jeśli przegramy, to to i tak będzie wina platformyO
    • Gość: Z 10 bzdurnych powodów IP: *.mia.bellsouth.net 14.06.06, 23:20
      Kolesie Z TYLCA nabzdurzyli 10 razy i czub przesunal sie na d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka