Dodaj do ulubionych

Włochy - USA. Po remis w tabeli.

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 20:46
No dobra jest żona a gdzie Czubbini?
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Prosimy o więcej. 17.06.06, 20:53

• obraza.uczuc.religijnych Zaraz hymny. Włoski wymiata. 17.06.06, 20:54

• el_kooba Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 20:56
      No nawet ciekawe te zdjęcia, to nie jest wprawdzie to, o co prosi lud od
      wczoraj, ale już jesteście na dobrej drodze.
    • Gość: Criss Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.116.193.232.debica193.tnp.pl 17.06.06, 20:57
      a co ze zdjęciem Fotoedytorki? finał sie zbliża a zdjęcia jak nie ma tak nie ma

PS: nie zrobiłem ejszcze preznetacji i jak ja bede oglądac mecz?
      • Gość: bramka Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 20:58
        to już trzy osoby. Nie uciekniecie przed Tłumem Z Widłami:)
      • el_kooba Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 21:00
        Oho, z dawna oczekiwany sojusznik ;P Ekipa "Z czuba" udaje, że nas nie ma na tym
        forum i skrzętnie nie odnosi się do naszych sugestii. Aha ustaliliśmy, że
        walczymy także o męską część, bo sojuszniczki tak chciały ;P
        • kuku85 Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 21:05
          oczywiscie, ze o meska rowniez. sprawiedliwosc byc musi :)
          • Gość: bramka Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:07
            paradoksalnie panowie jakoś bardziej nieśmiali:)
            • el_kooba Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 21:09
              Ten łysy Włoch pod murkiem, to chyba nie jest nieśmiały :)
              • Gość: bramka Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:13
                to tylko czubaki tak się krygują
          • Gość: Criss Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.116.193.232.debica193.tnp.pl 17.06.06, 21:08
            pewnie wkoncu mamy równouprawnienie :D

21:04: Szanowni państwo przez najbliższe 84 minuty będziemy obserwować jak
            Project 2010 wali się w diabły.

obyscie w 2010 tak gdzies na poczatklu lipca nie pisali :

22:30 zostalo jeszcze kilkanaście minut meczu na naszych oczach wlasnie
            oserwujemy jak Project 2010 zmierza ku udanemu finiszowi
            • el_kooba Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 21:14
              nie sądzę, żeby Project 2010 miał jakiekolwiek szanse powodzenia. Piłka nożna w
              USA nie istanieje praktycznie. Reprezentacja nie ma swojego stylu, a wymyślili
              sobie cały ten Project, dzięki bzdurnemu rankingowi FIFA (które oni tam mają
              miejsce? 4?)
          • kuku85 borek gra na skrzypcach 17.06.06, 21:25
            to ciekawe :D
    • Gość: YaBasta Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.06, 20:57
      moze zepsuje caly dowcip, albo cos przegapilem ale czemu kolton jest rokokoko?
      Hymn wloski rzeczywiscie odjazdowy.
      • Gość: Criss Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.116.193.232.debica193.tnp.pl 17.06.06, 20:58
        przydalo by siuę przypomnienie bo mi wyleciało z głowy
    • Gość: Zwycięzarski Czemu Rokokoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:58
      hę????
    • Gość: Tirsa proszę o fotki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.06, 21:05
      przystojnych Włochów...
      szybciutko...
      zanim padnie bramka :-))
      • Gość: Robi Re: proszę o fotki IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 21:08
        Dajcie fotki żony Del Piero. Przecudne dziewczę! Chyba Sonia ma na imię
        • Gość: Robi Re: proszę o fotki IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 21:13
          A dokładnie Sonia Amoruso ;)
          • Gość: joj Re: proszę o fotki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:20
            własnie, czemu pokazujecie tylko półnagie włoszki, a żadnych przystojnych włochów? pani edytorko, panie chyba rozumie potrzeby zdjecia przystojnego włocha;P..chyba?
            • Gość: joj Re: proszę o fotki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:21
              ale jak nie, to okej, jestem tolerancyjna.
              • el_kooba Re: proszę o fotki 17.06.06, 21:23
                Tam, na tych zdjęciach z Sonią, jest półnagi (nawet bardziej, niż pół) Del
                Piero, jeśli kogoś to interesuje
            • kuku85 Re: proszę o fotki 17.06.06, 21:27
              absolutnie popieram prosby o przystojnych wloskich kibicow!! co mnie jakies
              kobity interesuja, he? ;P
              • el_kooba Re: proszę o fotki 17.06.06, 21:32
                nie, no jak sobie chcesz Włochów oglądać, to proszę bardzo, ale ja jednak
                obstawałbym przy Włoszkach i Amerykankach
                • Gość: Criss Re: proszę o fotki IP: *.116.193.232.debica193.tnp.pl 17.06.06, 21:34
                  to niech na dwie fotki amerykanek/ wloszek niech dadza po jednym zdjeciu
                  amerykana/włocha
                  • kuku85 Re: proszę o fotki 17.06.06, 21:37
                    mozna tez dawac zdjecia na ktorych obok amerykanek/wloszek sa amerykanie/wlosi :D
    • el_kooba Sprawdzam obecność ;P 17.06.06, 21:07
      Ja trochę nie na temat, ale czy jest na sali osoba pod jakże miłą ksywką mef??
      Pytam, bo nie zdążyłem się zapytać w trakcie poprzedniego meczu o to, czy jest
      pewna tego "rękami" i "oczami". O leminga nie pytam, pewnie teraz sprawdza
      słowniki ;P
      • Gość: bramka Re: Sprawdzam obecność ;P IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:08
        a kto to miał dziś biwakować, szczęściarz?
        • Gość: Criss Re: Sprawdzam obecność ;P IP: *.116.193.232.debica193.tnp.pl 17.06.06, 21:10
          nie ja

PS:21:06: Redakcyjna Brać przewiduje, że Totti dostanie czerwona kartkę.

a kiedy "Redakcyjna brać" zamierza dać redakcyjne fotki ?
          • Gość: bramka Re: Sprawdzam obecność ;P IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:12
            Właśnie. Jak nie to strajk:)
        • el_kooba Re: Sprawdzam obecność ;P 17.06.06, 21:10
          nie wiem kto. a nie przypadkiem h8red?? albo annika??
          • Gość: bramka Re: Sprawdzam obecność ;P IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:14
            h8red. pozdrowienia
    • esceth Pizza 17.06.06, 21:10
      Włosi pokażą Amerykanom kto robi najlepszą pizzę.
      • deana Re: 17.06.06, 21:19
        Poproszę zdjęcie włoskich kibiców!Przystojnych:)
        Do pana Romana Kołtonia(a nuż przeczyta)-jak już Pan mówi z Akcętem,to Arena się
        mówi Arina.
        • Gość: bramka jak to się mówi? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:21
          dużo gry w polu. Po ludzku: nuda
          • Gość: bramka Re: jak to się mówi? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:22
            koniec nudy. gol:)
    • ludaraz Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 21:22
      przepraszam nie jestem z ligi (nawet tej co nie zdradzi, ale jesli gazeta
      oglosila konkurs na najseksowniejsza kibickę, to kandydatka 49 raczej nie jest
      z tego konkursu opis Andrew Medichini, autora zdiecia:
      Painted in the colors of Italy a woman promotes a local nightclub in
      Kaiserslautern, Germany before the World Cup Group E soccer match between Italy
      and the United States Saturday, June 17, 2006. Other teams in Group E are Ghana
      and Czech Republic. (AP Photo/Andrew Medichini)
      slabo znam angielski ale czytam ze ta pani raczej kibicem nie jest choc
      chcialaby pewnie spotkac dzis wloskich kibicow
      pozdrawiam
      zasady jakies musza byc
      • el_kooba Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 21:28
        ale mogła na jakimś meczu być ;P poza tym może i masz rację, na Włoszkę to ona
        nie wygląda
    • Gość: Tirsa bramka jest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.06, 21:23
      a fotek Włochów nadal brak
      forum : zczuba
      1 : 0
    • Gość: Justi Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.adsl.wanadoo.nl 17.06.06, 21:23
      A gdzie te ostre zdjecia???
      • Gość: bramka samobój IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:27
        dzieje się, ale zdjęcia moglibyście dać:)
      • deana Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 21:28
        No no,ciekawie się robi.
        • Gość: Criss Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.116.193.232.debica193.tnp.pl 17.06.06, 21:29
          gest zambrotty ? jak w z holendrami w euro 2000
        • el_kooba Kurde, czemu ja nie mam polsatu? 17.06.06, 21:30
          Coś szybko de Rosii poleciał, zabił kogoś, czy co??
        • Gość: Robi Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 21:30
          czego jeszcze nie było w tym meczu? gol, samobój, czerwona...? A to dopiero pół
          godziny!
        • Gość: bramka Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:30
          teraz to już nie mam bladego pojęcia kto wygra. McBride komandos:)
          • Gość: Criss Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.116.193.232.debica193.tnp.pl 17.06.06, 21:32
            dlatego amerykańce przegrywają w afganistanie i iraku bo wysłali komandosa do
            Niemiec ROTFLLLL
    • kathy83 Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 21:28
      21:25: Informacja z Szybowcowych Mistrzostw Świata:

Dziś odbyła się ostatnia, dziesiąta konkurencja Szybowcowych Mistrzostw Świata
      rozgrywanych w Szwecji. Po przepięknym finiszu i zwycięstwie w dzisiejszej
      konkurencji JANUSZ CENTKA ZOSTAŁ SZYBOWCOWYM MISTRZEM ŚWIATA W KLASIE 15
      METROWEJ!! Startując na supernowoczesnym polskim szybowcu Diana 2, okazał się po
      raz kolejny niedościgniony! BRAWO! Drugie miejsce w tej klasie zajął György
      Gulyás (Węgry | Ventus 2a), trzeci był Börje Eriksson (Szwecja | Ventus 2a).

ROTFLLLLLL
      • deana Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 21:30
        Najgorsze jest to,że ja lubię wszystkie zespoły w tej grupie..Niezły mam
        dylemat,za kogo trzymać kciuki??
      • Gość: krufka Szybowce IP: *.limes.com.pl 17.06.06, 21:30
        Samobój i czerwona, a wy tutaj o szybowcach :P
    • Gość: lea skrzypek Borek IP: *.toya.net.pl 17.06.06, 21:30
      "Mateusz Borek siedem lat grał na skrzypkach" powiedział komentator.
      nowy Janko Muzykant??
    • Gość: Tirsa drugi gol i czerwona kartka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.06, 21:30
      a zdjęć nadal brak w dalszym ciagu [;-)]
      forum : z czuba
      3 : 0
      • deana Re: drugi gol i czerwona kartka 17.06.06, 21:32
        Rany,Kołtoń z Bożydarem rulez:))) "Amełykański-angielski"...
        • Gość: Robi Re: drugi gol i czerwona kartka IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 21:33
          Dokładnie... :)

Gennaro gattuso - "Braveheart" drużyny Milanu :D:D
          Oni są genialni...
          • el_kooba Re: drugi gol i czerwona kartka 17.06.06, 21:43
            Podobno Gattuso tylko na boisku jest takim kozakiem. W prywatnym życiu podobno
            (gdzie jest leming, powtórzyłem się) działa w wielu organizacjach dobroczynnych,
            daje jakieś dotacje na szpitale i domy dziecka i w ogóle jest "do rany
            prrzyłóż". Nie wiem tylko, czy wśród tych fundacji jest taka na rzecz piłkarzy,
            których Gennaro połamał na boisku ;P
      • Gość: szczeki Re: drugi gol i czerwona kartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:32
        to pewnie numer z bycza krwia jak w pilkarskim pokerze :P
    • Gość: Robi Rokokoko przyszpanował swoim ągięlskeem... IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 21:32
      • Gość: bramka Re: Rokokoko przyszpanował swoim ągięlskeem... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:34
        braveheart. commentatores mizdrzą się do siebie w lengłydżu. krew się leje.
        wymiękam
    • el_kooba Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 21:38
      Mój kolega, jako wielki fan Romy powiedział, że jest dumny z De Rossiego. A dla
      redakcyjnej braci, to, że Totti nie ujrzał czerwieni, to nie powód do żalu. W
      końcu De Rossi uczył się od niego ;P
    • Gość: Whippoorwill kitkat dla Kołtonia IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 17.06.06, 21:39
      Niesamowicie, eeeee, powiedział,eeeeeeee, na konferencji prasowej, eeeeee, ale
      chyba, eeeeee, latał helykopterem, eeeeeee, ale wracajmy , eeeeee, do meczu.
      • obraza.uczuc.religijnych Muszę powiedzieć eeee coś niesamowitego. 17.06.06, 21:44

• Gość: bramka Re: kitkat dla Kołtonia IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:45
        niedługo zostanie sam sędzia i piłka
        • Gość: Robi Re: kitkat dla Kołtonia IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 21:46
          hahaha, kto wie, może pójdzie za ciosem, i jeszcze rezerwowym zacznie pokazywać???
        • Gość: Criss Re: kitkat dla Kołtonia IP: *.116.193.232.debica193.tnp.pl 17.06.06, 21:47
          Rookoko też by dało czerwoną i ten drugi też
        • el_kooba No i czemu Totti zszedł? 17.06.06, 21:47
          Miałby jeszcze szanse na drugą zółtą
          • Gość: Criss Re: No i czemu Totti zszedł? IP: *.116.193.232.debica193.tnp.pl 17.06.06, 21:47
            zszedł bo chcieli zrobic na złośc redakcyjnej braci
            • el_kooba Re: No i czemu Totti zszedł? 17.06.06, 21:49
              Ale nie martwmy się. Gattuso godnie Tottiego zastąpi i też coś (kartkę jakąś)
              złapie. A wcześniej strzeli bramkę.
          • Gość: bramka Re: No i czemu Totti zszedł? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:49
            przy takim arbitrze nawet na trzecią:) Po Ciekawej Połowie, Ciekawa Przerwa
    • Gość: cawi A teraz: Ciekawa Przerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:49
      jak powiedział Darboży. Poza tym jeden z piłkarzy amerykańskich może być oniełem
      lub oniewu'em w zależności od redaktora prowadzącego.
    • Gość: Whippoorwill Co pokazać Kołtoniowi? IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 17.06.06, 21:50
      Myślę, że Matti "Paganini" Borek powinien, eeeeee, pokazać Romkowi, eeeee, swój
      niesamowity smyczek.
      • Gość: p Re: Co pokazać Kołtoniowi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:52
        ciekawie ciekawie... w 90 minucie pewnie na boisku zostana juz sami bramkarze:)
        a ciekawa jestem w ogóle skad się ten Bożydar-Dar Boży z tym jego amerykańskym
        akcentem wziął... ktos wie??:)
        • Gość: zzz Re: Co pokazać Kołtoniowi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:55
          ten akcent to od Maksa Golonki, Kolanka, znaczy się Kolonki pewnie się przyplątał
        • kuku85 Re: Co pokazać Kołtoniowi? 17.06.06, 21:56
          nie wiem skda sie wzial, ale w meczu holandia-wks borek chwalil Bozydara za
          znajomosc kilku jesykow obcych. co slychac :DDD
          • Gość: p Re: Co pokazać Kołtoniowi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:00
            słyszałam tę wypowiedź. ale że mi dwójka lepiej niz polsat odbiera to tam
            oglądałam czechy-ghana. ale może bożydar błyszczał znajomościa ghańskiego...:)
            wie ktoś coś o tym??
    • nikalaj Sędzia uczy cooltury 17.06.06, 21:51
      Zaraz zawodnicy przed oddaniem strzału będą pytać przeciwnika: "Przepraszam, czy
      mogę ?" itp. Koleś prowadzący to spotkanie ma potencjał na rozdanie jeszcze paru
      czerwieni...

btw: wg mnie kartki prawidłowo rozdaje
      • deana Kartka. 17.06.06, 21:52
        Ta ostatnia się moim zdaniem nie należała.

Nadal czekamy na zdjęcia przystojnych Włochów!!
        • Gość: ed Idiota? Czy po prostu głupek? IP: *.chello.pl 17.06.06, 22:00
          deana napisała:

> Ta ostatnia się moim zdaniem nie należała.
          >
    • Gość: marta Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:52
      Boże, jak USA wygra z Włochami, to posypie mi się system mundialowych wartości.
      Najpierw Ghana, teraz USA :D. Na 3 mecze na kuponie nie wejdą mi dwa - ekstra :D.
      Z czuba - weźcie tam coś zróbcie na z tymi zawodnikami , bo mi się statystyka
      pogorszy :D. Mogą od biedy wygrać amerykanie, byle nie remis :). Macie może
      kontakt do szamana z ekwadoru? :).
      • el_kooba Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 21:55
        Ja lepiej odbierałem kupony, gdzie nie wchodziło mi po kilka meczów, a nie tak
        jak ostatnio przez remis Tunezji, której się nie chciało grać cały kupon nie wszedł.
        • Gość: bramka Rzeczywiście ciekawa przerwa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 21:57
          losowanie lotto. Stłukłam talerz. To z emocji
      • Gość: Robi Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 21:59
        Szamana to chyba Ghana ma. A na poprzednim Mundialu to bodaj Senegal miał...
        • el_kooba Re: Włochy - USA. Po remis w tabeli. 17.06.06, 22:05
          Ghana, to nie wiem, ale Ekwador na pewno. Jak jeszcze kilka spotkań wygrają, to
          zacznę wierzyć, że on naprawdę jakiś magiczny jest ;P
    • Gość: ed Jak można napisać że kartka USA "może zasłużona"? IP: *.chello.pl 17.06.06, 21:55
      Jak można napisać że kartka dla USA "może zasłużona"? Bandyckie wejście korkami
      PROSTO w nogę, brutalnością porównywalne tylko z Kuffourem z meczu właśnie z
      Włoachami. Kontrowersyjna??? Napiszcie że nie lubicie Włochów i tyle, ale bez
      takich bzdur, tu nawet trudno pisać o nietrafieniu w piłkę, to jest atak
      centralnie na nogę, ciekawe czy któryś z redaktorów byłby zadowolony jakby sam
      przyjął coś takiego.
      • el_kooba Re: Jak można napisać że kartka USA "może zasłużo 17.06.06, 22:00
        Piłkarze z Ghany też mieli podobne wślizgi, a sędzia pokazywał im żółte kartki
        co najwyżej. W ostatniej minucie Mohammad prawie połamał Stajnera i tylko się
        uśmiechnął do sędziego. W ogóle nie podoba mi się sędziowanie na tych
        mistrzostwach. Co to za pomysł, żeby sędziowali goście z Afryki, albo Australii,
        nawet z Ameryki Południowej. Popełniają dużo błędów (czasem poważnych, ale
        najczęściej drobnych, za to często), podejmują sprzeczne decyzje, generalnie
        sędziują słabo. I nie chodzi mi tak, jak Beckenbauerowi o kartki za grę na czas,
        ale raczej o to, co gwiżdżą i o to, czego nie gwiżdżą.
        • Gość: ed Re: Jak można napisać że kartka USA "może zasłużo IP: *.chello.pl 17.06.06, 22:05
          A co mnie obchodzi że gdzieś tam "Murzynów biją"??? Rozumiem, że niechęć do
          włoskiej piłki jest ogólnie spora, ale o czym tu dyskutować? Obejrzyjcie sobie
          powtórki- atak centralnie korkami w nogę, jakieś wątpliwości??
          • el_kooba Re: Jak można napisać że kartka USA "może zasłużo 17.06.06, 22:10
            Nie, no ja lubię squadra azzura, właśnie o to mi chodziło, że tamten sędzia był
            denny
      • Gość: silic Re: Jak można napisać że kartka USA "może zasłużo IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.06.06, 22:03
        też uważam że kartka się należała - piłka była z metr obok, Amerykanin wszedł
        ostro prosto w nogi. Sędziemu gratuluję konsekwencji i braku oporów. Obie kartki
        czerwone popieram w 100%. Gdyby Amerykanie wygrali było by super..
        • Gość: bramka trzecia IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 22:05
          mowiłam? Niedługo nie będzie zawodników.
          • el_kooba Może temu kolesiowi się kartki pomyliły 17.06.06, 22:07
            Daje czerwone zamiast żółtych i potem dziwi się, czemu zawodnicy schodzą ;P
            • Gość: bramka Re: Może temu kolesiowi się kartki pomyliły IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 22:09
              daltonistów raczej FIFA nie dopuszcza...
              • el_kooba Re: Może temu kolesiowi się kartki pomyliły 17.06.06, 22:12
                parafrazując Los Czubakos, a kto ich (fifę) wie...
          • Gość: Robi Re: trzecia IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 22:08
            ostry gość... Niedługo to bramkarze będą grać jak Kolumbijczyk martinez i gole
            sobie probować strzelić...
            • Gość: Robi Wróżbita Bożydar... Imię ma nawet dobre... IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 22:11
    • Gość: abadoon A gdzie jest odśnież?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:02
      ARGGGHHH... :[... znowu nie ma.
      • Gość: Criss Re: A gdzie jest odśnież?! IP: *.116.193.232.debica193.tnp.pl 17.06.06, 22:06
        kiedys pisałem by dali i nie dali zdjęc też nie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka